Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Print On Demand vs. Dropshipping: kumpi on kannattavampaa?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Print On Demand vs. Dropshipping: kumpi on kannattavampaa?

Onko sinulla vaikeuksia päättää, onko tilaustulostus vai dropshipping? No, et ole yksin. Monet yrittäjät ovat tässä risteyksessä.

Toisaalta tilaustulostus antaa sinun myydä omia mukautettuja tuotteitasi. Toisaalta dropshipping tarjoaa sinulle kokonaisen valikoiman tuotteita, joita voit tarjota.

Molemmissa tapauksissa toimittaja toimittaa tuotteet suoraan asiakkaillesi puolestasi.

Joten mikä on oikea valinta yrittäjämatkallesi? Tämä artikkeli käsittelee sekä tilaustulostuksen että dropshipping-toimituksen tärkeimmät näkökohdat, jotta voit tehdä tietoisen päätöksen.

Mikä on print on demand (POD)?

Print on demand (POD) tarkoittaa, kun myyt omia mukautettuja mallejasi erilaisille tuotteille. Tilaustulostustuotteita ovat t-paidat, hupparit, kirjat ja monet muut tuotteet. Kuten kaikilla liiketoimintamalleilla, myös pyynnöstä printillä (POD) on omat hyvät ja huonot puolensa, joita käsittelemme alla.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Print-on-demand dropshipping on loistava liiketoimintamalli nuorille ja vanhoille yrittäjille. Tässä on joitain etuja, joita voit saavuttaa valitsemalla tämän liiketoimintamallin.

Luo omia tuotteita

Voi olla aika siisti tunne saada joku ostamaan itse suunnittelemasi tuotteen. Useimmat tilaustulostusyritykset antavat sinun luoda omia esineitäsi, kuten t-paitoja, mukeja ja kaiverrettuja koruja. Sen lisäksi, että voit luoda omia tuotteitasi, voit myös rakentaa vahvan brändin, johon ihmiset voivat samastua. Jos olet graafinen suunnittelija tai luova henkilö, tilaustulostusyrityksen perustaminen voi olla hauska ja palkitseva kokemus.

Rakenna oma brändisi

Sen lisäksi, että voit luoda omia tuotteitasi, voit myös luoda tuotekuvan, johon ihmiset voivat samastua. Esimerkiksi logon painaminen mukin tai t-paidan taakse on loistava tapa mainostaa identiteettiäsi. Voit jopa lanseerata ainutlaatuisen vaatemalliston ja etsiä valmistajia parantamaan peliäsi, kun olet myynyt paljon POD-tuotteita katteiden kasvattamiseksi.

Hyödynnä nopeampi toimitus

Tavalliseen dropshipping-toimitukseen verrattuna POD dropshipping antaa sinulle edun työskennellä yhdysvaltalaisten ja eurooppalaisten toimittajien kanssa. Tämä johtuu siitä, että parhaat POD-yritykset sijaitsevat näillä alueilla. Hyvän yhteydenpidon ja nopeita toimituksia tarjoavien yritysten avulla POD-kaupat voivat lisätä konversioita ja uskollisuutta.

Ristiinmyynti ja lisämyynti helposti

Print-on-demand dropshipping tarjoaa alhaisemmat toimituskulut, kun ostat enemmän tuotteita. Voit esimerkiksi myydä tuotteita ristiin ja lisämyyntiä pitääksesi kustannukset alhaisina. Voit esimerkiksi myydä lippalakin asiakkaille, jotka ostavat t-paidan verkkosivustostasi. Toinen vaihtoehto on niputtaa tuotteet niin, että ne houkuttelevat asiakasta ostamaan, esimerkiksi tarjota kolme t-paitaa kahden hinnalla ja jopa heittää lahja. Tällaiset asiat voivat auttaa kasvattamaan keskimääräistä myyntiäsi ja tulojasi.

🔥 Empfohlen:  AirCarry - Osta suosikkituotteesi ympäri maailmaa täältä

Tutustu räätälöityihin pakkauksiin

Vaikka useimmat tilaustulostuksen toimittajat eivät salli sinun suunnitella omia laatikoitasi tai lisätä pakkauksiin markkinointiliitteitä, jotkut antavat sinun lisää logosi paketin kuittiin tai tarraan. Tästä voi olla apua tilaustulostusliiketoimintasi rakentamisessa.

Pidä kassavirta

Jos asetat hinnat oikein ja valitset oikeat dropshipping-toimittajat, jotka tarjoavat POD-palveluita, voit myydä tuotteita hyvällä marginaalilla. Tietenkin tuotekustannukset ja toimituskulut ovat kaksi eri asiaa, joten sinun on laskettava hinnat erittäin huolellisesti hyvän kassavirran saamiseksi.

Myy tuotteita eri kanavissa

Jos luot verkkokaupan Shopifyn avulla, voit myydä POD-tuotteesi suoraan kuluttajille. On myös mahdollista osallistua sosiaaliseen myyntiin listaamalla tuotteesi Instagramissa ja Facebookissa. Onko sinulla asiakkaita, jotka ostavat usein Amazonin kautta? Käytä Shopifyn Amazon-myyntikanavaa myydäksesi suoraan markkinoilla. Pohjimmiltaan voit myydä eri kanavien kautta ja saada enemmän katseita tuotteillesi, mikä voi tuoda sinulle ensimmäisen myyntisi nopeammin.

Tilaustulostusliiketoimintamallissa on muutamia ongelmia. Tässä on muutamia esimerkkejä:

Kallis toimitus

Tilaustulostuspalvelujen toimitushinnat ovat usein jyrkkiä. Koska useimmat asiakkaat haluavat ilmaisen toimituksen, sen tarjoaminen myymälässäsi voi olla elintärkeää. Toimituskulujen kattaminen, varsinkin kun toimittajat sijaitsevat Yhdysvalloissa, voi kuitenkin vähentää merkittävästi voittomarginaaliasi. Kansainvälinen merenkulku vain pahentaa tätä ongelmaa, mikä vaikeuttaa liiketoiminnan ylläpitämistä pitkällä aikavälillä.

Korkea tuotteen hinta

Vaikka tilaustulostus tarjoaa räätälöityjen mallien edun, kustannukset voivat olla yritykselle kohtuuttomat. Esimerkiksi Printfulissa mukin perushinta on 7,95 dollaria. Kun lisäät maailmanlaajuisen toimituksen hintaan 16,95 dollaria, yhden mukin kokonaiskustannukset ovat 25,90 dollaria. Tämä ei edes sisällä vähittäismyyntilisää, joka sinun on lisättävä ansaitaksesi voittoa, puhumattakaan lisäkustannuksista, kuten markkinoinnista ja palkoista.

Mitä dropshipping on?

ilmainen plus toimitus

Dropshipping on online-liiketoimintamalli, jonka avulla voit myydä erilaisia ​​tuotteita ilman fyysistä säilytystilaa. Kun teet myynnin, dropshipping-toimittajasi järjestävät, pakkaavat ja lähettävät tuotteet asiakkaillesi. Tällä lähestymistavalla on ainutlaatuiset edut ja haitat, joita tarkastelemme alla yksityiskohtaisesti.

Dropshipping-ammattilaiset

Dropshipping on loistava liiketoimintamalli uusille yrittäjille. Tässä on joitain sen etuja:

🔥 Empfohlen:  Zaful vs Shein: Kumpi minun pitäisi valita?

Nopea ja helppo asennus

Dropshipping-yrityksen perustaminen on helppoa. Lisäät tuotteita ja kirjoitat kuvaukset. Seuraavaksi markkinoit näitä tuotteita. Sitten hallitset tilauksia ja asiakastukea. Se on rutiinisi. Tämä asennus on paljon vähemmän monimutkainen kuin tilaustulostus. Sinun ei tarvitse luoda omia malleja tai tuotemalleja. Prosessi etenee nopeammin ja sujuvammin.

Laaja tuotevalikoima

Valinta on kuningas dropshippingissä. Dropshipping-yritykset tarjoavat laajan valikoiman tuotteita. Voit varastoida verkkokauppayrityksesi trendikkäillä tuotteilla tai klassikoilla. Haluatko myydä eri tyylisiä mekkoja? Sinä pystyt. Joustavuus on olemassa. Tämä monimuotoisuus auttaa myymälääsi vetoamaan laajemmalle yleisölle.

Mittarilla on väliä: Tunnista bestsellerit

Data ohjaa dropshipping-liiketoimintaa. Voit nähdä, mitkä tuotteet ovat suosittuja todellisten mittareiden perusteella. Katso tilausten määrää, myyjien arvioita ja asiakkaiden arvioita. Näiden tietojen avulla voit tehdä tietoisia päätöksiä. Et arvaa, mitkä tuotteet tulevat myyntiin. Sinä tiedät.

Alhaiset toimituskulut

Toimitus voi olla asiakkaille katkaisija. Dropshipping voittaa myös täällä. Monet dropshipping-toimittajat tarjoavat halpoja toimitusvaihtoehtoja, kuten ePacket. Toimituskulut ovat usein ilmaisia ​​tai alle 5 dollaria. Tämä alhainen hinta helpottaa ilmaisen toimituksen tarjoamista asiakkaille. Loppujen lopuksi voittomarginaalit näyttävät paremmilta.

Pienempi riski, parempi liiketoiminta

Pienempi liiketoimintariski on toinen dropshipping-toimituksen keskeinen etu tilaustulostukseen verrattuna. Dropshipping-toimittajilta saadut tiedot auttavat sinua valitsemaan korkealaatuisia tuotteita. Voit katsoa myyjäarvioita ja asiakkaiden arvioita. Näiden tietojen avulla voit todennäköisemmin valita voittajia verkkokauppayrityksellesi. Otat vähemmän riskejä ja teet viisaampia valintoja.

Dropshipping miinukset

Kuten useimmissa liiketoimintamalleissa, dropshippingillä on myös muutamia haittoja:

Tuotteiden laatuongelmat

Yksi merkittävä haittapuoli dropshipping-liiketoiminnan harjoittamisessa on vaihteleva tuotteiden laatu. Vaikka jotkut dropshipping-toimittajat tarjoavat korkealaatuisia tuotteita, toiset eivät välttämättä täytä samoja standardeja. Taitava lähestymistapa dropshipping-myymälään on pysyä toimittajissa, jotka tunnetaan suurista tilausmääristä ja hyvistä arvosteluista. Tämä auttaa vähentämään riskejä, sillä monet dropshipping-liikkeet raportoivat vain 1–2 prosentin palautusprosentteja.

Pidemmät toimitusajat

Toinen dropshipping-yritysten usein kohtaama ongelma on pidennetyt toimitusajat. Tämä pätee erityisesti silloin, kun dropshipping-toimittaja sijaitsee ulkomailla. Jotkut toimittajat kuitenkin avaavat varastoja paikallisemmille alueille, kuten Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, parantaakseen toimitusaikoja. Erikoissovellusten avulla dropshipping-myymälä voi helposti tunnistaa tuotteiden lähetysten alkuperän, mikä tekee varaston valinnasta yksinkertaisempaa.

blogin suunnittelu

Vaikka tilausprintillä ja dropshippingillä on useita ratkaisevia eroja, niillä on myös paljon yhteistä. Tässä on muutamia esimerkkejä:

  • Molempiin liittyy dropshipping. Ei massavarastoa kuljetettavana. Toimittaja pakkaa ja lähettää tuotteet suoraan asiakkaallesi.
  • Tilausten käsittely on pääosin automatisoitua. Kun asiakas tekee tilauksen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta lähettääksesi asiakkaan tuotetiedot toimittajallesi.
  • Tilaustulostus ja dropshipping ovat molemmat vähäriskisiä malleja. Sinun ei tarvitse ostaa varastoa etukäteen ja maksaa vain, kun asiakas tekee tilauksen myymälässäsi.
  • Molemmat vaativat samanlaisia ​​taitoja saavuttaakseen mahtavia tuloksia. Tilaustulostusliiketoiminta vaatii luovampaa ajattelua. Molemmat vaativat kuitenkin markkinoinnin, asiakaspalvelun ja mainonnan taitoja.
🔥 Empfohlen:  Moissanite vs. Cubic Zirkonia: kumpi on parempi?

Jos olet sekä luova että liikemielinen, voit yhdistää tilaustulostuksen dropshipping-toimitukseen. Näin voit tarjota laajemman tuotevalikoiman ja olla kilpailukykyisempi, mikä voi johtaa kannattavampaan liiketoimintaan

Valinta print on demand ja dropshipping välillä

Sekä dropshipping että print on demand ovat kannattavia liiketoimintamalleja. Ne kuitenkin vaihtelevat sen mukaan, kuinka kauan sijoitetun pääoman tuotto (ROI) kestää.

Dropshipping tuottaa usein nopeampia voittoja. Miksi? Toimituskulut ovat yleensä alhaisemmat. Näin voit tarjota asiakkaillesi ilmaisen toimituksen. Voit myös asettaa kilpailukykyiset hinnat vahingoittamatta tulostasi. Tämän seurauksena yrityksesi tuottaa todennäköisemmin myyntiä.

Tilaustulostus on puolestaan ​​pitkän aikavälin liiketoimintastrategia. Se vaatii ennakkoinvestointeja laatusuunnitteluun ja brändin rakentamiseen. Kun brändi kasvaa ja saa uskollisuutta, syntyy mahdollisuus myydä useilla alustoilla, mikä saattaa johtaa huomaviin voittoihin ajan myötä.

Joten dropshipping on yleensä parempi nopean tuoton saamiseksi, kun taas tilaustulostus voi olla kannattavampaa pitkällä aikavälillä. Paras valinta riippuu siitä, mitä aiot saavuttaa yritykselläsi.

Haluatko oppia lisää?