Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Rangaistaako Google tekoälysisältöä? Vinkkejä hakukoneoptimoinnin turvaamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rangaistaako Google tekoälysisältöä? Vinkkejä hakukoneoptimoinnin turvaamiseen

Huhtikuussa 2022 vain harvat halusivat nähdä Search Engine Journalin otsikon: “Google sanoo, että tekoälyn luoma sisältö on ohjeiden vastaista.”

John Mueller, Googlen Webmaster Trends -analyytikko, lainattiin artikkelissa sanomalla, että tekoälyn kirjoittamaa sisältöä pidetään automaattisesti luotuna sisältönä, jota käsitellään roskapostina. Hän lisäsi myös, että tekoälyn kirjoittaman sisällön käyttäminen voi aiheuttaa manuaalisen rangaistuksen Googlelta.

Koska sisältötyökalut, kuten Jasper ja Copy.AI, olivat tuolloin lisääntyneet sekä laadultaan että suosioltaan, artikkeli aiheutti luonnollisesti melkoisen kohun.

Ihmiset alkoivat olla huolissaan omasta tekoälytyökalujen käytöstä ja kysyä paljon kysymyksiä, kuten “Rangaistuskoiko Google tekoälysisällöstä?” ja “Haittaako tekoälysisältö hakukoneoptimointiani?”

Onneksi Google on päivittänyt kantaansa tekoälytyökaluihin sen jälkeen, mutta sinun on silti tiedettävä, mitä voit tehdä ja mitä et voi tehdä niitä käyttäessäsi.

Tässä artikkelissa käsittelemme tekoälysisällön ja automaattisesti luodun sisällön välisiä eroja, mitä Google todella ajattelee tekoälysisällöstä ja kuinka voit turvallisesti käyttää AI-bloggausohjelmistoa ja muita sisältötyökaluja ilman, että Google tunkeutuu sinuun.

Interaktiivinen e-kirja: tekoälyn vaikutus sisältömarkkinointiin

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

AI-sisältö vs. Automaattisesti luotu sisältö

Koska tekoälysisältö on ohjelmiston automaattisesti luomaa sisältöä, luulisi, että se olisi määriteltävä automaattisesti luotavaksi sisällöksi Googlen mukaan.

Mutta Google on nyt määritellyt, mitä se tarkoittaa “automaattisesti luodulla sisällöllä” ja selventänyt, mikä siinä on ongelma. Google on nyt täysin selvä, että tekoälysisältö ei ole sen ohjeiden vastaista.

Vaikka tekoälysisältöä luodaankin ohjelmiston avulla, ihminen on mukana syöttämällä kehotteita, jotka ohjaavat tekoälyä ja luovat asiaankuuluvia ja hyödyllisiä tuloksia.

Voit lisätä ja tarkentaa kehotteita niin paljon kuin haluat, kunnes saat haluamasi sisällön. Voit sitten mennä pidemmälle ja tarkistaa sen tarkkuuden, kieliopin, oikeinkirjoituksen ja välimerkit ja käydä sisällön läpi kirjoittaaksesi sen uudelleen ja tuottaaksesi jotain ainutlaatuista.

Automaattisesti luotu sisältö puolestaan ​​on verkosta kaavittua, yhteen mukulattua sisältöä tai sisältöä, joka ei tarkoita mitään, joka on luotu vain avainsanoja varten. Siellä ei ole ihmisen osallisuutta.

Googlen laatu etusijalla

Suurin ero näiden kahden välillä on, että automaattisesti luotua sisältöä käytetään yleensä yritettäessä huijata hakukoneita ja sijoittua korkeammalle, jopa sisällölle, joka on erittäin huono ja ihmisille vähän hyödyllinen.

Se on luotu vain hakukoneita varten, jotta he yrittävät saada tuloksia, ei miellyttämään tai auttamaan ihmisiä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda sisennys Canva-tekstilaatikkoon

Tekoälysisältö voi eettisesti käytettynä olla korkealaatuista ja erittäin relevanttia yleisölleen. Se on luotu ensin ihmisille, eikä hakukoneille, minkä Google haluaa nähdä.

Itse asiassa, Googlen AI-sisältöohjeet sano nyt, että se on “Palkitaan korkealaatuisesta sisällöstä riippumatta siitä, miten se tuotetaan”.

Sinun on kuitenkin oltava varovainen tekoälyn luoman sisällön kanssa.

Google ei anna sinulle yleistä lupaa tuottaa huonolaatuista sisältöä näillä työkaluilla vain huijatakseen hakukoneita nostamaan sinut korkeammalle. Painopisteen on ehdottomasti oltava laatu ja relevanssi.

Google toteaa, että sen tavoitteena on “palkita alkuperäistä, korkealaatuista sisältöä, joka osoittaa EEAT:n ominaisuuksia: asiantuntemusta, kokemusta, arvovaltaa ja luotettavuutta.”

Pidä nämä ominaisuudet mielessä, ja sinun pitäisi olla hyvä, kun käytät tekoälyn luomaa sisältöä.

Miten automaattisesti luotu sisältö on Googlen verkkovastaavan ohjeiden vastaista?

Jos olit Internetin aikaisempina aikoina, törmäsit epäilemättä monille sivuille täydellistä hölynpölyä, jotka eivät auttaneet sinua löytämään etsimääsi.

Nämä sivut luotiin automaattisesti tiettyjen avainsanojen ympärille puhtaasti paremman sijoituksen saamiseksi hakutuloksissa. Niistä ei ollut mitään järkeä kenellekään, he eivät vastanneet hakukyselyysi, ja Google piti niitä ehdottomasti roskapostina.

Muita automaattisesti luotuja sisältötyyppejä ovat sisällön kaapiminen, konekäännetty sisältö ilman ihmisen laaduntarkastuksia, sisällön pyörittäminen ja eri paikoista peräisin olevan sisällön yhdistäminen, mukaan lukien RSS-syötteet, uuden sivun luomiseksi.

Kaikki nämä ovat Googlen verkkovastaavan ohjeiden vastaisia, koska ne on luotu huijaamaan hakukoneista korkeammat sijoitukset sen sijaan, että ansaittaisiin niitä tuottamalla laadukasta sisältöä, joka keskittyy siihen, mitä hakija etsii.

Näitä automaattisesti luotuja sivuja ei ole suunniteltu ihmisille ensin tai edes ollenkaan. Ne ovat olemassa vain laittaakseen avainsanoja indeksointirobottien eteen yrittääkseen saada korkeampia listauksia.

Koska Googlella on selkeä tavoite tarjota parhaat mahdolliset vastaukset, korkealaatuisin ja hakijoille mahdollisimman osuva sisältö, tällainen sisältö on luonnollisesti sääntöjen vastaista ja siitä rangaistaan.

Voiko Google havaita tekoälysisällön ja rangaista sitä?

Huhtikuussa 2022 Googlen John Muelleriltä kysyttiin, pystyykö Google havaitsemaan tekoälysisältöä. Hän saattoi sanoa vain: “En voi väittää sitä. Mutta jos näemme, että jotain luodaan automaattisesti, verkkoroskapostitiimi voi ehdottomasti ryhtyä toimiin asian suhteen.”

Tekoälyn luoman sisällön laatu voi olla loistava, ja se paranee. Vaikka AI-ilmaisimia on saatavilla, voi olla yhä vaikeampaa havaita, onko sisältö tekoälyn kirjoittamaa vai ei.

🔥 Empfohlen:  Google luo kuplakaaviomallin Data Studiolle

Jos Googlen tiimi ei löydä sitä, he eivät voi rangaista sitä.

Vaikka ilmaisimet ovat myös paranemassa, ei ole mahdollista, että Google pystyy havaitsemaan tekoälysisältöä jossain vaiheessa. Kuten aina, SEO:n suhteen sinun on aina pysyttävä viimeisimmässä kehityksessä ja hakukoneiden päivityksissä.

Kuinka Google rankaisee automaattisesti luodun sisällön?

Googlen ohjeissa yritys tekee selväksi, että olipa kyseessä huonolaatuinen sisältö automaattisesti luodusta sisällöstä tai tekoäly, sitä ei pidetä uutena haasteena.

Google toteaa, että yritys on “pahoinpidellyt sekä ihmisten että automaation luomaa huonolaatuista sisältöä jo vuosia.”

Googlella on olemassa olemassa olevia järjestelmiä, kuten SpamBrain, jotka auttavat analysoimaan malleja ja sisältöä sekä jäljittämään huonolaatuista sisältöä ja roskapostia.

Siinä on hyödyllistä tietoa siitä, kuinka Google muuttaa sijoituksia useista tekijöistä riippuen Ranking Systems Guide.

Google alentaa varmasti kaiken huonolaatuisen sisällön sijoitusta ja saattaa poistaa listaukset kokonaan.

Kuinka käyttää tekoälytyökaluja vaikuttamatta hakukoneoptimointiin

Lainaamme Googlen EEAT-ohjeita (asiantuntemus, kokemus, arvovaltaisuus ja luotettavuus) sisällölle aiemmin, mutta jos pidät mielessäsi, mitä Googlen indeksointirobotit etsivät, et todellakaan voi mennä pieleen, käytätkö tekoälyä sisällön luomiseen vai et.

Meillä on kuitenkin muutamia vinkkejä siitä, miten AI-sisällönluontityökaluja käytetään parhaiten sisältömarkkinoinnissa:

1. Käytä tekoälyä inspiraationa

Tekoälytyökalut ovat uskomattomia ideoiden, markkinointikoukkujen, blogien otsikoiden, tunnuslauseiden ja muiden keksimiseen.

Voit käyttää tekoälyä niin paljon kuin haluat saadaksesi ideoita, joita kirjoitat itse, tai palkata ammattikirjailijan luomaan sinulle. Et koskaan joudu vaikeuksiin Googlen kanssa, kun käytät näitä työkaluja pelkästään inspiraationa.

2. Piirrä sisältösi

Tekoälyn sisältötyökalut voivat tuottaa erinomaisia ​​ääriviivoja blogikirjoituksille, artikkeleille, valkoisille kirjoille, e-kirjoille ja kaikkeen muuhun, jonka haluat kirjoittaa.

Jälleen, ota ääriviivat ja joko palkata ammattimainen kirjoittaja suorittamaan projekti tai kirjoita se itse, jos haluat.

Tekoälyn käyttäminen lähtökohtana on erinomainen tapa nopeuttaa sisällön luomista kompastelematta Googlen ohjeisiin.

3. Vaihda se

Voit käyttää AI-sisältögeneraattoria kirjoittaaksesi sisältöä puolestasi. Luot kuitenkin paljon paremman vaikutelman, jos sinä tai kirjoitusammattilainen käy sen läpi tehdäksesi siitä omasi.

Varmista, että olet tarkistanut tosiasiat, oikolukenut ja tehnyt kieliopin tarkistuksen. Tarkista plagiointi, jos generaattori on poiminut aiemmin julkaistuista teoksista.

Lisää sitten omat viittaukset, tilastot, tarinat ja kaikki muut, jotka tekevät sisällöstäsi ainutlaatuisen.

Lue koko juttu läpi virtauksen, selkeyden ja sävyn saamiseksi ja varmista, että se kuulostaa brändisi ääneltä eikä robotin kirjoittamalta.

🔥 Empfohlen:  Meetanshi Magento Extensions julkaistaan ​​ja päivitetään elokuussa [2020]

Tämä lisää työtä, mutta tyhjästä kirjoittamisen lisäksi tämä on lähimpänä tekoälyn käyttöä, mutta silti onnistuu luomaan jotain ainutlaatuista.

4. Pidä yleisösi mielessä

Sisällösi tulee olla hyödyllistä yleisöllesi ja vastata siihen, mitä he saattavat etsiä. Niin kauan kuin kirjoitat miellyttääksesi ensin yleisöäsi ja sitten hakukoneita, sinun tulee pysyä poissa vaikeuksista.

5. Varmista, että vastaat kysymykseen

Voit selvittää, mitä kysymyksiä yleisösi kysyy katsomalla sivustoja, kuten Answer the Public ja Quora. Tarkista verkkosivustosi ja sosiaalisen median tilastot nähdäksesi, mitkä ovat eniten kysytyt kysymyksesi.

Käy sitten läpi ja vastaa niihin perusteellisesti kaikella asiantuntemuksellasi ja tietotiedollasi. Niin kauan kuin sisältösi on hyvin kirjoitettua ja aidosti hyödyllistä, olet Googlen ohjeiden oikealla puolella.

6. Pysy ajan tasalla hakukoneiden ohjeista

Hakukoneet pyrkivät jatkuvasti parantamaan ja toimittamaan parempia tuloksia käyttäjilleen. Sinun on pysyttävä ajan tasalla kaikista uusista kehityssuunnista, erityisesti tekoälyn käytössä, jotta voit olla täysin varma siitä, että teet asiat oikein.

Google ei tule kenellekään, joka haluaa käyttää tekoälyä parantaakseen sisällöntuotantokykyään ja ollakseen tehokkaampia. Itse asiassa Google täsmentää, että se kohdistaa “automaattisesti luotuun roskasisältöön”.

On täysin mahdollista käyttää tekoälyä luodessasi sisältöäsi ja etsiessäsi ideoita ja ammattitaitoisia kirjoittajia auttamaan sinua.

Paketoida

Rangaistaako Google tekoälysisältöä? Ei, jos teet sen oikein.

Jos haluat varmistaa, että noudatat Googlen verkkovastaavan ohjeita, miksi et luovuttaisi sisällön luomistasi Rock Contentin ammattilaisille?

Voit käyttää Sisältöpilviall-in-one-ratkaisumme sisältömarkkinointiisi, joka käyttää tekoälyominaisuuksia viisaasti ja turvallisesti tehostaakseen sisällöntuotantoa ilman, että se vahingoittaa hakukoneoptimointia.

Löydä täydelliset kirjoittajat brändillesi Writer Accessin avulla, tee yhteistyötä tiimisi kanssa Studion avulla, lisää konversioitasi Ionilla ja hanki näkyvyyttä julkaisemalla sisältösi Stagessa, WordPress-sivuston isännöinti- ja hallintapalvelussamme.

Missä tahansa oletkin sisältömarkkinointimatkallasi, Rock Content voi auttaa.