Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pop-Up Shopin perustaminen vuonna 2023: Käytännön opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pop-Up Shopin perustaminen vuonna 2023: Käytännön opas

Kun kuluttajat ovat olleet sisällä yli vuoden ajan, he ovat valmiita lähtemään maailmaan, olemaan vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa ja ostamaan mahtavia tavaroita. Siksi uskomme näkevämme pop-up-kauppojen suosiossa suuren hypyn tulevina kuukausina (ja jopa vuosina).

Verkkokaupan omistajana pop-up-kaupat tarjoavat sinulle ainutlaatuisia etuja: ne on helppo perustaa ja purkaa, eivätkä ne edellytä kalliiden pitkäaikaisten kiinteistöjen vuokraamista perinteisen tallentaa.

Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka voit upottaa varpaitasi pop-up-kauppojen maailmaan vuonna 2023. Opit, mitä ne ovat, miten ne asetetaan ja näet esimerkkejä, jotka innostavat sinua toimintaan.

Mennään.

Mikä on pop-up-kauppa?

Jos etsit edullista ja edullista tapaa luoda vähittäismyynti, a pop up kauppa voisi olla ratkaisu sinulle.

Pop-up-kauppa – jota kutsutaan myös flash-jälleenmyyjäksi – antaa nouseville verkkobrändeille mahdollisuuden myydä kivijalkakaupassa. Sen ideana on antaa asiakkaiden nähdä, koskettaa ja kokea tuotteitasi.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Pop-up-kauppa voi näyttää tavalliselta myymälältä, mutta monet brändit käyttävät niitä luodakseen ainutlaatuisen, mukaansatempaavan fyysisen ostosympäristön. Tätä silmällä pitäen voit avata pop-up-kaupan lisätäksesi brändiisi aineettoman “vau”-tekijän.

Kuinka paljon pop-up -kauppa maksaa?

Ponnahdusmyymälän avaamisen hinta voi vaihdella liikkeesi koon, keston ja sijainnin mukaan. Vaikka käytettävissäsi olevalla summalla ei ole rajoituksia, voit määrittää lyhyen aikavälin ponnahdusikkunan jopa 2 000 dollarilla.

On syytä huomata, että ponnahdusikkunoiden käynnistyskustannukset ovat huomattavasti pienemmät, jos perustat ponnahdusikkunan ostoskeskukseen, kuten Boxpark Shoreditch. Muissa paikoissa kaupallinen vuokrahinta nostaisi kustannuksia. Esimerkiksi Inkbox, tatuointisalonki, oli pakko maksaa 8000 dollarin vuokraa varmistaaksesi pop-up-tilan Toronton keskusta-alueella. Kun maailma toipuu pandemiasta, liiketilojen vuokraus tulee todennäköisesti tulevaisuudessa kalliimmaksi.

Kuinka valita täydellinen pop-up-kauppatila

On erittäin tärkeää löytää oikea tila ponnahdusikkunallesi. Aloita haku pohtimalla, millainen tila sopii brändisi persoonallisuudelle ja asettaa sinut täydellisesti kohdeyleisösi eteen. Yleisiä vaihtoehtoja ovat:

 • Tyhjät myymälät. Tyhjät myymälät ovat käteviä liiketiloja, joita voit muokata brändillesi sopivaksi. Jos et ole varma, mistä etsiä vapaita tiloja, ota yhteyttä paikalliseen kiinteistönvälittäjään.
 • Ostoskeskukset/ostoskeskukset. Useimmissa ostoskeskuksissa on osastotilaa, kioskeja ja jopa pieniä liikkeitä, joita voit vuokrata tilapäisesti. Vaikka tämä tila voi olla kallis, se antaa sinulle pääsyn jo olemassa olevaan yleisöön, joka koostuu tavallisista ostajista ja kävelyistä.
 • Galleria/tapahtumatila. Tapahtuma- ja galleriatilojen avulla on helppo esitellä brändiäsi luovassa ja huomiota herättävässä muodossa. Nämä paikat ovat ihanteellisia tapahtumiin, jos aiot tehdä pop-up -myymälästäsi ikimuistoisen tilaisuuden.
 • Popins. Ponnahdusikkunat ovat kojuja ja pieniä tiloja olemassa olevassa kivijalkapaikassa. Kun käytät ponnahdusikkunoita, etsi kumppaniksi yritystä, joka sopii brändillesi. Esimerkiksi kuulokkeita valmistava yritys saattaa “pistäytyä” teknologiakauppaan.

Jos et halua rajoittua yhteen paikkaan, harkitse oman perävaunun tai bussin vuokraamista mobiili pop-up -kauppaan. Tällä tavalla voit luoda myyntiympäristön mihin tahansa paikkaan, jossa käyt, ja maksimoida tavoittavuuden – voit avata liikkeen julkisilla festivaaleilla, puistossa tai missä tahansa paikassa, jossa uskot ihmisten käyvän.

🔥 Empfohlen:  Mukautetun valikkokohdan lisääminen Magento 2 -käyttöliittymään

Kuinka valita ponnahdusikkunan sijainti

Kun olet päättänyt, millainen pop-up-myymälä sinulla on, voit alkaa päättää sijainnista. Tässä kannattaa ymmärtää kohdemarkkinasi ja yleisösi. Jos aiot esimerkiksi myydä rullalautoja, on järkevää perustaa myymäläsi lähelle paikallisia ramppeja tai skeittipuistoja. Jos myyt välipaloja, etsi paikka, jonka tiedetään houkuttelevan ruokaa.

Kun sinulla on yleinen piste mielessä, mieti:

 • Lähellä jälleenmyyjiä ja tapahtumia. Onko lähellä kauppoja, jotka myyvät täydentäviä tuotteita harkitsemissasi paikoissa? Aiotteko altistaa itsenne suurelle kilpailulle? Entä kilpaileminen huomiosta lähiympäristössä tapahtuvia tapahtumia vastaan?
 • Jalkaliikenne. Kuinka monta ihmistä yleensä kävelee valitsemasi alueen ohi? Nämä henkilöt ovat ratkaisevia myyntipotentiaalisi kannalta. Harkitse käyntiä paikalla etukäteen nähdäksesi kuinka monta ihmistä tulee paikalle.
 • Maine. Onko valitsemallasi alueella hyvä maine? Pidetäänkö siellä olevia yrityksiä korkealuokkaisina ja ylellisinä? Puhuvatko ihmiset aina upeista näkymistä tai erinomaisesta palvelun laadusta, joita he saavat vieraillessaan tilassa?

Mistä etsiä pop-up-kauppoja

Tapahtumapaikkojen löytäminen on paljon helpompaa, kun sinulla on mielessäsi ihanteellisen tilan olennaiset yksityiskohdat. Saatat kuitenkin joutua tekemään kompromisseja joistakin tekijöistä löytääksesi sopivan ja edullisen tilan. Yritä kirjoittaa luettelo välttämättömistä ja mukavista asioista, jotta voit arvioida tarkasti kunkin sijainnin potentiaalia. Kun luettelo on käsissäsi, kokeile:

 • Pop-up-kaupan tietokannat. Vieraile verkkosivuilla, kuten Pop Up -kaupat ja Myymälä löytääksesi paikallisia luetteloita mahdollisista tapahtumapaikoista. Monet tietokannat antavat sinun suodattaa hakusi myymälän koon ja muiden tekijöiden mukaan, jotta voit nopeasti tarkentaa vaihtoehtoja.

kuinka löytää pop-up-paikkoja

 • Yhteydenotot toimipisteisiin. Jos harkitset tilaa olemassa olevan myymälän tai laitoksen sisälle, poista välimies ja ota yhteyttä suoraan omistajaan. Ole valmis neuvottelemaan tilan omistajan kanssa asioista, kuten kioskisi koosta ja työskentelytuntien määrästä myymälässä.
 • Puhutaan kiinteistönvälittäjille ja vuokranantajille. Jos huomaat alueellasi myyntitiloja tai näet kylttejä näyteikkunassa, voit ottaa suoraan yhteyttä kiinteistönvälittäjään tai vuokranantajaan hinta- ja muita tietoja varten.

Kysymyksiä ennen paikan varaamista

Kun olet löytänyt täydellisen ponnahdusikkunan, on tärkeää tietää, mitä tarkalleen saat rahoillesi. Ota selvää esittämällä kysymyksiä aiheesta:

 • Vuokra. Määritä päivä-, viikko- tai kuukausimaksu sen mukaan, kuinka kauan aiot toimia.
 • Mitä vuokraan sisältyy. Merkitse muistiin yksityiskohdat, kuten käyttöpäivämäärät, neliömetrit ja mukavuudet.
 • Liikkeen pohjaratkaisu. Tutustu myymälän nykyiseen ulkoasuun, jotta voit visualisoida, miltä ponnahdusikkunasi voisi näyttää.
 • Voiko tilaa muokata. Selvitä, kuinka paljon voit hallita brändäystä ja tilan muokkaamista. Osaatko porata reikiä ja ripustaa bannereita? Entä LED-näyttöjen pystyttäminen tai kylttien tulostaminen?
 • Kuka on vastuussa vahingoista. Lue vuokrasopimuksen pienellä tekstillä oleva teksti, jotta tiedät, kuka on vastuussa tulipalon, tulvan tai varkauden sattuessa.
 • Kuinka paljon vuokravakuus vaaditaan. Useimmissa tapauksissa sinun tulee tehdä takuumaksu, joka vastaa kuukauden vuokraa. Muista selvittää milloin ja miten saat talletuksesi takaisin paikalta poistuttuasi.

Sopimuksen tekeminen pop-up-myymälässäsi

Oletko valmis allekirjoittamaan katkoviivan? Ennen kuin jatkat, tutustu seuraaviin juridisiin asiakirjoihin:

 • Vuokrata. Lakiasiakirja, joka antaa sinulle oikeuden myydä tavaroitasi tietyssä tilassa tietyn ajan (ajan). Vuokrasopimuksessasi kerrotaan, mitä voit tehdä tilassa, kuinka kauan vuokrasi kestää ja mitä maksuja sinun tulee maksaa.
 • Lisenssit: Saatat tarvita lisenssin vuokrasopimuksen sijaan ponnahdusmyymäläsi pituuden ja sijainnin perusteella. Lisenssi antaa sinulle oikeuden käyttää omaisuutta lyhyellä aikavälillä.
 • Luvat: Jokaisella alueella on erityiset lakimääräykset ja lupavaatimukset. Esimerkiksi useimmat kaupungit tarvitsevat luvan alkoholin ja ruoan myyntiin. Tarkista kiinteistönvälittäjältäsi ja kaupungistasi varmistaaksesi, että noudatat paikallisia lakeja.
 • Vakuutus: Liike- tai yritysvakuutuksesi suojaa tuotemerkkiäsi ja yritystäsi kaikilta mahdollisilta virheiltä. Haluat ehkä tarkistaa, tarjoaako toimipaikkasi vuokralleottajille vakuutusta vakiona.
🔥 Empfohlen:  Budjetti 50-30-20: miten se toimii + 50-30-20 budjettimalli

Kuinka markkinoida pop-up-kauppaasi

Kun laillinen kehähyppy ja sijainnin etsiminen on poissa tieltä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin markkinoida pop-up-kauppaasi. Vaikka sijainnin löytäminen paikasta, jossa on paljon kävijöitä, parantaa välittömästi mahdollisuuksiasi saada konversioita, mutta kunnollinen mainoskampanja varmistaa, että voit houkutella mahdollisimman monia oikeita potentiaalisia asiakkaita.

Ennen ponnahdusikkunan käynnistämistä

Ennen kuin isännöit pop-up-myymälääsi – tee tutkimusta. Tutustu kohdeyleisösi ja tutki kilpailua saadaksesi oivalluksia siitä, kuinka voit saada brändisi erottumaan joukosta. Muista, että asiakkaat menevät pop-up-kauppaan saadakseen ainutlaatuisia, ikimuistoisia kokemuksia.

Mieti, miten hinnoittelet tuotteesi asiakkaiden houkuttelemiseksi ja millaista paikallista PR-palvelua saat tapahtumaasi varten (kuten sanomalehti- ja radiolähetys). Muita tapoja mainostaa itseäsi ovat:

 • Vipuvaikutus Vaikuttajamarkkinointi. Ota yhteyttä paikallisiin vaikuttajiin, bloggaajiin ja sisällöntuottajiin, jotta voit levittää tietoa tulevasta kaupastasi. Muista ottaa mukaan paljon mikrovaikuttajia, jotta voit hyödyntää heidän erittäin sitoutunutta paikallista yleisöään.

pop-up markkinoinnin vaikuttaja

 • Lehdistöpakettien luominen. Lähetä paikallisille uutisyrityksille lehdistöpaketteja, jotka sisältävät kuvia tuotteistasi, tietoa brändistäsi ja uutisia pop-up kaupasta. Pidä mediapuhe lyhyenä ja yksinkertaisena, kun mainostat tarjontaasi, ja kutsu kiinnostuneita toimittajia ottamaan yhteyttä kaikkiin kysymyksiin.
 • Rakenna kuhinaa sosiaalisessa mediassa. Luo jännitystä olemassa olevien asiakkaiden keskuudessa sosiaalisessa mediassa. Kilpailujen järjestäminen, joihin asiakkaat voivat osallistua voittaakseen alennuksen tapahtumastasi tai ilmaisen tuotteen, on loistava tapa rakentaa hypeä.

Ponnahdusikkunan aikana

Kun pyörität pop-up-kauppaasi, etsi tapoja pitää vauhtia yllä. Voit jatkaa työskentelyä vaikuttajiesi kanssa ja pyytää heitä jakamaan kuvia ja videoita heistä vierailemassa pop-up-kaupassasi. Muita vaihtoehtoja ovat:

 • Käyttäjien luoman sisällön luominen. Pyydä asiakkaita jakamaan kuvia heistä pop-up-kaupassasi tai käyttämällä tuotteitasi brändätyllä hashtagilla. Voit luoda selfie-seinän, jossa ihmiset voivat poseerata brändisi logon alla, tai antaa ihmisille alennuksia sijaintinsa jakamisesta kaupassasi.

pop-up-markkinoinnissa

 • Sitoutua yhteismarkkinointia. Työskentele lähialueen yritysten kanssa auttaaksesi herättämään myymälääsi huomiota muilla sosiaalisen median syötteillä ja blogisivuilla. Voit jopa lähettää ilmaisia ​​tarjouksia ympäröiville yrityksille saadaksesi ne puolellesi.
 • Paikallisten julkkisten saaminen mukaan. Kutsu paikallisia julkkiksia ja sosiaalisia nimiä tulemaan mukaan tapahtumaasi. Tämä auttaa rakentamaan yhteisön brändisi ympärille ja kiinnittämään paikallisten asiakkaiden huomion.

Ponnahdusikkunan jälkeen

Kauppaasi liittyvän hälinän ei pitäisi laantua, kun ponnahdusikkunasi on ohi. Alla on muutamia vinkkejä, joita voit hyödyntää pitääksesi keskustelun hengissä:

 • Sähköposti asiakkaille. Käytitkö myyntipistettä sähköpostien keräämiseen? Hienoa – esittele nyt verkkobrändisi uudelleen asiakkaille ja anna vihje, milloin saatat perustaa ponnahdusikkunan seuraavaksi.
 • Pyydä palautetta. Kysy asiakkailtasi, mitä he pitivät ponnahdusikkunasta kyselyjen ja kyselyjen avulla. Tämä pitää keskustelun käynnissä ja kerää samalla arvokasta palautetta siitä, mitä voit tehdä tulevien ponnahdusikkunoiden parantamiseksi.
🔥 Empfohlen:  9 parasta PayPal-vaihtoehtoa vuonna 2023 [Online Payment for Small Businesses Simplified]

Esimerkkejä pop-up-myymälöistä ideoiden levittämiseksi

Jos et ole varma, miltä pop-up-kauppasi näyttää, tai haluat oppia ammattilaisilta, meillä on juuri oikea asia. Katso nämä esimerkit taitavilta yrittäjiltä, ​​jotka naulaavat koko pop-up shop -jutun.

1. Pantone Cafe

pantone-kahvilan ponnahdusikkuna

Kuvan lähde

Pantone, maailmanlaajuinen väri- ja värijärjestelmien asiantuntija, pysyi nimelleen uskollisena perustaessaan värikahvilan Monacoon. Asiakkaat saivat tilata värikoodattuja herkkuja, jotka oli nimetty yhtiön Pantone-värijärjestelmän mukaan.

Esimerkiksi Pantone 16-1731 on vaaleanpunainen – ja kun asiakkaat tilasivat sen, he saivat maukkaan mansikkajäätelön. Ruskeaan swatchiin Pantone 19-1625 asiakkaat saivat saman sävyisellä suklaalla lasitetun éclairin.

Tämä ponnahdusikkuna oli hauska, luova ja hassu tapa juhlia yrityksen työtä ja saavutuksia.

2. TopShelf Boutique

pop-up shop esimerkki: TopShelf Boutique

Kuvan lähde

Naistenvaateliike TopShelf on hallinnut pop-up shopin taiteen siirtymällä mobiiliin. Putiikin luoja Christina Ruiz on yksin vastuussa San Franciscon ensimmäisestä muotiautosta.

Tämän loistavan idean avulla hän voi risteilyt läpi markkinoiden, messujen ja kaikenlaisten ulkoilmatapahtumien. Ja hänen liikkeelläolonsa yhdistettynä hänen trendikkäisiin malleihinsa ovat antaneet hänelle mahdollisuuden kerätä vahvan, uskollisen fanikunnan Kalifornian lahden alueella.

Luonnollisesti tämä pop-up shop -idea vaatii investointeja kuorma-auton hankkimiseen. Joten jos olet vasta aloittamassa ja sinusta tuntuu, että tämä on suuri kulutus, voit aloittaa väliaikaisemmalla järjestelyllä todistaaksesi, että ponnahdusikkuna-ideasi toimii.

3. Ratkaise

Kuvan lähde

Tämä on esimerkki, joka osoittaa, että sinun ei tarvitse myydä fyysisiä tuotteita menestyäksesi ponnahdusikkunassa. Solve, luova toimisto Minneapolisissa, Minnesotassa, otti tuoreen ja taitavan lähestymistavan palkatakseen harjoittelijoita kesäksi.

Yritys rakensi mini “toimiston”, jossa opiskelijat ja nuoret ammattilaiset voisivat voittaa paikan päällä tehtävän haastattelun. He suorittivat viiden minuutin haasteen kiinnostusalueensa perusteella, ja voittaja nappasi haastattelun.

Palvelupohjaiset yritykset voivat ottaa oppitunnin kekseliäisyydestä täällä.

Hyppää pop-up shop -trendiin vuonna 2023

Monille yrityksille, jotka haluavat luoda tapoja tavoittaa asiakkaitaan uudelleen vuonna 2023 ja sen jälkeen, pop-up-kaupat tuovat uskomattomia tuloksia.

Nämä kaupat antavat sinulle mahdollisuuden olla mukaansatempaava fyysinen läsnäolo – investoimatta tuhansia dollareita myyntitilojen vuokraamiseen ja suunnitteluun.

Lisäksi lisätyn liikkuvuuden ansiosta voit esitellä brändisi erilaisille tapahtumille ja yleisöille, mikä antaa sinulle ainutlaatuisen ja tehokkaan tavan tutkia vaihtoehtojasi ja löytää yrityksellesi täydellinen myyntiympäristö.

Haluatko oppia lisää?