Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pyysin ChatGPT:tä ja Bingiä luokittelemaan Star Wars -elokuvat – ja tulokset yllättivät minut

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pyysin ChatGPT:tä ja Bingiä luokittelemaan Star Wars -elokuvat – ja tulokset yllättivät minut

Mitä tulee elokuvaillan ehdotuksiin, The Force ei ole yhtä vahva ChatGPT:n ja Bingin ja ChatGPT:n joukossa. Koska olin skeptikko kaiken tekoälyn suhteen, kun on kyse kirjoitetun tekstin luomisesta ja muista uusista temppuista, joista verkossa olevat ihmiset eivät voi lopettaa puhumista, aloin keskusteluihin molempien chat-pohjaisten työkalujen kanssa siru olkapäälläni.

Tehtävä oli yksinkertainen: katso, olivatko ChatGPT:llä ja/tai Bing with Chatilla aivot tehdä jotain, mitä monet eivät voi: lajitella 11 Star Wars -elokuvaa paremmuudesta huonoimpaan. Vaikka tämä on uskomattoman subjektiivinen kysymys – enkä luottaisi tekoälyyn, koska sillä ei itse asiassa voi väittää omaavansa makua – olen aina nauttinut keskustelusta. Mukaan lukien se aika, jolloin O’Shea Jackson Jr. kertoi minulle, että sijoitukseni olivat “hulluja”, koska en sijoittunut jaksoa 3 korkeammalle.

Ihan hauskaa kuitenkin, toinen näistä kahdesta generatiivisesta chat-työkalusta antoi minulle luettelon, jota todella kunnioitan. Tietysti se tekee kiistanalaisia ​​asioita väärin, mutta se on paljon oikeampi kuin odotin. Sallikaa minun selittää.

Bingin lista on kunnollinen, mutta se on myös inspiroimaton

Pyyntömme Bingistä ja ChatGPT:stä – tekoälyä tukevasta hakutyökalusta, jota Microsoft pakottaa käyttäjiä muuttamaan kaikki mieltymyksensä Bingin käyttöön – oli yksinkertainen: “Aseta Star Wars -elokuvat paremmuudesta huonoimpaan.”

Ja Bing vastasi jonkun toisen kotiläksyjä kopioineen opiskelijan laiskuudella listalla, jota edelsi lause “Star Wars -elokuvien luokitteluun on monia tapoja, kriteerisi ja mieltymystesi mukaan. Yksi mahdollinen sijoitus IMDb-käyttäjien arvioiden perusteella on…” alla olevalla listalla:

  1. Tähtien sota: Episodi V – Imperiumin vastaisku (1980)
  2. Star Wars: Episode IV – A New Hope (1977)
  3. Star Wars: Episodi VI – Jedin paluu (1983)
  4. Rogue One: A Star Wars Story (2016)
  5. Star Wars: Episodi VII – The Force Awakens (2015)
  6. Star Wars: Episode III – Sithin kosto (2005)
  7. Solo: A Star Wars Story (2018)
  8. Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi (2017)
  9. Tähtien sota: Episodi IX – The Rise of Skywalker (2019)
  10. Star Wars: Episode II – Attack of the Clones (2002)
🔥 Empfohlen:  Kaupan työkalut: Milloin käyttää ChatGPT:tä ja milloin käyttää Googlea

Se ei ole kauhea luettelo, mutta se on omituisesti toiseksi suosikkini näistä kahdesta. Minun henkilökohtaiset nittini? Sijoittaisin Rogue One:n ja The Last Jedin korkeammalle ja työntäisin The Rise of Skywalkerin 11. sijalle.

Tavallisella ChatGPT:llä on parempi ja epätäydellinen luettelo

Kun pyysin ChatGPT:tä arvostamaan Star Wars -elokuvat parhaasta huonompaan, se antoi minulle seuraavan vastauksen “kritiikin ja yleisön vastaanoton perusteella”. Olen hieman utelias, kuinka se teki tämän luettelon, mutta lue se itse ennen kuin jatkat:

Ensimmäinen ja hauskin asia, jonka huomasin, on se, että ChatGPT julkaisee Episode IX – The Rise of Skywalkerin. Tämä on erityisen outoa, koska elokuva julkaistiin vuonna 2019 ja ChatGPT:n tietokanta päättyy vuonna 2021. Tämä tekee luettelosta teknisesti kaksinkertaisen väärän, mutta koska elokuva on niin huono kuin se on… Olen taipuvainen hyväksymään sen.

Sitten se sijoittaa Rogue Onen kolmen parhaan joukkoon, mistä olen samaa mieltä, ja siirtää The Last Jedin paikkaa ylöspäin. Olisin sijoittanut elokuvan The Force Awakensin yläpuolelle, mutta olen iloinen nähdessäni TLJ:n näyttävän suhteellisen korkealta, kun otetaan huomioon sen arvostelupommitettu luonne.

Joten vaikka ChatGPT voi saada arvosanan “Epätäydellinen”, se voittaa pisteitä paremmasta sijoituksesta. Kannatan myös ChatGPT:tä esiosa-trilogian laittamisesta luettelon lopussa.

Analyysi: Pitäisikö sinun pyytää ChatGPT:ltä ja Bingiltä apua elokuvaillan järjestämiseen?

En sano tätä, koska haluan suojella omaa työpaikkaani, mutta molemmissa listoissa näkyvät puutteet ovat peruste hylätä. Bingin ChatGPT ei ajatellut minkäänlaista, ja se vain vedettiin luettelosta (lähdeviittauksen antaminen on annettava).

Ja vaikka pidänkin tavallisista ChatGPT:n sijoituksista, se saa varmasti yllä ehdottamani “epätäydellisen” pistemäärän. Kaikkien, jotka haluavat apua verkossa katsottavien elokuvien valinnassa, tulee pitää se Tom’s Guide -oppaassa, sillä seuraamme jatkuvasti uusimpia julkaisuja katsottavaksi.

🔥 Empfohlen:  Suosituimmat ChatGPT-kehotteet markkinointia varten: yli 20 vinkkiä & Esimerkkejä

Esimerkiksi viimeisimmässä kolumnissani, joka käsittelee viikon parhaita uusia elokuvia verkossa katsottavaksi, sisältää Babylonin, The Whale- ja M3GANin Unrated Cut, ja olen myös koonnut parhaat uudet Prime Video -elokuvat, jotka ovat 90 % tai enemmän. Mädät tomaatit. Ja sinulla on sanani, että tekoälyllä ei ollut yhteyttä noihin artikkeleihin. Ei epäkunnioitusta Skynetiä kohtaan, joka jonain päivänä vie työmme pois, mutta sinun on revittävä näppäimistöni pois kylmistä, kuolleista käsistäni.

Lisää suoratoistouutisia Tom’s Guidesta

Tämän päivän parhaat Roku Streaming Stick 4K (2021) -tarjoukset