Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

PPT-lähetyssivustojen luettelo: 35 ilmaista PPT-jakamissivustoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: PPT-lähetyssivustojen luettelo: 35 ilmaista PPT-jakamissivustoa

Tämä opas sisältää luettelon PPT-lähetyssivustoista.

Löydät yhteensä 35 PPT-lähetyssivustoa, joiden avulla voit jakaa PowerPoint-esityksiäsi luodaksesi laadukkaita käänteisiä linkkejä sivun ulkopuoliseen hakukoneoptimointiin (SEO) ja ohjataksesi kohdennettua liikennettä verkkosivustollesi.

Tämä sivu on jaettu kahteen osaan: ensimmäinen osa sisältää 25 parasta PPT-lähetyssivustoa, jotka perustuvat korkeaan DA-arvoon (Domain Authority), korkeaan PR (PageRank) ja yleisön tavoittamiseen. Toisessa osassa luetellaan 10 muuta ilmaista PPT-jakosivustoa, joita voit käyttää sisältömarkkinointi- ja SEO-kampanjoihisi; yhteensä 35 lähetyssivustoa PPT-tiedostoille.

Mikä on PPT-lähetys?

PPT-lähetys on prosessi, jossa PPT-tiedostoja lähetetään kolmansien osapuolien sivustoille PowerPoint-esitysten näkyvyyden lisäämiseksi ja korkealaatuisten käänteisten linkkien luomiseksi. PPT-lähetykset ovat eräänlainen sivun ulkopuolinen SEO-toiminto, joka voi auttaa parantamaan bränditietoisuutta ja verkkosivustojen sijoituksia hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

On olemassa useita tapoja lisätä käänteisiä linkkejä PPT-jakamissivustoille hakukoneoptimointia varten, mukaan lukien PPT-tiedoston sisälle hyperlinkkeinä diassa, ladatun sivun kuvauksessa ja käyttäjäprofiilissa. Hakukoneet, kuten Google, Yahoo ja Bing, voivat indeksoida kaikki nämä HTML-elementit Internetin sisällön indeksoimiseksi. Lisäksi jotkut näistä linkeistä ovat dofollow-käänteisiä linkkejä, jotka voivat siirtää suurimman SEO:n PageRank-arvon kohdesivustollesi tai URL-osoitteellesi.

PPT-lähetyssivustot

Lisää ilmaisia ​​PPT-lähetyssivustoja

Tässä on luettelo ilmaisista PPT-lähetyssivustoista, joiden avulla voit lisätä PowerPoint-esityksiäsi kolmannen osapuolen verkkosivustoille sivun ulkopuolisille hakukoneoptimoinneille ja lisätäksesi bränditietoisuutta ja liikennettä verkkosivustollesi.

  • powershow.com
  • slidebean.com
  • wetransfer.com
  • 2shared.com
  • box.net
  • dropbox.com
  • onedrive.com
  • depositfiles.com
  • mediafire.com
  • zoho.com

Mikä on paras PPT-lähetyssivusto?

Paras PPT-lähetyssivusto on SlideShare, jota seuraavat SlideServe ja Microsoft Sway. Näillä PPT-lähetyssivustoilla on korkea Domain Authority ja suuri yleisö PowerPoint-esitysten jakamiseen.

Alla on yleiskatsaus 10 parhaasta ilmaisesta PPT-lähetyssivustosta, joita voit käyttää PPT-tiedostojen lähettämiseen. Jos haluat lisätietoja 15 muusta parhaasta PPT-jakosivustosta, jotka on lueteltu yllä olevassa taulukossa, vieritä takaisin ylös ja napsauta näitä linkkejä. Kaiken kaikkiaan tällä sivulla on 35 verkkosivustoa, joita voit käyttää hakukoneoptimoinnin linkkien rakentamiseen ja lisää liikennettä verkkosivustollesi.

🔥 Empfohlen:  Workiom: yhdistetty työtila tiimillesi

1. SlideShare

SlideShare on suosituin PPT-lähetyssivusto, jonka DA on korkea, 95 (Domain Authority). Se on myös suosituin sivusto PowerPoint-esitysten jakamiseen verkossa. Jokaisella vakavasti otettavalla verkkosivuston omistajalla, joka haluaa käyttää PPT-tiedostoja hakukoneoptimointiin ja lisätä yrityksensä bränditietoisuutta, tulisi olla SlideShare-tili.

2. SlideServe

SlideServe on toiseksi paras PPT-jakosivusto, jolla on korkea PR (PageRank). Kotisivulla on 66 pistettä 100 sivun auktoriteetista, ja jos saat diaesityksen esille kyseisellä sivulla, se voi auttaa siirtämään osan PageRank-arvosta esityksesi sivulle ja käyttäjäprofiiliin.

3. Microsoft Sway

Seuraavaksi PPT-lähetyssivustojen luettelossamme on Microsoft Sway. voit luoda uuden Sway-tiedoston PowerPoint-esityksistäsi tuomalla PPT-tiedoston Sway-alustalle. Sway-tiedostojen sisään sijoitetut hyperlinkit ovat dofollow-käänteisiä linkkejä, jotka hakukoneiden robotit voivat indeksoida hakukoneoptimointia varten.

4. Google Drive

Google Drive on toinen suosittu sivusto PPT-tiedostojen jakamiseen SEO-linkkien rakentamista varten. Useimmat ihmiset eivät ajattele Drivea eräänlaisena PPT-lähetyssivustona. Voit kuitenkin lähettää PowerPoint-esityksesi kansioon, jolle on myönnetty julkiset käyttöoikeudet ja jonka Googlen hakukone voi sitten indeksoida. Saat lisätietoja tästä käänteislinkkistrategiasta tutustumalla tähän liittyvään Googlen pinoamiskokonaisuuksien oppaaseen saadaksesi lisää valtuuksia.

5. kirjoittajaSTREAM

authorSTREAM on yksi vanhimmista ilmaisista PPT-lähetyssivustoista verkossa. Se perustettiin vuonna 2007 alustaksi, jonka avulla käyttäjät voivat helpommin jakaa PowerPoint-esityksiä kohdeyleisönsä kanssa.

6. Diat

Slides on toinen hyvä ilmainen PPT-jakosivustojen alusta. PowerPoint-esityksiin upotetut linkit ovat dofollow-käänteisiä linkkejä. Tärkeää vain PPT-tiedostosi Slidesille, niin se muuntaa sen uudeksi Slides-paketiksi. Käyttäjäprofiilit voivat sisältää myös dofollow-linkkejä. Muista kuitenkin, että ilmainen tili sallii vain 5 diapakkaa. Jos haluat luoda ja jakaa lisää PPT-tiedostoja, sinun on päivitettävä maksulliseen sopimukseen.

7. Kaiutindekki

Seuraavana tässä PPT-jakosivustojen luettelossa on Speaker Deck. Jos haluat käyttää tätä verkkosivustoa PowerPoint-esityksiin, sinun on ensin vietävä PPT-diosi PDF-tiedostona, joka voidaan sitten ladata Speaker Deck -alustalle. Kun olet ladannut, voit lisätä asiayhteyteen liittyviä linkkejä diapakan kuvaukseen.

🔥 Empfohlen:  7 ilmaista matkasuunnittelun tekoäly- ja ChatGPT-sovellusta saadaksesi välittömän matkasuunnitelman

8. LinkedIn

LinkedIn on yksi suosituimmista PPT-lähetyksistä SEO-verkkosivustoilla ja bränditietoisuudessa. Yli 830 miljoonaa käyttäjää on LinkedInissä, mikä tekee siitä loistavan alustan lisätä PowerPoint-esityksiesi näkyvyyttä saadaksesi lisää käänteisiä linkkejä ja kohdistettua liikennettä yritykseesi. Jos haluat liittää asiakirjan uuteen viestiin, napsauta “Aloita viesti” -kenttää, napsauta sitten “Lisää asiakirja” -painiketta ja valitse PowerPoint-tiedosto, jonka haluat ladata.

9. Scribd

Scribd on toinen alusta, jota sinun tulee harkita suuresti tässä PPT-lähetyssivustojen luettelossa, koska sillä on korkea DA (Domain Authority) 97 ja Page Authority 74. Ainoa haittapuoli on, että Scribd ei ole ilmainen; sinun on maksettava tilaus käyttääksesi sitä hakukoneoptimointiin, linkkien rakentamiseen ja brändin näkyvyyteen.

10. ISSUU

ISSUU on digitaalinen julkaisualusta, joka luo interaktiivisia fläppikirjoja staattisesta sisällöstä. Voit ladata PPT-tiedostoja ja muuttaa ne automaattisesti korkealaatuisiksi flipbookeiksi jaettavaksi maailman kanssa. Nofollow-käänteinen linkki voidaan sijoittaa käyttäjäprofiiliisi. Esitysdiojen hyperlinkkejä voi napsauttaa, mutta hakukoneiden robotit eivät indeksoi niitä.

Nyt sen lisäksi, että lähetät infografiat kolmansien osapuolien sivustoille, voit myös luoda käänteisiä linkkejä muun tyyppisiin lähetyssivustoihin. Tutustu näihin blogien lähetyssivustoihin, hakemistojen lähettämiseen tarkoitettuihin verkkosivustoihin, keskustelupalstojen lähetyssivustoihin, kuvien lähetyssivustoihin, infografiikkasivustoihin, paikallisten yritysten luettelointisivustoihin, PDF-lähetyssivustoihin, profiilien luontisivustoihin, sosiaalisten kirjanmerkkien lähetyssivustoihin, videoiden lähetyssivustoihin ja näihin ilmaisiin indeksointisivustoihin. ja parhaat mainossivustot lisää digitaalisen markkinoinnin vaihtoehtoja varten.

PPT-lähetyssivustojen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä PPT-lähetyssivustojen luettelosta.

Kuten huomasit, on olemassa monia ilmaisia ​​PPT-lähetyssivustoja, joita voit käyttää yrityksellesi, ja erityisesti useita sivustoja pidetään parhaina PPT-jakamissivustoina SEO-linkkien rakentamiseen. Valitse vain suosikkisivustot tästä luettelosta (tai käytä niitä kaikkia), jotta voit parantaa PowerPoint-esityksesi bränditietoisuutta, hallita enemmän SERP-kiinteistöjä ja saada kohdennettua SEO-liikennettä hakukoneilta, kuten Google, Yahoo ja Bing.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Korttimallit: 11 upeaa ilmaista ja maksettua korttimallia, joista pidät