Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Redditor sai Google Pixel Buds Pron aikaisin – tässä ovat heidän vaikutelmansa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Redditor sai Google Pixel Buds Pron aikaisin – tässä ovat heidän vaikutelmansa

Googlen uusi Pixel Buds Pro tuli ennakkotilaukseen 21. heinäkuuta, ja se julkaistaan ​​myöhemmin tässä kuussa. Silti yksi Redditor onnistui saamaan ennakkotilauksensa hieman etuajassa ja meni alustalle jakamaan ensivaikutelmansa maailman kanssa.

Kun edellinen Pixel Buds A-sarja on jo käytössä vertailun vuoksi, Redditor u/Linkakox sanoo, että toimituksen ja asennuksen jälkeen Pixel Buds Pro “toimii todella hyvin”. Mielenkiintoista kyllä, he huomauttavat myös, että Pixel Buds -sovellus ei toimi Pixel Buds Pron kanssa, koska sitä ei ole vielä päivitetty. Pixel Buds Pron aktiivinen melunvaimennus ja Transparency-tilan ominaisuudet näyttävät miellyttavan myös Redditoria.

“Läpinäkyvä tila, rakastan sitä liikaa, kuulet kaiken ympäristösi ilman, että otat Buds pois [ . . . ] Aktiivinen melunvaimennus toimii melko hyvin, he tekivät hyvää työtä, kirjoittaa Redditor.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin äänenlaatu. Linkakox huomautti tästä aiheesta, että Pixel Buds Pro näyttää olevan parempi kuin Series-A. Koska tämän ketjun takana oleva henkilö ei ole audioasiantuntija, hän näytti kamppailevan selittääkseen eroja ja sanoi: “En voi kuvailla sitä.”

Redditor tarjoaa myös kuvia Pixel Buds Pron vähittäismyyntipakkauksista. Laatikko näyttää ohuemmalta kuin Pixel Buds A-sarja, koska sen mukana ei tule USB-kaapelia latausta varten. Linkakox meni jopa vahvistamaan, että Googlen uusi automaattinen äänenvaihto toimii hyvin Pixel Buds Pron kanssa Windows- ja Pixel-puhelimissa.

Pixel Buds Pron istuvuuden osalta tämä Redditor uskoo, että Pixel Buds Pro ei ole löysällä korvassa, mutta mainitsi, että ne tuntuvat vähemmän turvallisilta kuin Series-A, joissa on tunnusomainen siivenkärki lisätukea varten. Uudemmat Pixel Buds Pro ovat myös suurempia, varhaisen pääsyn arvion mukaan.

Tämä Reddit-säie kehittyy edelleen, ja alkuperäinen juliste vastaa edelleen moniin kysymyksiin. Tämä onnekas käyttäjä ei kuitenkaan ole vielä tutkinut joitakin Pixel Buds Pron osia, mukaan lukien mikrofonien suorituskyky. Haluat siis lisätä ketjun kirjanmerkkeihin ja palata siihen odottaessasi omien Pixel Bud Pros -kuvien saapumista.

🔥 Empfohlen:  Google Search Console: onko se sijoitustekijä?