Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Puskuri – Social Media Company luopui toimistosta kokonaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Puskuri – Social Media Company luopui toimistosta kokonaan

Menestys sosiaalisessa mediassa voi usein tuntua salaiselta tieteeltä. Jotain, mitä vain harvat voivat saavuttaa. Mutta onnistuneen sosiaalisen median strategian luominen on taito, joka voidaan oppia. Masteroitu, jopa. Et tarvitse näyttävää brändiä tai suurta budjettia. Tarvitset syvän ymmärryksen siitä, mistä yleisösi välittää, ja kuinka saada sisältösi heidän eteensä oikeissa paikoissa oikeaan aikaan.

Vuonna 2010 perustettu Buffer, jonka pääkonttori sijaitsee San Franciscossa, Kaliforniassa, on intuitiivinen, virtaviivainen sosiaalisen median hallintaalusta, johon brändit, yritykset, virastot ja yksityishenkilöt luottavat ja joka auttaa edistämään mielekästä sitoutumista ja tuloksia sosiaalisessa mediassa. Sovelluksen suunnitteli joukko eurooppalaisia ​​ulkomaalaisia ​​San Franciscossa, erityisesti Joel Gascoigne ja Leo Widrich. Gascoigne on tällä hetkellä Bufferin toimitusjohtaja. Saat lisätietoja puskurin yritysprofiilista lukemalla tämän artikkelin.

Puskuri – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimipuskuri

Kehittäjä Buffer, Inc.
Päämaja San Francisco, CA, Yhdysvallat
Ala Sosiaalisen median hallinta
Perustettu 2010
Perustajat Joel Gascoigne (toimitusjohtaja), Leo Widrich
Alusta Android, iOS, web
Palveltu alue Maailmanlaajuinen
Verkkosivusto www.buffer.com

Puskuri – Tietoja ja miten se toimii?
Puskuri – viimeisimmät uutiset
Puskuri – perustaja ja historia
Puskuri – Tehtävä
Puskuri – liiketoimintamalli
Puskuri – tulot ja kasvu
Puskuri – rahoitus ja sijoittajat
Puskuri – hankinnat
Puskuri – kumppanuudet
Puskuri – Kilpailijat
Puskuri – kohtaamat haasteet
Puskuri – tulevaisuuden suunnitelmat
Puskuri – UKK
Puskuri – johtopäätös

Puskuri – Tietoja ja miten se toimii?

Buffer on sosiaalisen median työkalujen kehittäjä, jotka on suunniteltu visuaalisesti suunnittelemaan ja ajoittamaan sosiaalisen median kampanjoita. Yrityksen työkalut koordinoivat luovia kampanjoita sitoutumisen lisäämiseksi sosiaalisessa mediassa, jolloin brändit voivat kertoa tarinoitaan ja kasvattaa yleisöään.

Puskuri auttaa sosiaalisen median käyttäjiä jakamaan sisältöä johdonmukaisemmin antamalla heille mahdollisuuden valita tietyt ajankohdat julkaista joka päivä. Buffer on yritys, joka tarjoaa sosiaalisen median hallintaalustan, jonka avulla käyttäjät voivat ajoittaa julkaisunsa myöhempään käyttöön, lähettää viestejä sosiaalisiin verkostoihinsa, käyttää multimediaa ja luoda omaa sisältöään.

Puskurin logo on yksinkertaisella fontilla mustalla värillä.

Puskuri – viimeisimmät uutiset

Marraskuusta 2020 lähtien Buffer otti käyttöön LinkedIn Analyticsin. Tiimi suunnitteli analytiikkansa yksinkertaiseksi, jotta voimme helposti saada tarvitsemamme ja luoda raportteja muutamalla napsautuksella. Tätä ominaisuutta varten tiimi onnistui työskentelemään LinkedIn-tiimin kanssa sitä rakentaessaan.

Puskuri – perustaja ja historia

Buffer aloitti kehitystyönsä lokakuussa 2010 Birminghamissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sen perustaja Joel Gascoigne loi idean sosiaalisen median sovelluksesta ollessaan Isossa-Britanniassa. Kun hän kehitti idean, hän loi aloitussivun nähdäkseen, olivatko tarpeeksi ihmiset kiinnostuneita tuotteesta, jotta siitä tulisi kannattava yritys. Saavutettuaan rekisteröintien kriittisen massan Gascoigne rakensi ja suunnitteli sovellusohjelmiston ensimmäisen version 7 viikon aikana.

Bufferin ensimmäinen versio julkaistiin 30. marraskuuta 2010. Se sisälsi rajoitettuja ominaisuuksia, jotka sallivat pääsyn vain Twitteriin. Neljä päivää ohjelmiston julkaisun jälkeen Buffer sai ensimmäisen maksavan käyttäjänsä. Muutama viikko tämän jälkeen käyttäjien määrä nousi 100:aan, ja sitten se määrä moninkertaistui 100 000 käyttäjäksi seuraavan 9 kuukauden aikana.

Heinäkuussa 2011 perustajat päättivät siirtää startup-yrityksen Isosta-Britanniasta San Franciscoon Yhdysvaltoihin, ja Buffer muutettiin yhtiöksi. San Franciscossa ollessaan perustajat työskentelivät sanfransiskaanien AngelPadin startup-hautomoiden kanssa.

Tämä johtui kustannusten noususta Birminghamista muuton jälkeen. Koko joulukuun 2011 perustajat Joel ja Leo onnistuivat varmistamaan 18 sijoittajaa yritykseensä sen jälkeen, kun 88 % tapaamistaan ​​ihmisistä kieltäytyi tarjoamasta sijoitusta yritykselleen. Sijoittajia ovat muun muassa MightyTextin perustaja Maneesh Arora, AngelPadin perustaja Thomas Korte ja ohjelmistoyhtiö Huddlen perustaja Andy McLoughlin.Puskuri – Tehtävä

Bufferin tehtävänkuvaus sanoo,

Puskuri – liiketoimintamalli

Puskurin asiakaskunta koostuu 2 miljoonasta käyttäjästä, joista 98 ​​% on freemium-mallia käyttäviä henkilöitä. Yhtiö ansaitsee rahansa tarjoamalla liiketoimintasuunnitelmia, joita hyödynnetään enemmän yritysympäristössä. Yhtiö näkee yleensä ~2 % siirtymisen ilmaisista maksullisiin suunnitelmiin. Maksullisissa suunnitelmissa asiakasvaihtuvuus on ~5 % vuodessa, mikä on hyvin pitkälti toimialan mukainen mittari.

Maailmassa, jossa uusia startup-yrityksiä ilmaantuu joka toinen päivä julistaen vallankumouksellista ratkaisua yrityksille, Buffer on pystynyt luomaan markkinaraon keskittymällä muutostoimintoihinsa. Ainutlaatuisen työllisyysmallin tarjoamalla yhtiö säilyttää huippuosaajat ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa viime kädessä parempaa ratkaisua asiakkaille. Sen läpinäkyvyystaktiikat ovat myös rakentaneet avoimuuden ja luottamuksen kulttuuria paitsi työntekijöiden myös koko asiakaskunnan välillä. Toteuttamalla tällaista kulttuuria, Buffer voi palvella asiakkaitaan paremmin ja keskittyä lopulta siihen, mikä on parasta heidän asiakaskuntansa kannalta.

Puskuri – tulot ja kasvu

Puskurin liikevaihdon ilmoitettiin olevan 17,50 miljoonaa dollaria tilikaudella 2018, mikä on 18,2 % enemmän kuin edellisellä tilikaudella. Vuonna 2019 Bufferiin liittyi 32 349 uutta asiakasta. Heidän asiakkaidensa kokonaismäärä vuonna 2019 oli 74 825.Puskuri – rahoitus ja sijoittajat

Buffer on kerännyt yhteensä 4 miljoonaa dollaria rahoitusta kolmen kierroksen aikana. Heidän viimeisin rahoitus hankittiin 27. lokakuuta 2014 A-sarjan kierroksella. Puskuria rahoittaa 29 sijoittajaa. Collaborative Fund ja Stage One Capital ovat uusimpia sijoittajia.

Päivämäärä Kierrossumma Pääsijoittajat

27. lokakuuta 2014 Sarja A 3,5 miljoonaa dollaria
20. joulukuuta 2011 Siemenkierros 450 000 dollaria
1. lokakuuta 2011 Siemenkierros

Puskuri – hankinnat

Puskuri on ostanut 2 organisaatiota. Heidän viimeisin hankintansa oli Respondly 17.12.2015.

Hankittava nimi Pvm Summa Tietoja hankittavasta

Vastaa 17. joulukuuta 2015 Team Inbox sähköpostille ja Twitterille
ShareFeed 17. toukokuuta 2012 ShareFeed on yritys, jonka Buffer osti vuonna 2012.

Puskuri – kumppanuudet

Buffer tekee yhteistyötä useiden muiden ohjelmistosovellusten ja yritysten kanssa. Erityisesti Buffer on yhteisön hallinnan alainen virallinen Facebook-markkinointikumppani. Lisäksi Bufferilla on kumppanuuksia WordPressin, Twitterin, Zapierin, IFTTT:n, Feedlyn, Pocketin, Reederin ja Quuun kanssa.

Puskuri – Kilpailijat

Bufferin parhaat kilpailijat ovat:

Puskuri – kohtaamat haasteet

Yksi suurimmista haasteista hänelle oli siirtyminen kokopäiväiseen puskurityöhön. Se on suuri riski kenelle tahansa. Ennen kuin aloitti Bufferin, Joel teki niin sanottua “aaltotyöskentelyä”, menetelmää, jolla hänellä oli tarpeeksi varoja työskennellä kokopäiväisesti projektin parissa tietyn ajan. Ajatuksena on, että työskentelet kokoaikatyötä tai sopimustyötä tietyn ajan ja työskentelet sitten kokopäiväisesti startup-ideaasi, kun sinulla on tarpeeksi varoja elättääksesi itsesi tietyn ajan.

Vuonna 2014 he saivat tähän mennessä suurimman hankintatarjouksen. Joelin mukaan se oli yhdeksännumeroinen tarjous julkiselta yhtiöltä, ja se pysäytti heidät raiteillaan ja sai heidät todella astumaan taaksepäin ja pohtimaan.Puskuri – tulevaisuuden suunnitelmat

Brändin rakentaminen on yksi tärkeimmistä ja vaikeimmista asioista varhaisen yrityksen kasvattamisessa. Buffer uskoo, että olosuhteiden ja uuden teknologian ainutlaatuinen yhdistelmä saa aikaan merkittävän muutoksen seuraavien 10 vuoden parhaiden uusien merkkien luomisessa.

Muutaman viime vuoden muutos on tehnyt Bufferista yrityksen, jolla on useita tuotteita ja sen seurauksena useita tulovirtoja. Useiden tulovirtojen ansiosta niistä tulee kestävämpi, kannattavampi ja pitkäaikaisempi yritys. Se tarkoittaa, että he voivat jatkossakin palvella asiakkaitamme ja lyödä vetoa siitä, mikä on heille arvokkainta.

Puskuri – UKK

Mitä puskuri tekee?

Buffer on sosiaalisen median työkalujen kehittäjä, jotka on suunniteltu visuaalisesti suunnittelemaan ja ajoittamaan sosiaalisen median kampanjoita.

Kuka perusti Bufferin?

Sovelluksen suunnitteli joukko eurooppalaisia ​​ex-patteja San Franciscossa, erityisesti Joel Gascoigne ja Leo Widrich.

Miten puskuri ansaitsee rahaa?

Yhtiö ansaitsee rahansa tarjoamalla liiketoimintasuunnitelmia, joita hyödynnetään enemmän yritysympäristössä. Yhtiö näkee yleensä ~2 % siirtymisen ilmaisista maksullisiin suunnitelmiin. Maksullisissa suunnitelmissa asiakasvaihtuvuus on ~5 % vuodessa, mikä on hyvin pitkälti toimialan mukainen mittari.

Minkä yritysten kanssa Buffer kilpailee?

Bufferin kilpailusarjan kymmenen parasta kilpailijaa ovat Sprout Social, Sprinklr, Clickable, Inc., SocialFlow, Echobox, Spredfast, BuzzSumo, MavSocial, Parallel 6.

Puskuri – johtopäätös

Buffer-yhtiö on täysin hajautunut 85 ihmisen tiimi, joka asuu ja työskentelee 15 maassa ympäri maailmaa. Ja he pyrkivät rakentamaan parhaita tuotteita auttaakseen asiakkaitaan rakentamaan brändejä ja kasvattamaan asiakkaidensa liiketoimintaa sosiaalisessa mediassa. He ovat aina pyrkineet tekemään asioita hieman eri tavalla Bufferissa. Varhaisista ajoista lähtien he ovat keskittyneet rakentamaan yksi ainutlaatuisimmista ja täyttävistä työpaikoista ajattelemalla uudelleen monia perinteisiä käytäntöjä.

Sitoutuminen tiiminsä ja asiakkaidensa tukemiseen on auttanut Bufferia kasvamaan vaatimattomasta alusta nyt palvelemaan yli 73 000 asiakasta. Yritysten intohimo merkityksellisten yhteyksien luomiseen virtaa kaikessa tekemisessämme. He välittävät laadukkaan tuotteen rakentamisesta, luotettavista suhteista asiakkaisiinsa ja yhteisöllisyydestä, joka yhdistää heidän asiakkaat ja tiiminsä toisiinsa.

Saat lisätietoja heidän lähestymistavastaan ​​liiketoimintaan ja työhön siirtymällä heidän avoimeen blogiinsa heidän omalla verkkosivustollaan.

🔥 Empfohlen:  Sprout Social Review 2023: Tehokas sosiaalisen median työkalu, mutta onko se hintansa arvoinen?