Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Pyysin tekoälyä luomaan uudelleen parhaat Super Bowl -mainokset – hilpeästi ja kauhistuttavin vaikutuksin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Pyysin tekoälyä luomaan uudelleen parhaat Super Bowl -mainokset – hilpeästi ja kauhistuttavin vaikutuksin

Tekoäly näkyy kaikilla elämän osa-alueilla vuonna 2023, AI-pohjaisista chatboteista, kuten ChatGPT, loputtomiin kuvien luontityökaluihin. Mutta halusin nähdä, mitä tekoäly suhtautuisi johonkin ikoniseen: kaikkien aikojen parhaisiin Super Bowl -mainoksiin.

Suuri peli, yksi suurimmista mainostapahtumista joka vuosi, on vain muutaman päivän päässä. Poimiin kehotteita ikonisista Super Bowl -mainoksista ja syötin ne DreamStudioon (Stable Diffusion -tekniikkaan perustuva kuvien luontityökalu) ja sain yhtä hauskoja ja kauhistuttavia tuloksia.

Apple – ‘1984’

Ennen kuin pääsemme painajaisten polttoaineeseen, DreamStudio tuotti mielenkiintoisia tuloksia Applen ikoniseen “1984” -mainokseen, joka paljasti alkuperäisen Macintosh-tietokoneen vuonna 1984. Arvasitte sen.

Apple-logo on koskematon muutamassa tuloksessa, mutta tekoäly kamppaili silti luodakseen oikeita sanoja, eikä sekään näyttänyt yhdistävän sanaa “1984”. En myöskään tiedä mistä auto tuli; se oli jotain, mitä tekoäly haaveili yksin.

Old Spice – “Mies, jolta miehesi voisi haistaa”

Myönnän, että on vaikeaa saada yksittäinen kuva Old Spicen huimaavasta 2010-mainoksesta “Mies, jolta miehesi voisi haistaa”. Sen sijaan syötin tekoälylle viitekuvaa mainoksesta näyttelijä Isaiah Mustafa istumassa hevosen selässä.

Houkuttelevalta “bot-keittona” kuulostaa, on vaikea sanoa, että tekoäly teki hyvää työtä, vaikka olisikin selkeää vertailumateriaalia. Se ei myöskään näyttänyt päättävän, mitä jokaisen pitäisi pitää kädessään vai pitäisikö heidän olla yllään paita. Kuten vanha sanonta kuuluu: “Bhltty Mb a Man.”

Jeep – “Groundhog Day”

Olettaen, ettet uskonut, että viittaukset olisivat ohitettuja vuoteen 2020 mennessä, Bill Murray esitti roolinsa Super Bowl -mainoksessa Jeepin kanssa. Se on sama tarina, jonka tiedät – Murray on loukussa loputtomassa aikasilmukassa, mutta tällä kertaa oranssi Jeep Rubicon piristää hänen päiviään.

🔥 Empfohlen:  5 parasta VPN:ää T-Mobilelle vuonna 2023 (ilmaiset ja maksulliset palvelut)

Olen rehellinen, en odottanut ollenkaan näitä tuloksia. Ilman kehotusta tekoäly vaikutti keskittyneen mahdottomien ajoneuvojen luomiseen ja niiden pystyttämiseen varmaa tuhoa varten tiellä. En myöskään tiedä, mistä oikeassa yläkulmassa oleva Jeep-monsteriauto on peräisin.

FTX – “Älä missaa Larry Davidin kanssa”

Ajattele taaksepäin – oli vuosi 2022, kryptoa oli kaikkialla, ja Sam Bankman-Fried ja hänen yrityksensä FTX eivät olleet joutuneet sarjaan petosoikeudenkäynneitä. Ne olivat eri aikoja, niin erilaisia, että Larry Davidin kaltainen tähti esiintyi Super Bowl -mainoksessa FTX:lle.

Vaikka krypto oli osa kehotetta, tekoäly vaikutti paljon kiinnostuneemmalta Larry Davidin laittamisesta työtuoliin kuin mikään muu. Ainakin se pystyi vangitsemaan Davidin skeptisyyden mainoksissa – hyvin löydettyä skeptisyyttä jälkikäteen ajatellen.

Sähköinen kauppa – “vauva”

Muussa talousmainonnassa on vaikea unohtaa E-Traden “Baby”-mainosta, joka lanseerasi yli vuosikymmenen kestäneen brändin epätodennäköisen maskotin. Tämä on toinen, jonka syötin viitekuvalla, lähinnä siksi, että DreamStudio ei oikeutetusti hyväksy kehotteita, joihin liittyy lapsia.

Ne ovat kaikki äärimmäisen hämmentäviä, enkä ymmärrä miksi. Tekoäly luo tämän uhkaavan varjon jokaiseen kuvaan ja huuhtoi taustan pois saadakseen kummittelevan tunnelman. Selvyyden vuoksi Gordon Ramsayn vauva ei tullut tästä kehotuksesta – se tuli toisesta kehotuksesta, kun minulla oli vielä tämä viitekuva kytkettynä – mutta se oli liian hyvä olla sisällyttämättä sitä.

Amazon – “Alexa Lost Her Voice”

Amazonin “Alexa Lost Her Voice” Super Bowl -mainos kuvitteli maailman, jossa Alexa ei voinut puhua (suloinen helpotus, jos minulta kysytään), ja sen sijaan sen tilalle tuli Rebel Wilson, Cardi B, Anthony Hopkins ja Gordon Ramsay. Voit arvata, mitkä johdot menivät ristiin E-Trade-mainosten kanssa.

Mielestäni kuvat puhuvat puolestaan ​​tässä. Joukko on kaikki täällä – huippuihminen Gordon Ramsey keittää parsakaalia, Anthony Hopkins tuntee olonsa erittäin epämukavaksi riikinkukkopuutarhassa ja Cardi B (oletko se sinä?) kävelemässä kaapissa. DreamStudio ei ottanut kehotusta Rebel Wilsonin kohtaukseen mainoksessa, mutta se on luultavasti hyvä asia.

🔥 Empfohlen:  BlackRock Recruiter sanoo, että omaisuusjätti hallitsee poliitikkoja, kun taas BlackRock on asettanut markkinoille Bitcoin ETF: n

State Farm – “Drake from State Farm”

En tiedä enää mitä sanoa. Syötin tekoälylle tarkan kuvan State Farmin “Drake From State Farm” -mainoksesta, eikä se osaa päättää kuinka monta omenaa siinä pitäisi olla.

Siirrymme Drakesta ja muusta Drakesta, joilla molemmilla on omena, haamukäteen, joka pitää toista, neljään omenaan (ja kummituslasiin?), jotka leijuvat ilmassa. Nämä kaikki näyttävät hyvältä, mutta ne vain pahenevat ja pahenevat mitä enemmän niitä katsot.

Esurance – “Sano nimeni”

Jätä tekoäly muuttaa Bryan Cranston Walter Whitena yhdeksi uhkaavimmista hahmoista, joita olen koskaan nähnyt. Esurancen “Say My Name” -mainoksessa näytettiin Walter White apteekin tiskin takana. Söpö, ymmärrän sen.

Ja totta kai, Walter White on uhkaava hahmo, mutta aina on se Cranstonin viehätys, joka herättää muistoja tasapainottaakseen sitä. AI ei välitä. Walter White ei todellakaan anna sinulle reseptiä, jota varten tulit.

Snickers – “Peli”

Haluat painajaista polttoainetta, tässä se on. Betty White on ikoni, ja tekoäly halusi vain heittää sen pois. On mahdotonta unohtaa Betty Whitea Snickersin vuoden 2010 Super Bowl -mainoksessa, mutta DreamStudio saa sinut toivomaan, että niin tapahtuisi.

Miksi zombit? Joskus tekoäly ei osu maaliin, minkä vuoksi loin useita kuvia kullekin näistä kehotteista. Mutta jokainen näistä näyttää zombie-jalkapalloilijoiden joukkueen taistelemassa kentällä. Lisäsin jopa “Snickersin” kehotteeseeni, ja tekoäly vaikutti paljon kiinnostuneemmalta jalkapalloilijoiden peittämisestä verellä kuin karkkipatukan tekemisestä.