Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

ReMotion: The New Robotic Telepresence, Cornell Researchers

Seuraava artikkeli auttaa sinua: ReMotion: The New Robotic Telepresence, Cornell Researchers

Ei ole mikään salaisuus, että ei-verbaalisilla vihjeillä on olennainen rooli päivittäisessä vuorovaikutuksessamme, ja ne tarjoavat usein sitoutumisen tunteen, jota sanat eivät yksinkertaisesti pysty. Mitä jos voisimme luoda sen uudelleen etäasetuksissa?

Tämä kysymys oli ohjaava voima Cornellin yliopiston uudessa projektissa, joka on johtanut robotin, osuvasti nimeltään ReMotion, luomiseen, joka edustaa etäkäyttäjää fyysisessä tilassa, toistaa heidän liikkeitään reaaliajassa ja välittää kriittistä sanatonta viestintää. .

Kuilun kurominen ei-verbaalisessa viestinnässä

Digitaalisella aikakaudellamme tarve edistää tehokasta viestintää fyysisistä etäisyyksistä huolimatta on kasvanut huomattavasti. Mose Sakashita, Cornellin informaatiotieteen tohtoriopiskelija, joka on myös kirjan “ReMotion: Supporting Remote Collaboration in Open Space with Automatic Robotic Embodiment” johtava kirjoittaja, ilmaisi huolensa:

“Osoittelevat eleet, toisen katseen havaitseminen, intuitiivisesti tietäminen, missä jonkun huomio on – etäasennuksissa menetämme nämä sanattomat, implisiittiset vihjeet, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä suunnittelutoimintojen suorittamisessa.”

ReMotion tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan toimimalla laihana, lähes kuusi jalkaa pitkänä etäkäyttäjän ruumiillistumana. Laitteessa on näyttö päätä varten, ympärisuuntaiset pyörät jaloille ja hienostunut pelimoottoriohjelmisto aivoille. Sisällyttämällä toisen Cornellin valmistaman laitteen, NeckFacen, jota etäkäyttäjä käyttää, ReMotion voi peilata käyttäjän pään ja kehon liikkeitä tarkasti.

Askel eteenpäin etäyhteistyössä

Vaikka etänäkyvyysrobotit eivät ole täysin uusia teknologiamaailmassa, useimmat vaativat etäkäyttäjiltä manuaalista käyttöä, mikä usein kääntää heidän huomionsa pois päätehtävistä. ReMotion muuttaa kuitenkin pelin ja tarjoaa sujuvan, automatisoidun kokemuksen, joka säilyttää käyttäjän keskittymisen. Se myös ylittää muut olemassa olevat järjestelmät, kuten virtuaalitodellisuuden ja sekatodellisuuden yhteistyön, jotka tyypillisesti edellyttävät aktiivista käyttäjien osallistumista ja saattavat haitata reuna-alueiden tietoisuutta.

Alustavassa tutkimuksessa useimmat osallistujat ilmoittivat tuntevansa lisääntynyttä yhteyttä etäkollegoihinsa käyttäessään ReMotionia muihin teleroboottisiin järjestelmiin verrattuna. Tämä ominaisuus on perustavanlaatuinen, sillä yhteiskäyttäjien huomion kerrotaan lisääntyneen ReMotionin käytön aikana.

🔥 Empfohlen:  Magento 2 GA4:n määrittäminen GTM:n avulla – täydellinen menetelmä

Tulevaisuuden horisontteja

ReMotionin nykyinen prototyyppi tukee ensisijaisesti kahdenkeskistä vuorovaikutusta identtisissä fyysisissä tiloissa. Kehittäjät aikovat kuitenkin tutkia monimuotoisempia ja epäsymmetrisempiä skenaarioita tulevissa iteraatioissa. Sakashita suunnittelee laajempaa ReMotion-sovellusta, joka saattaa mullistaa virtuaaliset yhteistyöympäristöt, luokkahuoneet ja muut koulutusympäristöt.

Projekti on merkittävä edistysaskel tekoälypohjaisessa etäyhteistyössä, ja se on osoitus tutkijoiden halusta parantaa ihmisen ja robotin vuorovaikutusta ja etäyhteistyötä. Tämä innovaatio lupaa tulevaisuuden, jossa etäisyys ei ole enää este tehokkaalle ja tulokselliselle viestimiselle.