Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Raportti: Sonos Voice voisi julkaista jo kesäkuussa 2022

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Raportti: Sonos Voice voisi julkaista jo kesäkuussa 2022

Vuonna 2021 alkoi syntyä huhuja, että Sonos oli alkanut työstää omaa ääniavustajatekniikkaansa täydentääkseen (tai jopa kilpaillakseen) yrityksen älykaiuttimien nykyistä integraatiota sekä Google Assistantin että Amazon Alexan kanssa. Nyt uusi raportti, jossa viitataan nimeämättömiin henkilöihin, jotka tuntevat yrityksen suunnitelmat, viittaa siihen, että Sonos on hyvin lähellä tällaisen palvelun lanseerausta, ja voimme nähdä sen jo 1. kesäkuuta 2022 Yhdysvalloissa, ja muut maat seuraavat.

Digital Trends otti yhteyttä Sonosin edustajiin saadakseen kommentteja Sonos Voicen raportoituun julkaisuun, mutta meille kerrottiin vain, että “emme kommentoi huhuja tai spekulaatioita.”

Tämä uusi raportti liittyy Sonos-vuotoon uudelle kaiuttimelle, jonka väitetään olevan nimeltään Sonos Ray – soundbar-tyylinen kaiutin, joka on pienempi ja halvempi kuin Sonos Beam. On ehdotettu, että Rayta voitaisiin käyttää pareittain tilaäänikaiuttimina joko Beam 5.1 -ääntä varten tai Beam Gen 2 tai Sonos Arc 5.1.4 Dolby Atmos -ääntä varten.

Miksi Sonos haluaisi oman äänijärjestelmän? No, ei ole mikään salaisuus, että Sonosin ja Googlen suhteet eivät ole olleet sujuvimpia. Sonosilla kesti paljon odotettua pidempään integroida Google’s Assistant lisävarusteena Sonosin äänikäyttöisiin kaiuttimiin, kuten Sonos One, Sonos Beam ja Sonos Move. Ja sitten vuonna 2020 Sonos käynnisti oikeusjutun Googlea vastaan ​​väittäen, että hakujätti oli rikkonut joitain Sonosin patentteja, jotka liittyvät monihuoneääneen. Tämä oikeusjuttu ratkaistiin äskettäin Sonosin hyväksi, mutta näyttää siltä, ​​​​että Sonos harkitsee vakavasti, haluaako se pysyä Googlen ja Amazonin kaltaisten yritysten armoilla kaiuttimien ääniohjausominaisuuksien vuoksi.

Vuonna 2021 Sonos alkoi mitata asiakkaidensa kiinnostusta Sonos-ekosysteemin mahdolliseen uuteen ominaisuuteen. Redditille lähetetyssä ja The Vergen mainitsemassa kyselyssä, joka väitettiin Sonosilta, kysyttiin käyttäjiltä heidän kiinnostuksensa Sonos Voice Controlia kohtaan. Kyselyn mukaan Sonos Voice Control voisi osittain korvata Amazon Alexan ja Google Assistantin, koska sen avulla voit käyttää äänikomentoja lukuisiin toistotoimintoihin ja pääsyyn suosikkisisältöösi, olipa kyse sitten artisteista, albumeista, kappaleista tai soittolistoja.

🔥 Empfohlen:  Yritin julkaista 1000 blogiviestiä vain 12 kuukaudessa…

Tuolloin yritys ei vahvistanut tai kiistänyt, että se oli julkaissut kyseisen kyselyn, mutta tiedottaja vastasi sähköpostitse ja sanoi: “Esimme säännöllisesti tuote- ja kokemuskonsepteja asiakkaillemme ymmärtääksemme paremmin, mikä heille on tärkeää. Meillä ei ole tällä hetkellä mitään muuta kerrottavaa.”

Vaikka Sonosin äänitoiminto ei tarjoaisi älykkään kodin integrointia tai ominaisuuksia, kuten muistutusten asettaminen, kuten voit tehdä Googlen ja Amazonin tekniikan kanssa, se olisi luonnostaan ​​​​yksityisempi. Kysely viittaa siihen, että Sonos Voice Control toimisi kokonaan laitteella, mikä tarkoittaa, että mitään äänikomentojasi ei koskaan välitettäisi pilveen tai tallennettaisi Sonos tai kolmas osapuoli. Viimeaikaisten raporttien valossa, joiden mukaan Amazon hyödyntää Alexa-äänitietoja mainontatarkoituksiin, Sonosin sitoutuminen yksityisyyteen saattaa herättää käyttäjiä lisää kiinnostusta.

Kummallista kyllä, Sonos Voice Control -kyselykuvauksessaan yritys sanoo, että ominaisuus voi toimia Alexan rinnalla samoissa kaiuttimissa, mutta Google Assistant puuttui tästä lausunnosta. Voisiko Sonos harkita Googlen estämistä sen alustasta sen perusteella, että se taistelee oikeussalissa hakujättiläisen kanssa?

Jotkut ovat kiinnostuneita ajatuksesta Sonos-ääniavustajasta, varsinkin jos se tarjoaa paremman yksityisyyden ja paremman yhteensopivuuden Sonos-toimintojen kanssa. Tällä hetkellä sekä Google Assistant että Amazon Alexa ovat mahtavia, kun käytät niitä toiston ohjaamiseen suoratoistopalveluista, mutta ne eivät anna sinulle pääsyä tallennettuihin Sonos-suosikkeihisi. Alexa ei esimerkiksi voi tällä hetkellä asettaa Sonos-hälytyksiä ja uniajastimia tai toistaa kappaleita, albumeja tai soittolistoja Sonos-musiikkikirjastostasi. Jos mittatilaustyönä valmistettu Sonos-assistentti voisi korjata nämä puutteet, se olisi todellakin tervetullut lisäys.

Aiemmin vuonna 2022 Sonos julkaisi Roam SL:n, version suositusta Sonos Roamistaan, jossa ei ole mikrofoneja ääniavustajatoimintoja varten. Palvelumaailmassa se lisäsi tilauksen HD-laatuisen tason Sonos Radio -suoratoistopalveluunsa ja päivitti sovelluksensa ja kaiuttimiensa S2-version toimimaan häviöttömän musiikin kanssa 24-bittisellä/48 kHz:llä.