Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pyöräkaupan perustaminen: Lopullinen opas (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pyöräkaupan perustaminen: Lopullinen opas (2023)

Pyöräkaupan perustaminen on palkitseva ura, jos sinulla on intohimoa ja taitoja. Pyöräliiketoiminta on ala, jossa yksinkertaisellakin toiminnalla voidaan tuottaa huomattavia voittoja.

Haluatko todisteita? Haastattelimme kahta yrittäjää, jotka omaksuivat erilaisia ​​lähestymistapoja pyöräkaupan perustamiseen.

Armen, Glendalessa toimivan Bicycle Pit Stopin perustaja, aloitti liiketoimintansa lukiossa ansaitakseen ylimääräistä rahaa ja täyttääkseen aikaansa. Hän käytti yhteistä autotallia, liiketoimintastrategiaa, jota monet yrittäjät käyttävät.

Samaan aikaan Troy Rarick aloitti Over the Edge Sportsin (OTES) käyttämällä liikemielistä lähestymistapaa, joka sisälsi liiketoimintasuunnitelman luomisen, sijoittajien turvaamisen ja markkinointistrategian kehittämisen houkutellakseen ihmisiä pikkukaupunkiinsa matkalla Moabiin, Coloradoon.

Sieltä Troy on laajentanut OTES:ia useisiin paikkoihin ympäri maailmaa.

Olitpa enemmän kuin Armen tai Troy, sinulla on mahdollisuus perustaa pyöriin keskittyvä kauppa. Keskustelemme pyöräyrityksen perustamisen vaiheista ja jaamme oivalluksia sekä Troysta että Armenista.

Pyöräilyteollisuus tuotti yli 12 miljardia dollaria dollaria vuonna 2020, ja sen odotetaan kasvavan 5 % vuoteen 2029 mennessä, mikä tarjoaa mahdollisuuksia löytää oma markkinarako alalla ja auttaa muita harrastajia pyöräilemään.

Jos pyörät ovat intohimosi, tämä opas auttaa sinua perustamaan pyöräkaupan.

Toimiva pyöräkauppa sisältää usein varusteet, inventaarion ja sijainnin samassa paketissa, ja se on nopeampi tapa aloittaa.

Vaihe 1: Mikä pyöräliiketoiminta sopii sinulle?

Tee tutkimusta selvittääksesi, mikä sopii sinulle. Pyöräkauppaasi tulee hoitaa tavalla, joka toimii sinulle, mutta joka myös tyydyttää asiakkaan toiveet.

Haluat ehkä ylläpitää ammattipyöräilijöihin keskittyvää kauppaa, joka palvelee paikallisia ajajia, tai saatat haluta varaston, jossa keskityt verkkomyyntiin.

Et ole rajoittunut vain yhteen tyyppiin, mutta valitsemasi liiketoimintatyyppi vaikuttaa jokaiseen päätökseen, jonka teet jatkossa.

Bicycle Pit Stop keskittyy kaikkiin polkupyöriin, myös sähköpyöriin, mutta ei moottoripyöriin. Samaan aikaan Over the Edge vuokraa ja myy maastopyöriä poluilleen ajamista varten.

Monet kuluttajat aloittavat ostokokemuksensa verkossa, joten pyörä, joka voi myydä polkupyörää henkilökohtaisesti tai verkossa, on hyvä tapa aloittaa pyöräliiketoiminta.

Maastopyörät

Maastopyörät ovat polkupyörien myynnin suurin segmentti, ja yli 25 % pyöräilijöistä sanoo, että heidän seuraava pyöräostoksensa on maastopyörä. Varmista, että sinulla on hyvä valikoima, sillä maastopyöriä on helppo myydä.

Itse asiassa maastopyörät inspiroivat Troyta aloittamaan yrityksensä. Samalla kun hän työskenteli saadakseen rahoitusta yrityksen perustamiseen, hän osti myös maata ja rakensi polkuja tarjotakseen pyöräilijöille ainutlaatuisen kokemuksen.

Saat lisätietoja pyörätermeistä tutustumalla termien sanastoon.

Vaihe 2: Pyörän yrityksen nimi

En voi tarpeeksi korostaa pyöräyrityksen nimen merkitystä. Jatka lukemista saadaksesi parhaat käytännöt pyöräyrityksen nimeämisessä.

Selittääkö nimi pyöräliiketoiminnan?

Bicycle Pit Stop sisältää huolletut tuotteet ja sen, mitä se tekee, Pit Stop (viittaus kilpailussa tarjottavaan nopeaan palveluun).

Onko helppo kirjoittaa?

Varmista, että yrityksesi nimi on helppo muistaa hakukonetta käytettäessä.

Hullu nimi, kuten Quasimodo Bikes, tekee yrityksesi etsimisestä vaikeaa. Rekisteröi verkkotunnuksia yleisten kirjoitusvirheiden varalta ja lähetä ne edelleen verkkosivustollesi.

Sijainti

Osavaltiosi, lääni tai kaupunkisi mukaan lukien tunnistat sinut paikalliseksi yritykseksi. Esimerkiksi Las Vegas Mountain Bikes olisi Las Vegasissa sijaitseva yritys.

Brändäys

Sopiiko nimesi brändiisi? Jotkut yritysten omistajat keskittyvät visuaalisiin ideoihin logolle ennen nimeä. Las Vegasin maastopyörissä voi olla logo vuorilla, kaistaleilla ja pyörillä. Kyse on ajatusten välittämisestä, eikö niin?

Rekisteröi .com

Etsi nimi, jolle .com-verkkotunnus on saatavilla. Se on tunnetuin. Voit suorittaa haun napsauttamalla tätä.

Anna mennä!

Katso kuinka ihmiset pitävät siitä. Muista tarkistaa, mitä tapahtuu, jos ihmiset lyhentävät sitä. Et halua nimetä yritystä nimellä Destin Off-Road Klub, koska se lyhennetään muotoon DORK, etkä halua kommunikoida sitä.

Tarkista Google Trends. Lue artikkeleita, kuten viisi työkalua yrityksen nimeämiseen. Lopuksi rekisteröi yrityksesi nimesi hallituksessa.

Vaihe 3: Kirjoita liiketoimintasuunnitelma

Tarvitset pyöräkaupan liiketoimintasuunnitelman, joka auttaa määrittelemään visiosi, tavoitteesi ja strategiasi.

Sen tarkoituksena on ohjata liiketoimintaasi ohjaamalla päätöksiä, turvaamalla rahoitusta ja kehittämällä kumppanuuksia muiden yritysten kanssa.

Armen kertoi meille:

Alussa ei ollut suunnitelmaa. Tee vain kaikesta niin mukavaa kuin mahdollista. Sitten suunnitelma alkoi muotoutua. Katsoin sitä yrityksen tulevaisuutena. Pidin aina palvelusta kiinni. Suunnitelma muuttuu aina. Se kasvaa ja kehittyy taiteeksi.

Jatkuvasti kehittyvä joustava liiketoimintasuunnitelma on loistava lähestymistapa prosessiin ja antaa yrityksille mahdollisuuden kääntyä tarvittaessa. Tässä on joitain resursseja, jotka auttavat tässä vaiheessa.

Mallit

Nämä liiketoimintasuunnitelmamallit keskittyvät auttamaan pienyrityksiä menestymään. Haluatko tietää parhaan osan? Ne ovat kaikki ilmaisia!

 • Yksisivuinen liiketoimintasuunnitelma
 • Yhdysvaltain pienyrityshallinnon (SBA) yritysopas
 • Osavaltiokohtaiset mallit
 • Aloittavan yrityksen liiketoimintasuunnitelmamalli

Resurssit

Se muuttuu paremmaksi! Nauti ilmaisista ja edullisista resursseista onnistuneiden liiketoimintasuunnitelmien kirjoittamiseen:

 • Kuinka kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma
 • SCOREn ilmaiset liiketoimintasuunnitelmat ja käynnistysapuresurssit
 • Täydellinen liiketoimintasuunnitelman kurssi (sisältää 50 mallia)
🔥 Empfohlen:  Kuinka varmistaa tuottavuus etätyöskentelyn aikana - Khushboo Jain

Vaihe 4: Luo oikeudellinen rakenne

Sinulla on liiketoimintasuunnitelma ja nimi. Nyt sinun on luotava pyöräyrityksesi oikeudellinen rakenne.

Saat parhaat tulokset palkkaamalla lakiedustajan, jolla on kokemusta yrityksen perustamisesta, kuten asianajaja, kirjanpitäjä tai veroasiantuntija. Niiden avulla voit aloittaa yrityksesi nopeammin, jotta voit aloittaa pyörien myynnin nopeammin.

Lisenssit, luvat ja verolomakkeet

Jokaisella sijainnilla on eri lisenssit, luvat tai verolomakkeet. Käytä SBA-lisenssit ja -luvat -sivua selvittääksesi, mitä pyöräkauppasi tarvitsee. Katsotaanpa erilaisia ​​​​polkupyöräyritysten juridisia rakenteita.

Yksinomainen elinkeinonharjoittaja

Yksityinen elinkeinonharjoittaja on helpoin tapa aloittaa pyöräyritys. Pyöräyhtiö ei suojaa omistajan henkilökohtaista omaisuutta, eli jos yhtiöllä on juridisia ongelmia, saatat menettää kotisi ja yrityksesi.

Tätä rakennetta tulisi käyttää vain, jos sinulla ei ole varaa LLC:hen, koska pyöräyrityksillä on työtä, joka voi aiheuttaa loukkaantumisia.

Perustaaksesi yksityisen elinkeinonharjoittajan, täytä erityinen verolomake nimeltä Schedule C. Yksinyrittäjät voivat myös liittyä American Independent Business Allianceen.

Limited Liability Corporation (LLC)

LLC on yleisin Yhdysvalloissa käytetty yritysrakenne, koska yritys suojaa omistajan henkilökohtaista omaisuutta.

Se on samanlainen kuin kumppanuuksia ja yrityksiä, mutta se voi olla yhden jäsenen LLC useimmissa osavaltioissa. LLC vaatii asiakirjan, jota kutsutaan toimintasopimukseksi.

Kumppanuudet ja yhtiöt

Kumppanuudet ja yritykset ovat tyypillisesti suuria organisaatioita tai lakiasiaintoimistoja varten.

Ellei sinulla ole erityistä syytä kumppanuuden tarpeeseen, on parempi tehdä monen henkilön LLC. Investopedialla on täällä hyvää tietoa kumppanuuksista ja yrityksistä.

Toimilupa

Pyörän franchising-ostoksia on useita.

Franchising.comilla on kaksi franchising-mahdollisuutta Yhdysvalloissa ja kaksi Australiassa, joiden avulla voit aloittaa pyöräliiketoiminnan käyttämällä hyvämaineisen yrityksen nimeä ja liiketoimintaprosesseja.

Tämä tekee siitä paikan, jossa yrittäjä voi hyötyä pyöräyrityksen maineesta, joka on jo selvittänyt monia tyhjästä aloittamisen vikoja.

Vaihe 5: Valmistaudu pyöräilyasiakkaisiin

Pyöräyrityksesi on nyt kokonaisuus, mutta tarvitset silti lisää. Muiden vaiheiden järjestys riippuu käytettävissä olevista resursseista, osaamisestasi ja pyörittämäsi pyöräyrityksen tyypistä.

On viisi liiketoiminta-aluetta, joihin sinun on keskityttävä saadaksesi myymäläsi toimimaan:

 • Sijainti – Missä työskentelet?
 • Varasto – Mitä sinulla on varastossa ja miten maksat siitä?
 • Työntekijät – Onko sinulla työntekijöitä ja miten varmistat, että ympäristö on turvallinen?
 • Talous – Miten seuraat tapahtumia ja taloudellisia tietoja?
 • Markkinointi – Miten löydät asiakkaita?

Vaihe 6: Sijainti

Paikan löytäminen vaihtelee pyöräliiketoiminnan mukaan. Esimerkiksi Armen aloitti polkupyörien korjaamisen autotallissaan Troyn rakentaessa polkuja maastopyöräillen.

Kun päätät vuokrata tilan polkupyöräpohjaiselle yritykselle, harkitse:

 • Miten säilytän laitteita ja osia?
 • Onko tilaa kotitoimistolle?
 • Tuleeko asiakkaat paikalleni?
 • Kuinka paljon varastoa minulla on?
 • Kuinka paljon näyttötilaa tarvitsen?
 • Kuinka paljon tilaa tarvitaan korjausten suorittamiseen?
 • Teenkö mobiilikorjauksia?

Kun avaat pyöräliikkeen, joudut todennäköisesti vuokraamaan tilaa kaupungistasi. Ota yhteyttä paikalliseen liikekiinteistönvälittäjään löytääksesi vuokrattavia tiloja alueeltasi. Voit etsiä niitä alueesi mukaan täältä.

Tunne paikalliset määräykset

Jokaisella kaupungilla ja osavaltiolla on erilaiset vaatimukset sille, missä yritys saa sijoittaa. Paikalliset määräykset eivät ehkä salli pyöräyrityksen toimimista kotona.

Kuinka minun pitäisi perustaa kauppani niin monilla pyöräilysäännöillä? Hae vain Municode Librarysta löytääksesi kaupunkisi säännöt.

Hyvän paikan löytäminen

Kun etsit vuokrattavaa tilaa, ota huomioon ihanteellinen asiakkaasi ja millaisissa liikkeissä he saattavat käydä.

He saattavat esimerkiksi haluta kahvia tai smoothieta pitkän pyöräilyn jälkeen. Oikean paikan löytäminen vaatii jonkin verran tutkimusta, mikä on paljon helpompaa, kun olet miettinyt markkinointitoimiasi.

Vaihe 7: Varasto, työkalut ja tuotenäytöt

Uusi kauppa vaatii varastoa. Olipa kyse sitten uusista pyöristä, varaosista tai myymäläsi tuotenäyttelyistä, pyörien myyntiin ja korjaamiseen liittyy joitain kustannuksia.

Jokainen yrittäjä, jonka kanssa keskustelimme tätä artikkelia tutkiessamme, käytti erilaisia ​​lähestymistapoja.

Armen aloitti liiketoimintansa käytännössä ilman varastoa. Hän tilasi sen Amazonista, kun hän tarvitsi osan. Tämä piti hänen ennakkokustannukset alhaisina.

Troy päätti mennä toiselle reitille ja hankkia varastoa etukäteen, jotta ihmiset voisivat vuokrata tai ostaa polkupyöriä ajaakseen hänen rakentamiaan polkuja.

Tästä artikkelista löydät luettelon suurimmista pyörävalmistajista.

Käytetyt työkalut ja tuoteesittelyt

Työkaluja ja tuotenäytöksiä saa usein suurilla alennuksilla, jos ostat ne käytettyinä. Löydät käytetyt työkalut ja tuoteesittelyt useimmista verkkomarkkinoilta, panttilainaamoista, myynnin lopettamisesta ja muista paikoista.

Jos harkitset olemassa olevan yrityksen ostamista, ne tulee sisällyttää kauppahintaan. Lue lisää olemassa olevan yrityksen arvostamisesta yritysten ostooppaastamme.

Vaihe 8: Työntekijät

Troy korosti hyvien ihmisten merkitystä sanoen:

Hyvien ihmisten palkkaaminen. Näen nyt, että kun saat hyviä ihmisiä, kunnioita sitä ennen kaikkea… Kunnioita ihmisiä, äläkä koskaan pidä häiritseviä ihmisiä, vaikka sinulla olisi kuinka vähän henkilökuntaa. Hyvät ihmiset VIHAAN tylsiä työtovereita.

🔥 Empfohlen:  Haun tarkoitus: B2B-markkinoijan opas siihen, mitä käyttäjät haluavat

Avoin polkupyöräkauppa saattaa tarvita työntekijöitä. Aloitushetken taloudellisesta tilanteestasi riippuen voit tehdä kaikki työtunnit itse tai palkata työntekijöitä.

Joka tapauksessa on joitain asioita, jotka sinun on tehtävä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Työnantajan tunnusnumero

Hanki Employer Identification Number (EIN) IRS:ltä yrityksesi tunnistamiseksi. Hae tästä tai soita numeroon 800-829-4933.

Veroilmoitus ja ennakonpidätys

Liittovaltion ja osavaltion veroilmoitusvaatimukset koskevat uusia työnantajia. Sinun on säilytettävä työsuhdeverokirjaa vähintään neljä vuotta, mukaan lukien erityislomakkeet ja valtion verojen kirjanpito.

Älä huoli! Olemme turvassa! Tutustu IRS-oppaaseen työnantajille täältä.

Työttömyysvakuutusvero

Työttömyysvakuutusvero vaaditaan. Se on työnantajien sosiaaliturvaveron alainen ohjelma.

Liittovaltion työ- ja työlain julisteet

Kaikkien työnantajien on näytettävä työpaikkajulisteita, jotka voit ladata verkkosivustolta.

Muita vaatimuksia ovat:

 • Työn kelpoisuustodistus (lomake I-9)
 • Osavaltion uusi palkkausohjelma
 • Työntekijän tapaturmavakuutus
 • Työkyvyttömyysvakuutus – vaihtelee osavaltioittain
 • Työturvallisuus- ja työterveyshallinto (OSHA)

Työpaikkailmoitus

Ihmisten palkkaaminen edellyttää “nyt palkataan” -kylttien lähettämistä ja näkyvillä oleville työpaikkatauluille. Joitakin paikkoja, joissa voit aloittaa työvaatimusten julkaisemisen, ovat:

Haastattelut

Valmisteltu kysymysluettelo haastatteluja varten voi helpottaa oikeiden ihmisten palkkaamista. Indeed tarjoaa erilaisia ​​resursseja, jotka auttavat sinua tekemään parempia palkkauspäätöksiä. Lue heidän opas: Kuinka palkata ensimmäinen työntekijäsi.

Korvaus

Työntekijät ovat tyypillisesti yrityksen suurin kulu. Katsotaanpa tarkemmin.

Liiketoiminnassa on 3 yleistä palkkarakennetta. Jokainen sopii erilaisiin skenaarioihin.

Palkka

Kiinteä viikko-/kuukausimaksu, joka perustuu henkilön työskentelemään tietyn tuntimäärän. Tämä on yleensä varattu omistajille, johtajille ja joillekin järjestelmänvalvojan rooleille. Haluat ehkä määrittää tämän itsellesi budjetointitarkoituksiin.

Tunneittain

Tämä palkkarakenne vain seuraa työntekijän työtunteja ja maksaa hänelle tietyn tuntipalkan. Tämä palkkarakenne perustuu yksinomaan aikaan, ei suoritukseen.

Kiinteä korko

Tätä palkkarakennetta käytetään mekaanikoille ja muille kauppiaille, joissa laskutus perustuu tehtävän suorittamiseen kuluvaan oletettuun aikaan.

Tämä on tapa yhdistää suorituskyky ja aika palkkarakenteeseen, koska niillä, jotka suorittavat työn onnistuneesti lyhyemmässä ajassa, on enemmän mahdollisuuksia työskennellä muissa projekteissa.

Tämä myös suojaa yritystä ylikompensoimiselta oppimiskäyrästä.

komissio

Käytetään tyypillisesti myynnissä antamaan työntekijöille prosenttiosuus tuloista. Se on tiukasti suorituskyvyn kompensointimalli.

Hybridimallit

Hybridimalleissa yhdistyvät kaksi palkkarakennetta. Esimerkiksi tunti- ja provisiopalkkiot ajan ja suorituskyvyn kompensoimiseksi.

Tuntipalkka on tyypillisesti alhaisempi kuin tuntipalkka ilman palkkiota, mutta palkkion tulisi olla siellä, missä hyvin suoriutuvat työntekijät tienaavat enemmän kuin ilman palkkiota.

Nämä rakenteet auttavat myös vähentämään palkan vaihtelua viikoittain.

Tuntipalkan maksaminen työntekijöille toimii useimmissa tehtävissä, jos uusi pyöräliiketoimintasi ei vaadi myyjiä.

Artikkeli “Kuinka luodaan palkkarakenne, joka edistää tiimin ja yrityksen kasvua” tarjoaa oivalluksia palkkarakenteen ajatteluun.

Vaihe 9: Taloushallinto

Ratkaiseva osa onnistuneessa pienyrityksen perustamisessa on pyöräkaupan taloudellisen puolen hallinta. Armen kertoi meille aloittaessaan pyöräkauppansa:

Avasin yritysluottokortin, ja se sai minut alkuun. Myös itseni tukeminen muiden sivuyritysten kautta auttoi.

Se on melko riskialtis tapa aloittaa yritys, joka vaatii taloudellista kurinalaisuutta, koska luottokortilla on korkeat korot. Käytä tätä resurssia löytääksesi pankkeja, jotka työskentelevät pienyritysten kanssa.

Katsotaanpa joitain temppuja, joiden avulla voit auttaa pyöräkauppaasi tuottamaan kannattavaa.

Budjetti! Budjetti! Budjetti!

Budjetti on tärkein työkalu, jota voit käyttää liiketoiminnassa. Ilman sitä pyöräkauppasi ei ehkä selviä ensimmäisten vuosien aikana.

Kun Armen aloitti Bicycle Pit Stopin kenkäbudjetilla, Troy sanoo:

Lainasin 10 000 dollaria vanhemmiltani, rekrytoin sijoittajakumppanin ja pyysin luottoa myyjiltä

Troy viettää paljon aikaa keskustelemalla budjetointistrategiastaan, joten olen koonnut taulukon, joka auttaa sinua ymmärtämään, kuinka hän budjetoi.

Pohjimmiltaan hän käyttää nyrkkisääntöjä pitääkseen nettovoittomarginaalinsa noin 10 prosentissa. Alla oleva taulukko näyttää, mikä hänen kukin budjettinsa olisi 100 000 dollarin tuloille pyöräliiketoiminnassa.

Troy rakastaa Quickbookeja, koska sen avulla hän “kehittää budjetteja nopeasti ilman kirjanpitotutkintoa”. Saat lisätietoja budjeteista tutustumalla Udemyn edullisiin kursseihin

Harkitse monia rahoitusvaihtoehtoja

Pyöräkaupan perustaminen ei maksa omaisuuksia. Alkusijoitus pyöräliikkeen omistamiseen voi olla yhden vuoden säästö.

Rahat pyöräkaupan perustamiseen voivat tulla:

 • Henkilökohtaiset varat
 • Laina perheeltä tai ystäviltä
 • Liikekumppanit)
 • Hallituksen ohjelmat

SBA tarjoaa ilmaisia ​​kursseja rahoitusvaihtoehdoista ja rahoitusohjelmista. Lisätietoja henkilökohtaisten varojen käyttämisestä yrityksen perustamiseen on tässä The Hartfordin artikkelissa.

Vaihtoehtoisia rahoituslähteitä ovat mm.

 • Joukkorahoitus
 • Luottokortit
 • Asuntolaina
 • Aloitusyritysten kierrätys (ROBS)

Kehitä hinnoittelurakenne

Pyörien ja palveluiden hinnoittelu vaikuttaa siihen, kuinka monta ihmistä houkuttelet myymälään. Jos hintasi ovat liian korkeat, ne menevät muualle. Liian alhainen, menetät rahaa.

Troyn haastattelussaan esittämien peukalosääntöjen perusteella ansaitset noin 10–27 000 dollaria jokaisesta 100 000 dollarin myynnistä, jos käytät 50 %:n lisäystä, mikä on melko tavallista yrityksissä.

🔥 Empfohlen:  Ashnamin menestystarina: Luovuuden ja eleganssin luominen Polyresin-sisustukseen

Älä alimyyntiä saadaksesi uusia asiakkaita

Kaupat myyvät usein tuotteitaan tai palveluitaan halvemmalla saadakseen uusia asiakkaita. Ole varovainen tässä.

Jos myyt pyöräsi alennuksella ja he kertovat siitä muille, saatat joutua myymään toisen pyörän samaan hintaan. Ihmiset rakastavat paljon! Varmista vain, että se on kestävä pyöräkauppasi kannalta.

Nosta hintoja joka vuosi

Inflaatio tapahtuu joka vuosi. Jos haluat pitää yrityksesi käynnissä, nosta hintojasi 5 % vuodessa. Se antaa sinulle tilaa nostaa palkkoja ja ansaita ylimääräistä rahaa. Onko järkevää, eikö?

Vaihe 10: Markkinointi

Pyöräkauppasi on auki. Sinulla on myytävänä polkupyöriä, korjattavia osia, joita ihmiset tuovat, mutta ei asiakkaita!

Miten aiot kertoa ihmisille yrityksestäsi?

Markkinointi on erittäin tärkeää kaikille uusille yrityksille. Sekä Armen että Troy käyttivät paljon aikaa keskustellakseen markkinointistrategioistaan ​​kanssamme. Katsotaanpa, mitä heillä on sanottavaa!

Bicycle Pit Stop -markkinointi

Armen kertoo, että hän aloitti Yelpistä ja lisäsi sitten vähitellen Googlen. Ajan myötä hän on lisännyt myös Instagramin markkinoidakseen pyöräkauppaansa. Hän ajattelee:

Yelp on ollut siellä koko ajan. Yelp oli parasta mitä voi tapahtua. En tykkää maksaa heille. Viime aikoina olen vain maksanut minimiä.

Kuulostaa siltä, ​​että Yelpin hinnoittelu pakotti hänet etsimään halvempia vaihtoehtoja ja ajoi hänet Google My Businessiin ja Instagramiin, joissa hän voi tehdä markkinointia maksamatta esitelläkseen kauppaansa ja polkupyöriä ihmisille.

Over the Edge -urheilumarkkinointi

Troy käyttää erilaisia ​​menetelmiä markkinoidakseen pyöräyritystään. Vaikka hän ei keskustele sosiaalisen median markkinoinnistaan, pieni tutkimus osoittaa, että jokaisella heidän toimipaikallaan on tuhansia seuraajia ja satoja julkaisuja.

On selvää, että he ponnistelevat sosiaalisessa mediassa mainostaakseen kauppaansa. Pyöräilijät voivat myös jakaa kuviaan.

Troy käyttää myös joitain innovatiivisia markkinointitapoja. Hän keskustelee siitä, kuinka hänen pyöräyhtiönsä tuli tunnetuksi kaikkialla pyöräilymaailmassa isännöimällä lounaan pyöräkonferenssissa:

Minulla ei ollut varaa isoon markkinointiin tai messuosastoon, joten aloin isännöidä lounasta vuosittaisessa pyörämessussa, kutsuin sitä “näyttelylounas”. Siitä tuli ikoninen. Kaadoimme enemmän tequilaa kuin tarjosimme ruokaa, mutta MTB Worldin “kuka on kuka” tuli lounaalle. He toivat ystäviä ja muita VIP-henkilöitä, ja ihmiset sanovat minulle edelleen, että “se oli messujen paras osa”. Muistan, kun lounaslasku saavutti 5 000 dollaria; Pelkäsin, onko minulla varaa tähän? Kyllä, nyt tiedän, mene sisään ja rakasta kansaasi, se teki meistä sen, mitä olemme, ja on NIIN tärkeää, ettemme koskaan luovu tuota rehellistä pyrkimystä kunnioittaa kansaasi.

Vaikuttajat

USA Cycling tarjoaa resursseja seuroille, jotka voivat auttaa vaikuttamaan markkinoinnissa. Voit liittyä johonkin tai perustaa oman. Toinen yleinen markkinoinnin työkalu on sosiaalisen median vaikuttajat.

Lista pyöräilyvaikuttajista löydät tästä artikkelista tai käytä hashtag-generaattoria saadaksesi pyöräilyn harrastajien huomion sosiaalisen median kanavissasi.

Johtopäätös

Kertaaksesi tämän oppaan pyöräyrityksen perustamisesta, kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

 • Tiedänkö miten aloittaa pyöräyritys?
 • Kannattaako minun perustaa polkupyöräyritys?
 • Onko minulla mukava puhua asiakkaille?
 • Aloitanko pyöräyrityksen tänä vuonna?
 • Miksi perustan pyöräyrityksen?
 • Tarvitsenko työntekijöitä tai neuvoja?
 • Mitä tarvitsen menestyäkseni?

Ota seuraava askel. Nyt kun tiedät kuinka, aloita polkupyörien myynti- tai korjausliike! Totuus on, että aloitukseen tarvitaan vain hyvä idea, korjaus- ja myyntitaitoja sekä hyvä markkinointistrategia. Kuten Armen kertoi meille:

Oikeaa tai väärää ei ole olemassa. Jos se toimii sinulle, anna sen olla. Liiketoiminnassa ei ole virheitä. Enimmäkseen katson kaikkea oppimiskäyränä

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos sinulla on kysyttävää – autamme mielellämme!

Jakaminen on välittämistä!