Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Reliance Jio käynnistää JioPages Made in India -selaimen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Reliance Jio käynnistää JioPages Made in India -selaimen

Televiestintäjätti Reliance Jio ilmoitti käynnistävänsä uuden web-selaimen, nimeltään JioPages, joka on konseptoitu ja suunniteltu kokonaan Intiassa, mikä lisäsi merkittävästi yrityksen digitaalista läsnäoloa. Yhtiö väittää, että tietosuoja on selaimen ydin.

JioPages on suunniteltu Intia-keskeisillä ominaisuuksilla, kuten:

Tuki kahdeksalle Intian kielelle

JioPages tukee kahdeksaa intialaista kieltä, kuten hindi, marathi, tamili, gudžarati, telugu, malajalami, kannada ja bengali. Se tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden mukauttaa sisältösyötettä haluamansa tilan mukaan. Kun osavaltio on valittu, osavaltion suositut sivustot alkavat näkyä näytöllä.

Lokalisoitu uutissisällön kuratointi

Selaimen sisältösyöte on erityisesti leikattu vastaamaan käyttäjän mieltymyksiä kielen, aiheen ja alueen suhteen. Tämän lisäksi selain lähettää ilmoituksia vain aiheista, jotka ovat joko tärkeitä tai kiinnostavia käyttäjää.Älykäs lataushallinta

Tiedostotyypit, kuten kuvat, video, asiakirja tai sivut luokitellaan automaattisesti JioPages-selaimessa, mikä helpottaa tiedostojen hallintaa käyttäjän kannalta.

Incognito-selaaminen

JioPages mahdollistaa myös yksityisen selaamisen incognito-tilassa estämällä selaushistorian tallentamisen järjestelmään. Käyttäjällä on mahdollisuus asettaa nelinumeroinen PIN-koodi tai sormenjälki pääsykoodiksi incognito-tilaan JioPages-selaimessa.

Mainosten estäjä

Selain tarjoaa käyttäjälle saumattoman selauskokemuksen estämällä ei-toivotut mainokset ja ponnahdusikkunat. Sen avulla käyttäjät voivat myös lisätä verkkotunnuksia sallittujen luetteloon mainosten näyttämistä varten.

Henkilökohtainen aloitusnäyttö

JioPages antaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa oletushakukoneeksi mikä tahansa markkinoiden johtavista hakukoneista, kuten Google, Bing, MSN, Yahoo tai Duck Duck Go. Käyttäjät voivat myös kiinnittää suosikkisivustojensa linkit aloitusnäyttöön, jotta ne pääsevät helposti ja nopeasti.Henkilökohtainen teema

Käyttäjät voivat valita eri luokista värikkäitä taustateemoja parantaakseen selauskokemusta. Ne voisivat myös vaihtaa “tummaan tilaan” silmäystävällistä katselukokemusta varten yöllä.

Informatiiviset kortit

Toinen JioPages-selaimen ominaisuus on se, että se tarjoaa informatiivisia kortteja. Informatiivinen kortti tallentaa tietyn aiheen tärkeimmät numerot, trendit, symbolit tai otsikot, esimerkiksi osakemarkkinoiden trendit, hyödykkeiden hinnat tai krikettipisteet, ja näyttää ne pieninä klikattavina bannereina näytöllä.

🔥 Empfohlen:  Ratkaistu: Järjestelmänvalvojan sisäänkirjautuminen ei toimi päivityksen jälkeen Magentoon 2.4.4

JioPages-selain tukee myös kahdeksaa intialaista kieltä, mukaan lukien hindi, marathi, tamili, gudžarati, telugu, malajalami, kannada ja bengali, ja se on ladattavissa Google Play Kaupasta. Lisäksi yhtiö ei ole toistaiseksi ilmoittanut JioPages-selaimen iOS-version julkaisusta.

Google, Facebook, Microsoft, Opera Software, Adobe Systems, Intel, IBM, Samsung ja muut ovat osallistuneet Chromium Blink -moottorin kehittämiseen.

Kuinka ladata JioPages-selain:

JioPages-selain voidaan ladata Google PlayStoresta, ja se on tällä hetkellä saatavilla vain Android-älypuhelimille.

Äskettäin Reliance Jio ilmoitti myös työskentelevänsä Qualcomm Inc:n kanssa kehittääkseen 5G-ratkaisuja ja nopeuttaakseen ponnisteluja nopean verkon tuomiseksi maailman toiseksi mobiilimarkkinoille.

Jio Platforms on myös kerännyt 1,52 biljoonaa ₹ sijoittajilta, kuten Google, Inc. ja Facebook vain neljässä kuukaudessa tänä vuonna saavuttaakseen digitaaliset tavoitteensa. Qualcomm Ventures, Qualcomm Incorporatedin sijoitusosasto, on myös sijoittanut 730 ₹ Jio Platformsiin 0,15 %:n osuudella.Jio lanseerattiin Intiassa neljä vuotta sitten, ja se tarjoaa ilmaisia ​​puheluita ja halpaa dataa. Nyt se on Intian suurin operaattori noin 400 miljoonalla käyttäjällä.

Yritys aikoo esitellä edullisen 5G-älypuhelimen, joka lopulta maksaisi alle 40 dollaria, Press Trust of India kertoi viitaten viralliseen lausuntoon.

Table of Contents