Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Portugali Digital Nomad Visa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Portugali Digital Nomad Visa

Portugali on Euroopan unionin (EU) jäsenvaltio, joka sijaitsee Atlantin valtamerellä. Se on ollut tiedossa vuosisatoja. Nykyaikaisten mukavuuksiensa ja alhaisten elinkustannusten ansiosta maa on houkutteleva kohde. Haluat ehkä kiittää sen hallitusta tiettyjen ohjelmien suunnittelusta houkutellakseen lisää turisteja ja uusia asukkaita, jotka haluavat päästä niemimaan aurinkoiseen ilmastoon.

Portugali Digital Nomad Visa

Ennen kuin siirrymme artikkelin pääaiheeseen, meidän on ymmärrettävä, mitä digitaalisella nomadilla tarkoitetaan.

Mikä on digitaalinen nomadi?

Digitaaliset nomadit ovat ihmisiä, jotka voivat työskennellä missä tahansa. Niiden ei tarvitse olla yhdessä paikassa, joten matkustaminen ja asuminen maailmanlaajuisesti on helppoa. Digitaalinen nomadi saattaa myös käyttää teknologioita, kuten Skype tai FaceTime, koska ne ovat aina yhteydessä näiden asioiden kautta työskennellessään etänä isäntämaasta.

Etätyöntekijöiden kasvava määrä lisää digitaalisten nomadiviisumien kysyntää maailmanlaajuisesti. Digitaalisten paimentolaisviisumien käyttöönoton myötä Euroopassa maa on viime aikoina sallinut useammille etätyöntekijöille työskennellä missä haluavat.

Nämä uudentyyppiset matkustusasiakirjat tarjoavat joustavuutta, jonka avulla voit työskennellä missä ikinä haluat ilman rajoituksia liikkumiselle tai ulkomailla vietetylle ajalle. Joitakin digitaalisia nomadiviisumeja tarjoavia maita ovat Saksa, Espanja, Norja, Australia, Kroatia, Bermuda, Thaimaa ja Dubai. Mutta tarvitsetko digitaalisen nomad-viisumin Portugalissa?

Tässä artikkelissa jaamme kaiken aiheesta Portugalin digitaalinen nomad-viisumi. Sukellaan siis nopeasti aiheeseen ja opimme lisää!

Vaaditaanko Portugalissa viisumi?

On tärkeää huomata, että Portugali kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Jos siis olet EU:n kansalainen tai asut jossakin seuraavista maista: Saksa, Ranska, Italia, Espanja, Sveitsi, Tanska ja Norja, et tarvitse viisumia saapuessasi Portugaliin, jos oleskelusi ei ylitä 90 päivää päällekkäisiä ajanjaksoja.

Portugali on ollut digitaalisten paimentolaisten suosittu kohde alhaisten elinkustannusten ja kauniin ilmastonsa vuoksi. Maa tarjoaa useita ohjelmia houkutellakseen sekä sijoittajia että uusia asukkaita. He ovat myös luoneet ohjelman, jonka avulla digitaaliset nomadit voivat käyttää tilaisuuttaan asua maassa kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti työskennellessään verkossa / etänä projekteissaan.

Matkustajaviisumi ei riitä, jos olet jostain muusta maasta, mutta on muita tapoja saapua ja pysyä digitaalisena kansalaisena. Jos haluat olla digitaalinen nomadi Portugalissa pidemmän aikaa, varmista, että Visasi on ajan tasalla, ja tässä sinun on harkittava Portugalin digitaalinen nomad-viisumi. Se sallii pidennetyn oleskelun ja työluvat maan etätyöskentelyä ulkomailta koskevien lakien mukaisesti.

Digital Nomad -viisumityypit Portugalille

Portugali tarjoaa useita houkuttelevia vaihtoehtoja niille, jotka haluavat asua ja työskennellä maassa. Digitaalisilla nomadilla voi olla yksi vaihtoehto, jos he harkitsevat muuttoa ulkomaille ja työskentelevät ulkomailla freelancerina Upworkin kaltaisten verkkosivustojen kautta!

Nyt kun tiedämme, mikä digitaalinen nomad-viisumi on, meidän on aika tietää siitä hieman enemmän. Portugalissa on kahdenlaisia ​​digitaalisia nomad-viisumeita. Mutta ensin, katsotaanpa tyyppejä ja niiden ominaisuuksia:

1. Tilapäisen oleskelun viisumi

Tämä Portugalin digitaalinen nomad-viisumi on voimassa 1 vuoden, jos haluat jäädä. Voit uusia viisumin myöhemmin kahdeksi vuodeksi. Tämän väliaikaisen Portugalin viisumin turvaamiseksi tarvitset todisteen siitä, että ansaitset vähintään 705 € kuukaudessa, joka kattaa kaikki elinkustannukset, mukaan lukien majoituskulut.

Tavoitteena on osoittaa, että olet taloudellisesti vakaa asuaksesi maassa 1 vuoden ja sinulla on varaa maan elinkustannuksiin ja asumiseen. Portugalin väliaikaisen oleskeluviisumin avulla voit elää itsenäisenä työntekijänä sitoutumatta. Lisäksi voit vierailla muissa maissa ja palata ilman huolta maahanmuuttoasioista.

Voit saada Portugalin viisumit väliaikaista oleskelua varten Portugalissa tämän hakuprosessin kautta. Tarvittavat lomakkeet ja asiakirjat löytyvät viralliselta verkkosivustolta Portugalin ulkoministeriö. Tarvittavat asiakirjat sisältävät:

 • Virallinen lomake;
 • Passi, joka on voimassa vielä 3 kuukautta;
 • Kaksi samanlaista passikuvaa asianmukaisella selkeydellä, mikä mahdollistaa asianmukaisen tunnistamisen;
 • paluulippu;
 • Kolmannen maan kansalaisen todistusasiakirja on normaalitilanteessa, kun hakija on eri kansalaisuudesta kuin sen maan, jossa viisumia haetaan;
 • Voimassa oleva matkavakuutus, joka kattaa kaikki tarvittavat sairauskulut, mukaan lukien hätäapu;
 • Portugalin maahanmuutto- ja rajaviranomaisilla on lomake, jolla voit käyttää Portugalin rikosrekisteriä. Sinun on täytettävä asiakirja oikein, lue se kahdesti ennen sen lähettämistä.
 • Toimita todiste rikollisen taustan tarkastuksesta;
 • Ennen maahantuloa tarvitaan voimassa oleva toimeentulotodistus, jonka on allekirjoittanut Portugalin kansalainen.

2. Oleskeluviisumi

Portugalin oleskeluviisumi on loistava tapa saada jalkasi Euroopan ovelle. Jos etsit digitaalista nomad-viisumia, joka antaa sinulle vakautta Portugalissa, tämä on erinomainen vaihtoehto. Se sallii 4 kuukautta ja 2 sisääntuloa tänä aikana, joten voit nähdä kaiken sen tarjouksen ennen kuin palaat takaisin kotiin.

Nämä asuinviisumit luokitellaan edelleen kahteen tyyppiin:

Portugalin D2-viisumi: Portugali D2 Visa on täydellinen digitaalisille nomadeille, jotka ovat yrittäjiä tai itsenäisiä työntekijöitä ja haluavat käyttää sitä perusmaana. Voit perustaa kumppanuus- tai yksityisyrityksen vaivattomasti ja pitää sen niin kauan kuin haluat.

🔥 Empfohlen:  Jawed Karim Net Worth 2023: 7 hämmästyttävää oppituntia YouTuben perustajalta

Sinun on esitettävä todiste palveluistasi Portugalin D2-viisumin hakemiseksi joko palveluntarjoajan ehdotuksen tai asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen kautta. Saatat olla myös itsenäinen työntekijä. Tämän jälkeen sinun on täytettävä Portugalin ulkoasiainministeriön verkkosivustolta löytyvät Portugalin D2-viisumiasiakirjat.

Portugalin D7 viisumi: Jos etsit tapaa vierailla, työskennellä tai sijoittaa Portugaliin ilman muodollisia siteitä sinne, D7-viisumi voi olla oikea valinta. Se on täydellinen, koska digitaaliset nomadit voivat hyödyntää sitä, vaikka he eivät aio jäädä pitkäksi aikaa.

Parasta on osoittaa, että sinulla on vuosittaiset passiiviset tulot 7200 € (aikuinen) ja todisteeksi viimeisimmät tiliotteet. Passiiviset tulot voivat koostua sijoitusrahastoista ulkomailla tai tuloista vuokralla, osakkeilla, osingoilla tai rojalteilla olevista kiinteistöistä.

Nämä viisumit toimivat keinona saada pysyvä oleskelulupa Portugalin viranomaisilta näyttämällä todisteet yli 10 miljoonan dollarin varoista tai likvideistä varoista, joiden arvo on vähintään 60 000 euroa kullakin ajanjaksolla.

Lue myös: 51 tapaa ansaita rahaa verkossa aloittelijoille

Ero Portugalin Digital Nomad Visan ja Tourist Visan välillä

Digital Nomad Visa on ohjelma, jonka avulla digitaaliset nomadit voivat työskennellä ja matkustaa kotipaikkansa ulkopuolella. Ihmisille, jotka rakastavat matkustamista ja työtä, Portugali saattaa olla ihanteellinen paikka. Se on täydellinen ihmisille, jotka rakastavat matkustamista. The Portugalin digitaalinen nomad-viisumi sopii erinomaisesti ihmisille, jotka haluavat asua ja työskennellä ulkomailla, mutta eivät välttämättä tarvitse pitkäaikaista oleskelua.

Toisaalta turistiviisumi antaa sinun oleskella maassa jopa 90 päivää, kun Portugalin digitaalinen nomad-viisumi pidentää sen kokonaiseksi vuodeksi.

Jos sinulla on Portugalin D7-viisumi, et saa työskennellä minkään paikallisen yrityksen palveluksessa. Ainoa tapa, jolla voit hakea tätä viisumia, on, jos työhösi liittyy tulojen tuottamista etänä ja kotiasemastasi riippumatta, joten varmista, että se liittyy johonkin asiaan.

Kuka tarvitsee viisumin päästäkseen Portugaliin?

Portugalin hallituksella on erilaiset viisumivaatimukset vierailijoille heidän kansalaisuutensa mukaan. EU:n ulkopuolisten kansalaisten on haettava viisumia ennen saapumistaan ​​Portugaliin, ja käytettävissä olevien viisumien tyyppi vaihtelee sen mukaan, kuinka kauan olet maassa. Katsotaanpa viisumityyppejä kansalaistyypistä riippuen:

1. Jos olet EU-kansalainen: Jos olet EU-kansalainen, pääset helposti Portugaliin. Maa on osa Euroopan unionia ja naapuri Ranskan toisella puolella; EU-kansalaisten on helppo matkustaa, asua ja työskennellä vapaasti ilman viisumia.

2. Jos olet Yhdysvaltain kansalainen: Portugalilla on erityissopimukset Yhdysvalloista tulevien ihmisten kanssa. Voit tulla Euroopan unioniin ja oleskella 90 päivää ilman viisumia; Tämä koskee kuitenkin vain 6 kuukauden välein, joten muista lähteä ensimmäisten 3 kuukauden jälkeen.

3. Jos olet Yhdysvaltain vihreän kortin haltija: Tässä tapauksessa asiat voivat mennä hankalaksi. Joskus riippuu kotimaan politiikasta, kenet heidän pitäisi sallia digitaalisella viisumilla. Jos passisi tarjoaa ilmaisen matkustamisen Portugaliin, voit nauttia siitä. Sinun on kuitenkin ehkä valittava Schengen-viisumi, jos se ei tee niin.

4. Kansalaiset alkaen Kanada, Australia ja Uusi-Seelanti: Kanadasta, Australiasta ja Uudesta-Seelannista tulevat ihmiset voivat tulla Portugaliin ilman erityistä viisumia. 90 päivän jälkeen näissä maissa on kuitenkin haettava toisenlaista lupaa, joka tarjoaa pidennetyn oleskelun.

5. Vieraita muista maista: Portugalissa asuminen voi olla uskomaton kokemus, jos olet digitaalinen nomadi. On kuitenkin tärkeää tietää, millaisia ​​viisumityyppejä on saatavilla ja mikä niistä sopii sinulle parhaiten ennen viisumin hakemista. Mukana on paljon muutakin kuin “työtä” tai “matkailua”!

Paras Portugalin viisumityyppi digitaalisille nomadeille

Digitaalisille nomadeille, jotka haluavat oleskella Portugalissa, tarkin viisumi on D7-viisumi. Tämäntyyppinen oleskelulupa antaa sinulle mahdollisuuden oleskella niin kauan kuin on tarpeen, ja se on erinomainen vaihtoehto, jos elämäntyylisi vaatii jatkuvaa matkustamista. D7-viisumi on välttämätön askel Portugaliin matkustamisesta kiinnostuneille. Opastamme sinua hakemaan sitä ja miten saat tämän viisumin.

Saatat ihmetellä, kuinka voit hakea Portugalin D7-viisumia. Matkasi ensimmäinen vaihe on hakea SEF:ltä ja varata haastattelun, jossa selvitetään, oletko oikeutettu viisumiin vai et. Kun se on hyväksytty ja kuntovaatimukset on täytetty, saat tämän osan oleskeluluvan, joka antaa sinulle mahdollisuuden oleskella laillisesti.

Essentials Portugalin viisumin saamiseksi

Saadaksesi Portugalin D7-viisumin, sinun on täytettävä nämä alla luetellut perusvaatimukset:

 • Tarvitset portugalilaisen NIF-numeron – harjoittaa mitä tahansa rahallista toimintaa; tarvitset a NIF-numero Portugalissa. Tämän Euroopan unionin maan hallituksen käyttämä veronumero on NIF. Sen voi hankkia verkosta ja kestää alle muutaman minuutin.
 • Sinun on avattava portugalilainen pankkitili – Pankkitilin avaaminen Portugalissa on olennaista kaiken verotuksen kannalta. NIF:n avulla voit etäkäyttää varojasi missä tahansa Internet-yhteydellä.
 • Sinun on todistettava taloudellinen vakautesi – Portugalissa pysyäksesi sinun on todistettava taloudellinen vakautesi. Voit joko toimittaa tiliotteita tai muita asiaankuuluvia asiakirjoja osoittaaksesi, että sinulla on tarpeeksi rahaa tällä hetkellä ja säästät tulevia kuluja varten.
 • Tarvitset todistuksen majoituksestasi – Portugalin hallitus vaatii asuntotodistusta ennen maahan matkustamista. Se tarkoittaa pitkäaikaista vuokrasopimusta (vähintään 12 kuukautta) tai omistusta, jota ei vaadita turisteilta, mutta se on välttämätöntä, jos oleskelusi kestää yli 3 kuukautta.
 • Sinun tulee näyttää täydellinen sairausvakuutus – Sinun tulee maksaa sairausvakuutus etukäteen (12 kuukautta). Hakijalla tulee olla vähintään 30 000 euron vakuutus.
 • Sinulla on oltava puhdas rikosrekisteri – Portugali on kaunis maa, mutta sinun on oltava tietoinen siitä, että siellä vaaditaan rikosrekisteri ennen hakemuksesi hyväksymistä. Varmista, että hakemuksesi ovat puhtaat ja ajan tasalla, sillä ilman asianmukaisia ​​tietueita hakemuksesi voidaan hylätä.
 • Sinun on täytettävä oleskelun vähimmäisvaatimus – Jos aiot saada oleskeluluvan, sinun on täytettävä vähintään 183 päivän oleskelu Portugalissa vuosittain. Voit myös asua Portugalissa 8 pitkää eri kuukautta vuodessa useilla tauoilla. Lisäksi on huomattava, että väliaikaisille viisumeille ei ole vähimmäisoleskeluvaatimuksia.
🔥 Empfohlen:  Yhdysvaltain auto- ja skootterivuokrausteollisuuden analyysi vuonna 2023

Lue myös: Kuinka ansaita rahaa verkkosivustojen kääntämisellä

Digitaalisten nomadien 2022 olennaiset taloudelliset vaatimukset

Portugalin hallitus tarjoaa ohjelman, jonka avulla kuka tahansa, joka pystyy todistamaan, että heillä on vakaa toistuva tulo tai taloudellinen tuki, voi hakea kaikkialta maailmasta. Sitä voivat käyttää kaikki, jotka voivat todistaa, että heillä on vakaat tulot yritystoiminnasta tai ansiotyöstä, kunhan näistä lähteistä saadaan toistuvia tuloja, jotka käytetään asumiskuluihisi siellä asuessasi.

Tässä on kolme tapaa täyttää Portugalin hallituksen taloudellisen omavaraisuusvaatimukset:

1. Voit esittää todisteen pitkäaikaisista vakaista tuloista tai

2. Todiste riittävistä saatavilla olevista säästöistä tai;

3. Molempien yhdistelmä.

Hakeminen vakaan toistuvan tulon perusteella: Portugalin kansalaisuuden hakemiseksi sinun on toimitettava tiliotteet, joista käy ilmi, että tulosi ovat vakaat viimeisten kolmen vuoden ajalta tai pidemmältä ajalta, jos haet palkan/liiketoiminnan ansioiden perusteella (eli ei-passiiviset). Jos kyseessä ovat eläkerahastot, joiden maksut ovat taattuja, ne ovat etusijalla muihin, kuten rojaltimaksuihin verrattuna.

Hae säästöjen perusteella: Portugalin viranomaiset haluavat tietää, että voit elättää itsesi koko 2 vuoden D7-viisumijakson ajan, joten on tärkeää näyttää heille riittävät säästöt. Yritä siis kovasti tulla taloudellisesti vakaaksi ja omavaraiseksi tullaksesi digitaaliseksi nomadiksi Portugalissa!

Portugalilaisen D7-viisumin vaiheittainen opas

Tässä on 7 vaihetta, jotka opastavat sinua Portugalin D7-viisumin hakemisessa.

1. Hanki kaikki tarvittavat asiakirjat prosessin helpottamiseksi ja sujuvaksi. Seuraavassa on luettelo tarvitsemistasi asiakirjoista:

 • Passi
 • D7 viisumihakemuslomake
 • 2 passin kokoista selkeää valokuvaa
 • Todiste säännöllisistä tuloista riittävinä varoina
 • Todiste majoituksesta
 • Todiste siitä, että sinulla on laillinen asuinpaikka Yhdysvalloissa (jos sovellettavissa)
 • Todiste rikosrekisteristä ja rikosrekisterikysely maahanmuutto- ja rajaturvallisuusvirastolta
 • Todiste täyden kattavuuden sairausvakuutuksesta
 • Kirje, joka osoittaa pyyntösi syyn

2. Täytä hakemuslomake. Voit lähettää sen myös verkossa.

3. Lähetä kaikki asiakirjasi postitse tai suoraan suurlähetystöön, josta joudut maksamaan 75 euron maksun.

4. Heti kun asiakirjasi on lähetetty ja suurlähetystö on hyväksynyt, suurlähetystö valmistelee oleskeluluvan. Sinun on noudettava se suurlähetystöstä.

5. Kun viisumi on hyväksytty, voit sopia tapaamisestasi SEF:n kanssa suoraan tai verkossa.

6. Osallistu SEF:iin ajanvarauksellasi ja ota mukaan seuraavat tarvittavat asiakirjat:

 • Oleskelulupahakemuslomake
 • Passi
 • Voimassa oleva oleskeluviisumi
 • 2 passin kokoista selkeää valokuvaa
 • Todiste säännöllisistä tuloista riittävinä varoina
 • Todiste majoituksesta
 • Asiakirja, joka todistaa verosi
 • Todiste rikosrekisteristä ja rikosrekisterikysely maahanmuutto- ja rajaturvallisuusvirastolta
 • Todiste täyden kattavuuden sairausvakuutuksesta
 • Sosiaaliturvadokumentti

7. Oleskeluviisumiesi käsittely kestää yleensä 2 viikkoa. Haastattelun jälkeen suurlähetystö käsittelee hakemuksesi. Kun olet valmis, Portugalin viranomaiset ilmoittavat sinulle.

Sen jälkeen sinulla on virallisesti ja laillisesti lupa oleskella Portugalissa ja nauttia oleskeluviisumiesi eduista.

Hakemuksen ajoitus

Portugalin viisumia hakiessaan hakijan on kiinnitettävä huomiota siihen, mitä asiakirjoja vaaditaan ja kuinka kauan se kestää sekä onko hakemuksessa muita ongelmia. Lisäksi kaikki tarvittavat asiakirjat tulee laatia joko englanniksi tai portugaliksi, jotta kaikki sujuu sujuvasti käsittelyn aikana.

Vaikka pitkäaikaisen viisumin saaminen Portugalissa ei välttämättä ole yhtä helppoa, maa tarjoaa houkuttelevia vaihtoehtoja kaikille, jotka haluavat asua ja työskennellä siellä jatkuvasti tai muuttaa pysyvästi.

Voit hakea Portugalin viisumia jopa 90 päivää ennen saapumispäivää, mutta sinun on tehtävä se vähintään 3 kuukautta etukäteen odottamattomien virheiden välttämiseksi. Keskimääräinen käsittelyaika on kuitenkin noin 15–20 päivää (vaikka tämä voi kestää kauemmin).

Portugalissa työskentelyn edut

Portugalissa työskentelyllä on monia etuja. Meillä on luettelo syistä, jotka osoittavat, mikä tekee Portugalista kauniin paikan työskennellä digitaalisena nomadina:

🔥 Empfohlen:  Digital India Act Expectations & Concerns

Portugalissa työskentely tarjoaa monia etuja. Tässä on luettelo siitä, miksi Portugali on loistava paikka työskennellä digitaalisena nomadina:

1. Koko palkka sairauslomasta: Portugalilaiset työntekijät voivat nauttia jopa 100 % palkastaan, kun he ovat sairaita ja työkyvyttömiä. Sosiaaliturvajärjestelmä maksaa sairauspäivärahaa, joka keskeyttää työsuhteesi enintään 30 päiväksi, jos se on vain määräaikainen.

2. Työkyvyttömyysvapaa: Portugalissa on kahdenlaisia ​​työkyvyttömyysetuuksia: i) Työkyvyttömyyseläke, jota myönnetään pysyvästi työkyvyttömille henkilöille; ja 2) Erityissuoja vammaisille henkilöille, joiden ennusteen mukaan nopea kehitys johtuu tiettyjen sairauksien, kuten HIV:n, Alzheimerin, Parkinsonin taudin ja syövän, vuoksi ja jotka eivät voi jatkaa ammattiaan sairauden vuoksi.

3. Äitiys- ja isyysloma: Portugalin hallitus tarjoaa vanhempainvapaita kansalaisilleen. Lain mukaan molemmat vanhemmat voivat pitää vapaata, jolloin äidille annetaan 30 päivää ennen synnytystä ja pakollinen kuusi viikkoa synnytyksen jälkeen. Isälle, jolla on oikeus 15 päivän isyysvapaaseen, on myös pidennetty aika, joka on käytettävä välittömästi synnytyksen jälkeen 30 päivän sisällä.

4. Terveydenhuolto- ja työntekijävakuutukset: Monet työnantajat tarjoavat työntekijöilleen sairausvakuutuksen, henkiturvan tai muita etuja, jotta työntekijät tuntevat olonsa turvallisemmaksi työskennellessään. Joissakin tapauksissa se kuitenkin määrätään työehtosopimuksilla ja sitä sovelletaan sen mukaisesti. Laki velvoittaa kaikki työnantajat huolehtimaan työntekijöidensä riittävästä suojasta työtapaturmia vastaan.

5. Pakolliset eläkkeet: Vanhuuseläke on kuukausierä, joka korvaa palkkaasi iän myötä. Vuonna 2018 eläkeiäksi asetettiin 66 vuotta ja 4 kuukautta, mutta se on muuttunut 66 vuoteen ja 6 kuukauteen vuoden 2021 jälkeen.

Lue myös: 20 parasta tapaa sijoittaa 100 dollaria ansaitaksesi 1000 dollaria päivässä

Parhaat saatavilla olevat majoitukset Portugalissa

Meillä on ilo ilmoittaa, että digitaaliselle nomadille on tarjolla useita erityyppisiä majoitusvaihtoehtoja Portugalissa. Portugalissa on tarjolla monenlaisia ​​majoitusvaihtoehtoja budjettisi ja tarpeidesi mukaan. Hostellit, hotellit, huoneistot ja huvilat ovat kaikki suosittuja valintoja Portugalissa vieraileville matkailijoille. Tässä on luettelo joistakin niistä:

 • Pousadat: Jos etsit aitoa mukaansatempaavaa kokemusta portugalilaisesta kulttuurista ja historiasta, majoittuminen pousadassa on loistava tapa tehdä se. Ne ovat usein perheomisteisia ja tarjoavat kodikkaamman ilmapiirin kuin jotkut suuremmat hotellit. Voit kokeilla heidän perinteisiä ruokiaan, tavata paikallisia ihmisiä ja saada todellisen tunteen ja kokemuksen heidän kulttuuristaan. Ja tietysti sinulla on mukava paikka nukkua yöllä.
 • Estalegens: Jos suunnittelet matkaa Portugaliin, saatat miettiä, millaisia ​​majoitusvaihtoehtoja ovat “Estalegens”. Ne ovat yleensä perheyrityksiä, ja ne tarjoavat usein henkilökohtaisemman kokemuksen kuin suuret hotellit. Nämä majoitukset sijaitsevat tyypillisesti pienemmissä kaupungeissa tai kylissä, joten voit saada maistaa aitoa portugalilaista kulttuuria. Monilla estelegeneillä on myös oma puutarha ja ne tarjoavat kotitekoisia aterioita, joten voit todella tuntea olevasi osa perhettä.
 • Hotellit: Hotellit ovat jälleen erinomainen vaihtoehto Digital Nomadille, jotka haluavat yöpyä, sillä täällä saat mukavuutta ja täyttä ylellisyyttä. Hotellivaihtoehtoja on runsaasti, ja ne ovat yleensä melko edullisia, mikä helpottaa lompakkoasi. Voit varata sellaisen budjettisi mukaan.
 • Vuokrakohteet: On hieno idea tutustua Portugaliin ilman kiinteistön ostokustannuksia. Vuokra-aika on vuoden, joten jos aiot jäädä sinne pidemmäksi aikaa, on suositeltavaa vuokrata kiinteistö sen sijaan, että majoittuisit hotellissa, hostellissa tms.
 • Airbnb: Airbnb on erinomainen tapa leikata kustannuksia ja nauttia Portugalista rikkomatta budjettiasi. Majoittajien kanssa, jotka tarjoavat kiinteistöjään kohtuulliseen hintaan, voit löytää upeita paikkoja maan joka puolelta, jotka sopivat täydellisesti rentoutumiseen.

Jos etsit vaihtelua maisemaan ja haluat ryhtyä digitaaliseksi nomadiksi, Portugali voi olla täydellinen paikka. Maa ei ole vain kaunis ja täynnä historiaa, vaan se tarjoaa myös erityisen viisumin, joka helpottaa freelancereiden ja yrittäjien tilapäistä asumista siellä. The Portugali Digital Nomad -viisumi on täydellinen kaikille, jotka haluavat kokea kaiken, mitä Portugalilla on tarjottavanaan, mutta silti pystyä työskentelemään verkossa.

Olemme yrittäneet kattaa kaiken tässä artikkelissa digitaalisesta nomadiviisumista Portugalissa. Toivottavasti pidit blogin lukemisesta. Joten, harkitsetko Portugalin Digital Nomad -viisumin hakemista? Jos kyllä, niin nyt on sen aika! Pysy kanssamme saadaksesi lisää tällaisia ​​​​tietoja. Hyvää Lukemista!