Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pogo App Review | Rehellinen syväsukellus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pogo App Review | Rehellinen syväsukellus

Pogo-sovelluksen arvostelu

Mietitkö, onko olemassa helppoja tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa?

On monia käteispalautus- ja palkintosivustoja, joiden avulla voit ansaita ilmaista rahaa tekemällä ostoksia tavalliseen tapaan.

Et rikastu näillä automaattisilla säästösovelluksilla, mutta ne tarjoavat helpon tavan ansaita oikeaa rahaa.

Pogo on yksi näistä palkinto-alustoista, joihin voit liittyä ilmaiseksi. Tässä Pogo-sovelluksen arvosteluopit kaiken, mitä sinun tulee tietää yhdestä helpoimmista palkintosovelluksista.

Mikä on Pogo-sovellus

Pogo on Android- ja iOS-sovellus, joka on suunniteltu palkitsemaan käyttäjiä antamalla sinun “ansaita ja säästää kaikesta”. Sen päätavoite on auttaa sinua antamalla sinun kaupallistaa ostotapahtumasi ja tietosi.

Pogo-sovelluksen avulla voit kerätä pisteitä jokaisesta tekemästäsi tapahtumasta sekä ansaita lisäpisteitä lyhyillä kyselyillä, joissa voit jakaa mielipiteesi, ja antamalla sijaintitietosi.

Pogo pyrkii palauttamaan tietojen merkityksen ja hallinnan käyttäjilleen. Brändien, jotka haluavat käyttää tietojasi, on korvattava sinulle etuoikeus.

Jos pidät palkintosovellusten käyttämisestä, mutta pidät mieluummin passiivisemmasta lähestymistavasta palkintojen ansaitsemiseen, Pogo-sovellus on ehdottomasti pidettävä mielessä.

Ilmainen Pogo-sovellus on saatavilla molemmille Sovelluskauppa ja Google Play Kauppa.

Kuinka Pogo-sovellus toimii

Pogo-sovelluksen käytön aloittaminen on suoraviivainen prosessi, joka sisältää kuusi yksinkertaista vaihetta:

  1. Lataa Pogo-sovellus Android- tai iOS-laitteellesi
  2. Yhdistä pankkitilisi sovellukseen
  3. Shoppaile ja kerää pisteitä
  4. Osallistu sovelluksen sisäisiin kyselyihin
  5. Vähennä kulujasi
  6. Lunasta tulosi

Pankkitilisi yhdistäminen Pogoon

Kun lataat Pogo-sovelluksen, sinun on yhdistettävä turvallisesti pankkitilisi sovellukseen käyttämällä luotettua Ruudullinen liitäntä. Tämän yhteyden avulla Pogo voi seurata tapahtumiasi ja palkita sinua tietojesi jakamisesta.

On syytä huomata, että Plaid on laajalti käytetty yhteystekniikka, jota käyttävät suosittuja sovelluksia, kuten Pudota ja Doshmikä tekee siitä alan standardin.

Kuinka ansaita palkintoja Pogo-sovelluksessa

On olemassa useita tapoja rakentaa palkintoja käyttämällä Pogoa. Tässä on erittely niistä kaikista.

Mennä ostoksille

Kun olet onnistuneesti yhdistänyt pankkitilisi Pogoon, on aika alkaa ansaita rahaa ostoksia tehdessäsi. Pogo palkitsee sinut pisteillä jokaisesta tekemästäsi tapahtumasta, ja parasta on, että sinun ei tarvitse ladata kuittikuvia tai syöttää tapahtumia manuaalisesti.

Pogon vaivaton luonne erottaa sen poikkeuksellisena passiivisena tulosovelluksena.

Yleensä ansaitset noin 2–5 pistettä tapahtumaa kohden, mikä tarkoittaa 0,02–0,05 dollaria pisteitä.

Vaikka tämä ei ehkä vaikuta paljolta, on tärkeää muistaa, että Pogo toimii täysin passiivisesti ja palkitsee sinut pisteillä jokaisesta tapahtumasta. Sitä vastoin monet muut palkintosovellukset tarjoavat pisteitä vain tietyistä kumppanimyymälöistä tai tietyistä tuotteista.

🔥 Empfohlen:  Stacey Hartman Made in America: Kausi 3 - Esittelee pienyritysten joustavuutta Arizonassa Lue artikkeli

Yhdistämällä tilisi Pogoon voit tehdä ostoksia ilman, että sinun tarvitsee lähettää kuitteja tai syöttää manuaalisesti jokaista ostosta ansaitaksesi pisteitä. Tämä on loistava tapa säästää aikaasi.

Vastaa kyselyihin

Pogo tarjoaa toisen tavan ansaita pisteitä, ja se on vastaamalla sovelluksen sisäisiin kyselyihin. Kysely voi tulla brändikumppaneilta, kuten Walmartilta, sekä nimettömistä markkinatutkimustarkoituksiin tehdyistä kyselyistä.

Kyselyt tarjoavat yleensä suurempia pistepalkintoja kuin transaktiot, ja ne voivat vaihdella muutamasta kymmenestä pisteestä yli 1 000 pisteeseen.

Vaikka kyselyitä ei taata, ne toimivat arvokkaana keinona lisätä pisteitäsi ja auttaa sinua nostamaan rahaa nopeammin.

Leikkaa laskujasi

Pogo-sovellus tarjoaa kiehtovan ominaisuuden, jonka avulla voit verrata kuukausilaskujasi muiden palveluntarjoajien laskuihin löytääksesi mahdollisesti edullisempia vaihtoehtoja.

Voit käyttää tätä ominaisuutta kirjautumalla sisään eri palveluntarjoajille laskuja varten, kuten autovakuutus, internet ja puhelin. Pogo vertaa sitten olemassa olevia hintojasi muiden palveluntarjoajien tarjoamiin hintoihin löytääkseen sinulle paremman tarjouksen.

On tärkeää huomata, että tämä ominaisuus toimii pohjimmiltaan vakuutustarjous- ja vertailutyökaluna, kuten monet muut verkosta saatavilla olevat vertailutyökalut.

Yksi Pogon jännittävä ominaisuus on mahdollisuus etsiä pankkikuluja. Pogo-sovelluksella voit etsiä pankkikuluja ja pyytää hyvitystä. Vaikka pankkimaksujen palautusta ei taata, hyvityksen pyytäminen voi usein saada positiivisen tuloksen.

Paikkapalkinnot

Pogo-sovellus tarjoaa lisätavan ansaita passiivisia tuloja ottamalla käyttöön sijaintipalkkiot. Myöntämällä sovellukselle oikeuden seurata puhelimesi sijaintia, voit ansaita bonuspisteitä, kun ohitat tai astut tapahtumapaikkaan tai kumppanin ruokakauppaan.

Tämä ominaisuus palkitsee sinut pohjimmiltaan ilmaisilla pisteillä, kun vierailet tietyissä kumppanipaikoissa. Jos olet jo ostoksilla, se tarjoaa upean mahdollisuuden lisätä palkintojasi.

Voit ottaa tämän askeleen pidemmälle ottamalla käyttöön “dataosingot” Pogossa. Näin Pogo voi tarjota yksilöllisempää markkinointia ja jakaa tietosi tutkimuskumppaneidensa kanssa, jolloin saat entistä enemmän pisteitä.

Sinun on oltava tyytyväinen ajatukseen tapahtuma- ja sijaintitietojesi myymisestä, jotta nämä ominaisuudet toimisivat. Jos kuitenkin teet tämän mielelläsi, tämä on helppo tapa ansaita palkintoja passiivisesti.

Pogo-sovelluksen nostovaihtoehdot

Kun olet kerännyt Pogoon 3 000 pistettä, mikä vastaa 3 dollarin arvoa, voit kotiuttaa tulosi. Verrattuna muihin palkintosovelluksiin, jotka vaativat yleensä 5–15 dollaria tai jopa enemmän kotiutukseen, Pogo asettaa alhaisemman kynnyksen.

Tällä hetkellä Pogo tarjoaa mahdollisuuden lunastaa pisteitäsi PayPal tai Venmo.

🔥 Empfohlen:  Vinkkejä vaikuttavien brändivideoiden tekemiseen markkinointia varten

Onko Pogo-sovellus laillinen

Pogo-sovellus on laillinen palkintosovellus, joka kompensoi sinulle tietojesi jakamisesta ja kyselyihin osallistumisesta. Suurin osa Pogon käyttäjistä on jättänyt positiivisen Pogo-arvostelun.

Pogolla on vaikuttava keskimääräinen tähtiluokitus 4,9/5 tähdet App Storessa ja 4.6/5 tähdet Google Play Kaupassa.

Yritys on saanut tukea ja sijoituksia tunnetuilta sijoittajilta ja tukijoilta. Mukana ovat muun muassa NBA:n All-Star Baron Davis, entinen Disneyn puheenjohtaja Jeffrey Katzenberg ja Rent The Runwayn perustaja Jenny Fleiss. Tämä tukitaso on positiivinen osoitus mille tahansa yritykselle.

On tärkeää huomata, että tätä sovellusta ei pidä nähdä keinona rikastua nopeasti. Vaikka Pogo toimii loistavana lisätulon lähteenä ja passiivisena sivuhälinänä, se ei korvaa kokopäivätyötä.

Pogo-sovelluksen vaihtoehdot

Pogo-sovellus ei ehkä ole täydellinen sinulle, tai saatat haluta ylimääräisiä tapoja ansaita. Nämä Pogo-sovellusvaihtoehdot ovat kaikki erinomaisia ​​tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa.

Hae palkinnot

Fetch Rewards on mobiilisovellus, joka palkitsee sinua päivittäisistä ostoksistasi. Se on saatavana sekä iOS- että Android-laitteille. Sovellus tekee yhteistyötä useiden merkkien ja jälleenmyyjien kanssa tarjotakseen pisteitä tai “hakupisteitä”, kun ostat kelvollisia tuotteita.

Voit lunastaa nämä pisteet erilaisiin palkintoihin, kuten lahjakortteihin suosituille jälleenmyyjille, ravintoloihin ja verkkoalustoille.

Ansaitaksesi pisteitä Fetch Rewards -sovelluksella sinun tarvitsee vain skannata kuittisi sovelluksen kameraominaisuuden avulla. Se tunnistaa ostetut tuotteet ja antaa automaattisesti pisteitä kelvollisten tuotteiden perusteella.

Kun olet kerännyt tarpeeksi Hae-pisteitä, voit lunastaa ne erilaisiin palkintoihin. Saatavilla olevat vaihtoehdot voivat sisältää lahjakortteja vähittäiskauppiaille, kuten Amazon, Walmart, Target ja Starbucks.

Ibotta

Ibotta on mobiilisovellus, joka tarjoaa käyttäjille cashback-palkintoja heidän päivittäisistä ostoksistaan. Ibotta-sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Ansaitaksesi käteispalautuksia Ibotalla, sinun tulee selata sovelluksen tarjouksia ja valita ne, joista olet kiinnostunut. Tarjoukset sisältävät yleensä tiettyjä tuotteita tai brändejä. Tarjousten valinnan jälkeen voit tehdä ostoksia tavalliseen tapaan ja skannata sitten kuitit sovelluksen kameraominaisuuden avulla.

Kun ostokset on vahvistettu, saat käteispalautuksen Ibotta-tilillesi. Voit kerätä käteispalautuksia ajan myötä ja nostaa varoja eri vaihtoehdoilla, kuten PayPal, Venmo tai lunastamalla lahjakortteja.

Tiettyjen tuotteiden cashbackin lisäksi Ibotta tarjoaa myös muita tapoja ansaita palkintoja. Niihin voi sisältyä bonuksia tiettyjen tehtävien tai toimintojen suorittamisesta sovelluksessa, kuten tietyn määrän kelpoisten tuotteiden ostamisesta tai ystävien ohjaamisesta liittymään Ibotaan.

🔥 Empfohlen:  Drop App Review: Kuinka saada rahaa takaisin passiivisesti

Kuitti Hog

Kuitti Hog on mobiilisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita palkintoja ottamalla kuvia kuiteistaan. Sovellus on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

Jos haluat käyttää Receipt Hogia, sinun tarvitsee vain ladata sovellus, luoda tili ja alkaa ottaa kuvia paperisista kuiteista varmistaen, että viivakoodit ovat näkyvissä.

Sovellus käyttää näitä kuitteja anonyymien markkinatutkimustietojen, kuten ostotottumusten ja kuluttajakäyttäytymisen, keräämiseen.

Vastineeksi kuittien lähettämisestä voit ansaita virtuaalisia kolikoita tai pyöräytyksiä sovelluksen virtuaalisessa hedelmäpelissä, mikä voi mahdollisesti palkita sinut lisäkolikoilla. Nämä kolikot voidaan lunastaa erilaisiin palkintoihin, kuten käteiseen PayPalin tai Amazon-lahjakorttien kautta. Mitä enemmän kuitteja lähetät, sitä enemmän palkintoja voit ansaita.

Pogo-sovelluksen arvostelu – onko sen arvoista

Vaikka et rikastu Pogo-sovelluksella, se tarjoaa loistavan tavan ansaita passiivisia tuloja. Sinun ei tarvitse edes ladata kuitteja, mikä säästää valtavasti aikaa.

On kuitenkin tärkeää varmistaa, että olet tyytyväinen tietojesi myymiseen, koska tämä sovellus pohjimmiltaan pyörii sen ympärillä. Pääasiallinen tallennettava tieto on ostohistoriasi.

Jos etsit helppokäyttöistä sovellusta, joka ei vaadi paljon vaivaa, Pogo-sovellus on sen arvoinen.

UKK

Kuinka voin kasvattaa tulojani Pogon avulla?

Verkko-ostokset ja kaikkien tiliesi linkittäminen ovat parhaita tapoja kasvattaa Pogo-tulojasi. Voit linkittää ostotilisi suoraan Pogoon, jolloin palkintoja on helpompi seurata.

Amazon, Walmart, Kroger ja Target voidaan tällä hetkellä yhdistää Pogo-tiliisi. Varmista, että linkität myös kaikkiin luotto- ja pankkikorttiisi.

Kuinka saan apua Pogolta?

Paras tapa saada tukea Pogolta on heidän online-tietokantansa.

Onko Pogo-sovellus laillinen?

Kyllä, Pogo-sovellus on laillinen, ja sillä on todistetusti voitot. Tuhannet käyttäjät ovat onnistuneesti ladaneet ilmaisen sovelluksen ja ansainneet palkintoja.

Mikä on Club Pogo?

Club Pogo on pelisivusto, joka antaa jäsenille mahdollisuuden pelata tuhansia pelejä. Voit liittyä ilmaiseen Club Pogo -sopimukseen tai maksulliseen jäsenyyteen saadaksesi pääsyn premium-peleihin.