Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Rajasthan Diaries: Meetanshin matka Udaipuriin & Kumbhalgarh

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rajasthan Diaries: Meetanshin matka Udaipuriin & Kumbhalgarh

Riittävän pitkän työskentelyn jälkeen Mit Crew’n jäsenet ajattelivat pitää tauon ja iloisen joulun. Mutta kysymys oli, kuinka tehdä siitä hämmästyttävämpi? Team Meetanshi suunniteltu

Udaipuria pidetään yhtenä upeimmista kohteista Rajasthanin länsiosassa. Linnoituksia ja palatseja, kaupungin palatsi, kiehtova Pichola-järvi ja kiehtova Saheliyon Ki Bari ovat muutamia vierailukohteita Udaipurissa. Palatseilla ja muistomerkeillä on suuri historiallinen merkitys.

Team Meetanshi oli innoissaan ja aloitti matkan torstai-iltana. Matkustettuamme lähes 12 tuntia Bhavnagarista saavuimme Kumbhalgarhiin aikaisin aamulla. Ajomatka kohti Kumbhalgarhia oli seikkailunhaluinen, ja lopulta saavuimme määränpäähämme, Dollar Villa Resortiin.

Kampus oli hämmästyttävä uima-altaalla, katolla ja avoimella ruokailualueella. Kerran aamiaisen ja virkistäytymisen jälkeen tutustuimme lumoavaan Kumbhalgarhin linnakkeeseen.

Kuvia Mit Crewsta Udaipurissa

Kumbhalgarhin linnake rakennettiin 1400-luvulla kuninkaallisen arkkitehtuurin mukaan kukkulan laella 1100 metriä merenpinnan yläpuolella Aravalin vuoristossa. Kumbhalgarhin muuri on Kiinan muurin jälkeen maailman toiseksi suurin. Tiesitkö? Se kuvaa myös Mewarin Maharanojen historiaa ja rikasta kulttuuria.

Kuvia Mit Crewsta matkalta Rajasthaniin

Suunniteltuaan kohti lomakeskusta ja rentoututtuaan Mit Crew nautti erilaisista hauskoista aktiviteeteista. Tällaiset matkat voivat auttaa virkistämään ja energisoimaan työvoimaa ja rakentamaan positiivisuutta työntekijöiden keskuudessa.

Sitten meillä oli herkullinen illallinen. Ruoka kokoaa Mit Crewn yhteen ja katsotaanpa kuuluisia ruokia Udaipurissa ja Kumbhalgarhissa.

Team Meetanshi nauttii ruoasta Kumbhalgarh Udaipurissa

Kaikkein mieluisin osa oli nuotion teko viihtyisässä talviyössä. Se tarjosi paljon helpotusta kylmyydestä ja jopa nautti kyläympäristön tunteesta. Lopuksi päivä päättyi ilmaisimiin lomakeskuksen katolla kuunnellen makeita kappaleita keskellä kylmiä talviöitä.

Team Meetanshi nauttii tulesta yöllä Rajasthanissa

Kyse on kaikesta;

Epäilemättä mikään ei ole parempaa kuin herätä aamulla upeaan maisemaan ja kauniiseen ympäristöön. Terveellisen aamiaisen jälkeen lähdimme Kumbhalgarhista varhain aamulla kohti Udaipuria.

Aloitimme Udaipur-matkamme vierailulla kaupungin palatsiin. Se on yksi parhaista paikoista vierailla Udaipurissa. Palatsi on erittäin vaikuttava, ja vietimme lähes 4 tuntia ottamalla satoja valokuvia ja kurkistamalla ulos jokaisesta ikkunasta nauttiaksemme kauniista kaupungin katseenvangitsijasta.

🔥 Empfohlen:  Tutkijat kehittävät mikrorobottien kollektiiveja, jotka liikkuvat halutuissa muodostelmissa

Leikkaa seuraavaan; vierailimme Saheliyon Ki Barissa, joka on rakennettu lähellä Fateh Sagar -järveä. Suihkulähteet, kauniit puutarhat, lootuslammet ja museo tarjosivat elinikäisen kokemuksen. Edes sanat eivät riitä kuvaamaan tämän kauneimman paikan kauneutta.

Mit Crew Saheliyon ki Barissa

Ainutlaatuinen kokemus Pichola-järvellä on sellainen, jota sinun ei pidä jättää väliin! Auringonlaskun katsominen on yksi miellyttävimmistä kokemuksista, jonka voit koskaan kokea. Aurinko oli laskemassa, mutta Mit Crew:n energia oli korkealla. Tämä makean veden keinotekoinen järvi on nimetty Maharana Fateh Singhin mukaan ja perustettiin 1680-luvulla.

Mit Crew matkalla Rajasthaniin

Päivän päätteeksi kävimme jopa paikallisilla markkinoilla ostamassa perinteisiä jalkineita, käsitöitä ja tekstiilejä. Hathi Pol Bazaar tunnetaan parhaiten Rajasthanin Pichwai- ja Phad-maalauksista.

Ja sitten lähdimme matkamme kohti Bhavnagaria. Tämä matka Udaipuriin oli täynnä jännitystä ja sisältää monia erinomaisia ​​muistoja. Näin Meetanshi-tiimi suunnittelee matkaa Udaipuriin ja Kumbhalgarhiin fantastisen oppimiskokemuksen kera.

Joten ole osa Mit Crew’ta ja nauti loputtomasta hauskuudesta, ilosta ja rajattomista muistoista, jotka voidaan muistaa ikuisesti!