Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Prime Opinion Review: huijaus vai laillinen kyselysivusto?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Prime Opinion Review: huijaus vai laillinen kyselysivusto?

Prime Opinion on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa ilmaisemalla ajatuksesi ja mielipiteesi. Voit ansaita jopa 7 dollaria kyselyä kohden käyttämällä tätä verkkosivustoa ilman, että sinun tarvitsee todistaa henkilöllisyyttäsi.

Kanadan asukkaat voivat käyttää tätä alustaa vapaasti, kunhan heillä on voimassa oleva sähköpostiosoite. Tässä artikkelissa opit Prime Opinionin tärkeimmistä näkökohdista ja päätät, onko se tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopiva kyselysivusto.

Mikä on Prime Opinion?

Prime Opinion on maksullinen kyselytutkimussivusto, jota ylläpitää Prime Insights Group. Se toimii alustana, joka yhdistää markkinatutkijat miljooniin vastaajiin 20 eri maasta.

Pelkästään Kanadassa Prime Opinion tarjoaa yli 500 maksullista kyselyä kaikille maakunnan enemmistön ikäisille.

Tällä verkkosivustolla on matala maksukynnys, joten voit nostaa kotiutuksen samana päivänä, kun aloitat kyselyiden täyttämisen.

Kuinka Prime Opinion toimii?

Prime Opinion toimii samalla tavalla kuin muut maksulliset alustat. Ensin luot ilmaisen tilin käyttämällä voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Sitten voit valita eri yritysten tarjoamista kyselyistä ja ansaita palkintoja.

Tällä alustalla on laaja valikoima aiheita, joita vastaajat voivat käsitellä. Olen nähnyt kyselyitä, jotka vaihtelivat pelikokemuksista ostotottumuksiin. Sinulla ei siis ole vaikeuksia löytää mielenkiinnon kohteitasi vastaavia kyselyitä.

Jokaisen kyselyn suorittamisen jälkeen saat heti pisteitä. Saat 1 dollarin jokaisesta alustalla keräämästäsi 100 pisteestä.

Tapoja ansaita Prime Opinionilla

Kyselyt

Kyselyt vaihtelevat pituudeltaan ja niiden pisteet vaihtelevat, kuten kyselyvalinnan hallintapaneelissa näkyy. Huomaa kuitenkin, että kaikkiin näkemiisi kyselyihin ei voi osallistua.

Usein sinun on käytävä läpi seulontaprosessi ennen kuin vastaat kyselyyn. Jos et vastaa kohderyhmää, johon tutkija haluaa kohdistaa, sinut seulotaan, etkä voi osallistua kyseiseen kyselyyn.

Onneksi saat kuitenkin 1-5 pistettä korvaukseksi, vaikka olisit poissuljettu tietystä kyselystä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää suosituksia markkinoinnissa? 10 vinkkiä & Esimerkkejä

Viittaukset

Prime Opinion antaa sinun myös ansaita palkintoja jakamalla viittauslinkkisi muiden kanssa. Kun joku rekisteröityy käyttämällä viittaustasi ja kotiuttaa ensimmäisen kerran, saat 100 pistettä välityspalkkiona.

Tämä sivusto tarjoaa myös lisäpisteitä bonuksina tiettyjen virstanpylväiden saavuttamisesta. Rekisteröityminen antaa sinulle 6,70 dollarin bonuksen, ja saat myös pisteitä, kun nouset alustalla.

Rahaa tuottava bonus Prime Opinionissa on kuulua kuukauden 25 parhaan ansaitsijan joukkoon. Tämä saavutus antaa sinulle mahdollisuuden ansaita jopa 3 000 pistettä, mikä vastaa 30 dollaria.

Kuinka saada palkkaa Prime Opinionissa

Prime Opinionissa on neljä tapaa lunastaa pisteesi.

Käteinen (PayPalin kautta): Tämän vaihtoehdon avulla voit nostaa 1–250 dollaria.

Lahjakortit: Prime Opinion tarjoaa satoja lahjakortteja vastineeksi palkintopisteistäsi. Jotkut suosituimmista ovat Walmartin, Cineplexin ja Amazonin kortit. Vähimmäissumma, jonka voit lunastaa lahjakortilla, on 5 dollaria, mutta joissain korteissa on suurempi vähimmäislunastettavissa oleva summa.

Luottokortti (Virtual Visa International): Tällä menetelmällä voit nostaa niin vähän kuin 1 dollari ja jopa 100 dollaria tapahtumaa kohden.

Lahjoitukset: Prime Opinion on yksi harvoista kyselysivustoista, joiden avulla voit lahjoittaa tulosi varainkeruuhankkeille, kuten Pelastakaa Lapset, Kansainvälinen pelastuskomitea ja Lääkärit ilman rajoja. Voit lahjoittaa vain 5 dollaria ja jopa 100 dollaria.

Onko Prime Opinion turvallinen ja laillinen?

Kyllä, Prime Opinion näyttää olevan laillinen alusta. Tämän sivuston omistaa Prime Insights Group LLC, joka on amerikkalainen markkinatutkimukseen keskittyvä yritys.

Oikeiden käyttäjien online-arvostelut osoittavat, että monet ovat kokeilleet tätä kyselysivustoa, eikä heillä ole ollut ongelmia lunastaa pisteensä lahjoituksista ja lahjakorteista.

Prime Opinion plussat ja miinukset

Plussat:

  • Matala kotiutusraja (vain $1)
  • Voit lahjoittaa ansaitsemasi pisteet
  • Kyselyt ovat yleensä lyhyitä (alle 20 minuuttia)

Haittoja:

  • Se ei tarjoa muita maksullisia tehtäviä kyselyiden lisäksi
  • Tarjoaa pienen palkkion viittauslinkkien jakamisesta (verrattuna muihin kyselysivustoihin)
🔥 Empfohlen:  Kashkick-arvostelu: Onko se huijaus vai laillinen?

Onko Prime Opinion sen arvoinen?

Kyllä, Prime Opinionia kannattaa käyttää, jos haluat ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallasi.

Vaikka et ansaitse paljon, Prime Opinion tarjoaa kätevän tavan täydentää tulojasi ilman paljon vaivaa. Rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin, ja voit kotiuttaa päivittäin.

Prime Opinion vaihtoehdot

Jos yrität edelleen löytää parasta maksullista sivustoa ansaitaksesi ylimääräistä rahaa, harkitse näitä kolmea alla olevaa vaihtoehtoa. Prime Opinionin tavoin ne ovat laillisia alustoja, jotka maksavat sinulle tehtävästä ilman piilokuluja tai hämäriä sopimuksia.

Liittyvät: Opinion Champ Review

Table of Contents