Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Prabhat Kumar Tiwaryn menestystarina – YourOwnROOMin perustaja, toimitusjohtaja ja CMD

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Prabhat Kumar Tiwaryn menestystarina – YourOwnROOMin perustaja, toimitusjohtaja ja CMD

Asunnon ostaminen, myyminen ja vuokraaminen on aina ollut ihmisille hektistä tehtävää. PropTech (kiinteistötekniikka) on siis tullut apuun auttaakseen ihmisiä hallitsemaan omaisuuttaan paremmin. PropTech käyttää tietotekniikkaa vastatakseen ja muuttaakseen kiinteistöalan erilaisia ​​tarpeita.

Prabhat Kumar Tiwary on henkilö, joka antaa erinomaisen panoksen PropTech-alalle Intiassa. Hän on YourOwnROOMin, PropTech-asuinkiinteistöjen vuokraus- ja kiinteistöhallintayhtiön, jonka pääkonttori on Bengalurussa, perustaja, toimitusjohtaja ja CMD. YourOwnROOMin hallinnassa oleva omaisuus on 1 miljoona neliöjalkaa, jonka arvo on yli Rs. 400 crorea (50 miljoonaa dollaria) jakautuu 400 kiinteistöön Bengalurussa ja Punessa.

Tässä artikkelissa opit lisää Prabhatista, hänen menestyksekkäästä matkastaan, urastaan, haasteistaan ​​ja muusta.

Prabhat Kumar Tiwary – Elämäkerta

Nimi
Prabhat Kumar Tiwary
perustaja OMA HUONE
Startup Perustettu vuonna 2016
Kansalaisuus intialainen
koulutus Stanfordin yliopisto, Birla Institute of Technology, Ranchi
asema Perustaja, toimitusjohtaja, CMD, YourOwnROOM
Verkkosivusto prabhatkumartiwary.com

Prabhat Kumar Tiwary – Koulutus ja ura
Prabhat Kumar Tiwary – Työelämä
Prabhat Kumar Tiwary – jokapäiväinen elämäntapa
Prabhat Kumar Tiwary – Tuottavuuden hakkerit
Prabhat Kumar Tiwary – kohtaamat haasteet
Prabhat Kumar Tiwary – Inspiraatio ja uskomukset

Prabhat Kumar Tiwary – Koulutus ja ura

Prabhat on an Stanford Business Schoolin alumni yli 26 vuoden kokemuksella teknologiayrityksistä ja startupeista. Hän on YourOwnROOMin perustaja, toimitusjohtaja ja CMD. Tämä on prop-tech-asuinkiinteistöjen vuokraus- ja kiinteistöhallintayhtiö, jonka visiona on tuottaa korkeampaa taloudellista tuottoa sekä yksittäisille että institutionaalisille kiinteistöjen omistajille kiinteistön elinkaaren aikana.

Hän on työskennellyt ylemmissä johto- ja johtotehtävissä IT-palveluiden 100 miljoonan dollarin P&L:n rakentamisessa ja johtamisessa Xchangingissa, MphasiSissa, Zensarissa ja Hewlett-Packardissa. Hänellä on myös a Tietotekniikan kandidaatin tutkinto Birla Institute of Technologysta, Ranchista.

🔥 Empfohlen:  GPT-1:stä GPT-4:ään: OpenAI:n kehittyvien kielimallien kattava analyysi ja vertailu

Prabhat on suunnattoman intohimoinen neuvomaan ja auttamaan teknologiaan perustuvia startup-yrityksiä rakentamaan ja kasvamaan. Hän tuo rikkaan kokemuksen, asiantuntemuksen, oppimisen ja verkoston hallituksen jäsenenä tai neuvonantajana useisiin nouseviin startup-yrityksiin ja haluaa neuvoa ja työskennellä niiden kanssa skaalatakseen niitä eksponentiaalisesti ja kannattavasti vankalla perustalla. Hänet tunnetaan neuvonantajana yrityksille, kuten College Counseling Coach, Your Green Canvas ja Jomiso.

Kun häneltä kysyttiin, jos hän saisi mahdollisuuden aloittaa uransa uudelleen, mitä hän tekisi toisin? Prabhat sanoi: “No, olisin aloittanut startup-matkani paljon aikaisemmin, mikä olisi lisännyt riskinottohaluani.”

Prabhat Kumar Tiwary – Työelämä

Viimeiset 6 vuotta Prabhat on toiminut YourOwnROOMin toimitusjohtajana. Heillä on erittäin ohut johtamisrakenne YourOwnROOMissa, ja siksi hän valvoo myös kasvua ja investointeja. Hän tukee toiminta- ja mainostiimiään sekä teknologiatiimiään ohjaamalla ja valvomalla. Heillä on rykmentin tiistaina ja perjantaina myynti, operaatiot ja tekniikkakatsaus.

Prabhatin kollega Sanjay Singh on Chief Operating Officer ja Chief Technology Officer. Hän ja Sanjay työskentelevät hyvin tiiviisti hänen tili- ja yrityssihteeritiimiensä kanssa, joiden työ on ulkoistettu.Prabhat Kumar Tiwary – jokapäiväinen elämäntapa

Maanantaista lauantaihin on Prabhatille yleensä erittäin hektinen. Hän tekee 10–12 tuntia työtä päivässä, koska työtä on paljon.

Prabhat aloittaa päivänsä aikaisin ja käyttää muutaman minuutin koko päivän ja tulevan viikon suunnitteluun. Hänen viikonloppunsa ovat ystävien tapaamiseen, ja sunnuntait hän omistaa perheelleen. Ennen nukkumaanmenoa Prabhat sanoo katsovansa videoita ja uutisia reilut 30 minuuttia. Lisäksi hän pitää mielellään ulkona illallisista ja sosiaalisista tapaamisista, ja hän pitää niitä erittäin virkistävänä.

Prabhat Kumar Tiwary – Tuottavuuden hakkerit

Prabhat sanoi: “Olen suuri fani Omena laitteet. Rakastan heidän laitteistoaan ja ohjelmistoaan, ja ne lisäävät valtavasti tehokkuuttani eivätkä koskaan petä minua.”

🔥 Empfohlen:  GlobalBeesin menestystarina – kuinka se skaalaa brändejä Thrasio-tyylisellä mallillaan

Hän käyttää a MacBook Pro ja pari uusinta iPhonea ja pitää kaikki laitteet synkronoituina. Hän luottaa vahvasti Microsoft Toimistotyökalut ja Omena tuottavuustyökalut, kuten Muistutus, Muistiinpanot, Kalenteri ja Mail. Hän ja hänen tiiminsä käyttävät myös WhatsAppia laajasti päivitysten jakamiseen ja yhteistyöhön.

Prabhat Kumar Tiwary – kohtaamat haasteet

Prabhatilla oli useita epäonnistumisia, enemmän mikrotasolla kuin makrotasolla. Hän on henkilö, joka näkee epäonnistumisen mahdollisuutena uuteen oppimiseen. Kuten hän sanoi: “Joka kerta kun epäonnistun, mietin, korjaan pelini, rekisteröin oppimisen ja jatkan eteenpäin. Näen epäonnistumisen askeleena menestykseen.”

Prabhat Kumar Tiwary – Inspiraatiota ja uskomuksia

Kuten Prabhat totesi: “Kaikista ihmisistä professorit Stanford Business Schoolissa Sloanin maisteriohjelmani aikana ovat jättäneet erittäin pysyvän vaikutuksen. Erityisesti professorit, jotka opettivat strategiaa, toimintaa, johtamista ja yrittäjyyttä. Heidän ymmärryksensä ja arvostuksensa eri liiketoiminnasta oivallukset ja tieto ovat valtavasti auttaneet minua muokkaamaan uskomuksiani ja ideoitani.”

UKK

Kuka on Prabhat Kumar Tiwary?

Prabhat Kumar Tiwary on YourOwnROOMin perustaja, toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja, prop-tech-asuinkiinteistöjen vuokraus- ja hallintayhtiö.

Milloin Prabhat aloitti YourOwnROOMin?

Prabhat aloitti YourOwnROOMin vuonna 2016.

Mitä YourOwnROOM tekee?

YourOwnROOM on prop-tech-asuinkiinteistöjen vuokraus- ja kiinteistöhallintayhtiö, jonka visiona on tarjota korkeampaa taloudellista tuottoa sekä yksityisille että institutionaalisille kiinteistöjen omistajille kiinteistön elinkaaren aikana.

Table of Contents