Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Red Hat laajentaa näkyvyyttä hybridipilvityönkuluissa uusilla Red Hat Insights -ominaisuuksilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Red Hat laajentaa näkyvyyttä hybridipilvityönkuluissa uusilla Red Hat Insights -ominaisuuksilla

Red Hat, Inc., maailman johtava avoimen lähdekoodin ratkaisujen toimittaja, julkisti tänään useita parannuksia Red Hat Insightsiin, ennakoivaan analytiikkaan. Tämä sisältää ServiceNow- ja Slackin integraatiot sekä laajennetut valvontaominaisuudet tunnettujen uhkien tunnistamiseksi Red Hat OpenShiftissä ja Red Hat Enterprise Linuxissa.

IDC:n tekemän tutkimuksen mukaan “käyttöönoton helppous (33,5 %), nopeus (31,9 %) ja haavoittuvuuksien priorisointi (30,4 %) olivat DevSecOps-työkalujen kolme tärkeintä ominaisuutta. Kaiken kaikkiaan nämä tiedot viittaavat siihen, että DevSecOps-toimittajien on tarjottava ratkaisuja, jotka ovat saumaton osa kehittäjien työnkulkua ja tarjoavat tarkkoja ja käyttökelpoisia tuloksia, samalla kun viestittävät kansalaisjärjestöille ja ylimmälle johdolle, kuinka ratkaisu vähentää organisaation kokonaisriskiä ja sopii osaksi kattava turvallisuusstrategia.”1

Insightsin analytiikka on kätevä tuoda suoraan lippu- ja työnkulkujärjestelmiin, joten asiakkaat voivat käyttää jo tuttuja työkaluja ja ottaa analytiikkaa helpommin käyttöön olemassa oleviin toimintoihinsa. Lisäksi parannettu uhkien näkyvyys perustekniikoissa, kuten Red Hat OpenShift ja Red Hat Enterprise Linux, antaa asiakkaille mahdollisuuden vähentää riskejä hybridipilvikäyttöympäristöissään turvatakseen IT-kehyksen.

Käytä arvokasta tietoa sovelluksiisi, sovelluksiisi

Kun organisaatiot laajentavat pilvipohjaista toimintaa ja ottavat käyttöön uusia alustoja, erilaisten, hajanaisten työkalujen ilmoitukset voivat olla häiritseviä ja vaikeasti valvottavia, mikä voi johtaa valppaaseen väsymykseen ja ratkaisemattomiin kriittisiin ongelmiin.

Insights tarjoaa yhtenäisen näkyvyyden eri alustoilla ja palveluilla, jolloin tiimit voivat hallita kokonaisvaltaisesti. Tuo Insights suoraan palveluntarjoajille, kuten Splunk tänä kesänä ja nyt ServiceNow ja Slack yksinkertaistaa validoidun ratkaisun hankintaa, kun taas Insightsin integrointi asiakkaiden jo käyttämiin palveluihin tarjoaa saumattoman pääsyn tuloksiin. Räätälöidyt integraatiot auttavat organisaatioita korjaamaan ennakoivasti erilaisia ​​mahdollisia ohjelmiston tietoturva- ja konfigurointiongelmia asettamalla nämä hälytykset nopeammin päättäjien eteen ja rohkaisemalla korjauksia ennen seisokkeja, klusterin vikaa tai epäonnistunutta päivitystä. Laajentamalla Insightsin palveluntarjoajiin Red Hat pyrkii vähentämään kitkaa IT- ja yritysorganisaatioiden välillä, jotka ovat vastuussa järjestelmien tukemisesta, joita tarvitaan liiketoiminnan hoitamiseen tänään, ja samalla rakentaa palveluita ja sovelluksia, jotka ruokkivat kasvua huomenna.

🔥 Empfohlen:  Google täydentää hakua uusilla ominaisuuksilla

Suojaa OpenShift-klustereita paremmin tunnistamalla tunnetut uhat

Sen lisäksi, että Red Hat virtaviivaistaa palveluntarjoajien välistä hallintaa, se myös parantaa valmiuksia hallita ja seurata Red Hat OpenShiftin haavoittuvuuksia paremmin. Insights’ Red Hat OpenShiftin haavoittuvuusominaisuudet tarjoaa luettelon OpenShift-klustereista, joihin puuttuvat yleiset haavoittuvuudet ja altistukset (CVE:t), mikä mahdollistaa kriittisten ongelmien triagingin ja priorisoinnin. Palvelu auttaa pitämään järjestelmät käynnissä ja täydentämään Red Hatin olemassa olevaa hybridipilvitietoturvaportfoliota ja auttamaan OpenShift-käyttäjiä saamaan kaiken irti Red Hat -tilauksestaan.

Vähennä haittaohjelmien riskiä IT-infrastruktuurissasi

Useimmissa kattavissa tietoturvaohjelmissa uhkien etsintä ja haittaohjelmien havaitseminen ovat ongelmia, joita Red Hat Enterprise Linuxin järjestelmänvalvojat kohtaavat päivittäin.

Red Hat tarjoaa enemmän näkyvyyttä järjestelmissä käynnissä oleville mahdollisesti aktiivisille haittaohjelmille. Insights-haittaohjelmien tunnistuspalvelu tarkkailee ja arvioi Red Hat Enterprise Linux -järjestelmiä haittaohjelmien esiintymisen varalta käyttämällä yli 175 allekirjoitusta tunnetuista Linux-haittaohjelmista, jotka on toimitettu yhteistyössä IBM X-Force Threat Intelligence -tiimin kanssa. Käyttäjät voivat käyttää Red Hat Enterprise Linux -järjestelmiinsä skannattujen allekirjoitusten luetteloa analyysiraporttien avulla ja tarkastella yksittäisten järjestelmätarkistusten tuloksia ja yhdistettyjä tuloksia kaikista Red Hat Enterprise Linux -järjestelmistä. Haittaohjelmien havaitsemisen lisääminen mahdollistaa monikerroksisen tietoturvalähestymistavan, joka lisää infrastruktuurin turvallisuutta ja rajoittaa mahdollisia uhkia käyttöjärjestelmässä.

Saatavuus

ServiceNow-integraatio on saatavilla ServiceNow Storesta; Slack-integraatio on saatavilla Red Hat Insightsissa. Red Hat OpenShiftin haavoittuvuusominaisuudet ja Red Hat Enterprise Linuxin haittaohjelmat sisältyvät molemmat Red Hat -tilauksiin.

Tukevat lainaukset

”Laaja-alaisten hybridipilviympäristöjen hallinnassa joustavuus, nopeus ja näkyvyys ovat menestyksen avaimia. Asiakkaat, jotka hyödyntävät integroidumpaa kokemusta päästäkseen Red Hat Insights -tietoihin olemassa olevissa IT-prosesseissa käyttöönotosta 2 päivän toimintojen käyttöön, auttavat heitä vähentämään prosessien monimutkaisuutta ja ryhtymään nopeammin toimiin. Olipa kyseessä suurempi näkyvyys hälytyksille kolmannen osapuolen sovelluksissa tai parempi näkyvyys tunnettuihin IT-infrastruktuurin uhkiin, Red Hat Insightsin integroiminen olemassa oleviin työkaluihin mahdollistaa tietoisuuden ja luottamuksen, jota tarvitaan suojaus- ja toimintariskien tehokkaaseen vähentämiseen kaikkialla, missä organisaatiosi toimii avoimen hybridin kautta. pilvi.”

🔥 Empfohlen:  Apple HomePod on palannut uusilla älypuhelimilla ja halvemmalla

1IDC, DevSecOps Adoption, Techniques ja Tools Survey, asiakirja #US49381722, marraskuu 2022

Lisäresurssit

Ota yhteyttä Red Hatiin

Tietoja: Red Hat, Inc.

Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin ohjelmistoratkaisujen toimittaja, joka käyttää yhteisölähtöistä lähestymistapaa luotettavien ja tehokkaiden Linux-, hybridipilvi-, kontti- ja Kubernetes-tekniikoiden toimittamiseen. Red Hat auttaa asiakkaita integroimaan uusia ja olemassa olevia IT-sovelluksia, kehittämään pilvipohjaisia ​​sovelluksia, standardoimaan alan johtavaa käyttöjärjestelmäämme sekä automatisoimaan, suojaamaan ja hallitsemaan monimutkaisia ​​ympäristöjä. Palkitut tuki-, koulutus- ja konsultointipalvelut tekevät Red Hatista Fortune 500:n luotetun neuvonantajan. Pilvipalvelujen tarjoajien, järjestelmäintegraattoreiden, sovellustoimittajien, asiakkaiden ja avoimen lähdekoodin yhteisöjen strategisena kumppanina Red Hat voi auttaa organisaatioita valmistautumaan digitaalinen tulevaisuus.

Tulevaisuuteen katsovat lausunnot

Tässä tiedotteessa esitetyt historialliset tiedot ja keskustelut lukuun ottamatta voivat olla tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja vuoden 1995 Private Securities Litigation Reform Act -lain tarkoittamassa merkityksessä. Tulevaisuutta koskevat lausumat perustuvat yhtiön tämänhetkisiin oletuksiin tulevasta liiketoiminnasta ja taloudellinen suorituskyky. Näihin lausumiin liittyy useita riskejä, epävarmuustekijöitä ja muita tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa todellisten tulosten olennaisia ​​eroja. Kaikki tässä lehdistötiedotteessa olevat tulevaisuuteen suuntautuvat lausunnot koskevat vain niiden antamispäivämäärää. Lain edellyttämiä poikkeuksia lukuun ottamatta yhtiö ei ole velvollinen päivittämään tai tarkistamaan tulevaisuutta koskevia lausumia.

Table of Contents