Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Riday Nakhate, Kan Innovationsin toimitusjohtaja ja perustaja, mullistava terveydenhuollon huipputeknologialla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Riday Nakhate, Kan Innovationsin toimitusjohtaja ja perustaja, mullistava terveydenhuollon huipputeknologialla

Kuntoutusala kattaa joukon terveydenhuoltopalveluita, joiden tarkoituksena on auttaa yksilöitä toipumaan vammoista, sairaudesta tai vammasta. Tämä sisältää fysioterapiaa, toimintaterapiaa, puheterapiaa ja muita niihin liittyviä palveluita. Toimialaan kuuluvat sairaalat, kuntoutuskeskukset, klinikat ja yksityiset toimistot.

Kuntoutuksen tavoitteena on palauttaa yksilön toiminta ja itsenäisyys mahdollisimman pitkälle ja parantaa hänen elämänlaatuaan. Kuntoutusteollisuus jatkaa kasvuaan väestön ikääntymisen, kroonisten sairauksien lisääntymisen ja lääketieteen tekniikan kehityksen vuoksi.

Nykyaikaisessa lääketieteessä on monia perinteisen terveydenhuollon haasteita, ja sen seurauksena monet startupit pyrkivät parantamaan lääketieteellisiä prosesseja näyttöön perustuvien ratkaisujen avulla.

Tuoreen markkinatutkimusraportin mukaan maailmanlaajuisten kuntoutusmarkkinoiden arvoksi arvioitiin noin 34,5 miljardia dollaria vuonna 2020, ja sen odotetaan kasvavan CAGR:llä 5,5 % vuosina 2021–2028. Tämä kasvu johtuu tekijöistä, kuten kroonisen sairauden yleistymisestä. sairaudet, väestön ikääntyminen ja lääketieteen tekniikan kehitys.

StartupTalky: Mitä yrityksesi tekee? Mikä oli se motivaatio/visio, jolla aloitit?

Riday: Kan Innovations Pvt. Ltd. suunnittelee, kehittää ja valmistaa teknologiaan perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat ihmisiä elämään pidempään terveellisempään ja aktiivisempaan elämään. Julkaisimme lajissaan ensimmäisen kokonaisvaltaisen ratkaisun, nimeltään OHM-sarjan plantaarisia painejärjestelmiä, jotka arvioivat tasapainoa, asentoa ja ihmisen biomekaniikkaa. Yhdessä REGOn, pelillisen kuntoutusohjelmiston kanssa, se auttaa myös kuntoutuksessa urheilu-, orto-, neuro- ja proteettisia potilaita varten. Tutkimustukea jalkapohjan painelaitteitamme käyttävät Intian lääketieteen ja ensihoidon ammattilaiset useilla aloilla, mukaan lukien fysioterapia, ortopedia, diabetes sekä proteesit ja ortoosit.

Ajatus Kan Innovationsista syntyi ollessani USA:ssa, kun kärsin L4-L5-levyn kuivumisesta, oikean polven nivelkiven repeämästä ja vasemman polvitulpan sijoiltaan. L4-L5-levyn kuivuminen diagnosoitiin väärin kahden vuoden ajan, mikä vei liikkumisvapaudeni.

Potilaana tutustuin fysioterapian maailmaan ja työskentelin kuntoutuksessani kivunlievitykseen asti. Oletin, että kaikki olisi hyvin siitä lähtien ja aloin jättää huomiotta kuntoutuksen viimeisen ja tärkeimmän osan, “vahvistumisen”. Oikean polven meniskin repeämän jälkeen sijoitin pian vasemman polvini hattuni ja ensisijainen syy oli se, että olin ylikuormittanut vasenta raajaani oikean raajan epätäydellisen kuntoutuksen vuoksi.

Sillä hetkellä ymmärsin, että lääkäreillä ei ollut näyttöön perustuvia työkaluja, jotta he voisivat tehdä palaamispäätöksiä, sekä todisteiden puuttuminen potilaiden valistamiseksi heidän ongelmistaan ​​ja toipumisestaan. Henkilökohtainen tapaus inspiroi minua löytämään ratkaisun, jotta muiden ei tarvitsisi kestää samaa kärsimystä. Uskon, että huipputeknologiamme muuttaa terveydenhuoltoa tarjoamalla parempia tuloksia potilaille ja palauttamalla heidän elämänlaatunsa.

StartupTalky: Mikä on/ovat tuotteidesi USP:t?

Riday: Se on markkinarakomme; olemme ymmärtäneet aukon, tunnistaneet tarpeen ja lanseerannut täydellisen Made in India -tuotteen. Se, mikä erottaa meidät kilpailijoistamme, on kattava tarjontamme, jossa lääkäri voi suorittaa arvioinnin ja kuntoutuksen samalla alustalla, joka sopii kaikille lääkärin osa-alueille: fysioterapeuteille, diabetologeille, protetisoijille ja ortopedioinsinööreille,
Ortopedia yms.

🔥 Empfohlen:  Uutisarvoisten aiheiden tunnistaminen terveydenhuollon toimistosi lehdistötiedotteessa

StartupTalky: Miten kuntoutusala on muuttunut viime vuosina ja miten yrityksesi on sopeutunut näihin muutoksiin?

Riday: Kuntoutusala on alkanut kehittyä ja keskittyä teknisten ja näyttöön perustuvien työkalujen integrointiin potilaiden hoitoon, ja välittömän biopalautteen antamisesta potilaille on tullut äärimmäisen tärkeää. Potilaat ovat tulleet tietoisemmiksi terveydestään ja he ovat saaneet parempaa koulutusta eri puolilla maailmaa saatavilla olevista kultastandardimenetelmistä. Terveysteknologiayritykset eri puolilla maailmaa käyttävät myös tekoälyä ja Big data -oppimista kehittääkseen tuotetarjontaansa, jotta lääkärit voivat tarjota parasta potilaiden hoitoa. On tärkeää pysyä yhteydessä asiakkaisiimme ja potentiaalisiin asiakkaisiimme. He ovat yleensä teknologian varhaisia ​​omaksujia ja käyttävät aikaa oppiakseen lisää uusista teknologioista ja menetelmistä omissa tiloissaan. Nuorena yrityksenä olemme melko dynaamisia ja työskentelemme jatkuvasti uusien lähestymistapojen, ajatusten ja ideoiden sisällyttämiseksi tarjontaamme.Riday: Kan Innovationsilla työskentelemme tiiviisti asiakkaidemme ja potentiaalisten asiakkaidemme kanssa tunnistaaksemme markkinoiden trendit ja vaatimukset. Myynti- ja markkinointitiimimme tuovat jatkuvasti uusia vaatimuksia asiakkailta, joista keskustellaan kuukausittain, ja sitten käynnistetään markkina- ja kliininen tutkimus liiketoiminnan laajuuden sekä kliinisen lisäarvon ymmärtämiseksi sekä lääkärille että potilaalle. T&K- ja markkinointitiimimme tutkivat myös jatkuvasti uusia teknologioita, jotka ovat saatavilla maailmanlaajuisesti.

StartupTalky: Mitä keskeisiä mittareita seuraat tarkistaaksesi yrityksen kasvun ja suorituskyvyn?

Riday: Ensisijainen tavoitteemme on, että ratkaisumme ovat potilaiden saatavilla ympäri Intiaa ja että tekniikoita käytetään tehokkaasti parempien tulosten saavuttamiseksi. Kuten useimmat yritykset, seuraamme järjestelmien myyntiä, mutta tarjoamme myös useita erilaisia ​​liiketoimintamalleja. Seuraamme asennusten määrää ympäri Intiaa ja myös suoritettavien testien määrää. Olemme myös alkaneet työstää vahvaa koulutuskampanjaa, joka sisältää keskusteluja korkeakouluissa, työpajoja ja webinaareja. Seuraamme myös näitä.

StartupTalky: Mitkä olivat yrityksesi merkittävimmät haasteet kuluneen vuoden aikana ja miten voitit ne?

Riday: Ensisijainen haaste on ollut se, että tämä on konseptimyynti useimmille asiakkaistamme. Useimmilla heistä ei ole vahvaa kliinistä ymmärrystä tekniikasta ja siitä, mitä se voi tehdä heidän hyväkseen. Eivät ole myöskään nähneet tätä käytössä, ja he epäröivät tällaiseen laitteeseen sijoittamisen taloudellisia tuloksia. Olemme myös alkaneet työstää vahvaa koulutuskampanjaa, joka sisältää keskusteluja korkeakouluissa, työpajoja ja webinaareja.

🔥 Empfohlen:  Jasper AI vs CopyAI 2023: Mikä AI-kirjoitustyökalu on PARAS?

Pienenä startup-yrityksenä, joka työskentelee pienivolyymin tavaran parissa, olemme aina kamppailleet oikean tuotantokumppanin löytämisessä. Pientuotantoa Intiassa on jo nyt erittäin vaikea toteuttaa, ja korkeiden tarkkuusvaatimusten kanssa se tekee äärimmäisen vaikeaksi löytää oikean kumppanin, joka näkee saman vision. Käytimme paljon aikaa toimittajien kehittämiseen ja olemme vihdoin onnistuneet saamaan tämän kuntoon vahvoilla laadunvalvontatoimenpiteillä.

StartupTalky: Mitä eri strategioita käytät markkinoinnissa? Kerro meille kaikista toteuttamistasi kasvuhakkereista.

Riday: Käytämme myyntiin konsultatiivista lähestymistapaa. Myyntihenkilöstömme on koulutettu niin syvälle, että he pystyvät keskustelemaan kliinisistä keskusteluista kaikenlaisten lääkäreiden kanssa, ja he ovat myös koulutettuja ymmärtämään klinikoiden/sairaaloiden vaatimukset, jotta he voivat tarjota heille ehdotuksen siitä, kuinka he voivat parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia mahdollisella investoinnilla.

Tämä yhdistettynä sarjaan koulutusverkkoseminaareja ja työpajoja antaa asiakkaille mahdollisuuden saada itseluottamusta omaksua tekniikka omiin käytäntöihinsä. Jaamme säännöllisesti sisältöä, jonka nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat voivat oppia säännöllisesti. Käytämme myös perinteisiä lähestymistapoja, kuten messuja ja seminaareja luodaksemme uusia viittauksia ja kiinnostusta. Meillä on myös vahva jakelija- ja jälleenmyyjäjärjestelmä, joka auttaa luomaan uusia liidejä.

StartupTalky: Mitä tärkeitä työkaluja ja ohjelmistoja käytät yrityksesi sujuvaan pyörittämiseen?

Riday: Käytämme useita ohjelmistoja ja alustoja sujuvaan toimintaamme:

  • LeadSquared CRM:lle
  • Zoho Kirjat ja inventaario
  • JIRA kehittämiseen ja projektisuunnitteluun
  • Fusion 360 mekaaniseen ja teolliseen suunnitteluun
  • Adobe graafiseen suunnitteluun
  • Razorpay ja Gpay maksuihin

Startuptalky: Mitä mahdollisuuksia näet alasi tulevaisuuden kasvulle Intiassa ja muualla maailmassa? Millaista eroa markkinakäyttäytymisessä olet nähnyt Intian osavaltioiden sisällä?

Riday: Diagnostiikkasektori kasvaa nopeasti Intiassa ja mahdollisuuksia tulee olemaan runsaasti. Nyt kun lääketieteen veljeys ottaa käyttöön näyttöön perustuvaa käytäntöä, diagnostisten laitteiden ja instrumenttien kysyntä on kaikkialla läsnä. Raportin mukaan noin 411 miljoonaa ihmistä Intiassa tarvitsee kuntoutusta jossain muodossa.

Niiden vaatimusten täyttämiseksi infrastruktuurin kehittäminen, koulutetut ammattilaiset, huipputeknologia ja arviointiprosessit ovat nousussa, mikä pitää terveysteknologiayritykset hyvällä paikalla. Paikallisten, intialaisten tunteiden laulu otetaan nyt vakavasti, kun teknologiakasvatuksen omaksuminen paranee.
hallituksen kannustimien seurauksena. Tällaisten uusimpien edistysten ansiosta mahdollisuudet ja tulevaisuuden lääkinnällisten laitteiden teollisuus näyttävät valoisammalta.

Länsi-Intia on suhteellisen varhainen omaksuja, joka etsii sekä kliinistä että liiketaloudellista lisäarvoa, mutta kiinteistöt ovat yleensä ongelma. Etelässä keskitytään paljon enemmän tutkimukseen, kun taas pohjoinen keskittyy potilaskoulutuksen teknologioihin.

StartupTalky: Mitä opetuksia tiimisi sai kuluneen vuoden aikana ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuden suunnitelmiisi ja strategioihin?

Riday: Suurin opetus on, että Intiassa lääketieteellisessä tilassa kyse on henkilökohtaisista kosketuspisteistä. Jatkuva kasvojen näyttäminen ja yhteydenpito kontaktiin tuo tuottoa.

🔥 Empfohlen:  Sahaan Suman K - SSK Capitalin johtaja | Bubble Networkin toimitusjohtaja

Olemme myös oppineet, että muunnosajat ovat paljon hitaampia ja että niitä on vauhditettava koulutuksella vahvojen hyvin suunniteltujen työpajojen ja webinaarien avulla. Ymmärsimme myös, että kaikilla kliinikoilla on hyvin erilaisia ​​lähestymistapoja. On tärkeää kuunnella ja oppia jokaisesta keskustelusta ja tuoda oivalluksia takaisin pääkonttoriin. Uudet konseptit edellyttävät joustavuutta useilla aloilla. Tätä joustavuutta aiomme tuoda hinnoitteluun ja liiketoimintamalleihimme, koulutukseen sekä tuotekehitykseen.

StartupTalky: Miten aiot laajentaa asiakkaita, tuotetta ja tiimiä tulevaisuudessa?

Riday: Koulutus! Koulutus! Koulutus! Asiakkaillemme. Ei ole muuta tapaa kuin kouluttaa harjoittajiamme jatkuvasti. Myyttien murskaaminen ja heidän auttaminen kuvittelemaan tulevaisuuden käytäntöjään on prioriteettimme.

Tuotekehitys on aina johdettava markkinanäkemyksistä nykyisen tuotevalikoimamme syklisessä kehityksessä. Uusia tuotteita, kuten ylävartalon pelaaminen sekä all-in-one diabeettisen jalkalaboratorio, kehitetään parhaillaan yhteistyössä joidenkin muiden hienoja juttuja tekevien startup-yritysten kanssa.

StartupTalky: Yksi vinkki, jonka haluaisit jakaa tätä artikkelia lukevien ihmisten kanssa, jotka haluavat ryhtyä yrittäjyyteen?

Riday: “Dhandan” perustamisen ja yrittäjänä olemisen välillä on suuri ero. Jos Intiasta tulee maailman seuraava startup-pääkaupunki, innovaatioita on oltava jatkuvasti, olipa kyse sitten palvelusta tai tuotteesta. Olen aina uskonut, että aloitat jotain, jossa voit luoda vaikutuksen, koska tuo missio ja visio ohjaavat sinua myös silloin, kun asiat muuttuvat vaikeaksi.

Voit lukea muut Recap’22-haastattelut täältä.