Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

PrizeRebel arvostelu | Sen arvoinen?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: PrizeRebel arvostelu | Sen arvoinen?

PrizeRebel-arvostelu

Jos haluat ansaita rahaa verkossa, sinun on tutustuttava PrizeRebeliin. Nykyiset PrizeRebel-jäsenet kertovat mielellään monista tavoista ansaita pisteitä, joita voidaan käyttää joihinkin eeppisiin palkintoihin.

Tässä PrizeRebel arvostelu, voit oppia kaiken monista tavoista ansaita pisteitä. Lisäksi saat myös täydellisen erittelyn tarjolla olevista bonuspisteistä.

Mitä enemmän pisteitä voit ansaita, sitä suurempia palkintoja voit lunastaa.

Mikä on PrizeRebel

PrizeRebel perustettiin vuonna 2007 ja se on maksanut yli 25 miljoonaa dollaria palkinnoissa. Ylistys 12 miljoonaa käyttäjää on turvallista sanoa, että PrizeRebel on suosittu. Mutta mikä on PrizeRebel?

PrizeRebel-alusta on Get-Paid-To-sivusto (GPT-sivusto), joka tarjoaa jäsenille mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään usein ja suorittaa erilaisia ​​toimintoja. Ansaintamahdollisuuksia ovat:

Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa PrizeRebelillä. Voit luoda a PrizeRebel-tili ilmaiseksi ja ala ansaita heti.

Tämän PrizeRebel-katsauksen seuraava osa selittää yksityiskohtaisesti jokaisen ansaintamahdollisuuden.

Tapoja ansaita rahaa PrizeRebelillä

PrizeRebel-pisteiden ansaitsemistapojen ansiosta sinulla on aina mahdollisuus ansaita joka kerta, kun kirjaudut sisään.

Kyselyt

Maksulliset kyselyt ovat paras tapa ansaita rahaa PrizeRebelissä. Varmista, että täytät profiilisi, jotta saat aina sinulle parhaat kyselymahdollisuudet.

Useimmat kyselyt sisältävät huomiontarkistuksia varmistaaksesi, että vastaat oikein. Vastaa kyselyihin aina oikein, koska huomiontarkistusten epäonnistuminen voi tarkoittaa, että et saa kyselytarjouksia jatkossa.

Ennen kuin aloitat PrizeRebelin kyselyn, näet, kuinka paljon se maksaa, ja arvion siitä, kuinka kauan sen suorittaminen kestää. Tämä on hyödyllistä, koska voit keskittyä tutkimuksiin, jotka ovat vaivan arvoisia, ja jättää huomiotta kaikki, jotka eivät ole sen arvoisia.

Mikä tekee kyselystä tekemisen arvoisen?

Syy, miksi olet PrizeRebelissä, on ansaita ylimääräistä rahaa. Ansaitaksesi eniten rahaa haluat käyttää aikasi tehokkaasti. Kun valitset kyselyitä, sinun tulee jättää huomiotta matalapalkkaiset ja pitkäkestoiset tutkimukset.

Esimerkiksi kyselyyn vastaamiseen kuluu arviolta 30 minuuttia, mutta se tarjoaa vain 1 dollarin palkkion. Se ei ole sen arvoista. Keskity sen sijaan aina vastaamaan kyselyihin, jotka maksavat hyvän summan käytetystä ajasta.

Maksulliset tarjoukset

Maksullinen tarjous on usein yksi parhaiten maksavista tavoista ansaita ylimääräistä rahaa. PrizeRebelillä on tarjousseinä, jota voit selata ja joka näyttää kaikki ansaintamahdollisuudet.

Nämä tarjoukset sisältävät yleensä toiminnon suorittamisen. Sinun on ehkä ladattava sovellus, rekisteröidyttävä verkkosivustolle tai aloitettava ilmainen kokeilu.

Sinun on täytettävä ohjeet kokonaisuudessaan saadaksesi rahapalkintosi.

Huomaa, että joissakin erikoistarjouksissa voidaan pyytää luottokorttitietojasi. He voivat tehdä tämän, jotta he ovat valmiita ottamaan maksun automaattisesti ilmaisen kokeilun jälkeen.

Estä ei-toivotut maksut asettamalla itsellesi aina kalenterimuistutus peruuttaaksesi kaikki rekisteröityneet kokeilut.

Jotkut käyttäjät luovat näille tarjouksille erillisen sähköpostiosoitteen. Jos teet tämän, se säilyttää kaikki tarjoussähköpostit yhdessä ja tarkoittaa, että et menetä muistutuksia.

Pelit

Haluatko pitää hauskaa ja saada palkkaa? Tietysti teet! PrizeRebel tarjoaa jäsenille mahdollisuuden ansaita oikeaa rahaa yksinkertaisesti pelaamalla pelejä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pingata puhelimeen sen sijainti

Palkintojen saamiseksi saatat joutua lataamaan pelin, pelaamaan tietyn ajan tai saavuttamaan tietyn tason.

Tarkista aina vaatimukset varmistaaksesi, että saat rahapalkkiosi.

Videot

Videoiden katsominen on helppo tapa ansaita ylimääräistä rahaa, kun sinulla on vapaa-aikaa. Voit halutessasi katsoa viihdyttäviä videoita tekniikasta, urheilusta, terveydestä ja paljon muuta.

Videoiden katsomisen haittapuoli on, että ne eivät maksa paljon. Voit kuitenkin toistaa videoita samalla, kun teet muita toimintoja, mikä tekee siitä loistavan tavan ansaita, kun sinulla ei ole aikaa tehdä korkeampia tarjouksia.

Mikrotehtävät

Mikrotehtävät ovat yleensä nopeita tehtäviä, joista maksetaan pieniä summia. Usein toiminta kestää muutaman sekunnin ja maksaa muutaman sentin.

Tehtäviä, joita saatat tehdä, ovat:

 • Suorita verkkohaku
 • Vastaa kyselyyn
 • Yrityksen tietojen tarkistaminen

Päivittäiset haasteet

Muista kirjautua sisään PrizeRebeliin päivittäin suorittaaksesi päivittäisen kyselyn tai muun haasteen. Tämän tekeminen palkitsee sinut pienellä bonuksella.

Kirjaudu sisään 5 päivää peräkkäin, niin saat uuden bonuksen.

Nämä päivittäiset pisteet ovat pieniä, mutta sen arvoisia, jotta PrizeRebel-palkintosaldosi pysyy nousussa.

Kilpailut

PrizeRebel järjestää monia kilpailuja, jotka tarjoavat erilaisia ​​palkintoja. Jotkut näistä kilpailuista edellyttävät sinun osallistumista aktiivisesti ja toiset osallistuvat automaattisesti.

Kilpailut löytyvät seuraamalla PrizeRebelin sosiaalisen median tilejä tai voit saada ilmoituksen sähköpostitse.

Muihin PrizeRebelin kilpailuihin otetaan automaattisesti mukaan kaikki käyttäjät. Nämä kilpailut perustuvat esimerkiksi useimpiin kyselyihin tai useimpiin tarjouksiin.

Ystäväviittaukset

Ystäväviittaukset ovat makea tapa rakentaa passiivisia tuloja. Sinun tarvitsee vain jakaa ainutlaatuinen linkkisi ystävien ja perheen kanssa ja seurata sitten rahansiirtoa aina, kun linkkiäsi käytetään uuden tilin luomiseen. Ansaitset prosenttiosuuden kaikista ystäväsuosittelemasi tuloista.

Arpajaiset

Arvontaan osallistuminen maksaa pienen maksun (yleensä 10 senttiä). Tällä pienellä maksulla voit voittaa palkintoja jopa 10 dollariin asti. Pidä silmällä näitä viikoittaisia ​​arpajaisia, sillä ne voivat olla loistava tapa kasvattaa tulojasi.

Onnennumerot

Lucky Numbers on lottopeli, jota voit pelata joka viikko PrizeRebelissä. Liput maksavat 20 pistettä ja sinun on valittava 4 numeroa. Jos numerosi arvotaan, voitat jättipotin.

Kuinka saada ilmaisia ​​PrizeRebel-pisteitä

PrizeRebel jakaa usein ilmaisia ​​pisteitä. Näiden ilmaisten pisteiden saamiseksi tarvitset PrizeRebel-tarjouskoodin.

Kampanjakoodit julkaistaan ​​usein PrizeRebelin sosiaalisen median tileillä. Voit myös vastaanottaa promokoodeja PrizeRebelin sähköpostiuutiskirjeiden kautta.

Jos saat tarjouskoodin, muista käyttää se heti. Tämä johtuu siitä, että tarjouskoodit vanhenevat ja ne on usein lunastettava 24 tunnin kuluessa.

Kuinka PrizeRebel-jäsentasot toimivat

PrizeRebel tarjoaa mahdollisuuden ansaita korkeampia palkintoja jäsentasojärjestelmänsä ansiosta. Voit pyrkiä saavuttamaan 5 tasoa:

 1. Pronssi
 2. Hopea
 3. Kulta
 4. Platina
 5. Timantti

Jokainen saavuttamasi taso merkitsee lisäpalkintoja. Jotkut maksavat kuukausittaisen bonuksen, joka perustuu prosenttiosuuteen tuloistasi. Jäsentasot myönnetään ansaitsemiesi pisteiden perusteella. Jos haluat nousta nopeammin, kirjaudu sisään päivittäin ja ansaitse niin monta pistettä kuin mahdollista.

Kuinka paljon voit ansaita PrizeRebelistä

PrizeRebel-tulosi riippuvat siitä, kuinka paljon aikaa voit käyttää. Jos kirjaudut sisään päivittäin, suoritat korkeapalkkaisia ​​tarjouksia ja ansaitset jatkuvasti, ansaitset todennäköisesti kohtuullisen määrän ylimääräistä rahaa.

🔥 Empfohlen:  Oletko saanut Googlelta mobiilikäytettävyydestä varoituksen? Näin voit korjata sen

Yksi asia, joka auttaa PrizeRebeliä erottumaan muista Get-Paid-To -sivustoista, ovat useat tavat ansaita bonuspalkkioita.

Arvonnat, tarjouskoodit, kilpailut ja päivittäiset haasteet ovat kaikki eeppisiä tapoja kasvattaa tulojasi.

Kun alat nousta jäsentasojen läpi, voit nähdä vielä korkeammat tulot tarjolla olevien lisäpalkkioiden ansiosta.

Vinkkejä saadaksesi enemmän irti PrizeRebelistä

Tässä on pari nopeaa vinkkiä, joiden avulla saat enemmän irti PrizeRebelistä.

Selaimen ilmoitukset

Jos käytät Chrome- tai Firefox-selainta, voit lisätä ilmaisen PrizeRebel-selainlaajennuksen. Laajennuksen etuna on, että saat ilmoituksen mahdollisuuksista, kun ne ovat saatavilla.

Näin et koskaan menetä mahdollisuutta ansaita.

Uudet kyselyt, maksetut tarjoukset ja jopa tarjouskoodit tulevat näkyviin, kun niitä on saatavilla.

PrizeRebel-strategia

Luo oma PrizeRebel-strategiasi. Tavoitteenasi tulisi olla ansaita mahdollisimman paljon rahaa, mutta mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Keskity enemmän maksaviin tarjouksiin ja jätä huomiotta tarjoukset, jotka eivät ole ajan arvoisia. Esimerkiksi kyselyyn vastaaminen, joka maksaa muutaman sentin, mutta kestää kauan, ei ole sen arvoista. Ohita tämäntyyppiset tarjoukset.

Muista kirjautua sisään päivittäin varmistaaksesi, että saat kaikki saatavilla olevat bonukset.

Jatkuva käyttö on avain PrizeRebel-tulojen maksimoimiseen. Lopuksi jaa ystäväsi viittauslinkki mahdollisimman monelle ihmiselle. Mitä enemmän ihmisiä käyttää linkkiäsi, sitä suuremmat tulot ovat.

PrizeRebel-palkintovaihtoehdot

PrizeRebel antaa sinulle mahdollisuuden valita käteisen tai lahjakortin lunastaessasi palkintojasi.

Käteisen voi maksaa suoraan PayPal-tilillesi. Jotta voit lunastaa käteistä, sinun on ansaittava vähintään 5 dollarin arvoinen palkinto.

Jos pyydät lahjakorttia, voit valita suurista jälleenmyyjistä. Amazon, Visa ja Facebook ovat suuria nimiä, joille voit saada lahjakortin. Lahjakortteja voi pyytää, kun olet ansainnut vähintään 2 dollaria.

PrizeRebel Review – Onko PrizeRebel laillinen

PrizeRebel on laillinen sivusto, jolla on todistetusti palkintojen maksaminen. Helpoin tapa tarkistaa tämä on etsiä muiden vahvistettujen käyttäjien arvosteluja.

Yksi arvostettu arvostelusivusto on Trustpilot. Tässä voimme nähdä sen enemmän kuin 50 % arvostelijat ovat antaneet PrizeRebelille korkeimman mahdollisen 5 tähden.

PrizeRebel-vaihtoehdot

PrizeRebel ei ehkä ole täydellinen sivusto sinulle. Tai saatat haluta työskennellä useissa sivustoissa ansaitaksesi niin paljon ylimääräistä rahaa kuin voit. Nämä PrizeRebel-vaihtoehdot ovat kaikki parhaita tapoja ansaita ylimääräistä rahaa.

Kysely Junkie

Survey Junkie on maksullinen kyselysivusto, joka palkitsee sinut pisteillä kyselyiden suorittamisesta. Jäsenyys on ilmaista, ja täyttämällä profiilisi saat parhaat kyselyt sinulle.

Voit ansaita bonuspisteitä, lisäpalkintoja ja pääsyn yksinomaisiin kyselyihin rekisteröitymällä Survey Junkie Pulseen.

Suositeltava: 15 Uskomatonta tutkimus Junkie Hacks

Mielipide Outpost

Toinen huippukyselyalusta, johon voit liittyä ilmaiseksi, on Opinion Outpost. Opinion Outpost -jäsenenä voit ansaita pisteitä vastaamalla kyselyihin, katsomalla mainoksia ja testaamalla uusia tuotteita.

Pisteitä voidaan vaihtaa erilaisiin eeppisiin palkintoihin, kuten PayPal-käteiseen ja lahjakortteihin Amazonille, Nikelle ja Applelle.

Merkkitutkimukset

Branded Surveys on kyselyiden tarjoaja, jonka avulla voit ansaita rahaa verkossa vastineeksi kyselyihin vastaamisesta. Aloita rekisteröitymällä ilmaiseksi ja viimeistelemällä profiilisi.

Varmista, että täytät profiilisi kokonaan, jotta saat parhaan mahdollisen kyselyn.

🔥 Empfohlen:  Shoptimizer-arvostelu: Onko se paras WooCommerce-teema sivustollesi?

Kyselyjen täyttäminen palkitsee sinut pisteillä. Nämä pisteet voidaan lunastaa PayPal-käteiseksi tai lahjakorteiksi.

Voit ansaita bonuspisteitä liittymällä Branded Elite -ohjelmaan. Mitä enemmän kyselyitä täytät kuukausittain, sitä korkeampi tilisi taso ja palkkiot ovat:

 • Pronssi – suorita vähintään 2 kyselyä kuukaudessa
 • Hopea – suorita vähintään 10 kyselyä kuukaudessa
 • Kulta – suorita vähintään 25 kyselyä kuukaudessa

Pronssijäsenet ansaitsevat 5 % bonuksen, jos he täyttävät 12 tai enemmän kyselyä viikossa.

Hopeajäsenet saavat 10 % bonuksen 12 tai useamman kyselyn suorittamisesta viikoittain, 12 % 20 tai useamman kyselyn viikoittain vastaamisesta ja 14 % 30 tai useamman kyselyn tekemisestä viikossa.

Kultajäsenet saavat 15 % bonuksen 12 tai useamman kyselyn suorittamisesta viikoittain, 17 % 20 tai useamman kyselyn viikoittain vastaamisesta ja 19 % 30 tai useamman kyselyn tekemisestä viikossa.

Swagbucks

Swagbucks voi liittyä ilmaiseksi ja alkaa ansaita rahaa heti. Lisäksi saat ilmaisen 10 dollarin vain rekisteröitymisestä.

Ansaitaksesi palkintosi, sinun on suoritettava tehtäviä. Jokainen tekemäsi tehtävä ansaitsee pisteitä, jotka voidaan myöhemmin lunastaa käteiseksi tai lahjakorteiksi.

Tehtäviä, joita voit suorittaa Swagbucksissa, ovat:

 • Kyselyt
 • Videoiden katsominen
 • Pelaa pelejä
 • Ostoksia verkossa
 • Erikoistarjouksia viimeistellään

Suositeltava:

Aloita sivuhustle

Sen on arvioitu 44% amerikkalaisista on sivuhulinaa. Yhä useammat ihmiset aloittavat sivuhulinan joka päivä yrittäessään varmistaa, etteivät he kärsi henkilökohtaisista talousongelmista.

Aloita oma sivutouhusi miettimällä taitojasi ja saatavuuttasi. Tee nyt tutkimusta verkossa luodaksesi sivuhustle-strategiasi.

Verkosta löydät alustan, joka auttaa sinua pääsemään alkuun melkein minkä tahansa idean kanssa. Varakas tytäryhtiö voi auttaa bloggaajia, Upwork voi auttaa sinua aloittamaan freelance-uran, ja Tulosta on mahtava luoville, jotka haluavat myydä mallejaan.

Pääset alkuun tässä muutamalla huipulla olevilla ideoilla:

 • Bloggaaminen
 • Kumppanuusmarkkinointi
 • Freelancerina (kirjoittaminen, tiedonsyöttö, graafinen suunnittelu jne.)
 • Lemmikkien istuminen
 • Uber kuljettaja
 • Pudota toimitus

UKK

Voitko ansaita rahaa Prize Rebelillä?

Kyllä, voit ansaita rahaa PrizeRebelillä. Jäsenyys on ilmaista, ja voit ansaita pisteitä suorittamalla tehtäviä, kuten PrizeRebel-kyselyjä, pelaamalla pelejä ja katsomalla videoita.

Voit saada lisäpisteitä osallistumalla kilpailuihin, arpajaisiin ja suorittamalla päivittäisiä haasteita. Jokainen ansaitsemasi bonus PrizeRebel-piste auttaa sinua saamaan palkintosi nopeammin.

Voitko ansaita elantonsa maksullisilla kyselyillä?

Jos liityt useammalle kuin yhdelle kyselysivustolle ja käytät 8–10 tuntia päivässä kyselyihin vastaamiseen, saatat ansaita tarpeeksi elämiseen. Jos kuitenkin asut korkean asumiskustannukset alueella, maksullisiin kyselyihin vastaaminen ei todennäköisesti maksa tarpeeksi.

PrizeRebel-arvostelu