Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Raportin mukaan Instagramin johtaja muuttaa Eurooppaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Raportin mukaan Instagramin johtaja muuttaa Eurooppaan

Instagram-pomo Adam Mosseri on tiettävästi matkalla lammen toiselle puolelle asumaan Lontooseen.

Myöhemmin tänä vuonna tehdyn muutoksen myötä Mosseri rakentaa Instagram-tiimin Metan uuteen pääkonttoriin kaupungin Kings Crossin alueella, mutta sitä motivoi myös henkilökohtainen halu kokea elämää Ison-Britannian pääkaupungissa, Financial Times -lehden maanantaina julkaiseman raportin mukaan. .

Asiasta tietävät lähteet sanoivat myös, että muutto on väliaikainen, vaikka he eivät voineet sanoa, kuinka kauan hän todennäköisesti viipyy Euroopan kaupungissa.

Timesin raportin mukaan Instagram saattaa myös pyrkiä hyödyntämään halvempia työvoimakustannuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja Piilaakson hintojen uskotaan olevan huomattavasti korkeammat. Iso-Britannia on tällä hetkellä Metan suurin tekninen tukikohta Yhdysvaltojen ulkopuolella, joten sillä on jo ennätys kykyjen houkuttelemisesta Britannian metropoliin.

Mosseri liittyi aiemmin Facebook-nimellä tunnetun yrityksen palvelukseen 14 vuotta sitten. Facebook osti Instagramin vuonna 2012, ja kun sovelluksen perustajat lähtivät kuusi vuotta myöhemmin, Mosseri otti pääroolin.

Instagram-pomo kohtasi äskettäin käyttäjien vastareaktion lisättyään uusia ominaisuuksia, jotka vaikuttivat yritykseltä tehdä Instagramista enemmän kilpailevan TikTok-sovelluksen kaltaista. Kritiikki sai hänet luopumaan ominaisuuksista, jotka alun perin oli suunniteltu lisäämään sitoutumista alustalla ja houkuttelemaan lisää pelaajia.

Uutinen Mosserin näennäisestä siirtosuunnitelmasta tulee vain viikko sen jälkeen, kun Meta ilmoitti ensimmäisestä liikevaihdostaan ​​laskustaan, mikä korostaa sosiaalisen verkostoitumisen jättiläisen vaikeuksia ylläpitää vahvaa mainosmyyntiä yhä vaikeampina talousaikoina. Nähtäväksi jää, auttaako maiseman muutos Mosseria parantamaan peliään ja antamaan vauhtia Instagramille.

Digital Trends on ottanut yhteyttä Instagramiin saadakseen lisätietoja Mosserin raportoimasta siirtosuunnitelmasta, ja päivitämme tämän artikkelin, kun saamme vastauksen.

🔥 Empfohlen:  Asiantuntijoiden mukaan voit keskittyä markkinointiponnisteluihin tässä