Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Red Bullin liiketoimintamalli | Kuinka Red Bull ansaitsee rahaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Red Bullin liiketoimintamalli | Kuinka Red Bull ansaitsee rahaa

Red Bull on energiajuoma, jonka valmistaa itävaltalainen Red Bull GmbH, joka perustettiin vuonna 1987. Se myy kuuluisaa energiajuomaansa ympäri maailmaa. Se myi 7,5 miljardia tölkkiä energiajuomia vuonna 2019.

Tämän perspektiivin katsomiseksi se on melkein jokaiselle planeetan ihmiselle. Tässä alkoholittomassa juomassa on tauriinia, B-vitamiinikompleksia, kofeiinia ja hiilihydraatteja.

Alusta lähtien juoman suosio kasvoi nopeasti. Red Bullilla on maailman suurin markkinaosuus kaikista energiajuomista, 40 prosenttia. Red Bull omistaa autoja, suihkukoneita ja urheilujoukkueita, mutta ei tuotantotiloja. Katsotaanpa sen liiketoimintamallia ja kuinka se ansaitsee rahaa.

Tietoja Red Bullista
Red Bullin liiketoimintamalli
Miten Red Bull tienaa rahaa?
Mikä tekee Red Bullista ainutlaatuisen?
Red Bullin tärkeitä tilastoja
FAQ

Tietoja Red Bullista

Dietrich Mateschitz, itävaltalainen yrittäjä, sai vaikutteita Krating Daeng -energiajuomasta, jonka ensimmäisenä lanseerasi ja myi Thaimaassa Chaleo Yoovidhya. Hän omaksui tämän konseptin, muokkasi ainesosia houkuttelemaan länsimaisia ​​makuja ja perusti yhdessä Chaleon kanssa Red Bull GmbH:n Chakkapongissa Thaimaassa vuonna 1987.

Red Bullin visiona on ylläpitää Red Bullin standardeja ja säilyttää samalla luokan johtoasema tarjoamalla poikkeuksellista asiakaspalvelua erittäin tehokkaalla ja tuottavalla tavalla. Red Bullin mukaan ihmiskeho tarvitsee enemmän tauriinia kuin se tuottaa luonnollisesti fyysisen rasituksen aikana, mikä edellyttää sen juoman nauttimista.

Red Bullin liiketoimintamalli

Kokemusta myynnistä

Yhtiö saattaa veloittaa tuotteistaan ​​ylivertaisia ​​hintoja, koska se yhdistää sen extreme-urheiluun ja ainutlaatuisen Red Bull -logon. Asiakkaat, pääasiassa nuoret miehet, ovat kiinnostuneempia Red Bull -elämäntapaan liittyvästä yleisestä “kokemuksesta” kuin tuotteesta tai sen käytännön hyödyllisyydestä.

Käänteinen innovaatio

Krating Daeng on hiilihapoton, makeutettu energiajuoma Thaimaassa 1970-luvulla. Se otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Thaimaassa virkistyksen lähteenä thaimaalaisille työläisille maaseudulla.

Dietrich Mateschitz, itävaltalainen yrittäjä, löysi Krating Daengin työskennellessään Thaimaassa. Sitten hän toi Red Bullin länsimaisille markkinoille uudella kaavalla ja brändistrategialla.

Yritys, joka yhdistää brändinsä logoon, hakee monenlaisia ​​taloudellisia, suhdetoiminta- ja tuotesijoitteluetuja urheilun erittäin kilpailukykyisessä sponsorointiympäristössä. Tuen ei odoteta olevan humanitaarista; sen sijaan se on kaupallinen kumppanuus, joka hyödyttää molempia osapuolia.

🔥 Empfohlen:  5 luovaa tapaa käyttää Google+ Hangouts -palvelua

Hyödyntämällä yhteyttä urheilijaan, joukkueeseen, kilpailuun tai itse urheiluun, sponsorit pyrkivät myös luomaan yleisön luottamusta, hyväksyntää tai sopusointua urheilun luoman tai saavuttaman medianäkemyksen kanssa. Sponsoroinnin lisäksi Red Bull omistaa Flugtagin (akrobaattisen lentokilpailun), Red Bull Air Racesin ja joukkueita eri lajeissa, mukaan lukien F1, NASCAR, jalkapallo ja jääkiekko.

Kestävyys

Ympäristövaikutusten arviointeja tekevät nopeasti liikkuvia kulutushyödykkeitä ja -palveluita tuottavat yritykset, jotka ovat omistautuneet kestävään kehitykseen. Vihreät strategit ja brändimäärittelystä vastaavat työntekijät ovat vuorovaikutuksessa tuote- ja palvelusuunnittelijoiden, ympäristöryhmien ja valtion virastojen kanssa.

Brändikulttuuri

Mainosalan perimmäisenä tavoitteena on rakentaa ainutlaatuinen ja pitkäkestoinen kulttuuribrändi. Ideologian tunnistamiseen ja kopioimiseen käytetään sumeaa aikaa, asennetta ja tunteita. Se vaatii työntekijöitä sitoutumaan brändiarvoihin ongelmien ratkaisemiseksi, sisäisten päätösten tekemiseksi ja brändipalvelujen tarjoamiseksi asiakkaille.

Ainesosien brändäys

Se on tapa luoda tuotemerkki tietylle tuotteelle tai komponentille edustamaan ainesosan poikkeuksellista laatua ja suorituskykyä. Ainesosien brändäys on prosessi, jossa tuotteen tai brändin elementti tai ainesosa korotetaan merkitykselliseksi ja jokaiselle annetaan identiteetti.

Arvon luominen

Red Bull on kofeiinia sisältävä juoma, jonka asiakkaat pitävät jännittävänä, urheilullisena ja jännittävänä. Red Bull teki huikeat 5,110 miljardin euron myyntiä vuonna 2014 myytyään 5,612 miljardia tölkkiä energiajuomia ja jakattuaan tuotot thaimaalaisen lisenssinsaajan kanssa. Red Bull myi 7,5 miljardia tölkkiä energiajuomia vuonna 2019. Red Bull sponsoroi yksittäisiä urheilijoita, jalkapallo- ja Formula 1 -joukkueita, päätapahtumaa ja koko mediatuotantojaostoa.

Kyse on kofeiinin myynnin taloudesta, voittomarginaaleista, Red Bullin älykkäästä ulkoistuslähestymistavasta, Red Bullin loistavasta arvonluontisuunnitelmasta, nuorten brändivallan hyödyntämisestä ja alkuperäisen sisällön aktiivisesta suunnittelusta.Miten Red Bull tienaa rahaa?

Red Bullin tuotenimi ja imago yhdessä muiden myynninedistämismenetelmien kanssa on maksanut heille hyvin siitä, että heistä on tullut nykyinen jättiläinen, mikä näkyy myynnistä ja massiivisten markkinoiden hankinnasta. Red Bull Energy Company ansaitsee rahaa myymällä omaa juomaansa, Red Bullia. Se on tuote, joka täyttää asiakkaidensa tarpeet.

🔥 Empfohlen:  Kuinka päästä eroon iPhone-kalenteriviruksista vuonna 2023

He hyötyvät myös myyntiä edistävän Red Bull -energiajuoman laajasta promootiosta ja markkinoinnista. Ajattele tätä: yritys, joka myy noin 7,5 miljardia tölkkiä vuosittain, tuottaa noin 6 miljardia dollaria myyntiä. Asiakkaat reagoivat tällä tavalla tuotteisiinsa.

Itävallan yritysrekisteriin tehdyn ilmoituksen mukaan Red Bullin tulot ovat kasvaneet 10 % 971 miljoonaan dollariin viime vuonna, kun liikevaihto kasvoi 8,6 % ja osingot tytäryhtiöiltä kasvoivat. Energiajuomabehemotti omistaa kuusi jalkapallojoukkuetta, kaksi kilpajoukkuetta ja kymmenientuhansien urheilijoiden seurat.

On ilmeistä, että Red Bull on mukana muussakin kuin vain energiajuomien myynnissä, ja Red Bull -energiajuomayhtiö ansaitsee rahaa myynnistä ja markkinoinnista.

Mikä tekee Red Bullista ainutlaatuisen?

Red Bull on energiajuoma, jolla on “viileä” imago nuorten keskuudessa, koska se liittyy extreme-urheiluun. Purjelautailu, kalliokiipeily, kalliokiipeily, Formula 1 ja jopa sen Air Racing -sarja ovat hyötyneet brändin näkyvyydestä extreme-lajeissa.

Lisäksi nuorten nähdään tekevän asioita, jotka eivät yleensä kuulu urheiluohjelmiin. Koska nämä yksilöt, ääri-urheilijat, eivät ole hyvin tunnettuja, tyypillinen henkilö voi olla heihin enemmän kuin tunnettu urheilija.

Se koskettaa laajoja markkinoita – sekä nostalgisista syistä vanhuksille että Red Bullin tavoittelemille markkinoille: 18-vuotiaista 34-vuotiaisiin – puhumalla ja toimimalla nuorekkaasti.

Red Bullin tärkeitä tilastoja

  • Red Bull käytti 50 miljoonaa dollaria tehdäkseen Felix Baumgartnerin avaruushyppy todellisuus – mikä on maailmanlaajuisen kattavuuden arvo? 6 miljardia dollaria.
  • Yhden tölkin valmistuskustannukset ovat noin 0,09 USD. Länsimaissa yhden tölkin keskimääräinen tukkuhinta on 1,87 USD. Länsimaissa yhden tölkin suositushinta on 3,59 USD.
  • Vuonna 2019 myytiin 7,5 miljardia tölkkiä, mikä tuotti 6 miljardia dollaria tuloja, joista kolmasosa sijoitettiin uudelleen markkinointiin.
  • Vuonna 2020 myyty 7,9 miljardia tölkkiä se on maailman suosituin energiajuoma.
  • Vuonna 2006 Red Bull New Yorkin jalkapallojoukkue ostettiin arviolta 25 miljoonalla dollarilla – mikä on tämänhetkinen markkina-arvo? 290 miljoonaa dollaria.
🔥 Empfohlen:  Kuinka integroida Product Designer Magento 2:een

Red Bullin kilpailijat

Reb Bull joutuu kilpailemaan erilaisilta globaaleilta brändeiltä, ​​kuten PepsiCo, Dr Pepper, Gatorade, Coca Cola, Nestle, Tropicana, Schweppes, Danone ja muut. Näin kovassakin kilpailussa Red Bull nousee voittajaksi. Saadakseen syytteen tästä härästä, ei tarvitse pyörittää punaista viittaa edessä.Johtopäätös

Red Bullin voimakas painotus brändikuvaan uuden tuotteen sijaan on linjassa sen kuluttajapohjaisen liiketoimintamallin kanssa. Red Bullin rahat ja työpanostetaan Red Bull -brändin voimakkaan imagon rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Red Bullin logo näkyy usein perushyppääjien ja siipipukujen laskuvarjoissa. Red Bull jakaa usein energiajuomia isännöimessään tai sponsoroimissaan tapahtumissa.

Red Bullin äskettäisen päätöksen myötä tukea olympiakilpailijoita, kuten Lindsey Vonnina, yrityksen nimestä on tullut synonyymi voittoon ja saavutuksiin. Red Bull ei sijoita rahaa päästäkseen Illustratedin takakanteen. Sen sijaan se näyttää ja sijoittaa sponsorirahojaan päästäkseen etukanteen, mikä parantaa brändinsä kasvua ja arvoa.

Red Bull on säilyttänyt markkinajohtajuutensa, koska se on vahvasti linjassa äärimmäisten urheilutapahtumien sponsoroinnin ja jännittävän tuotteen myynnin välillä.

FAQ

Mikä on Red Bullin liiketoimintamalli?

Red Bull tienaa rahaa myymällä omaa energiajuomaansa.

Mikä tekee Red Bullista ainutlaatuisen?

Red Bullin yhdistyminen extreme-lajeihin, kuten purjelautailuun, kalliokiipeilyyn, kalliokiipeilyyn, Formula 1:een, tekee siitä jännittävän brändin kuluttajien silmissä.

Ketkä ovat Red Bullin kilpailijat?

PepsiCo, Dr Pepper, Gatorade, Coca Cola, Nestle, Tropicana, Schweppes ja Danone ovat joitain Red Bullin suurimmista kilpailijoista.