Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Poshmark vs Mercari: Vertailu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Poshmark vs Mercari: Vertailu

Muutama vuosi sitten sähköistä kaupankäyntiä kuvailtiin kukoistavaksi toimialaksi, ja tämä väite pitää paikkansa edelleen. Tämän alan yritykset tienaavat nykyään paljon rahaa. Tämä kannattavuus saa monet yritykset avaamaan sähköisen kaupankäynnin alustoja. Poshmark ja Mercari ovat kaksi tällaista verkkosivustoa, jotka myös edistävät näitä lukuja. Tämä aiheuttaa kuitenkin myös dilemman parhaan alustan valinnassa. Tässä artikkelissa teemme vertailun – Poshmark vs Mercari – auttaaksemme sinua päättämään, mikä alusta on parempi.

Poshmark vs Mercari: Vertailu

Nyt tiedämme, että nämä molemmat alustat ovat online-markkinapaikkoja tai verkkokauppasivustoja, mutta se on vain yksi samankaltaisuus, jonka ne jakavat monien muiden mahdollisten joukossa. Ensisijainen huolenaiheemme on kuitenkin näiden kahden väliset erot tai pikemminkin paremman alustan löytäminen näiden kahden välillä, joten vertailu alkaa.

1. Työskentely

Kuva: mercari.com

Poshmark ja Mercari myyvät ja ostavat alustoja, mutta Poshmark haluaa olla hieman enemmän kuin tämä. Tästä syystä heillä on jotain, jota kutsutaan Poshmark Ambassadoriksi, jotka toimivat mentorina ja saavat profiilissaan erityisen merkin. Poshmark välittää matkasta, eikä vain halua ihmisten käyttävän alustaa yksimielisesti.

Mercari puolestaan ​​on a oikea myyjän ja ostajan paikka jossa pääasiallisena tavoitteena on ostaa ja myydä tuotteita, eikä osapuolten välillä voi olla todellista vuorovaikutusta. Mercarilla ei myöskään ole Poshmarkin kaltaista muodin inspiroimaa yhteisöä, joten ensimmäinen voi helposti myydä elektronisen vempaimen, kun taas jälkimmäisellä voi olla kiva mekko, jota ihmiset eivät ehkä löydä muualta.

2. Rajoitukset

Vaikka ostaminen ja myynti tapahtuu molemmilla näillä alustoilla, se ei ole kuin mikään ja kaikkea voidaan myydä niillä, on tiettyjä rajoituksia ja sääntöjä, joita on noudatettava. Molemmilla alustoilla on tietyt säännöt siitä, mitä tuotteita voidaan myydä ja ostaa niiden alustan kautta. Ensinnäkin molemmissa paikoissa sinun on listattava esine vain, jos ne ovat hyvässä kunnossa. Nesteet on suljettava ja pakattava kunnolla, mutta ne on myös esitettävä oikein verkkosivustolla.

Toinen samankaltainen asia näiden kahden välillä tässä Poshmark vs Mercari -vertailussa on se, että et voi listata kopiota tai väärennettyä tuotetta, etkä myöskään myydä tai ostaa tuotteita, jotka on valmistettu uhanalaisten lajien iho ellet halua saada pysyvää kieltoa. Voit myös rikkoa tavaramerkkejä tai kopioida toisen tuotemerkin inspiraation nimissä. Et voi myöskään käyttää merkkituotteen osia toisen tuotteen luomiseen tai käyttämiseen.

Seuraavia on USPS-säännösten luettelo, jossa mainitaan tuotteet, joilla et voi käydä kauppaa. Jotkut niistä sisältävät meikki- tai henkilökohtaisen hygieniatuotteet, huonekalut, käytetyt alusvaatteet, kodinkoneet, terveys- tai hyvinvointituotteet, lentokentän henkilökunnan univormut ja paljon muuta.

Et myöskään voi myydä huumeita tai vastaavaa, vaikka se olisi kotitekoista lääkettä. Varastetuksi ilmoitettu esine ei pääse tiensä alustoille. Ampuma-aseet, väärennetyt tavarat, sotilasluokan tuotteet, alkoholia sisältävät tuotteet, tupakka ja tuotteet ovat myös ei-ei. Et voi jakaa tilitietoja tai henkilötietoja, jotka voivat johtaa identiteettivarkauksiin.

🔥 Empfohlen:  Writesonic vs. Rytr - perusteellinen ominaisuuksien vertailu

E-kirjoja, ohjelmistoja, pelejä ja muita vastaavia aineettomia tuotteita ei myöskään voida myydä alustalla. Et myöskään voi myydä tuotteita, jotka eivät kuulu sinulle listaushetkellä. Postitusyritysten kieltämiä tuotteita ei myöskään voida myydä näillä alustoilla eikä myöskään rahoitustuotteita, mukaan lukien krypto. Eläviä eläimiä ei voi myydä näiden alustojen kautta, ja pornosisältöä ja vihaa tai väkivaltaa edistäviä tuotteita ei myöskään sallita alustalla.

3. Maksut

Kuva: mercari.com

Et voi tehdä Poshmark vs Mercari -vertailua puhumatta maksurakenteesta. Poshmark veloittaa sinulta 2,95 dollarin kiinteän maksun, jos ilmoittamasi tuote on arvoltaan alle 15 dollaria ja jos se ylittää tämän hinnan, veloitetaan 20 %, myös luottokorttimaksut voivat kattaa tai olla kattamatta. Kun se tulee ostoksille, voit odottaa maksavasi a Maksu 4,99 dollaria tai voit käyttää Posh Postia ja saada jopa 5 kg painoisia tuotteita ilmaiseksi.

Mercari veloittaa kiinteän 10 %:n myyntimaksun tässä myydystä tuotteesta riippumatta; maksat myös 2,9% + 0,30 dollaria maksun käsittelymaksuna ja tapahtumakuluna. Mercari lähettää tuotteita, joiden paino on enintään 150 lb, jos enemmän, sinun on lähetettävä tuotteet itse.

4. Maksu

Kun maksat Poshmarkilla, sinulla on mahdollisuus valita yleisimmät luottokortit, ja sama pätee Mercarin kanssa. Molemmat hyväksyvät Mastercard, VISA-, Discover- ja Amex-kortit, kun taas Poshmark tukee myös JCB:tä. Mercari hyväksyy PayPalin, Zipin ja Apple Payn, kun taas Poshmark hyväksyy Venmon ja Affirmin Mercarin hyväksymien kolmen lisäksi.

Poshmark
Mercari

Yleisö
Muotiystävällinen Todennäköisemmin ihmisille, jotka etsivät tuotteita, kuten elektroniikkatuotteita
Rajoitukset
Luettelo tavaroista, mukaan lukien huumeet Luettelo tavaroista, mukaan lukien elävät eläimet
Maksut
2,95 dollaria alle 15 dollarin arvoisista tuotteista, 20 % tuotteista, jotka ylittävät 10 %:n myyntimaksun plus 2,9 % maksun käsittelymaksu ja 0,30 dollaria tapahtumaa kohti
Maksuvaihtoehdot
Mercari plus JCB-kortit ja Venmo ja Affirm Amex, VISA, Discover, Mastercard, Google Pay, Apple Pay ja Zip hyväksyy kaiken

Mikä on Poshmark?

Kuva: poshmark.com

Joten vaikka näimme kahden alustan törmäyksen yllä, jotkut teistä saattavat silti kysyä, mikä on Poshmark. Kuten totesimme, se on ostajien ja myyjien online-markkinapaikka, josta löytyy esimerkiksi kodin tavaroita, kakkostavaraa ja elektroniikkaa. Tämän 80 miljoonan käyttäjän alustan pääkonttori sijaitsee Redwood Cityssä, Kaliforniassa.

Tämä on julkinen yhtiö, joka perustettiin vuonna 2011 10. toukokuuta. Manish Chandra, Tracy Sun, Chetan Pungaliya ja Gautam Golwala perustivat tämän yrityksen, ja vuonna 2022 heidän yrityksensä oli 800 työntekijää. Tästä päivästä lähtien yritys on laajentunut Yhdysvaltojen lisäksi Kanadaan, Australiaan ja Intiaan.

Lue myös: Miten Mercari toimii? Täysi opas

Kuinka Poshmark toimii?

Kuten Poshmark vs Mercari -vertailuosiossa näkyy, nämä molemmat alustat ovat sähköisen kaupankäynnin alustoja, joten ne toimivat samalla tavalla. Sinulla on ostajia, sinulla on myyjiä ja heille annetaan yhteinen paikka, jossa he tapaavat virtuaalisesti ja tekevät kauppaa.

Alustan avulla myyjät voivat listata tuotteita, jotka liittyvät vaatteisiin, elämäntyyliin, jalkineisiin, asusteisiin, lemmikkeihin, kotiin, kauneuteen, lemmikkeihin ja muihin tuotteisiin, joista ostajat voivat valita. Poshmark tarjoaa myyjille vain työkalut, jotka voivat auttaa heitä menestymään liikemiehinä.

Mutta miten Poshmark tarkalleen toimii? Ne älä omista tai hallinnoi mitään varastoa se on myyjän tehtävä. He eivät löydä asiakkaita ostajille, mikä on ostajien tehtävää itselleen. Mitä Poshmark tekee täällä? Poshmarkin ensisijaisena tehtävänä on tarjota tämä alusta, jossa osapuolet voivat tavata, ja tarjota myyjille ja ostajille työkaluja, jotka auttavat tekemään tästä kaupasta tai prosessista sujuvaa ja tehokasta.

Myyjät napsauttavat kuvia ja lataavat tuotteet, ostajat löytävät ne ja tilaavat ne, ja yritys saa tuotteen toimitettuna ja veloittaa postikulut ostajalta ja myyntikulut myyjältä.

Miten Poshmark toimii ostajien kannalta?

Kuva: poshmark.com

Se ei ole niin monimutkaista kuin haluaisimme sen olevan. Kysyt – miten Poshmark toimii ostajien kannalta – ja vastaus löytyy jo tästä artikkelista, koska se on mainittu jo useaan kertaan, mutta listataanpa se vielä kerran.

1. Aloituspiste

Luo tili sivustolle tai alustan sovellukseen ja ala etsiä tuotetta, jonka haluat ostaa. Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, napsauta Osta nyt.

2. Seuraava osa

Ennen kuin tilaus voidaan vahvistaa, sinun on valittava maksutapa, jolle sinulla on useita vaihtoehtoja yllä olevan taulukon mukaisesti. Jos tililläsi on lunastettavaa saldoa tai hyvityksiä, voit myös käyttää niitä.

3. Päätepiste

Nyt tuote on valittu ja ostotiedot jaetaan, mutta entä minne haluat saada tuotteen? Tarkista kaikki tilaukseen liittyvät tiedot ja anna toimitusosoite, posti, joka painaa Lähetä tilaus -painiketta ja siihen se päättyy sinulle.

Onko Poshmarkissa myyminen sen arvoista?

Entä jos kertoisimme sinulle, että voit tienata 5 000 dollaria listaamalla ja myymällä Poshmarkissa, unohda 5, sanotaan, että voit tienata 10 000 dollaria miltä se kuulostaa? Miltä 77 000 dollaria kuulostaa? Saatat ajatella, että olemme hulluja tai bluffaamme, mutta emme ole. Käyttäjä antoi tilinsä olla Poshmarkissa 2 vuotta ennen kuin listasi tavaraa siihen, mutta kun he listasivat tavaraa, se alkoi saada ostajia.

Kysyt, onko Poshmarkissa myyminen sen arvoista, ja sanomme, että tämä käyttäjä tienasi 77 000 dollaria ja myi listauksiaan ansaitakseen tällaista rahaa, joten nyt päätät, mikä on sinulle? Tiedätkö, mikä Poshmarkissa myymisessä on vielä hämmästyttävämpää? Sinun ei edes tarvitse maksaa tilin luomisesta alustalle ja voit alkaa myydä käytettyjä tavaroita, joten se tarkoittaa sinun investointi voi aluksi olla 0 dollaria jota ei voi jättää huomiotta.

Kuinka paljon Poshmark ottaa?

Poshmark vs Mercari, verrattuna tähän mennessä, emme ole nähneet tai törmänneet maksuihin, joita alusta perii sen lataamisesta tai käytöstä, ja tämä johtuu siitä, että niitä ei ole. Mutta miten he sitten tienaavat rahaa? He veloittavat ostajilta ja myyjiltä erilaisia ​​​​asioita, niin.

Myyjä

Olemme nähneet edellä, että jokaisen myyjän on maksettava a kiinteä maksu 2,95 dollaria alle 15 dollarin arvoisista tavaroista ja 20 % provisio yli 15 dollarin arvoisen esineen myynnistä. Saat siis 80 % hinnasta.

Ostaja

Ostajat näkevät itsensä maksavan luottokorttimaksuja, jotka yritys yleensä yrittää sisällyttää myyntimaksun määrään. Sinun on kuitenkin ostettava a USPS Tarra Poshmarkilta tilauksesi toimitukseen ja on myös toimitusmaksu, joka maksetaan tilatun tuotteen painon perusteella, joten kuinka paljon Poshmark maksaa tuotteista painon perusteella? The kiinteä toimitusmaksu on 7,67 dollaria alle 5 paunaa painavista tavaroista, kun taas yli 10 paunaa painavista tavaroista veloitetaan lisämaksu.

Miten Poshmark Shipping toimii?

Kuva: poshmark.com

Ostaja ostaa USPS-etiketin alle 5 lb:n tai yli 10 lb:n tuotteelle maksamalla siitä vastaavasti, ja tämä postitetaan sinulle. Nyt voit valita haluamasi toimitusvaihtoehdon tai noutaa paketin ilmaiseksi USPS-kaupasta.

Myyjänä voit personoida tai brändätä ostamaasi tuotetta tai voit vain tehdä hieman ylimääräistä vaivaa varmistaaksesi, että särkyvä esine saa tarvittavan suojan sen matkalla. Joten kun kysyt, kuinka Poshmark-lähetys toimii, se on enemmän tai vähemmän samanlainen kuin mikä tahansa muu yritys, joka kieltää etiketin hankintaprosessin.

Joten aloitimme tämän artikkelin Poshmark vs Mercari -vertailulla ja lopetamme sen siihen. Vaikka teimme yllä olevan vertailun, nyt on aika antaa tuomiomme. Poshmark on vaatteiden ja henkilökohtaisten tavaroiden markkinapaikka, kun taas Mercari saattaa taipua enemmän muihin tuotteisiin.

Molemmilla on myös rajoituksia erilaisille tuotteille, joita voit ostaa tai myydä heidän alustaltaan ja jotka ovat enemmän tai vähemmän samoja. Mitä tulee myyjän veloittamiseen, Poshmarkilla on taipumus syödä enemmän myyjän tuloista kuin Mercarilla, vaikka jälkimmäisellä on enemmän laskuja myyjältä. Ostajalla on kuitenkin enemmän maksuvaihtoehtoja käytettävissä Poshmarkin tapauksessa.

Sekä Poshmark että Mercari tarjoavat ainutlaatuisia ominaisuuksia ja etuja online-myyjille ja ostajille, jotka vastaavat erilaisiin mieltymyksiin ja tarpeisiin jälleenmyyntimarkkinoilla. Viime kädessä valinta näiden kahden alustan välillä riippuu yksilöllisistä prioriteeteista ja myytävistä tai ostetuista kohteista.

Table of Contents