Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Qandlen aloitustarina: All-In-One HR Platform

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Qandlen aloitustarina: All-In-One HR Platform

Qandle on nuori startup, joka keskittyy HR-teknologian uudelleensuunnitteluun työntekijöiden näkökulmasta. Chayan Mukhopadhyayn ja Himanshu Aggarwalin vuonna 2016 perustama Qandle pyrkii rakentamaan yhteyksiä, sitoutuneita ja voimaannuttavia työpaikkoja. Se on käynnistänyt kaikki yhdessä pilvipohjainen HR-ohjelmistoratkaisu joka vaikuttaa työntekijän koko elinkaareen palkkaamisesta eläkkeelle ja tekee jokaisesta askeleesta sujuvaa ja vaivatonta.

StartupTalky haastatteli Chayan Mukhopadyaya, Qandlen perustajaa ja toimitusjohtajaa saadakseen näkemyksiä Qandlen aloitusmatka ja kasvutarina. Tiedä kaikki Qandlen liiketoimintamallista, miten se alkoi, sen rahoitustiedoista, markkinointistrategian tulevaisuuden suunnitelmista, tunnuslauseesta ja muusta.

Qandle – Yrityksen kohokohdat

Käynnistysnimi Qandle

Perustajat Chayan Mukhopadhyay (toimitusjohtaja), Himanshu Aggarwal (teknologiajohtaja)
Perustettu 2016
Päämaja Gurugram
Ala HR Tech
Kokonaisrahoitus 1,2 Mn USD (esikylvö)
Joukkueen koko ~40 työntekijää
Verkkosivusto qandle.com

Qandle – Tietoja ja visio
Qandle – HR Tech Industry Details
Qandle – perustajat ja tiimi
Qandle History – Miten se alkoi?
Qandle – Tuote/palvelu
Qandle – nimi, tunnuslause ja logo
Qandle – Liiketoimintamalli ja tulomalli
Qandle – Käynnistys
Qandle – Markkinointistrategia
Qandle – Kasvu
Qandle – Rahoitus ja sijoittajat
Qandle – Neuvonantajat ja mentorit
Qandle – Kilpailijat
Qandlen käyttämät työkalut käynnistyksen suorittamiseen
Qandle – Palkinnot ja saavutukset
Qandle – Tulevaisuuden suunnitelmat
Qandle – UKK

Qandle – Tietoja ja visio

Vuonna 2016 perustettu All-In-One HR Platform on nuori startup, joka keskittyy HR-teknologian uudelleensuunnitteluun työntekijöiden näkökulmasta. The brändi tarjoaa HR Tech ratkaisuja jotka helpottavat HR-osastojen toimintaa yrityksissä. Se on luonut joukon erilaisia ​​teknologiaan perustuvia ratkaisuja täyttämään tavanomaisten HR-toimintojen aukkoja.

Yrityksen visio on rakentaa yhteyksiä, sitoutuneita ja voimaannuttavia työpaikkoja. Lyhyellä aikavälillä brändi aikoo jatkaa kasvuaan kestävästi ja kannattavasti, kun taas pitkällä tähtäimellä startupin tavoitteena on olla johtava HR-teknologiaratkaisu ympäri maailmaa. Brändi uskoo, että oikean työntekijän kokemukseen keskittyneen teknologian käyttöönotolla Intian HR-alan toimintatavoissa voi tapahtua meren mittainen muutos.

Qandle – HR Tech Industry Details

Mukaan monet uskottavat alan raportit, kuten People Matters, Bersin, IDC, jne. koko HR-teknologia-ala vaihtelee 50-100 miljardia dollaria. Se kasvaa 10 % CAGR:llä.Qandle – perustajat ja tiimi

Chayan Mukhopadhyay (toimitusjohtaja) ja Himanshu Aggarwal (CTO) ovat Qandlen perustajia.

Kun Chayan tapasi Himanshun, joka oli taitava tekniikassa, ja keskusteli ajatuksesta, hän oli jo vakuuttunut. Himanshulla itsellään oli sama kokemus kömpelöistä HR-työkaluista organisaatiossa. Hän luotti siihen, että tämä idea voidaan toteuttaa erittäin menestyksekkäästi hienostuneiden teknisten taitojen avulla.

Chayan Mukhopadhyay | Qandlen toinen perustaja ja toimitusjohtaja

Chayan on valmistunut MBA:sta IIM Bangalore (2009-11). Sitä ennen hän suoritti B.Tech-tutkinnon ECE:ssä IEM:stä (Institute of Engineering and Management, Kolkata). Chayan aloitti uransa vuonna 2011 American Expressin apulaisjohtajana. Työskenneltyään 2 vuotta Amexin kanssa, seuraavaksi Chayan siirtyi Jabongiin toimintojen johtajaksi. Hän sai hyvän kokemuksen ja nousi vuonna 2015 varatoimitusjohtajaksi ja markkinapaikkatoimintojen johtajaksi. Hän halusi alkaa rakentaa jotain omaa. Silloin hän aloitti Perkkxin, jota seurasi Qandle, joka on hänen HR Tech -hankkeensa yhdessä Himanshun kanssa.

Himanshu Aggarwal | Yksi perustajista ja teknologiajohtaja, Qandle

Himanshu on alumni IIT Roorkee. Hän suoritti tekniikan vuonna 2007 ja aloitti uransa ohjelmistosuunnittelijana Techkritissä. Työskenneltyään siellä 2 vuotta, hän työskenteli 2 vuotta kummallakin Ibibo Groupilla ja Naukri.comilla. Sitten hän liittyi yhdysvaltalaisen Foodtech-startup Munchadon perustajatiimiin ja työskenteli siellä noin 4 vuotta. Hän on kyberturvallisuuden asiantuntija ja toiminut teknologiakonsulttina useille kasvaville yrityksille, mukaan lukien Shopclues ja Askmebazaar. Hän aloitti Qandlen yhdessä Chayanin kanssa vuonna 2016.

Paperilla, Chayan tarkastelee asioiden liiketoimintaa ja tuotepuolta sillä aikaa Himanshu katsoo teknistä puoltamutta todellisuudessa Chayan ja Himanshu keskustelevat kaikesta ja he molemmat tarkastelevat yhdessä kaikkia liiketoiminnan näkökohtia.

Yrityksen koko on tällä hetkellä noin 40 työntekijää. Joukkue pidetään tarkoituksella laimeana. Työkulttuuri on – Tee työt valmiiksi. Qandle palkkaa vain 3 asiaa – asenne, kyky ja halu oppia.

Qandle History – Miten se alkoi?

Idean keksi Chayan. Aikaisemmilla työpaikoillaan hän oli kokenut haasteen työskennellä kömpelöiden ohjelmistoratkaisujen parissa HR:n eri osa-alueille, kuten lomat ja läsnäolo, suorituskyky, rekrytointi, korvaukset jne. Kun hän työskenteli American Expressin kanssa, siihen meni häneltä yli 30 minuuttia lähettää matkapuhelinlaskunsa. Häneen kuitenkin vaikutti eniten se, että organisaatioiden piti järjestää työntekijöille koulutustilaisuuksia HR-työkalujen käytöstä, mikä merkitsi sitä, että työkalut eivät olleet kovin käyttäjäystävällisiä. Seuraavaksi, kun Chayan työskenteli useiden yritysten kanssa, hänen kokemuksensa näistä työkaluista ei ollut erilainen.

Täydellisen ratkaisun puutetta korosti entisestään se, että ainakin yksi näistä työkaluista vaihtuisi 6 kuukauden välein, ja koska nämä työkalut eivät puhuneet toisilleen, se aiheuttaisi paljon ongelmia.

Tämä ei kuitenkaan yksinään ollut Qandlen laukaisualusta. Kun Chayan aloitti yrittäjyyden, hän käynnisti työsuhde-etuuksien alustan – Perkkx. Kuitenkin, kun hän tapasi HR:n esitelläkseen asiaa, hän ymmärsi todellisen tuskakohdan – päästä päähän HR-työkalun. He halusivat tietää, voisiko Perkkx tarjota saumattomasti toimivan HR-työkalun. Silloin Chayan näki aukon ja päätti korjata saman käynnistämällä Qandlen.

Tutkiakseen mallia Chayan ja Himanshu yhtyivät hurjasti. Himanshu oli ollut teknikko koko uransa ajan. He keskustelivat ideasta keskenään, tajusivat, että heillä oli toisiaan täydentäviä taitoja, ja päättivät käynnistää Qandlen yhdessä.Qandle – Tuote/palvelu

Qandle hyödyntää erilaisia ​​tekniikoita erilaisiin ratkaisuihin riippuen asiaankuuluvasta, odotetusta vaikutuksesta ja asiakkaan edullisuudesta. Se on julkaissut all-in-one-pilvipohjaisen HR-ohjelmistoratkaisun joka vaikuttaa työntekijän koko elinkaareen palkkaamisesta eläkkeelle ja tekee jokaisesta askeleesta sujuvaa ja vaivatonta.

Nimi on kirjaimien leikkiä Kynttilä. Se merkitsee sitä, kuinka me tavoitteena on levittää valoa ympärillemme valistamalla yrityksiä siitä, kuinka hallita, sitouttaa ja vahvistaa arvokkainta omaisuuttaan – työntekijöitä.

Qandlen logo näyttää a suurennuslasise on myös leikkiä Q-kirjaimella, sillä tiimi nimesi itsensä Qandleksi, koska he eivät saaneet verkkotunnusta candle.com. Logo kertoo, kuinka yritysten on katsottava ja kuunnellaan tarkasti työntekijöitään voidakseen kasvaa ja voittaa markkinoilla.

Tunnuslause – Älykäs HR nykyaikaiselle työpaikalle, tarkoittaa mitä Qandle tarkoittaa. Qandle haluaa työskennellä yritysten kanssa, jotka välittävät työntekijöistään, organisaatioiden kanssa, jotka haluavat luoda yhdistettyjä, sitoutuneita ja voimaannuttavia työpaikkoja.

Qandle – Liiketoimintamalli ja tulomalli

Qandle noudattaa klassista SaaS- (Software as a Service) -mallia, jossa he veloittavat asiakkailta tilausmaksun työntekijää kohti kuukaudessa. Summa riippuu tilatuista moduuleista, työntekijöiden lukumäärästä ja valitusta maksutiheydestä (neljännesvuosittaisista tai vuosittaisista ennakkomaksuista tarjotaan alennuksia kuukausiennakkomaksujen sijaan).

Qandle – Käynnistys

Ei ole olemassa pitkällä aikavälillä toimivia kasvuhakkeja, paitsi asiakaslähtöisyys ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen. Se on ainoa asia, mitä Qandle tekee.Qandle – Markkinointistrategia

Qandlen menestynein kampanja on ollut “suusta suuhun”. Kun tyytyväiset asiakkaat suosittelevat muita, he ostavat ratkaisun ilman, että yrityksen tarvitsee tehdä paljon työtä. Kuten aiemmin mainittiin, nykyisten asiakkaiden pitäminen tyytyväisinä ja tyytyväisinä on Qandlen ainoa kasvustrategia.

Qandle – Kasvu

Qandle on ollut käteisneutraali maaliskuusta 2020 lähtien. Se toimii pääasiassa Intiassa, kaikkialla maassa.

Qandlen merkittäviä asiakkaita – Spinny, Quality Council of India, Shadowfax, Vidyamandir Classes mm.

Qandle – Rahoitus ja sijoittajat

Qandle on kerännyt tähän mennessä yhteensä 1,2 miljoonan dollarin rahoituksen.

Päivämäärä Vaihe Summa Sijoittajat

2018 Esisiementä USD 1,2 milj Arun Chandramohan, Redwood Internet Ventures

Qandle – Neuvonantajat ja mentorit

Useita ihmisiä, mukaan lukien Arun Chandramohan (ex MD ja Jabong.comin perustaja). Olemme myös osa kahta kiihdytintä – Village Capital Future of Work India ja Newchip.

Qandle – Kilpailijat

Oma ohjelmisto – Qandle, Google Workspace ja WhatsappQandle – Palkinnot ja saavutukset

Suurin saavutus – kykeni kasvamaan kannattavasti maaliskuusta 2020 eli pandemian puhkeamisesta lähtien. Kassavirran hallinta on ratkaisevan tärkeää minkä tahansa yrityksen selviytymiselle, ja tiimi on ylpeä siitä, että se on onnistunut tähän mennessä.

Software Suggest Recognition Awards 2021 5 kategoriassa:

1. Paras tuki
2. Paras hinta-laatusuhde
3. Helpoin asioida
4. Nopein toteutus
5. Paras ohjelmisto

Software Suggest Recognition Awards 2020 kahdessa kategoriassa:

1. Suosituin
2. Asiakkaiden valinta

Software Suggest Recognition Awards 2019 kahdessa kategoriassa:

1. Paras käytettävyys
2. Korkein laatu

Suoraan sanottuna:

1. Top palkanlaskentaohjelmisto
2. Parhaat HR-ohjelmistot

Financesonline-palkinnot 2018 kahdessa kategoriassa:

1. Hyvä käyttökokemus
2. Nouseva tähti

CIO-palkinnot kahdessa kategoriassa:

1. 10 suosituinta työntekijänhallintaohjelmistoratkaisujen tarjoajaa 2019
2. 20 lupaavinta HRMS-ratkaisujen tarjoajaa 2018

Qandle – Tulevaisuuden suunnitelmat

Qandlen tavoitteena on laajentaa palvelemiensa asiakkaiden määrää ja tehdä ratkaisustaan ​​entistä intuitiivisempi ja konfiguroitavampi.

Qandle – UKK

Mikä on Qandle?

Qandle on startup, joka keskittyy HR-teknologian uudelleensuunnitteluun työntekijöiden näkökulmasta. Brändi tarjoaa HR Tech -ratkaisuja, jotka helpottavat HR-osastojen toimintaa yrityksissä.

Kuka perusti Qandlen?

Chayan Mukhopadhyay (toimitusjohtaja) ja Himanshu Aggarwal (CTO) ovat Qandlen perustajia.

Onko Qandle intialainen yritys?

Joo. Qandle on intialainen yritys, jonka pääkonttori on Gurugramissa.

Miten Qandle ansaitsee rahaa?

Qandle noudattaa klassista SaaS- (Software as a Service) -mallia, jossa he veloittavat asiakkailta tilausmaksun työntekijää kohti kuukaudessa.

Ketkä ovat Qandlen sijoittajia?

Arun Chandramohan ja Redwood Internet Ventures johtivat Qandlen ennakkorahoituskierrosta 1,2 miljoonalla dollarilla.

Mikä on Qandlen tunnuslause?

Qandlen tunnuslause on “Älykäs HR nykyaikaiselle työpaikalle”

🔥 Empfohlen:  Udemy: Story of Online Learning Platform