Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Riittääkö SEO markkinointistrategiaani? (vastattu)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Riittääkö SEO markkinointistrategiaani? (vastattu)

SEO tai hakukoneoptimointi on prosessi, jolla parannetaan verkkosivuston tai verkkosivun näkyvyyttä ja osuvuutta orgaanisissa hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi on tehokas ja kustannustehokas tapa saada lisää liikennettä ja tuloksia verkkosivustollesi ja auttaa sinua rakentamaan bränditietoisuutta, arvovaltaa ja luottamusta kohdeyleisösi keskuudessa.

Mutta saatat ihmetellä:

Riittääkö SEO markkinointistrategiaani?

Tässä artikkelissa selitämme, riittääkö SEO markkinointistrategiaasi, ja jos ei, miksi näin on ja mitä sinun on täydennettävä SEO-ponnistelujasi digitaalisen markkinoinnin menestyksen saavuttamiseksi.

Riittääkö SEO markkinointistrategiaani?

SEO ei riitä markkinointistrategiaasi, koska SEO on vain yksi markkinointikanava. Tarvitset useita toisiaan täydentäviä digitaalisen markkinoinnin kanavia ja strategioita, jotka auttavat sinua saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Miksi SEO ei riitä markkinointistrategiaasi?

1. SEO on kilpailukykyinen ja dynaaminen

SEO on erittäin kilpailukykyinen ja dynaaminen ala. Miljoonat verkkosivustot kilpailevat samoista avainsanoista ja sijoitustekijöistä. Hakukoneet, kuten Google, Yahoo ja Bing, päivittävät myös jatkuvasti algoritmejaan ja tuovat käyttöön uusia ominaisuuksia ja muutoksia, jotka vaikuttavat hakukoneoptimointiin.

Esimerkiksi Google julkaisi Page Experience- ja Helpful Content -päivitykset, jotka asettavat etusijalle verkkosivustot, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen ja sisältävät sisältöä, joka on aidosti hyödyllistä käyttäjille. ei julkaistu roboteille pelkästään SEO-sijoituksen vuoksi.

Menestyäksesi hakukoneoptimoinnissa sinun on pysyttävä viimeisimpien trendien ja parhaiden käytäntöjen kärjessä, suoritettava säännöllisiä tarkastuksia ja analyyseja sekä otettava käyttöön tehokkaita strategioita ja taktiikoita. Sinun on myös seurattava kilpailijoitasi ja löydettävä tapoja erottua heistä.

Vaikka tekisitkin kaiken oikein, ei ole takeita siitä, että sijoitut hakutulosten kärkeen tai säilytät sijoituksesi pitkään. On monia tekijöitä, jotka eivät ole sinun hallinnassasi, kuten algoritmien muutokset, kilpailijoiden toimet, käyttäjien käyttäytyminen jne.

Siksi sinun tulee monipuolistaa markkinointistrategiaasi ja käyttää muita kanavia ja menetelmiä tavoittaaksesi kohdeyleisösi ja saavuttaaksesi tavoitteesi. Voit käyttää sosiaalista mediaa vuorovaikutukseen seuraajien kanssa, sisältömarkkinointia potentiaalisten asiakkaiden kouluttamiseen ja viihdyttämiseen, sähköpostimarkkinointia asiakkaidesi kasvattamiseen ja pitämiseen, PPC:n avulla välitöntä ja kohdennettua liikennettä, videomarkkinointia tuotteidesi tai palveluidesi esittelyyn, vaikuttajamarkkinointia hyödyntämiseen. sanan sanan voima jne.

🔥 Empfohlen:  Automaattinen SEO ja muut piilotetut helmet

2. SEO ei riitä muuttamaan kävijöitäsi

SEO voi auttaa sinua ohjaamaan lisää liikennettä verkkosivustollesi, mutta liikenne ei yksin riitä kasvattamaan liiketoimintaasi. Sinun on muutettava vierailijasi liideiksi ja asiakkaiksi. Ja sitä varten tarvitset markkinointistrategiaksesi muutakin kuin SEO:n.

  • Sinulla on oltava selkeä arvoehdotus, joka kertoo, mitä tarjoat ja miksi olet erilainen kuin muut.
  • Sinulla on oltava vakuuttava kopio, joka vakuuttaa vierailijasi ryhtymään toimiin.
  • Sinulla on oltava vahva toimintakehotus, joka ohjaa vierailijasi seuraavaan vaiheeseen.
  • Sinulla on oltava käyttäjäystävällinen suunnittelu, jonka avulla kävijöiden on helppo navigoida ja löytää etsimänsä.
  • Sinulla on oltava nopeasti latautuva verkkosivusto, joka ei turhauta vierailijoitasi tai pakota heitä pomppimaan.

Sinulla on myös oltava tulosten optimointistrategia, jonka avulla voit testata ja parantaa verkkosivustosi suorituskykyä. Voit käyttää työkaluja, kuten Google Analytics, Google Optimize, Hotjar jne. seurata ja analysoida verkkosivustosi tietoja, kuten poistumisprosenttia, tulosprosenttia, keskimääräistä sivulla vietettyä aikaa jne. Sinun on käytettävä työkaluja, kuten Crazy Egg, VWO ja Unbounce-toiminnolla voit luoda ja testata erilaisia ​​versioita verkkosivustosi elementeistä, kuten otsikoista, kuvista, painikkeista ja lomakkeista. Näin saat selville, mitkä versiot tuottavat korkeimmat tulosprosentit.

3. SEO ei riitä luomaan suhteita yleisöösi

SEO on hyvä markkinointistrategia, jonka avulla voit houkutella uusia kävijöitä verkkosivustollesi, mutta se ei välttämättä tarkoita, että heistä tulee uskollisia faneja tai asiakkaita. Sinun on luotava suhteita yleisöösi ja ansaittava heidän luottamus ja uskollisuus.

  • Sinun on tarjottava arvoa ja ratkaistava heidän ongelmansa sisällölläsi.
  • Sinun tulisi olla heidän kanssaan yhteydessä sosiaalisessa mediassa ja vastata heidän kommentteihinsa ja kysymyksiinsä. Sinun on lähetettävä heille henkilökohtaisia ​​ja asiaankuuluvia sähköposteja, jotka pitävät heidät kiinnostuneina brändistäsi.
  • Sinun pitäisi tarjota heille kannustimia ja palkintoja heidän uskollisuudestaan.
  • Sinun tulee pyytää heiltä palautetta ja arvosteluja ja osoittaa heille, että välität heidän mielipiteistään.
🔥 Empfohlen:  SEO vs. PPC: kumpi on parempi yrityksellesi?

Voit käyttää työkaluja, kuten HubSpot, Mailchimp, Hootsuite jne. hallitsemaan ja automatisoidaksesi suhteiden rakentamistoimintojasi sekä ohjelmistoja, kuten SurveyMonkey, Typeform ja Trustpilot kerätäksesi ja näyttääksesi palautetta ja arvosteluja yleisöltäsi.

4. SEO ei riitä tavoittamaan laajempaa yleisöä

SEO voi auttaa sinua tavoittamaan suuren ja kohdistetun yleisön, joka etsii aktiivisesti tuotteitasi tai palveluitasi. SEO ei kuitenkaan riitä tavoittamaan laajempaa yleisöä, joka ei ehkä ole tietoinen brändistäsi tai ratkaisuistasi.

Sinun on käytettävä muita markkinointikanavia ja strategioita laajentaaksesi tavoittavuuttasi ja houkutellaksesi lisää potentiaalisia asiakkaita.

Yksi tehokkaimmista tavoista tavoittaa laajempi yleisö on sosiaalisen median markkinointi. Sosiaalisen median markkinointi voi auttaa sinua kasvattamaan bränditietoisuuttasi, sitouttamaan yleisöäsi, edistämään asiakaspalveluasi, vaikuttamaan myyntiisi ja konversioprosentteihisi sekä tulemaan ajatusjohtajaksi. Sosiaalisen median alustoilla on miljardeja aktiivisia käyttäjiä, jotka voivat löytää brändisi erilaisten ominaisuuksien, kuten hashtagejen, tarinoiden, rullien, live-videoiden jne. kautta.

Toinen tapa tavoittaa laajempi yleisö on käyttää sisältömarkkinointia. Sisältömarkkinointi on hyödyllisen ja relevantin sisällön luomista ja jakelua kohdeyleisösi houkuttelemiseksi ja sitouttamiseksi. Sisältömarkkinointi voi auttaa sinua tarjoamaan arvoa ja ratkaisemaan yleisösi ongelmia, kouluttamaan heitä tuotteistasi tai palveluistasi sekä vahvistamaan auktoriteettiasi ja uskottavuuttasi alallasi. Sisältömarkkinointi voi olla monimuotoista, kuten blogikirjoituksia, videoita, podcasteja, infografioita, e-kirjoja, webinaareja jne.

5. SEO ei riitä pitämään asiakkaitasi

SEO on markkinointistrategia, jonka avulla voit hankkia uusia asiakkaita, mutta ei riitä, että pidät heistä kiinni ja teemme heistä uskollisia faneja tai kannattajia. Sinun on käytettävä muita markkinointikanavia ja strategioita hoitaaksesi ja ilahduttaaksesi asiakkaitasi ja rohkaistaksesi toistuviin ostoihin ja viittauksiin.

Yksi parhaista tavoista pitää asiakkaat kiinni on sähköpostimarkkinointi. Sähköpostimarkkinointi on käytäntöä lähettää sähköpostia tilaajillesi tai asiakkaillesi viestiäkseen heidän kanssaan ja saada heidät toimimaan. Sähköpostimarkkinointi voi auttaa sinua rakentamaan suhteita asiakkaisiisi, lähettämään heille henkilökohtaisia ​​ja osuvia viestejä, tarjoamaan heille kannustimia ja palkintoja, pyytämään heiltä palautetta ja arvosteluja sekä muistuttamaan arvolupauksestasi.

🔥 Empfohlen:  Kontrarahastojen merkitys, osakkeet, arvo

Toinen tapa säilyttää asiakkaasi on käyttää videomarkkinointia. Videomarkkinointi on videoiden käyttöä tuotemerkin, tuotteiden tai palveluiden mainostamiseen. Videomarkkinoinnin avulla voit esitellä tuotteitasi tai palveluitasi toiminnassa, esitellä niiden etuja ja ominaisuuksia, jakaa asiakkaiden kokemuksia ja tarinoita, vastata usein kysyttyihin kysymyksiin ja tarjota vinkkejä ja opetusohjelmia. Videomarkkinointi voi myös auttaa sinua lisäämään sitoutumista, luottamusta ja tunteita asiakkaidesi kanssa.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista ja markkinointistrategioista

Jos haluat oppia lisää hakukoneoptimoinnista ja kasvun markkinointistrategioista, tutustu näihin aiheisiin liittyviin oppaisiin:

Yhteenveto: Jos SEO riittää markkinointistrategiaani

SEO on olennainen osa mitä tahansa digitaalisen markkinoinnin strategiaa, mutta se ei yksinään riitä. Sinun on yhdistettävä hakukoneoptimointi muihin digitaalisen markkinoinnin kanaviin ja strategioihin, jotka täydentävät toisiaan ja auttavat sinua saavuttamaan markkinointitavoitteesi. Muuten yrityksesi ei välttämättä kasva odotetulla tavalla.

SEO Chatterin toimitushenkilökunta on hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijoiden tiimi, jota johtaa Stephen Hockman, jolla on yli 15 vuoden kokemus hakukonemarkkinoinnista. Julkaisemme hakukoneoptimoinnin perusteita koskevia oppaita aloitteleville markkinoijille.