Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Rahaa tienaavat verkkosivustot, jotka voit avata vapaa-ajallasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rahaa tienaavat verkkosivustot, jotka voit avata vapaa-ajallasi

Joka päivä ihmiset kiinnittävät huomionsa verkossa ansaitakseen rahaa. Taiteilijat käyttävät Etsyn kaltaisia ​​alustoja tai TeeSpring myydä ainutlaatuisia luomuksia. Suunnittelijoilla on Fiverrin julkisivut ansaitakseen nopeasti rahaa. Kirjoittajat käyttävät mitä tahansa markkinapaikkoja panemaan sanansa töihin. Jopa valokuvaajat myyvät kuviaan suurille valokuvasivustoille ansaitakseen passiivisia tuloja.

Nämä ovat kaikki kokeiltuja ja todellisia tapoja ansaita rahaa verkossa, mikä tuo vaihtelevia tulomääriä hauskasta rahasta kokopäiväpalkkoihin.

Mutta niille, joilla on yrittäjähenkeä, rahaa tienaavan verkkosivuston perustaminen voi olla parempi tapa valita sen sijaan, että luottaisit muihin sivustoihin tuomaan rahaa puolestasi.

Vaikka verkkosivuston käynnistäminen ja ylläpito saattaa tuntua aikaa vievältä, sen ei tarvitse olla. Itse asiassa, kun valitset kapean markkinaraon ja painotat passiivisia tulovirtojavoit luoda rahaa ansaitsevan verkkosivustosi kuinka vähän vapaa-aikaa sinulla voi olla joka viikko.

Hakemistosivusto:

Google on hyvä, kun haluat kerätä yleistä tietoa aiheesta. Mutta kun etsit jotain hyvin erityistä, hakemistosivusto voi säästää paljon aikaa, energiaa ja vaivaa siirtyessäsi satunnaisesta hakutuloksesta toiseen.

Hyvä esimerkki tästä on HappyCow.netsuosittu hakemistosivusto, joka auttaa vegaaneja ja kasvissyöjiä löytämään nopeasti eläinystävällisiä ruokia läheisistä ravintoloista.

Oikea markkinarako on avain onnistuneen hakemistosivuston luomiseen lyhyessä ajassa. Ihannetapauksessa pyrit aiheeseen, josta olet jo kokenut. Vanhempi voi esimerkiksi luoda hakemistosivuston, jonka avulla äidit ja isät voivat etsiä ilmaisia, lapsille sopivia aktiviteetteja minä tahansa viikonpäivänä. Tai ehkä opettaja saattaa haluta perustaa hakemistosivuston, joka auttaa ensimmäisen vuoden opettajia löytämään ilmaisia ​​resursseja käytettäväksi tuntisuunnitelmissa riippumatta siitä, mitä luokkaa he opettavat.

Oikea niche sinulle riippuu ainutlaatuisista kiinnostuksen kohteistasi ja olemassa olevista tiedoistasi. Jos markkinarako ei hyppää sinulle, katso joitain niistä suosittuja hakemistosivustoja vähän ylimääräistä inspiraatiota.

Kuinka ansaita rahaa hakemistosivustosta:

 • Veloita yrityksiä listaamaan verkkosivustonsa
 • Tarjoa päivitettyjä tai suositeltuja listauksia lisämaksusta
 • Anna yritysten lunastaa tietonsa
🔥 Empfohlen:  31 Opeta englantia verkossa japanilaisille sivustoille, jotka maksavat HYVIN!

Ajansäästövinkkejä:

 • Käytä laajennusta, jonka avulla yritykset tai verkkosivustot voivat lähettää omia tietojaan
 • Valitse teema, joka on suunniteltu erityisesti hakemistoja varten
 • Käytä maksualustaa, kuten PayPalia, joka hoitaa tapahtumat puolestasi

Työlautakunta:

FlexJobs, CareerBuilder ja Indeed ovat kolme suosituinta työpaikkailmoitusta. Mutta koska niissä luetellaan kaiken tyyppisiä töitä freelance-työstä kokopäiväiseen ja kattavat kaikki toimialat, voi olla vaikeaa rajata hakua tiettyihin ammatteihin tai paikkakohtaisiin luetteloihin.

Tästä syystä työnhakijat tietyillä toimialoilla tai alueilla saattavat haluta hyödyntää työnhakuaan käyttämällä niche-työtauluja. Nämä työpaikkailmoitukset keskittyvät usein tiettyihin paikkoihin tai toimialoihin, kuten vieraanvaraisuuteen, henkilöresursseihin, hallintoon jne.

Esimerkiksi, Minni-täti on suosittu niche-työpaikka radiologian ammattilaisille. Kun röntgentekniikka- tai kuvantamisammattilainen etsii uutta työpaikkaa, he tietävät löytävänsä juuri etsimäänsä tehdessään hakuja täältä verrattuna toistuviin haun rajoittamiseen paljon suuremmilla työmailla.

Ennen kuin käynnistät työpaikkalautakunnan, mieti ammattikokemukseesi liittyvää markkinarakoa. Jos sinulla on oikeustieteen tausta, harkitse niche-työlautakunnan perustamista lakihallinnon ammattilaisille. Sosiaalisen median kokemus voi auttaa sinua käynnistämään työpaikkailmoituksen kasvavalle määrälle sosiaalisen median johtajia ja sisällön moderaattoreita.

Mitä selkeämpi työpaikkasi markkinarako on, sitä helpompi se on ansaita rahaa ja saada pitoa vasta aloittaessasi.

Kuinka ansaita rahaa työpaikkalautakunnalla:

 • Veloita työnantajia toimittamaan luettelot 30 päivän välein
 • Tarjoa esiteltyjä työpaikkailmoituksia lisämaksusta
 • Veloita työnhakijoilta kuukausimaksu listausten tarkastelemisesta tai ansioluettelon lähettämisestä
 • Mainosta sponsoroituja työpaikkoja suurempien työpaikkatoimistojen julkaisijaohjelmista, kuten Indeed tai Jobs2Career

Ajansäästövinkkejä:

 • Käytä ilmaista WordPress työnjohtaja laajennus työpaikkataulun luomiseen
 • Valitse teema, joka on erityisesti suunniteltu käsittelemään etupään työtehtäviä
 • Harkitse maksullisen laajennuksen ostamista, joka “täytä” työt puolestasi
 • Käytä maksuyhdyskäytävää, kuten PayPal tai Stripe, käsitelläksesi tapahtumia

Verkkokauppa:

Kun ajattelet sähköistä kaupankäyntiä, suuret verkkokauppiaat, kuten Amazon tai Walmart, tulevat todennäköisesti mieleen. Sähköinen kaupankäynti on kuitenkin erittäin laaja käsite, joka voi koskea kaikkia verkossa myyviä yksittäisistä käsintehdyistä taiteilijoista pieniin putiikkeihin ja suuriin brändeihin.

🔥 Empfohlen:  19 loistavaa mobiililiiketoimintaideaa, jotka voit aloittaa heti

Voit myös perustaa verkkokaupan ilman, että sinun tarvitsee investoida paljon aikaa etukäteen. Kyse on siitä, mitä päätät myydä ja miten myyt sen.

Digitaalisten tuotteiden myynti on yksi helpoimmista tavoista perustaa kauppa ilman fyysistä varastoa. Koska nämä tuotteet voidaan ladata automaattisesti maksun jälkeen, voit tehdä myyntiä passiivisesti milloin tahansa, päivällä tai yöllä.

Kuinka ansaita rahaa verkkokauppasivustolla:

 • Myy digitaalisia latauksia, kuten tulosteita, malleja, arkistokuvia, e-kirjoja jne.
 • Liity affiliate-verkostoihin ja mainostaa niihin liittyviä tuotteita
 • Rekisteröidy mainosverkostoihin saadaksesi lisätuloja

Ajansäästövinkkejä:

 • Harkitse maksullista alustaa, kuten Shopifyhallita julkisivuasi puolestasi
 • Automatisoi digitaalisten tuotteiden toimitus laajennuksen tai Shopify-sovelluksen avulla
 • Käytä maksunkäsittelijää, joka käsittelee tapahtumat puolestasi

Freelance-palvelusivusto:

Arvioitu 1/3 työntekijää ansaitsee tällä hetkellä ainakin osan tuloistaan ​​freelancerina. Nämä freelancerit myyvät palveluita asiakkaille projektikohtaisesti tai veloittavat tuntihinnan tehtävien suorittamisesta.

Jotkut kysytyimmistä freelance-palveluista ovat:

Tietenkin tämä on vain lyhyt luettelo suosituista freelance-palveluista, jotka myyvät hyvin. Voit käynnistää freelance-palvelusivuston, joka myy mitä tahansa palveluita. Jopa tietyt harrastukset, kuten luova kirjoittaminen, valokuvaus ja suunnittelu, voivat nopeasti muuttua menestyneiksi freelance-sivuyrityksille!

Kuinka ansaita rahaa freelance-sivustolla:

 • Myy palveluita tunti- tai projektikohtaisesti
 • Luo digitaalisia tuotteita myytävänä markkinarakoasi liittyen, kuten e-kirjoja tai työkirjoja
 • Tarjoa henkilökohtaisia ​​valmennus- ja konsultointipalveluita

Ajansäästövinkkejä:

 • Harkitse WordPress-sivuston käynnistämistä portfolioteemalla
 • Perusta blogi sivustossasi esitelläksesi kykyjäsi ja “mainostaaksesi” palveluitasi
 • Mainosta julkaisuja sosiaalisessa mediassa luomalla huomiota herättäviä kuvia Canvan kautta
 • Käytä automaatiotyökaluja, kuten Buffer, Tailwind tai SocialBee sosiaalisten viestien ajoittamiseen
 • Luo pitching-malli, jota voit käyttää aina kun otat yhteyttä mahdollisiin asiakkaisiin

Blogi

Monet bloggaajat aloittavat bloggaamisen sivuyrityksenä ja kasvaa orgaanisesti kokopäiväiseksi. Voit myös. Nopein tapa menestyä blogia aloittaessasi on valita markkinarako, jonka tunnet ja rakastat.

Mitä tulee bloggaamiseen, on olemassa monia erilaisia ​​markkinarakoja, jotka on otettava huomioon– muoti, ruoka, kupongit, urat – voit nimetä sen, ja voit kirjoittaa siitä blogia. Vaikka saattaakin olla houkuttelevaa valita markkinarako, jonka uskot olevan kannattava, sinun tulee pysyä aiheessa, jonka tunnet ja rakastat. Näin voit kirjoittaa arvovaltaisesti ja innostuneesti, mikä johtaa todella jakamisen arvoiseen sisältöön, josta lukijat pitävät. Ja upean sisällön luominen on blogisi menestyksen liikkeellepaneva voima!

🔥 Empfohlen:  *PÄIVITETTY* AMD Radeon RX 7900 XTX julkaisupäivä, hinta ja tekniset tiedot

Muista, blogitulot ei ala pyörimään yhdessä yössä. Mutta kun se tapahtuu, huomaat, että suuri osa ansaitsemasi on passiivista, mikä vapauttaa sinut keskittymään kasvuun ja sisällön kehittämiseen. Jos sinulla on tapa työskennellä blogisi parissa vapaa-ajalla, huomaat, että voit edistyä viikosta toiseen, kunnes voit vihdoin mennä kokopäiväiseksi.

Kuinka kaupallistaa blogi:

Ajansäästövinkkejä:

 • Käytä toimituksellista kalenteria pitääksesi blogisi sisällön ajan tasalla
 • Hyödynnä sosiaalisen median aikatauluja, kuten Tailwind tai SocialBee.
 • Sijoita kurssille joka opastaa sinua bloggaamisen parhaiden käytäntöjen läpi

Aloita oma sivustosi vapaa-ajallasi:

Riippumatta siitä, minkä tyyppisen rahaa ansaitsevan verkkosivuston päätät avata, yritä aina valita markkinarako, joka vastaa vahvuuksiasi ja etujasi. Näin voit rakentaa sivuston aiheista, joista pidät, joten sivustosi parissa työskenteleminen on jotain, jota odotat innolla – ei työntekoa!

Lisäksi saatavilla olevien automaatiotyökalujen lukumäärän ja passiivisen tulon mahdollisuuden ansiosta monet verkkosivustot voidaan rahallistaa automaattiohjauksella. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä luomaan upeaa sisältöä, joka auttaa sivustoasi kasvamaan nopeasti.

Muista, että vaikka et tarvitse paljon aikaa verkkosivuston perustamiseen, sinun tulee omistaa vähintään jonkin verran aikaa sivustollesi joka viikko. Kuten useimmissa asioissa elämässä, mitä enemmän panostat rahaa ansaitsevaan verkkosivustoosi, sitä enemmän saat siitä irti.

Table of Contents