Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

PSA: The Suicide and Crisis Lifelinen 988-numero julkaistaan ​​tänä lauantaina

Seuraava artikkeli auttaa sinua: PSA: The Suicide and Crisis Lifelinen 988-numero julkaistaan ​​tänä lauantaina

Lauantaista 16. heinäkuuta alkaen, jos sinä tai joku tai joku tuttu olet mielenterveyskriisissä ja ajattelee itsemurhaa, voit soittaa uuteen numeroon: 988. Ja sen numeron puhelukeskuksen nimi on Suicide and Crisis Lifeline eikä National Suicide Prevention Lifeline.

Kolminumeroisen numeron loi Federal Communications Commission (FCC) vuonna 2018 yhteistyössä Department of Health and Human Services ja Department of Veterans Affairs kanssa, ennen kuin presidentti Donald Trump allekirjoitti National Suicide Hotline -nimeämislain vuonna 2020. Koodi luotiin helpottamaan muistamista kuin vanha 10-numeroinen – 1-800-273-8255 (TALK) – ja vähentämään mielenterveyssoittojen määrää 911:een, koska tämä numero on suunniteltu käsittelemään lääketieteellisiä hätätilanteita, ei mielenterveysasiat. Tämä johtuu siitä, että mielenterveyskriisissä olevat ihmiset, jotka soittavat hätänumeroon, päätyvät usein istumaan kiireisiin ensiapuun, odottamaan tuntikausia saadakseen tarvitsemansa hoidon tai olemaan vuorovaikutuksessa poliisin kanssa (tilanne, josta tulee usein vaarallinen tai jopa tappava). Lisäksi sinulla on mahdollisuus lähettää tekstiviesti 988-numeroon sen sijaan, jos et halua puhua puhelimessa jonkun kanssa.

Tällä hetkellä useimmat osavaltiot ohjaavat hädänalaiset soittajat Lifelinen rahoittamiin osavaltion ulkopuolisiin varakeskuksiin, koska kuten Politico raportoi, osavaltion virkamiehet ovat kamppailleet saadakseen johdonmukaista rahoitusta, jota he tarvitsevat paikallisten vihjepuhelinohjelmiensa toteuttamiseen ja tarpeeksi henkilöstön palkkaamiseen tapaamiseen. kysyntä. Kun uusi numero lanseerataan valtakunnallisesti, he odottavat näkevänsä apua hakevien puheluiden määrän.

988-numero yhdistää sinut olemassa olevaan 200 paikallispuhelukeskuksen verkkoon, jossa työskentelee koulutettuja neuvojia, jotka vastaavat puheluita 24/7. Vanha edellä mainittu 10-numeroinen numero on edelleen aktiivinen, mutta puhelut ohjataan uudelleen uuteen numeroon sen käynnistyessä.

🔥 Empfohlen:  Yhdistetty HBO Max/Discovery+ -suoratoistopalvelu julkaistaan ​​kesällä 2023