Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Prayagin sairaaloiden menestystarina – kuinka ne tarjoavat poikkeuksellista hoitoa ilman poikkeuksia?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Prayagin sairaaloiden menestystarina – kuinka ne tarjoavat poikkeuksellista hoitoa ilman poikkeuksia?

Intian terveydenhuoltoala on monimutkainen ja monipuolinen ala, jolla on tärkeä rooli maan taloudessa ja yhteiskunnassa. Intiassa on suuri ja kasvava väestö, ja terveydenhuoltopalvelujen kysyntä on korkea. Intian terveydenhuoltoala koostuu sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatioista, ja julkinen sektori tarjoaa merkittävän osan terveydenhuoltopalveluista. Intian hallitus on pyrkinyt parantamaan terveydenhuoltojärjestelmää ja parantamaan kaikkien kansalaisten pääsyä terveydenhuoltoon, mukaan lukien aloitteet, kuten National Health Policy ja National Rural Health Mission.

Intiassa on yhteensä lähes 30 000 sairaalaa. Se on yksi sairaala lähes 47 000 ihmiselle. Siksi intialaisten suurin huolenaihe on parempien sairaalatilojen ja -hallinnon tarve. Yksi sairaala, joka huolehtii potilaistaan ​​parhaalla mahdollisella tavalla, on Prayag Hospitals Group.

Prayag Hospitals Group tarjoaa poikkeuksellista terveydenhuoltoa ilman poikkeuksia ja toimitusjohtaja Pritika Singh on ollut terveydenhuollon pelin muuttaja.

StartupTalky haastatteli Prayag Hospitals Groupin toimitusjohtajaa Pritika Singhiä saadakseen lisätietoja heidän visiostaan, missiosta, inspiraatiosta, liiketoimintastrategioista ja muusta.

Prayag Hospitals Group – Yrityksen kohokohdat
Prayag Hospitals Group – Visio ja Missio
Prayag Hospitals Group – Inspiraatio
Prayag Hospitals Group – Menestyvän liiketoiminnan keskeiset strategiat
Prayag Hospitals Group – Sosiaalityö
Prayag Hospitals Group – Haasteet
Prayag Hospitals Group – Toimipaikat
Intian terveydenhuoltoala seuraavien 5-10 vuoden aikana
Neuvoja uusille toimialan johtajille/yrittäjille

Prayag Hospitals Group – Yrityksen kohokohdat

Toimitusjohtaja Pritika Singh

Perustettu 1999
Ala Terveydenhuolto
Verkkosivusto www.prayaghospital.in

Prayag Hospitals Group – Visio ja Missio

Prayag Hospitals Group on keskittynyt luomaan sairaaloiden ketjun, joka tarjoaa kaikki hoidot edullisimpaan hintaan keskiluokan asiakkaille. Heidän lyhyen aikavälin tavoitteenaan on tarjota lisää työpaikkoja, mikä on myös osa pitkän aikavälin tavoitetta.

Prayag Hospitals Group – Inspiraatio

Pritika sai inspiraationsa vanhemmiltaan. Hänen isänsä on tunnettu korva- ja ortopedi, ja hänen äitinsä on aina huolehtinut johtamisesta ja hallinnosta, joten hän sai niistä inspiraatiota.

Kun Pritika oli lapsi ja hänen isänsä teki OPD:n, hän katsoi uteliaana, mitä hän oli tekemässä. Hänen isänsä istui jokaisen potilaan kanssa noin puoli tuntia ja selitti heille hoidon tai taudin kaikki yksityiskohdat. Kasvaessaan hän koki, että sairaala- ja terveydenhuoltoalalla on oltava sellainen järjestelmä, jossa voidaan antaa asiakkaalle paljon tietoisuutta, jota alalta puuttuu.

Kolikon toinen puoli on heikommassa asemassa olevat tai köyhistä sosioekonomisista taustoista tulevat ihmiset, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen terveydenhoitoon, mutta eivät tiedä hallitukselta saamistaan ​​etuoikeuksista tai eduista. Hyvin harvat organisaatiot levittävät tällaista tietoisuutta, ja heidän omansa on yksi niistä.

Pritikan vanhemmat ovat ensimmäisiä ihmisiä, joiden kanssa hän jakoi näkemyksensä.

Prayag Hospitals Group – Menestyvän liiketoiminnan keskeiset strategiat

Liityttyään yritykseen Pritika muutti logoa, tunnuslausetta ja kaikkia muita asioita, jotka vaativat uusintaa, koska hän halusi brändin yhdistävän hänen visionsa. Ainoa strategia, jota he noudattavat ja joita he noudattavat toistaiseksi, on luoda henkilökohtainen asiakaskokemus, antaa persoonallinen kosketus ja huolehtia siitä, että heidän palvelunsa tuottamiseen tai hoitoon sisältyy intialaista perinnettä ja kulttuuria liiketoiminnassa.

Prayag Hospitals Group – Sosiaalityö

Prayag Hospitals Groupissa heillä on erityinen osasto, jossa he hoitavat potilaita, jotka eivät ole kovin kriittisiä. He eivät veloita lääkäri-, hoito- tai vuodemaksuja. siellä on vain ruoka- ja lääkekulut. Joten siitä tulee erittäin edullinen jollekin, joka on kotoisin huonosta sosioekonomisesta taustasta ja jolla ei ole etua tai tukea valtiolta tai sairausvakuutusta.

Prayag Hospitals Group – Haasteet

Matkansa alussa hän kohtasi organisaation sisäisen haasteen, sillä työntekijät tai henkilökunta työskentelivät jo vanhempiensa näkemyksen mukaan, ja sitten hän tuli sisään toisella visiolla. Monet ihmiset eivät viihtyneet eivätkä uskoneet häneen. He ajattelivat, että hänen näkemyksensä ei ole täydellinen tai toteuttamiskelpoinen tai että se, mistä hän puhuu, ei ole käytännöllistä. Kuitenkin, kun uskot itseesi, voit saada muutkin uskomaan itseesi.

Prayag Hospitals Group – Toimipaikat

Sairaalan toimintapaikka on Noidassa ja Suur-Noidassa, ja he suunnittelevat myös sairaalan perustamista West UPiin ja Uttarakhandiin. He suunnittelevat myös toimintansa laajentamista Lähi-idän maissa erikoisalaansa – kokonaisvaltaisen parantamisen osastolle – jossa he puhuvat mielenterveydestä. He työskentelevät mielenterveyden parissa, koska Intia on saman keskus.

Intian terveydenhuoltoala seuraavien 5-10 vuoden aikana

Pritika uskoo, että terveydenhuoltojärjestelmä on jo olemassa, ja se on nähnyt dynaamisen muutoksen COVID-19-pandemiassa viime aikoina. Terveydenhuollon digitalisaatio on nostanut sairaalat, jopa 2- tai 3-tason kaupungeissa, uudelle tasolle. Sänkypaikkoja on kuitenkin luotava lisää ja nuoria rohkaistava ilmoittautumaan opiskelemaan tai ammatinvalintaan terveydenhuoltoalalla. Syynä on se, että vuodepaikkojen lisäämistä ajatellen tarvitaan myös työvoimaa enemmän potilaiden hoitoon ensihoitajan, tukihenkilökunnan, lääkäreiden ja sairaanhoitajien muodossa. Lisäksi sairaaloita pitäisi hänen mielestään perustaa pienempiin kaupunkeihin, jotta myös näiltä alipalveltuilta alueilta tulevat ihmiset saavat laadukasta hoitoa.

Hallitus työskentelee kaikkien strategioiden parissa alan mullistamiseksi lähivuosina keskittymällä enemmän innovaatioihin, teknologiaan sekä t&k:hon. Hän uskoo, että tämä auttaa kaikkia sairaalateollisuuden toimijoita tarjoamalla edistyneempiä hoitomuotoja ja lääkitystä edulliseen hintaan. Samaan aikaan ei voida sivuuttaa alan teknologista häiriötä, kun otetaan huomioon telelääketieteen dramaattinen nousu pandemian aikana ja uuden aikakauden teknologioiden, kuten tekoäly ja virtuaalinen/lisätty todellisuus, käyttöönotto.

Neuvoja uusille alan johtajille

Johtopäätös

Yrittäjälle energiallakin on merkitystä. Sinun täytyy sopia korkean tärinätaajuuden ympäristöön, joten sinulla on oltava tuo dynaaminen luonne erittäin korkealla energialla, jotta yritys voi ylläpitää. Jos pystyt poistumaan mukavuusalueeltasi ja olet valmis työskentelemään dynaamisessa, nopeatempoisessa ympäristössä, voit harkita yrittäjänä mitä tahansa alaa.

UKK

Kuka on Prayag Hospitals Groupin toimitusjohtaja?

Pritika Singh on Prayag Hospitals Groupin toimitusjohtaja ja hän on ollut terveydenhuollon pelin vaihtaja.

Milloin Prayag Hospitals Group perustettiin?

Prayag Hospitals Group perustettiin 20. kesäkuuta 1996.

Missä Prayagin sairaala sijaitsee?

Prayag Hospital sijaitsee Sector 41, Noida, Uttar Pradesh 201301, Intia.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuinka poistaa ylälinkki Magento 2:sta