Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Postmates Driver Review 2023: Vinkkejä eniten ansaitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Postmates Driver Review 2023: Vinkkejä eniten ansaitsemiseen

Kun haluat rekisteröityä johonkin monista sovelluksista, jotka toimittavat päivällisen, päivittäistavarat tai jopa kuivapesusi, ei ole pulaa yrityksistä, jotka väittävät ansaitsevan rahaa nopeasti heidän palveluillaan.

Joillakin on helppo hakuprosessi, ne tarjoavat joustavat työajat ja voivat ansaita hyvän summan rahaa. Yksi näistä sovelluksista on Postmates.

Tässä Postmates-kuljettajan arvostelussa saat kaikki tiedot, joita tarvitset aloittaaksesi ja menestyäksesi tämän ruoan toimituspalvelun kanssa.

Mikä on Postmates?

Postikaverit on tilaustoimituspalvelu, joka on toiminut vuodesta 2011. Sen tarkoituksena on palvella kaikkia, jotka tarvitsevat mitä tahansa toimitettua milloin tahansa. Postmatesin laivasto toimittaa mitä tarvitset aina sairaalle lapsellesi tarkoitettuun Pedialytestä myöhäisillan pikaruokaan.

Postmates-toimitus on saatavilla kaikissa 50 osavaltiossa ja yli 400 kaupungissa Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Tämä tarkoittaa, että on hyvät mahdollisuudet, että se on alueellasi.

Jos haluat liittyä laivaston jäseneksi, sinulla on vain kolme vaatimusta:

  • Sinun on oltava vähintään 18-vuotias
  • Omista älypuhelin, johon on ladattu Postmates Fleet -sovellus
  • Läpäise Postmatesin taustatarkistus

Ajoneuvovaatimuksia ei ole; voit toimittaa autolla, pyörällä, skootterilla tai vaikka kävellen. Postmates lähettää sinulle ruoan toimittamiseen tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien ilmaisen eristetyn toimituspussin ja prepaid-kortin.

Postmates väittää, että sen lisäksi, että ansaitset rahaa toimituksista, ansaitset rahaa myös ajetuista kilometreistä, tilausten noutoon käytetystä ajasta ja siitä, kuinka monta tilausta teet tunnissa. Ja saat säilyttää 100 % vihjeistäsi. Vaikka monet kuljettajat kertovat nauttivansa joustavuudesta ja aikataulujen riippumattomuudesta, toisten mielestä palkka on liian alhainen tehtävään työhön ja että autosi kuluminen ei ole sen arvoista.

Kuinka ansaita rahaa työskentelemällä postikavereille

Jos olet kiinnostunut toimittamaan ruokaa Postmatesille, tässä on mitä sinun tulee tietää hakemisesta, miten se toimii ja miten saat palkan.

Kuinka hakea Postitovereita

Voit rekisteröityä Postmates-kuriiriksi osoitteessa vierailemalla verkkosivuilla tai mobiilisovelluksella ja klikkaa Liity laivastoon. Sinut ohjataan sovellukseen, jossa voit luoda ilmaisen tilisi ja vahvistaa henkilöllisyytesi.

Postitoverit tarvitsevat joitain perustietoja, kuten osoitteesi, puhelinnumerosi, profiilikuvasi ja ajokorttinumerosi (jos toimitat autolla). Sitten odotat tervetulopakettiasi, joka sisältää eristetyn pussin ja prepaid-kortin, saapuvan.

Huomaa kuitenkin, että jotkut markkinat eivät vaadi Postmates-korttia. Näissä tapauksissa et saa tervetulopakettiasi ennen kuin olet suorittanut ensimmäisen toimitustilauksesi.

Jotta voit hyväksyä taustatarkistuksen, sinun on annettava sosiaaliturvatunnuksesi ja syntymäaikasi. Sinun on myös aktivoitava ja linkitettävä Postmates-prepaid-korttisi, ladattava selfie ja ladattava sovellus. Kun se on aloitettu, sinun tarvitsee vain odottaa sähköpostiviestiä, jossa on seuraavat vaiheet ja ohjeet.

🔥 Empfohlen:  Ensimmäinen National Realty Partners Review 2023: The Future of Commercial Real Estate Investing

Kun olet suorittanut ja läpäissyt taustatarkistuksen ja vastaanottanut tervetulopakettisi, voit alkaa vastaanottaa toimitustilauksia.

Aiheeseen liittyvä: 15 sovellusta, joiden avulla voit ansaita rahaa asioiden toimittamiseen

Toimittaminen postikavereille: Kuinka se toimii

Toisin kuin muut palvelut, Postmates-sovelluksessa ei ole aikataulutoimintoa. Sinun tarvitsee vain pyyhkäistä oikealle valkoisessa pisteessä saadaksesi hälytyksiä uusista toimituspyynnöistä ja napauttamalla “Hyväksy” vastaanottaaksesi toimitus.

Voit myös rekisteröityä automaattiseen hyväksyntään, jotta sinulle määritetään automaattisesti seuraava toimitustarjous.

Fleet-sovellus näyttää sinulle kartan, jossa on nopein reitti määränpäähäsi. Kun tulet, tilaus on yleensä jo tehty ja odottaa sinua, mutta jos sinun on tehtävä se itse, sinulle maksetaan silti odotusajasta.

Jos tilausta ei ole vielä maksettu, maksat kaiken prepaid-Postmates-kortillasi. Ota sitten selkeä kuva kuitista, syötä tilauksen kokonaissumma ja toimita se odottavalle ostajallesi.

Aiheeseen liittyvä: DoorDash Driver Review: Kuinka ansaita rahaa ajamalla DoorDashilla

Miten Postmates maksaa

Postmates-kuriireille maksetaan viikoittain suoralla talletuksella edellisen viikon maanantaista sunnuntaihin toimitetuista toimituksista. Maksut lähetetään yleensä keskiviikkoon tai torstaihin.

Jos tarvitset tulojasi aikaisemmin, voit ottaa käyttöön “Pikatalletuksen” Fleet-sovelluksesta ja valita “Cash Out” kotiuttaaksesi tulosi milloin tahansa.

Postmates takaa jokaiselle tilaukselle vähimmäismaksun ennen juomarahaa. Lisäksi tarjolla on kannustimia ja bonuksia “Blitz”-hinnoitteluun, jokaiseen minuuttiin, kun odotat tilausta, ja jokaisesta toimituksesta matkustamastasi mailista.

Hinnat vaihtelevat sijainnin mukaan, mutta useimmissa paikoissa vähimmäishinta on 4 dollaria. Jokaisen noudon ja palautuksen peruspalkka on 1,00 dollaria ylöspäin. Jokaista minuuttia kohden, jota odotat tilausta, voit lisätä 0,10 dollaria. Kun poistut ravintolasta, jokainen kilometri, joka kuljetaan palautuspaikkaan, maksaa noin 0,60 dollaria.

Postmatesin kuljettajat pitävät aina 100 % juomarahasta. Kun kuljettaja on suorittanut toimituksen, asiakas saa ilmoituksen, jossa häntä pyydetään antamaan tippiä, eikä hän voi tehdä toista Postmates-tilausta ennen kuin hän ryhtyy toimiin sovelluksessaan. Vihjeiden näkyminen Fleet-hallintapaneelissa kestää vähintään 24 tuntia.

Aiheeseen liittyvä: Instacart Shopper Review: Voitko ansaita rahaa ostoksilla?

Usein kysytyt kysymykset, jotka sinun tulee tietää ennen kuin sinusta tulee Postmatesin kuljettaja

Vaikka näyttää siltä, ​​että rekisteröityminen ja rahan ansaitseminen Postmates-kuljettajana on helppoa, sinun on silti tiedettävä muutamia asioita.

Kuinka paljon voin ansaita työskentelemällä Postmatesilla?

Yleensä useimmat Postmates-kuljettajat ansaitsevat 10–20 dollaria tunnissa riippuen muuttujista, kuten sijainnista, keskimääräisestä tilauksen koosta ja vuorokaudenajasta. David Hopkins, Postmatesin kuljettaja St. Petersburgissa, Floridassa, työskentelee kokopäivätyötä, mutta toimittaa Postmatesille keinona ansaita rahaa ennen iltapäivävuorojaan.

🔥 Empfohlen:  23 parasta oikeaa rahaa maksavaa sovellusta ja peliä (2023)

“Lyhyt matkat maksavat yleensä 4 dollaria per tilaus. Mutta jos se on pidempi matka, se voi vaihdella 5 dollarista 8 dollariin”, Hopkins sanoi.

Voit jopa toimittaa Postmatesin kanssa alkuperäisen rekisteröidyn kaupungin ulkopuolelle. Tämä voi olla loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa työmatkan seisokkien aikana tai matkustaessasi toisessa kaupungissa.

Aiheeseen liittyvä: 5 tapaa, joilla Postmates auttaa kuljettajia ansaitsemaan muita toimituskeikkoja

Pitääkö minun maksaa veroa Postmatesin tuloistani?

Itsenäisenä urakoitsijana Postmates ei pidätä tuloistasi veroja. Tämä tarkoittaa, että sinun tai veroasiantuntijan on verotuksen yhteydessä selvitettävä, mitä olet velkaa. Mutta tämä voi toimia eduksesi.

Koska katat 100 % omista yrityskuluistasi, voit usein vähentää ne veroistasi. Tämä sisältää esimerkiksi kilometrimäärän, tietullit ja pysäköintimaksut. Voit myös vähentää osittain tavarat, joita käytät sekä henkilökohtaisesti että Postmates-liiketoiminnassasi, kuten matkapuhelin- tai autovakuutuksestasi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka välttää odottamaton verolasku sivuhustlerina tai keikkatyöntekijänä

Kuinka voin maksimoida työskentelyn Postmatesille?

Varmistaaksesi, että saat parhaan mahdollisen jakelun Postmatesille, voit tehdä muutaman asian:

  • Työskentele kuumissa paikoissa. Nämä ovat markkinasi alueita, joilla on parhaat mahdollisuudet saada toimituspyyntöjä. Löydät ne Fleet-sovelluksesta oranssin ja punaisen varjostettuna, ja mitä tummempi sävy, sitä vilkkaampi alue. Ne tulevat näkyviin, kun olet suorittanut ensimmäisen toimituksen kaupungissa.
  • Siirry verkkoon ruuhka-aikoina. Toimitushinnat yleensä nousevat Postmatesin “Blitz”-hinnoittelun aikana. Nämä ajat ovat yleensä joka päivä klo 10.30-13.30 lounastilauksille, 17.30-20.30 illallistilauksille (tämä on vuorokauden kiireisin aika) ja milloin tahansa viikonloppuisin. Ota ilmoitukset käyttöön varmistaaksesi, että saat tilauksia Blitz-hinnoittelun aikana. Tällä tavalla saat tekstiviestin, kun se tulee voimaan alueellasi.
  • Maksimoi mahdollisuutesi saada vinkkejä. Hymyileminen, “kiitos” sanominen ja asiakkaan nimen käyttäminen voivat kaikki vaikuttaa tippin kokoon. Kun asiat eivät mene suunnitelmien mukaan, kommunikoi asiakkaiden kanssa ja ilmoita heille, että tuote ei ole saatavilla tai viivästyy liikenteen vuoksi. Viestinnän puute, töykeys tai myöhästyminen voi tarkoittaa nollaa vihjettä, etkä todellakaan halua sitä.
  • Toimii nopeasti. Postmates tarjoaa “Crushers” -bonuksen, mikä tarkoittaa, että jos suoritat tietyn määrän toimituksia tietyn ajan kuluessa, voit ansaita ylimääräisen maksubonuksen.

Hopkins neuvoo myös kohtelemaan asiakkaitasi oikein, saamaan heidän tilauksensa oikein ja hyväksymään kaikki tilaukset, jotka voit saada.

🔥 Empfohlen:  Esittelyssä: 3dcart-mallikauppa

Miten Postmates on verrattuna Uber Eatsiin ja DoorDashiin?

Vaikka näissä suosituissa toimitussovelluksissa on yhtäläisyyksiä, on myös joitain eroja.

Esimerkiksi Uber Eatsin avulla ravintola vastaanottaa tilauksen aina verkossa. Postmatesin kanssa kuriiri saattaa joutua tekemään tilauksen. Tämä tarkoittaa hieman korkeampaa kannustinta Postmatesin kuljettajalle, joka ansaitsee noin 0,10 dollaria minuutilta odotusajasta. Jos sitä kuitenkin tapahtuu riittävän usein, se voi rajoittaa kuljettajan työvuoronsa aikana tekemien toimitusten kokonaismäärää.

DoorDashissa kuljettajien on ajoitettava vuoroja, kun taas Postmates-kuljettajat voivat siirtyä verkkoon ja noutaa tilauksia milloin tahansa.

Ja lopuksi, kuljettajat raportoivat, että Postmates on kaikista kolmesta tippaystävällisin, laskee automaattisesti ja ehdottaa 20 % tippiä sovelluksen sisällä.

Onko Postmatesin palveluksessa työskentely stressaavaa?

olla Postmatesin jakelukuljettaja (tai mikä tahansa keikkataloutta työntekijä) voi olla vaativa. Mutta useammin se on hauska tapa tutustua kaupunkiin samalla kun ansaitset hieman ylimääräistä rahaa.

Hopkins istuu skootterilla ja sanoo, että jos pystyt hallitsemaan aikataulusi oikein, se on enemmän nautittavaa kuin stressaavaa. “Suurimman osan ajasta se on hauskaa, se riippuu vain liikenteestä”, hän sanoi. “Saat tavata niin monia uusia ihmisiä ja olen löytänyt niin monia uusia ravintoloita, joiden olemassaolosta en tiennytkään.”

Postmatesin kuljettajaarvostelu yhteenvetona: se on aikasi arvoista

Jos harkitset ruoan toimituspalvelua ja haluat aloittaa mahdollisimman pian, Postmatesin pitäisi ehdottomasti olla listallasi.

Rahan ansaitseminen Postmatesilla on nopeaa ja helppoa verrattuna moniin muihin jakelupalveluihin ilman laajaa suuntaamista, ilman ajoneuvovaatimuksia ja välitöntä pääsyä verkkoon.

Muista kuitenkin, että rahan ansaitseminen voi olla vaikeaa, etenkin ylikylläisillä markkinoilla. Jos näin on, yritä olla tehokas toimituksissasi. Valitse ruuhka-ajat, kommunikoi asiakkaidesi kanssa ja ryhmittele toimituksesi. Jos teet nämä asiat, Postmates voi olla sinulle loistava sivutourina.

Aiheeseen liittyvä: 18 tapaa ansaita rahaa ostoksilla muille

Table of Contents