Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Realmen pikalataustekniikka tarvitsee vain 5 minuuttia saavuttaakseen 50 %

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Realmen pikalataustekniikka tarvitsee vain 5 minuuttia saavuttaakseen 50 %

Realme on kiusannut tähän mennessä nopeimman älypuhelimen akun latausteknologiansa tulevaa tuloa. Sitä kutsutaan 150 W UltraDart Chargeksi, ja se lataa 50 % akun vain viidessä minuutissa. Varmistaakseen tekniikan turvallisuuden Realme on myös julkistanut UltraDart Charging Architecture -arkkitehtuurinsa (UDCA), joka on suunniteltu tasapainottamaan nopeutta ja akun kestoa turvallisuuden ja lämmönhallinnan kanssa.

UltraDart Charge lanseerataan vielä ilmoittamattomassa puhelimessa nimeltä GT Neo 3, mutta Realme ei ole antanut laitteelle julkaisuikkunaa, ja koska Realme GT Neo 2 tuli markkinoille syyskuussa 2021, se ei välttämättä ole niin pian. . On hyvä nähdä Realmen vahvistavan, että UltraDart Charge tulee ensin keskihintaiseen puhelimeen kalliimman lippulaivan sijaan.

50 %:n lataus viidessä minuutissa kuormittaa puhelimen akkua varsinkin pitkällä aikavälillä, ja siinä UDCA tulee mukaan. Sen alla Realme sanoo käyttävänsä litiumakkuja, joiden kapasiteetti on edelleen 80 % käytettävissä vielä pidemmänkin jälkeen. yli 1000 täyttä latauskertaa. Se myös varmistaa, että lämpötilat eivät ylitä 43 astetta, jotta puhelin pysyy käyttökelpoisena ja mukavana pitää.

Realme ei ole sanonut, kuinka kauan akun lataaminen täyteen kestää. Tällä hetkellä Realmen 65 W SuperDart Charge -latausjärjestelmä lataa 4 500 mAh:n akun tyhjästä täyteen noin 35 minuutissa. Vain siksi, että 50 % lataus tulee viidessä minuutissa, se ei tarkoita, että 100 % tulee 10 minuutissa, sillä mitä täyteläisempi kenno on, sitä hitaammin se latautuu.

Realme saattaa tehdä ison jutun 150 W UltraDart Chargesta Mobile World Congressissa, mutta se ei ole ensimmäinen, joka ilmoittaa tällaisesta nopeasta latauksesta. Qualcommin 100 W Quick Charge 5 tarjoaa 50 % latauksen viidessä minuutissa ja on osa Xiaomin 120 W HyperCharge-pikalatausjärjestelmää, joka voi ladata puhelimen täyteen 15 minuutissa. Voit kokea tämän jo itse, koska se on ominaisuus useissa puhelimissa, mukaan lukien Xiaomi 11T Pro. Yhtiö on myös esitellyt 200 W HyperCharge-järjestelmän, joka lupaa ladata akun täyteen kahdeksassa minuutissa.

🔥 Empfohlen:  Nämä XR-pelilasit nostivat vain enemmän Kickstarterissa kuin Oculus Rift

Supernopea lataus toimii myös perheessä. Realme on osa BBK Electronics -imperiumia Oppon, OnePlusin ja Vivon kanssa. Oppo on jo puhunut 125 W Flash Charge -teknologiastaan, joka tarjoaa 41% latauksen viidessä minuutissa, ja myös OnePlusin huhutaan tuovan pian samanlaisen tehokkaan lataustekniikan.