Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Reyes Holdingsin menestystarina – Yhdysvaltain kuudenneksi suurin yksityinen yritys

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Reyes Holdingsin menestystarina – Yhdysvaltain kuudenneksi suurin yksityinen yritys

Amerikassa on monia suuria teollisuusyrityksiä, jotka palvelevat maailmanlaajuista aluetta. Yksi tällainen suuri yritys on Reyes Holdings. Reyes Holdings on perheyritys, joka tunnetaan myös yhdeksi Amerikan suurimmista yksityisomisteisista yrityksistä.

He valmistavat ja toimittavat tunnetuimpia tuotemerkkejä sekä laajimpia ruokia ja juomia. Lue lisää saadaksesi lisätietoja Reyes Holding -yhtiöstä, kuten sen aloitustarina, perustajat ja tiimin tiedot, toimialan spesifikaatiot jne.

Reyes Holdings Companyn kohokohdat

Yrityksen nimi Reyes Holdings

Päämaja Illinois, Yhdysvallat
sektori Ruoka- ja juomatuotteet
Perustajat J. Christopher Reyes ja Jade Reyes
Perustettu 1974
Tulot 27,8 miljardia dollaria (2020)
Verkkosivusto www.reyesholdings.com

Reyes Holdings – Tietoja
Reyes Holdings – Teollisuus
Reyes Holdings – perustajat ja tiimi
Reyes Holdings – Startup Story
Reyes Holdings – Missio ja visio
Reyes Holdings – nimi ja logo
Reyes Holdings – Työntekijät
Reyes Holdings – kohtaamat haasteet
Reyes Holdings – Fuusiot ja yritysostot
Reyes Holdings – Palkinnot ja saavutukset
Reyes Holdings – Kilpailijat

Reyes Holdings – Tietoja

Reyes Holdings on 47-vuotias perheyritys, jonka perustivat vuonna 1976 kaksi veljestä, Chris ja Jude Reyes. Yhtiö koostuu viidestä divisioonasta nimeltä Reyes Beer Division, The Martin-Brower Company, Great Lakes Coca-Cola Bottling ja Reyes Coca-Cola Bottling. Reyes Holdingin maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee Rosemontissa, Illinoisissa.

Reyes Beer Division vastaa oluen jakelusta lähes 71 000 tilille eri puolilla maata. Martin Brower Company tarjoaa ketjunhallintapalveluita lähes 20 000 pikaravintolapalvelulle 19 maassa.

Great Lakes Coca-Cola ja Reyes Coca-Cola Bottling yhdistetään 1. tammikuuta 2022. Reyes Coca-Cola Bottling on Reyesin omistama tytäryhtiö, joka vastaa Coca-Colan jakelusta useisiin paikkoihin, kuten Chicagoon, Illinoisiin ja Wisconsiniin. , ja monet muut.Reyes Holdings – Teollisuus

Elintarviketeollisuus kasvaa 8,7 %:n vuosikasvulla (CARG). Alan globaalit markkinat kasvoivat 581,25 miljardista dollarista vuonna 2021 6327,35 miljardiin dollariin vuonna 2022. CARG on myös ennustanut 10,76 prosentin kasvua tulevaisuudessa. Toimialalla on tasaista ja jatkuvaa kasvua lähitulevaisuudessa vuoteen 2029 asti.

Tämä raportti todistaa myös Reyes Holdingsin kasvuvauhdin, koska ne ovat täysin mukana alalla. Markkinat koostuvat erilaisista elintarvikkeiden ja juomien valmistuksen toiminnoista raaka-aineiden hankinnasta jalostettujen elintarvikkeiden jakeluun.

Covid 19 -pandemiaepidemia vuonna 2020 on johtanut romahtamiseen ja aiheuttanut rajoituksia elintarvikemarkkinoilla. Vaikka Venäjän ja Ukrainan sota häiritsee nousua pandemian jälkeen, se on vain lyhyellä aikavälillä. CARG on myös ennustanut alan paranemista, koska sota on luonut taloudellisia pakotteita ja toimitusketjun häiriöitä.

Reyes Holdings – perustajat ja tiimi

Multimiljonääriyrityksen perustajat ovat kaksi veljestä, J. Christopher Reyes ja Jude Reyes, jotka toimivat Reyes Holdingsin yhteispuheenjohtajana. He aloittivat ensin oluen jakeluyksiköstä isänsä tuella.

Duke Reyes, Reyesin perheen nuorin veli, toimii yhtiön toimitusjohtajana. James ja Tom puolestaan ​​osallistuvat Reyes Holdingsin oluen jakelijan tytäryhtiöön.

LLC toimii nyt suuremmassa mittakaavassa yli 30 miljardin dollarin myynnin ja lähes 30 000 työntekijän kanssa. Omistusten toimialat ovat pääosin oluen ja coca-colan jakelua. Reyesin perheiden vaurauden lähde on ruoka- ja juomateollisuus, mikä tekee heistä 26. rikkain perhe Amerikassa vuonna 2020.

Chris ja Jude Reyes

Reyesin perheen vanhimpia veljiä Joseph Christopher Reyes ja Jude Reyes jakavat jakeluyhtiön tuolit. Yrityksen perusti alun perin heidän isänsä molempien vanhempien poikien tuella.

Chris on Chicagon Ann ja Robert H. Lurien lastensairaalan puheenjohtaja ja Ronald McDonald House Charities -järjestön edunvalvojan jäsen. Hän toimii myös Chicagon tiede- ja teollisuusmuseon johtokunnan jäsenenä.

Duke Reyes

Reyesin perheen nuorempi veli Duke on Reyes Beverage Groupin toimitusjohtaja. Hän on floridalainen, jonka pääasiallinen tulonlähde on oluen jakelu. Hän on 2324. miljardööri (2022), jonka nettovarallisuus on 1,2 miljardia dollaria Forbesin listan mukaan, ja hänen varallisuutensa on laskenut vuodesta 2020 lähtien.

Reyesin perheen nuoremmat veljet James ja Tom ovat Reyes Beverage Groupin johtajia.

Reyes Holdings – Startup Story

Jokainen yritys oli kerran vain pieni idea. Idean sytyttämä kipinä on se, mikä tuo heille eloa liiketoiminnan muodossa. Perheenä Reyes toi ajatuksen juomien ja ruokien jakelusta suosituille ja merkittäville brändeille. Syvällä markkinoiden ymmärtämisellä Reyes osui alan heikompaan kohtaan, joka on jakelu.

Kaikkialla maailmassa tuotteen valmistaminen on paljon helpompaa kuin sen jakelu jälleenmyyjille. Reyes otti tämän tehtävän käsiinsä ja helpotti tuotemerkkien jakelutyötä.

Ideaa on helpompi suunnitella, mutta toteutuskohta alkoi Schiltz Beerin jakelusta Spartanburgissa, Etelä-Carolinassa. Vuoden sisällä Reyesin veljekset lisäsivät jakelijan asemaa Georgiassa.

Vuoteen 1979 mennessä he muuttivat pääkonttorin Chicagoon. Vähitellen LLC alkoi laajentaa siipiään kaikkialla maailmassa. Reyes Holdings loi alalle nimen ottamalla jakelun pääpainopisteen juomissa, kuten oluessa ja Coca-Colassa. Yrityksellä on vahva pohja juomateollisuudessa, ja se tasoitti tiensä elintarviketeollisuuteen.

Jude ja Chris ottivat yrityksen käsiinsä ja ostivat Martin Browerin, minkä jälkeen LLC:n kasvu ja menestys ovat valtavat.Reyes Holdings – Missio ja visio

Reyes Holdingsilla on selkeä missio ja yhtenäiset yrityksen arvot. Yritys keskittyy pääasiassa ihmisten turvallisuuteen, ihmissuhteisiin, rehellisyyteen, omistautumiseen ja erinomaisuuteen.

Reyes Holdingsin missiona on seuraava: “Olemme sitoutuneet olemaan panimoiden haluttu jakelija hyödyntämällä mittakaavaamme tarjotaksemme vertaansa vailla olevaa palvelua ja pyrkimällä jatkuvasti kasvattamaan asiakkaidemme kannattavuutta.”

Yrityksen visio on sitoutua johdonmukaisen huippuosaamisen tuottamiseen. Yhtiön visio on: “Pysymällä uskollisena pitkäaikaiselle sitoutumiselle huippuosaamiseen, Reyes Holdings, LLC:stä on tullut kriittinen kumppani yrityksille kaikkialla maassa.”

Perheyrityksenä yritys noudattaa sukunimeään logona alusta alkaen. He ovat pitäneet logon yksinkertaisena mutta tyylikkäänä. Logo koostuu Reyes Holdingsista, joka on kirjoitettu sinisellä sävyllä, jossa on lihavoitu sana “Reyes”, ja molemmat on järjestetty askeljärjestyksessä. Tämän lisäksi ruskea värimuoto nähdään alleviivauksena, joka peittää sanan Reyes ja Hold sanasta holdings.

Reyes Holdings – Työntekijät

Reyes Holdingsilla on tällä hetkellä 30 000 työntekijää ja vuotuinen liikevaihto on 30 miljardia dollaria. Yritys tukee työntekijän hyvinvointia ja sen tavoitteena on edistää terveyskulttuuria. Ne helpottavat työntekijöitä läpinäkyvällä viestinnällä, asiaresursseilla ja erilaisilla etuohjelmilla. Yritys laajentaa tukeaan myös työntekijän perheelle hyvinvointitoiminnan ja muiden vastaavien etujen muodossa.

Työntekijöiden alennusohjelma, Opt-in-vakuutus, HSA/Flexible Spending Accounts, Matching-avustus ja mielenterveystietoisuusohjelmat ovat joitakin Reyes Holdingsin työntekijöiden etujen tärkeimpiä kohokohtia.

Ne tarjoavat myös lääketieteellisiä resursseja, laihtumisohjelmia ja ilmaisia ​​vuosittaisia ​​terveystarkastusvaihtoehtoja. Vapaat työajat ja stressitön ympäristö sekä suoritusedut pitävät työntekijät motivoituneena ja omistautuneena työhön.

Reyes Holdings – kohtaamat haasteet

Reyes Holdings on 57. sijalla elintarvikekauppiaiden segmentissä. Mutta se on raportoinut ravitsemussegmenttimittausten paljastamatta jättämisestä. Yhtiö ei ole vielä julkistanut henkilötietoongelmiin liittyviä selityksiä tai julkistuksia. Näiden kahden lisäksi yritys on saavuttanut ympäristön kestävyyden vähentämällä muovipakkauksia.

Reyes Holdings – Fuusiot ja yritysostot

Reyes Holdings on yhtiö, jolla on neljä liiketoimintayksikköä. Reyesin yritysperheeseen kuuluvat Reyes Beer Division, Martin Brower, Greta Lakes Coca-Cola Bottling ja Reyes Coca-Cola Bottling.

Kesäkuussa 2022 Reyes Beer Division sai päätökseen Pohjois-Kaliforniassa jakelijan Columbian oston. Reyes Beer Division (RBD) päätti myös DET-jakeluyhtiön oston Nashvillessä ja Jacksonissa Tennesseen osavaltiossa.

Uudet toiminnot jatkavat toimintaansa DET-juomana. RBD on allekirjoittanut sopimuksen Capitol Wright Distributingin koko omaisuuden ostamisesta.

Reyes Holdings – Palkinnot ja saavutukset

Reyes Holdings on voittanut paljon palkintoja ja tunnustuksia, erityisesti loistavia työpaikkoja -kategoriassa.

Reyes Holdings – Kilpailijat

Ruoka- ja juomateollisuus on erittäin kilpailukykyinen toimiala, ja Reyes Holdings on ollut alan kärjessä vuosikymmeniä. Kilpailijoita ovat US foods Inc ja Ben. E. Keith, The Coca-Cola Company, McLane Company ja Golden State Foods.

Johtopäätös

Reyes Holdings on perheomisteinen tukku- ja elintarvikejakeluyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1976. Sen perustivat isä ja hänen kaksi vanhempaa poikaansa, Chris ja Jude Reyes.

Yrityksen maailmanlaajuinen pääkonttori sijaitsee Illinoisissa, Yhdysvalloissa. Reyes Holdings koostuu neljästä alaosastosta, jotka on selitetty yllä olevassa yhteydessä sekä muita olennaisia ​​tietoja Reyes Holdingsista,

FAQ

Kuka on suurin Coca-Cola-pullottaja?

Coca-Cola Consolidated on Yhdysvaltojen suurin Coca-colan pullottaja.

Kuka on Reyes Coca-Colan toimitusjohtaja?

Bill O’Brien on Reyes Coca-Colan nykyinen toimitusjohtaja.

Kuinka monta työntekijää Reyes Coca-Colassa on?

Zoominfon mukaan Reyes Coca-Colassa on 748 työntekijää.

Missä Reyes Holdingsin pääkonttori sijaitsee?

Reyes Holdingsin globaali pääkonttori sijaitsee Chicagossa, Illinoisissa, Yhdysvalloissa.

🔥 Empfohlen:  Manan Shah: Indian Millionaire Ethical Hacker