Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Porrastetun linkin rakentamisen määritelmä & Merkitys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Porrastetun linkin rakentamisen määritelmä & Merkitys

Mitä on porrastettu linkkirakennus?

Porrastettujen linkkien rakentaminen on prosessi, jossa luodaan käänteisiä linkkejä useista eri lähteistä verkkosivustolle porrastetun järjestelmän avulla linkkipääoman virran lisäämiseksi keinotekoisesti. Se koostuu kolmesta tasosta, joissa tason 1 linkit osoittavat pääsivustolle, tason 2 linkit tason 1 linkkeihin ja tason 3 linkit tason 2 linkkeihin.

Porrastetun linkkien rakentamisstrategian avulla voit lähettää linkkipääomaa sekä suoraan että epäsuorasti verkkosivustolle, mikä auttaa parantamaan sen sijoitusta hakukoneiden tulossivuilla (SERP). Tätä off-site-hakukoneoptimointimenetelmää (SEO) pidetään kuitenkin black hat SEO -tekniikana, koska se on linkkien manipulointikäytäntö.

Porrastetun linkkien rakentamisen tarkoituksena on siirtää mahdollisimman paljon linkkipääomaa kohdesivustolle, jotta se lisää PageRank-arvoa hakukoneoptimoijalle ja minimoi samalla luonnottoman linkkiprofiilin luomisen riski. Ja jos jotakin käänteisten linkkien tasoista koskaan rangaistaan ​​tai se vaikuttaa kielteisesti verkkosivuston sijoitukseen SERP:issä, sivuston omistaja voi katkaista kyseisen tason, jotta linkit eivät enää osoita pääsivustolle.

Vieraile SEO-sanastossa

Siirry SEO Sanastoon löytääksesi lisää hakukoneoptimoinnin alaan liittyviä termejä ja määritelmiä.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.

🔥 Empfohlen:  Mikä on virhe 410 ja kuinka korjata se