Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pokémon Go -kehittäjän seuraava projekti on AR-koripallopeli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pokémon Go -kehittäjän seuraava projekti on AR-koripallopeli

Niantic vaihtaa poképalloja koripalloihin. Kehittäjä on ilmoittanut yhteistyöstään NBA:n ja National Basketball Players Associationin (NBPA) kanssa kehittääkseen urheilukokonaisuuden ensimmäisen virallisen AR-mobiilipelin.

NBA:n koko maailma | Päästä valloille uusi vanteen aikakausi

muuttaa jokaisen todellisen maailman koripallokentän Courteiksi, upottamalla pelaajat NBA-teemaan metaversumiin rohkaisemalla heitä löytämään muita koripallofaneja Player Encountersissa haastamaan heidät henkilökohtaisessa kilpailussa ja värväämään heidät joukkueeseensa. Jos sama pelaaja on jo joukkueessa, hän voi ansaita enemmän Crediä harjoituslaukauksilla ja avata mahdollisuuden rekrytoida vahvempia pelaajia korkeammalla joukkuetasolla.

Pelaajat voivat nostaa tilastojaan hyökkäys-, puolustus- ja kuntotehosteilla sekä lisätä energiatasojaan energiajuomilla pisteiden keräämisen helpottamiseksi. Heidän tilastojaan voidaan parantaa entisestään, kun he hankkivat Drop Zonesin suosikkikoripallojoukkueeseensa perustuvan Gearin, kuten pelipaidat, lenkkarit ja muut asusteet.

“Yhteistyömme Nianticin kanssa antaa faneille ympäri maailmaa mahdollisuuden uppoutua täysin NBA:n energiaan ja jännitykseen”, NBA:n kuluttajatuotteiden johtaja Matt Holt sanoi. “Pelin nimessä näkyy, että odotamme innolla saavamme olla tekemisissä faneihimme kanssa ympäri maailmaa tämän mukaansatempaavan kokemuksen kautta.”

on uusi askel NBA:n metaversumiin. Huhtikuussa yritys teki yhteistyötä Googlen kanssa kehittääkseen toisen AR-kokemuksen nimeltä Pixel Arena NBA-sovelluksessa, jonka avulla fanit voivat pelata pelejä reaaliaikaisten pelitietojen perusteella ja muokata avatarejaan vuoden 2022 NBA-pudotuspelien aikana.

on tällä hetkellä pehmeässä julkaisuvaiheessa, ja Niantic aikoo julkaista pelin Androidille ja iOS:lle maailmanlaajuisesti NBA-kauden 2022-23 aikana. Voit rekisteröityä pelin virallisella verkkosivustolla saadaksesi ilmoituksen, kun peli tulee saataville alueellasi, ja saada koodinimesi ensimmäisenä käyttöön julkaisun yhteydessä.

🔥 Empfohlen:  47 tilipohjaista markkinointitilastoa vuodelta 2023, jotka sinun on tiedettävä