Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Rank Math integroi IndexNow’n WordPress-sivustoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rank Math integroi IndexNow’n WordPress-sivustoille

Suosittu WordPress-laajennus Rank Math tukee nyt IndexNow’ta verkkosivustojen nopeampaa indeksointia ja luokittelua varten.

Verkkosivustojen omistajat ja SEO-asiantuntijat käyttävät aikaa ja rahaa sisällön, tuotekuvausten ja muiden verkkosivustojen muutosten luomiseen vain odottaakseen viikkoja tai pidempään, ennen kuin muutokset näkyvät Bingissä, Googlessa, Yandexissä ja muissa hakukoneissa.

Integroimalla IndexNow’n Rank Math for WordPressiin käyttäjät voivat nopeasti ilmoittaa hakukoneille muutoksista, kuten uudesta sisällöstä, poistetusta sisällöstä ja uudelleenohjauksista. Tämä johtaa nopeampaan indeksointiin, liikenteeseen ja konversioihin.

Nyt yli miljoona Rank Mathia käyttävää WordPress-sivustoa voi käyttää IndexNow-palvelua pingatakseen hakukoneille välittömästi muutoksista.

Nopean indeksoinnin merkitys

Verkkosivusto on yrityksen virtuaalinen myymälä, mutta hakukoneilta vie aikaa havaita muutokset. Se on kuin asiakas näkisi maalilla kuoritun julkisivun vielä kaksi viikkoa sen jälkeen, kun se on maalattu uudelleen.

Verkkokauppasivustot tekevät päivittäin muutoksia tuotekuvauksiin, sisältöön ja muuhun.

Hakukoneet eivät aina käy verkkosivuilla säännöllisesti tarkistaakseen muutoksia. Joskus niistä on ilmoitettava manuaalisesti.

Tämän seurauksena saattaa kulua viikkoja, ennen kuin indeksointirobotit päivittävät indeksoinnin, vaikka verkkosivustojen omistajat jatkavat muutosten tekemistä.

Indeksoinnin ja indeksoinnin viiveet voivat vaikuttaa negatiivisesti liikenteeseen, koska asiakkaat eivät näe sivun uusinta versiota hakutuloksissa.

On olemassa tapoja ilmoittaa hakukoneille, mutta ne vievät aikaa, varsinkin tuhansia muutoksia tekeville verkkosivustoille.

Rank Math -integraation ansiosta WordPress-käyttäjillä on nyt helppo ja automaattinen tapa pingata hakukoneille verkkosivuillaan tehdyt muutokset.

Rank Math ja IndexNow

Rank Math on WordPressin SEO-laajennus, joka on suunniteltu helposti määrittämään ja toteuttamaan erilaisia ​​SEO-ominaisuuksia verkkosivustolle. Siinä on käyttöliittymä, joka sisältää esikatselut Rich Snippet -katkelmista ja miltä viestit näyttävät sosiaalisessa mediassa.

Se käyttää tekoälyä luodakseen hakukoneoptimointiehdotuksia, jotka monet verkkosivustojen omistajat jättävät huomiotta, ja tarjoaa Google Analytics -integraation.

🔥 Empfohlen:  JavaScriptin perusteet verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa: Mitä sinun tulee tietää

IndexNow antaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden ilmoittaa hakukoneille manuaalisesti muutoksista koodin avulla, mutta integrointi Rank Mathiin automatisoi prosessin.

Kun verkkosivustot käyttävät Rank Mathia, laajennus luo isännälle API-avaimen IndexNow-protokollaa varten.

Kun muutoksia tehdään, kaikki lähetetään hakukoneille taustalla. Käyttäjän ei tarvitse tehdä mitään. Käyttäjät voivat myös hallita lähetettyjen URL-osoitteiden tyyppejä.

Hakukoneiden sivujen uudelleenindeksointi vie odotusajan viikoista tai kuukausista päiviin.

Lisätietoja IndexNow’n käyttämisestä RankMathin kanssa on yrityksen sivuilla opetusohjelma.


Lähde: Bing

Table of Contents