Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pysäyttämättömien verkkotunnusten verkkosivustojen käyttäminen selaimessasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pysäyttämättömien verkkotunnusten verkkosivustojen käyttäminen selaimessasi

Pysäyttämättömistä verkkotunnuksista on tullut nykyään melko suosittuja. Yhdessä Ethereum Name Servicen ja muiden uusien verkkotunnusten nimeämisjärjestelmien kanssa ne antavat ihmisille mahdollisuuden rakentaa Web3-sivustoja lohkoketjuteknologialla.

Vaikka tekniikka on innovatiivinen, näille verkkosivustoille ei pääse yksinkertaisesti käyttämällä selainasetuksia. Muutamia säätöjä tarvitaan, jotta selain voi noutaa näitä verkkotunnuksia käyttävillä Web3-alustoilla isännöityjä tietoja.

Pysäyttämättömien verkkotunnussivustojen käytön aloittaminen

Näihin sivustoihin pääsemiseksi on ensin ymmärrettävä, miten ne toimivat.

Pohjimmiltaan Unstoppable Domains käyttää IPFS:ää, joka on hajautettu tiedostojen tallennusjärjestelmä, verkkosivustojen tiedostojen isännöimiseen. Joten päästäksesi Unstoppable Domain -verkkosivustolle millä tahansa selaimella, sinun on otettava käyttöön sekä IPFS- että pysäyttämättömien verkkotunnusten tuki. Toimi näin.

Kuinka päästä pysäyttämättömiin verkkotunnuksiin Braven avulla

Brave on erittäin optimoitu Web3:lle. Sen lisäksi, että se on yksinkertaisin selain IPFS:n määrittämiseen ja käyttämiseen, se antaa sinulle pääsyn pysäyttämättömiin verkkotunnuksiin pienellä säädöllä. Tehdä niin:

  1. Tyyppi rohkea://asetukset osoite-välilehdellä ja avaa selaimen asetukset painamalla Enter. Valitse Web3 sivupalkista.
  2. Vieritä alas kohtaan IPFS ja tee seuraavat muutokset: set Menetelmä IPFS-resurssien ratkaisemiseksi to Rohkea paikallinen IPFS-solmuja kytke päälle IPFS julkisen yhdyskäytävän vara.
  3. Vieritä alas Web3 Domains -osioon ja ota se käyttöön Ratkaise Unstoppable Domains -verkkotunnusten nimet.

Selaimesi on nyt valmis käyttämään Unstoppable Domain -sivustoja. Kirjoita vain verkkotunnus osoitepalkkiin ja paina Enter. Tässä on esimerkiksi kuvakaappaus hashoshi.cryptopysäyttämättömän verkkotunnuksen verkkosivusto.

Brave on optimoitu Web3:lle, koska sillä on asetukset myös muille alustoille, kuten Ethereum Name Service (ENS) ja Solana Name Service (SNS). Tämä ei koske muita johtavia selaimia, jotka sen sijaan käyttävät laajennuksia aktivoimaan tuen pysäyttämättömille verkkotunnuksille.

Pysäyttämättömien verkkotunnusten käyttäminen Chromen avulla

Aktivoidaksesi tuen pysäyttämättömille verkkotunnuksille Chromessa, sinun on aktivoitava Unstoppable DNS -selvijä ja asennettava Unstoppable Extension seuraavasti:

  1. Kirjoita chrome://settings/security ja paina Enter päästäksesi suojausasetussivullesi.
  2. Vieritä alas kohtaan Pitkälle kehittynyt. Alla Käytä suojattua DNS-osiotavalitse Mukautettu ja liitä tämä osoite: https://resolver.unstoppable.io/dns-query.
  3. Vieraile Google Web Store ja etsi Unstoppable Extension. Klikkaa Lisää Chromeen asentaa.
🔥 Empfohlen:  SFC:n ja DISM:n käyttäminen vioittuneiden Windows-järjestelmätiedostojen korjaamiseen

Chrome-selaimesi on nyt valmis käyttämään Unstoppable Domain -verkkosivustoa.

Kuinka päästä pysäyttämättömiin verkkotunnuksiin Firefoxin avulla

Pysäyttämättömien verkkotunnusten käyttäminen Firefoxissa edellyttää myös Unstoppable DNS -ratkaisun aktivoimista ja Unstoppable Extension -laajennuksen asentamista. Toimi seuraavasti:

  1. Kirjoita about:preferences#privacy päästäksesi selaimen tietosuoja-asetussivulle.
  2. Vieritä alas DNS-kohtaan HTTPS-osion yli. Alla Ota suojattu DNS käyttöön käyttämällä: vaihda Lisääntynyt suojausvalitse Mukautettu tarjoaja ja liitä tämä osoite: https://resolver.unstoppable.io/dns-query.
  3. Klikkaa Laajennukset ja teematja etsi Unstoppable Extension. Klikkaa Lisää Firefoxiin asentaa.

Mozilla Firefox on nyt valmis käyttämään kaikkia Unstoppable Domains -sivustoja.

Pysäyttämättömien verkkotunnusten verkkosivustoille pääsyn haasteet

Pysäyttämättömien verkkotunnusten verkkosivustojen tulee olla helposti saavutettavissa, kun noudatat yllä mainittuja vaiheita. Kuitenkin, kun käytät selaimia, joita ei ole optimoitu Web3-käyttöön, saatat kohdata joitain ongelmia.

Esimerkki on Error 1001 DNS -ratkaisusanoma. Näin tapahtuu, kun tietokoneesi ei löydä oikeaa IP-osoitetta verkkotunnukselle, jota yrität käyttää, mikä johtaa epäonnistumiseen yhteyden muodostamisessa haluttuun palvelimeen.

Jos näin tapahtuu, se voi johtua verkkoyhteydestä, palomuurista tai toimialueen kokoonpanoongelmista. Mutta useimmiten se johtuu vääristä DNS-palvelinasetuksista. Tarkista, onko DNS-osoite oikea ja tyhjennä DNS-välimuisti ennen kuin palaat sivustolle.

Lisäksi, kun käytät osoitepalkkia pysäyttämättömän verkkotunnuksen käyttämiseen, sinut saatetaan ohjata hakukoneen tulossivulle. Tämä taas tapahtuu, koska selainta ei ole optimoitu Web3:lle.

Voit kiertää tämän virheen lisäämällä kauttaviivan verkkotunnuksen loppuun ja painamalla Tulla sisään. Vinoviiva varmistaa, että selain käsittelee sitä verkko-osoitteena hakusanan sijaan.

Aloita Web3:n surffaaminen selaimessasi helposti

Unstoppable Domains avasi portaalin Web3:een. Nykyään kuka tahansa voi helposti rekisteröidä verkkotunnuksen ja avata verkkosivuston hajautetussa verkossa. Ja keskustelemiemme yksinkertaisten vaiheiden avulla kuka tahansa pääsee helposti Web3-sivustoille.

Kun yhä useammat ihmiset ja yritykset uskaltavat Web3-avaruuteen, näistä verkkosivustoista tulee todennäköisesti entistä suositumpia, kun otetaan huomioon niiden edut Web2-sivustoihin verrattuna, erityisesti sensuurin vastustuskyky ja yleinen joustavuus.