Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

PromoRepublic Review 2023: Säästä aikaa julkaisemalla uutta sosiaalisen median sisältöä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: PromoRepublic Review 2023: Säästä aikaa julkaisemalla uutta sosiaalisen median sisältöä

Käytätkö enemmän aikaasi sosiaalisen median julkaisujen luomiseen kuin suunnittelet ja mainostat strategiaasi kokonaisuutena?

Tarvitsetko sosiaalisen median hallintatyökalun, joka säästää aikaasi?

PromoRepublic on sosiaalisen median julkaisutyökalu, jonka avulla voit hallita julkaisuaikatauluasi tehokkaammin useilla sosiaalisen median alustoilla.

Tässä PromoRepublic-arvostelussa näytämme sinulle kaiken, mitä tällä työkalulla on tarjota.

Siinä on muutamia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita muut työkalut eivät tarjoa. Joten hypätään heti sisään.

Mikä on PromoRepublic?

PromoRepublic on verkko- ja mobiilisovellus, jonka avulla voit hallita julkaisemista sosiaalisessa mediassa.

Tässä on luettelo PromoRepublicin suosituimmista ominaisuuksista:

 • Julkaise Facebookissa, Instagramissa (henkilö- ja yritystilit), Twitterissä, Pinterestissä, LinkedInissä ja Google My Businessissa
 • Kalenteri julkaisuaikataulun hallintaan
 • Sisältömallien ja kuratoitujen artikkelien kirjasto
 • Sosiaalinen postilaatikkotyökalu suorien vuorovaikutusten hallintaan
 • Autopilot AI luo julkaisuaikataulun sinulle automaattisesti
 • Vie viestit uudelleen jonoon
 • Graafisen suunnittelun editori
 • Yhteistyöominaisuudet
 • Julkaise tilastot ja edistynyt analytiikka
 • Yhdistä jopa 30 sosiaalisen median sivua
 • Kutsu jopa 15 käyttäjää
 • Tuki mukautetuille suunnitelmille yrityshinnoissa
 • Yritysasiakkaat voivat tallentaa sisältöä, hallita mainoksia tehokkaammin ja hallita paikallista sosiaalisen median markkinointistrategiaa

Mitä ominaisuuksia PromoRepublic tarjoaa?

PromoRepublicin ominaisuudet sisältyvät sovelluksen tarjoamiin työkaluihin, joihin kaikkiin on helppo päästä käyttöliittymästä.

Tässä PromoRepublic-katsauksessa käsittelemme seuraavat ominaisuudet:

 • Kojelauta
 • Viestin lisääminen
 • Kalenteri
 • Sosiaalisen median postilaatikko
 • Postaa ideoita
 • Toimittaja
 • Tilastot

Kojelauta

PromoRepublicilla on yksi sosiaalisen median hallintasovellusten puhtaimmista käyttöliittymistä. Sen yleinen asettelu käyttää vain ylävalikkoa, jolloin loput näkymästä jää avoimeksi sille sovelluksen osalle, jota haluat työstää sen sijaan, että se tukkiisi tilan sivupalkkivalikon avulla.

Käyttöliittymä on jaettu eri osiin, joissa jokainen PromoRepublicin tarjoama työkalu/palvelu sijaitsee: Kalenteri, Viestiideat, Editor, Tilastot, Saapuneet ja Palvelut.

Voit myös etsiä malleja lennossa ja käyttää pikatoimintopainikkeita lisätäksesi uuden viestin, tarkistaaksesi ilmoituksesi tai ottaa yhteyttä sovelluksen tukitiimiin.

Viestin lisääminen

PromoRepublicin viestieditori auttaa sinua hallitsemaan sosiaalisen median julkaisuaikatauluasi tehokkaammin antamalla sinun valita useita sosiaalisen median alustoja, kun luot uuden postauksen.

Voit lisätä tekstiä (mukaan lukien URL-osoitteet), hymiöitä, kuvia, GIF-tiedostoja ja videoita viesteihin.

Voit jopa muokata jokaista viestiä erikseen. Tämä auttaa sinua pysymään Twitterin 280 merkin rajan alapuolella ja samalla ylittämään sen huomattavasti julkaisusi Facebook- ja Instagram-versioissa.

Voit jopa lisätä erillisen kuvan Instagramiin ilman, että sinun tarvitsee luoda erillistä luonnosta kokonaan. Tämä eroaa sovelluksista, kuten Iconosquare ja Sprout Social, toimivat.

PromoRepublic antaa sinun jopa lisätä ensimmäisen kommentin Instagram-viesteihin.

Kun olet valmis, voit julkaista julkaisun välittömästi, ajoittaa sen myöhempään käyttöön tai lisätä sen sisältöjonoon, ennalta määrätyn julkaisuaikataulun, jonka voit muokata kullekin sisältötyypille.

Voit myös asettaa viestin uudelleen jonoon, vaikka tämä vaihtoehto on poistettu käytöstä Twitterissä alustan päällekkäistä sisältöä koskevien ehtojen vuoksi.

Kalenteri

PromoRepublicin kalenterityökalu näyttää hieman sekavalta, kun käytät sitä ensimmäistä kertaa. Tämä johtuu siitä, että sen tekoäly tarkastelee viestejä, jotka olet julkaissut yhdistetyillä sosiaalisen median alustoillasi ja luo sinulle aikataulun automaattisesti.

🔥 Empfohlen:  Mitä on Local Link Building? (Lisäksi viisi paikallista linkkien rakentamisvinkkiä ensimmäisen linkin rakentamiseen)

Näkymäsi tunnisteet ovat sisältötyyppejä, joita sovellus käyttää postauksesi luokitteluun automaattisesti, kun ajoitat ne. Ne ovat blogiviestejä, myynninedistämistarkoituksessa, opettavaisia, mukaansatempaavia, motivoivia ja hauskoja (yksi etiketti) ja muita.

Onneksi Kalenterin käyttöliittymän kolmen pisteen valikossa on yksinkertainen painike piilottaaksesi inaktivoidut sisältötyypit.

Voit myös muokata sovelluksen sinulle valitsemaa aikataulua ja valita, haluatko ajoittaa kunkin luokan eri aikoihin tai poistaa ne kokonaan käytöstä.

Kalenterin käyttöliittymä on myös monipuolinen siinä mielessä, että voit tarkastella aikataulujasi kaikille sosiaalisen median alustoille kokonaisuutena tai jokaiselle erikseen. Voit myös vaihtaa viikko- ja kuukausinäkymän välillä.

Tärkeää on huomata, että useimmat sosiaalisen median kalenterityökalut eivät sisällä minkäänlaista tekoälytoimintoa. Tämä tekee siitä yhden PromoRepublicin ainutlaatuisimmista ominaisuuksista.

Sosiaalisen median postilaatikko

PromoRepublicin Inbox-työkalu on sovelluksen kasvava osa, ja se on enimmäkseen optimoitu Facebookille, vaikka vahva tuki on myös Instagramille.

Facebookissa voit hallita kommentteja, suoria viestejä ja arvosteluja. Arvostelut on järjestetty positiivisiin ja negatiivisiin luokkiin, mutta voit hallita niitä kaikkia myös yhdeltä näytöltä.

Postaa ideoita

PromoRepublicilla on tuhansia sisältöehdotuksia, joiden avulla voit luoda viestejä lennossa. Ne kaikki on tallennettu sovelluksen Post Ideas -osioon. Ensisijaisia ​​luokkia ovat Tulevat tapahtumat, Suositeltavat sinulle, Animaatiot, Tarinat, Artikkelit, Lainaukset, Instagram ja Pinterest.

Jokaisen luokan mallit on myös järjestetty eri nicheihin. Esimerkiksi artikkelimallien markkinarakoja ovat Liiketoiminta ja talous, Ruoka, Matkailu, Urheilu, Kauneus, Tekniikka ja paljon muuta.

Mallien toimintatapa on yksinkertainen. Napsautat mallia, ja sovellus avaa uuden viestin käyttöliittymän toiselle välilehdelle. Näin voit muokata viestiä haluamallasi tavalla ennen kuin ajoitat tai julkaiset sen.

Artikkelimallit eivät todellakaan ole “malleja”. Ne ovat linkkejä todelliseen trendaavaan sisältöön, jonka PromoRepublic on tallentanut Post Ideas -osioon. Se on pohjimmiltaan pieni sisällön kuratointityökalu.

Ja kyllä, Tarinat-luokan mallit ovat Instagram-tarinoiden malleja.

Jos et ole tyytyväinen valitsemaasi malliin sellaisenaan, PromoRepublicissa on sisäänrakennettu graafinen editori, joka vie meidät seuraavaan osioon.

Tämä on mukava lisä työkaluun. Se on ainutlaatuinen ominaisuus, jota emme ole tavanneet muissa sosiaalisen median julkaisutyökaluissa.

Toimittaja

PromoRepublicin graafisen suunnittelun työkalu on ikään kuin Canva sisäänrakennettu sovelluksen käyttöliittymään. Voit muokata mitä tahansa Ideat-osiosta löytämääsi mallia, ladata oman kuvan tai luoda kuvan tyhjästä.

Aloita valitsemalla luotavan kuvan tyyppi:

 • Facebook-aukio
 • Facebook-postaus
 • Facebookin kansi
 • Facebook mainos
 • Twitter-postaus
 • Instagram-postaus
 • Instagram-tarina
 • LinkedIn-postaus
 • Pinterest-grafiikka
 • Shopify
 • Google My Business -postaus

Sovellus muuttaa editorin kehyksen oikeisiin mittoihin, kuten Facebook-kansien kokoon 820 x 312 pikseliä.

Yksinkertaiset värilliset taustat eivät ole vaihtoehto. Sinun on valittava yksi sovelluksen taustakuvista, jos et lataa omaasi. Onneksi on olemassa hakupalkki, jonka avulla voit rajata vaihtoehtoja.

Kun olet valinnut taustakuvan, voit lisätä tekstiä ja esineitä sen päälle. Valittavana on kymmeniä verkkoystävällisiä fontteja, ja ne ovat kaikki tuttuja, jos olet koskaan käyttänyt Canvaa tai Google Fontsia.

Objekteja on saatavana yli 20 kategoriassa, mukaan lukien muodot, viivat, kehykset, sanatarrat, bannerit, tarrat, painikkeet, hymiöt, puhekuplat, verkkokuvakkeet ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Luettelo kaikista sosiaalisen median alustoista, jotka on kielletty Donald Trump

Kun olet luonut kuvan (tai tarvitset enemmän aikaa sen viimeistelyyn), voit tallentaa sen. Se näkyy sitten Tallennetut-osiossa. Työkalussa ei ole automaattista tallennusominaisuutta, joten tämä vaihe on välttämätön, jos et halua menettää työtäsi.

Voit myös ladata kuvan tai ajoittaa julkaisun sen kanssa heti napsauttamalla Käytä.

Tilastot

Tilastot-osio on yksinkertainen yhteenveto kaikista tietyn ajanjakson aikana julkaisemistasi viesteistä sekä kaikista kustakin saamistasi tilastoista. Nämä ovat vain Instagramin ja Twitterin tykkäyksiä/suosikkeja ja kommentteja.

Facebookissa nämä tilastot ovat tavoittavuus, orgaaninen tavoittavuus, mainosten kattavuus, napsautukset, käynnit, tykkäykset, kommentit ja jaot. Voit lajitella tässä osiossa näkemäsi viestit kunkin mittarin suurimman tai vähimmän määrän mukaan.

Voit myös painaa uudelleenlähetyspainiketta missä tahansa viestissä, jos haluat jakaa sen uudelleen.

PromoRepublic hinnoittelu

PromoRepublicilla on kaksi pääsuunnitelmaa ja mukautettu yrityssuunnitelma. Saatavilla on myös yksinkertainen suunnitelma, joka maksaa 108 dollaria vuodessa (9 dollaria kuukaudessa). Sen avulla pääset kolmelle sosiaalisen median sivulle sekä sosiaalisen median kalenterityökaluun ja sisältöehdotusten kirjastoon (Post Ideas).

Niille, jotka tarvitsevat ensisijaisesti sosiaalisen julkaisutyökalun, tämä saattaa riittää. Sisältöehdotuskirjasto on loistava ominaisuus, joka voi säästää paljon aikaa.

Yrityksen ensisijaiset suunnitelmat ovat Standard ja Professional. Vakiohinta 49 dollaria kuukaudessa tai 468 dollaria vuodessa (39 dollaria kuukaudessa). Saat 10 sosiaalisen median sivua ja kaksi käyttäjää.

Tämä suunnitelma sisältää useimmat PromoRepublicin ydintyökalujen ominaisuudet. Se ei sisällä jaettavia kansioita, yhteistyöominaisuuksia, raportteja ja asiakasmenestyspäällikköä.

Nämä ominaisuudet sisältyvät Professional-suunnitelmaan, joka maksaa 99 $/kk tai 950,40 $/vuosi (79 $/kk). Pääset myös 30 sosiaalisen median sivulle ja 15 tiimin jäsenelle.

Valitettavasti sisällön tallennustila on saatavilla vain yrityssopimuksessa. PromoRepublicilla on mainosten hallintatyökalu, mutta useimmat näistä ominaisuuksista ovat myös saatavilla vain yrityssuunnitelmassa.

PromoRepublic tarjoaa myös lisäosia sisältöön ja valkoisiin merkintöihin. Content Bundle -lisäosa sisältää brändiin liittyviä visuaaleja, jotka ovat muokattavissa ja saatavilla useissa muodoissa, mukaan lukien PNG-kuvat, animoidut GIF-tiedostot ja videot. Mukana on myös viestipohjia. Hinta alkaa 250 dollarista.

Ei ole yllättävää, että white label -lisäosa tarjoaa mukautettuja tuotemerkkiraportteja. Saatat kuitenkin myös yllättyä kuullessani, että se tarjoaa myös isännöintiä omassa verkkotunnuksessasi, räätälöityjä sähköposteja ja perehdytyskoulutusta. Sinun on otettava yhteyttä PromoRepubliciin vahvistaaksesi hinta.

PromoRepublic-arvostelu: plussat ja miinukset

PromoRepublic on hämmästyttävä sosiaalisen median julkaisutyökaluna. Sen tekstieditorissa on yksinkertainen käyttöliittymä, jonka avulla on helppo ajoittaa viestejä eri alustoille kerralla. Lisäksi, toisin kuin muut työkalut, voit helposti optimoida viestisi kullekin sosiaalisen median alustalle erikseen ilman, että sinun tarvitsee luoda uutta luonnosta.

Voit jopa lisätä erillisen kuvan Instagramiin erikseen poistumatta editorista ja joutumatta luomaan erillistä luonnosta, jotain muita työkaluja (jotka ovat jopa kalliimpia) sinun on tehtävä noudattaaksesi Instagramin kuvasuhdevaatimuksia.

Kalenterityökalun kanssa käyttämä autopilotti AI PromoRepublic on hämmästyttävä, jos sinulla on vaikeuksia luoda sosiaalisen median julkaisuaikataulua yksin. Sovellus määrittää tämän automaattisesti, kun yhdistät profiilisi ensimmäistä kertaa, joten sinun ei tarvitse hukata aikaa tämän määrittämiseen itse.

🔥 Empfohlen:  Writers Work Review: Paras paikka uusille freelance-kirjoittajille aloittaakseen?

Lisäksi on hienoa, että voit määrittää oman aikataulusi joka tapauksessa, jos tiedät jo tarkalleen, milloin haluat julkaista tietyntyyppisiä julkaisuja.

Muutamia PromoRepublicin ainutlaatuisempia ominaisuuksia ovat sen Post Ideas -osio ja oma graafisen suunnittelun editori. Post Ideas -osion avulla voit säästää aikaa tuhansien valmiiden mallien avulla, joita voit julkaista sosiaalisessa mediassa sellaisenaan tai muokata nopeasti omaksi.

Siellä on jopa Suositeltu sinulle -osio, joka tekee asioista paljon helpompaa.

Lisäksi tämä osio sisältää satoja kuratoituja artikkeleita, jotka voit jakaa yleisösi kanssa, kun sinulla ei ole omia julkaisujasi jaettavaksi tai haluat tulla yleisösi ensisijaiseksi sisällönlähteeksi, olipa se sitten omaa sisältöäsi tai omalta markkinaraoltasi kuuluvaa sisältöä. koko.

Graafisen suunnittelun työkalu on myös melko vaikuttava. Se on hyvin samanlainen kuin Canvan ilmainen suunnitelma, jonka pitäisi antaa sinulle melko hyvä käsitys siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää.

Siinä on jopa uskomattoman suuri kirjasto objekteja, joita voit lisätä kuvaasi, joten sinun ei todennäköisesti tarvitse hankkia kuvakkeita kolmannen osapuolen lähteistä.

Muutamia PromoRepublicin käytön haittoja:

Tunnisteet, joilla PromoRepublic luokittelee viestisi automaattisesti, ovat hyödyllisiä. Ne auttavat sinua ymmärtämään luomiesi viestien tyypit ja helpottavat sosiaalisen median markkinointistrategiasi julkaisuaikataulun laatimista.

Siitä huolimatta haluaisin paljon mieluummin mukautettuja sisältöluokkia SocialBee:n sallimalla tavalla. Kaikilla ei ole samaa sosiaalisen median strategiaa, eivätkä PromoRepublicin käyttämät esikonfiguroidut tunnisteet heijasta sitä.

Toistaiseksi postilaatikkoominaisuuden avulla voit hallita vain suoria vuorovaikutuksia, kuten kommentteja ja suoria viestejä. Sinun on käytettävä toista työkalua, kuten Agorapulsea, seurataksesi sosiaalisen median viestejä, jotka sisältävät tuotenimesi, mutta jotka eivät merkitse sinua suoraan.

PromoRepublic-arvostelu: viimeisiä ajatuksia

Kuten näet PromoRepublic-arvostelustamme, se on loistava sosiaalisen median julkaisutyökalu, joka auttaa sinua hallitsemaan sosiaalisen median aikataulujasi tehokkaammin.

Sisäänrakennettu sosiaalisen median sisällön kirjasto on yksi suosikkiominaisuuksistamme. Itse asiassa emme ole nähneet tätä ominaisuutta muissa työkaluissa. Ja vaikka emme suosittele tämän sisällön julkaisemista uudelleen sellaisenaan, se on helppo muokata ja julkaista lennossa.

Siitä huolimatta se on melko kallista vain sosiaalisen median julkaisutyökaluna, joten se ei välttämättä sovi kaikille.

Jos haluat enemmän “kaikki yhdessä” -tyyppistä työkalua, joka auttaa sinua hallitsemaan sosiaalisen median markkinointistrategiasi kaikkia osa-alueita, suosittelemme Agorapulsen kokeilemista.

PromoRepublic sopii parhaiten kiireisille bloggaajille ja sosiaalisen median johtajille, jotka tarvitsevat tehokkaamman tavan luoda postauksia lennossa.

Siellä on jopa White Label -lisäosa, jota toimistot voivat käyttää asiakkaiden julkaisuaikataulujen hallintaan ilman, että PromoRepublicin brändäys (ja hinnoittelusuunnitelmat) häiritsee.

Sovellus tarjoaa 14 päivän kokeilujakson molemmille ensisijaisille suunnitelmilleen, jos haluat nähdä, sopiiko se sinulle ja joukkueellesi.