Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ring Doorbell Pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon? Parhaat korjaukset

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ring Doorbell Pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon? Parhaat korjaukset

Ei ole väliä missä asut, isossa talossa, asunnossa tai huoneistossa, jokainen tarvitsee toimivan Ring-ovikellon. Hämmästyttävän suunnittelun, helpon asennuksen ja Wi-Fi-yhteyden ansiosta voit varmistaa, että sinä ja perheesi olette turvassa kasvavan rikollisuuden edessä.

Monet asiakkaat olivat sitä mieltä, että sen käyttö ei välttämättä aina ole häiriötöntä yhteysvaikeuksien vuoksi. Koska tiedämme, että sinäkin olet saattanut kokea, että Ring doorbell Pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon, keskustelemme mahdollisista syistä ja joistakin parhaista korjauskeinoista, joita voit kokeilla.

Miksi Ring Doorbell Pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon?

Jotkut yleisimmistä syistä, miksi ovikello Ori ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon, ovat Virheelliset Wi-Fi-kirjautumistiedot ja alhainen akun varaustaso. Se johtuu joko siitä, että annoit väärän salasanan, joko kirjoittamalla aakkoset pienillä kirjaimilla isojen kirjainten sijasta, tai olet unohtanut erikoismerkin. Jos akkua ei ole ladattu, yhteys katkeaa tai ei ehkä edes muodosta yhteyttä

Molemmissa tapauksissa joko varmista, että Wi-Fi-salasana on syötetty oikein, tai lataa ovikello täyteen.

Tarkastellaan muita mahdollisia syitä siihen, että ovikello ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon tai jatkuu offline-tilassa. Kussakin tapauksessa tarkastelemme parhaita korjauksia saadaksemme Ring-ovikellosi takaisin toimimaan.

Heikko Wi-Fi-signaali

Huono Wi-Fi-signaali on toinen syy “ovikellon soitto ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon tai jatkaa offline-tilassa” -ongelmaan. Signaalit esitetään reitittimessä olevilla palkkeilla. Jos tangot eivät ole täynnä (enimmäkseen siksi, että Wi-Fi-reititin on liian kaukana Ring-ovikellosta), ovikellosi heilahtelee ajoittain. Jos signaali on todella heikko, järjestelmä ei ehkä muodosta yhteyttä ollenkaan.

Viallinen sähköliitäntä

Vaikka ovikello on älykäs laite, kodin sähköjohdotusongelmat voivat aiheuttaa internet- tai Wi-Fi-ongelmia, jotka haittaavat ovikellosi sujuvaa toimintaa. Tämä johtuu siitä, että oikosulku tai viallinen sulake voi vaikuttaa reitittimeen, mikä on itse asiassa haitallista Ring-ovikellosi toiminnalle.

Piilotettu Wi-Fi-verkko

Yksi strategia, jota ihmiset käyttävät reitittimiensä hallinnassa, on piilottaa verkkonsa muilta kantaman sisällä olevilta laitteilta. Mutta ole varovainen, koska se voi myös jäädä piiloon Ring-ovikelloltasi. Kun näin tapahtuu, se ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon ja pysyy offline-tilassa.

Alhainen akku tai virtaongelmat

Jos Ring Doorbell on akkukäyttöinen, sinun kannattaa tarkistaa akun prosenttiosuus varmistaaksesi, että sinulla on tarpeeksi mehua.

🔥 Empfohlen:  Säästäjä vs. kuluttaja: 6 asiantuntijavinkkiä rahanhallintaan avioliitossa

Ring Doorbell Pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon? – Parhaat korjaukset

Kun huomaat, miksi Ring Doorbell pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon, voit korjata ongelman seuraamalla näitä ohjeita.

Korjaus 1: Siirrä reititin lähemmäs ovikelloa

Reitittimen ja Ring-ovikellon välisen etäisyyden tarkistaminen on ensimmäinen korjaus, jota suosittelemme “Soita ovikelloa ei yhdistä Wi-Fi-verkkoon” -ongelmaan. Kun W-Fi-signaali on heikko, reitittimen siirtäminen lähemmäs ovikelloa voi korjata ongelman useimmissa tapauksissa. Mitä kauempana laite on reitittimestä, sitä heikompi signaali on.

Korjaus 2: Tee Wi-Fi-verkkosi näkyväksi

Jos olet piilottanut Wi-Fi-verkkosi naapureilta tai vain pysyäksesi nimettömänä, tämä on todennäköisesti syy “ovikellon soitto ei muodosta yhteyttä Wi-Fi-verkkoon” -ongelmaan. Korjaa tämä tekemällä Wi-Fi-verkkosi näkyväksi ja yhdistämällä Ring-ovikello uudelleen.

Korjaus 3: Nollaa ovikello

Jos kokeiltuasi muita vaihtoehtoja ja sinulla on edelleen sama Wi-Fi-ongelma, nollaa ovikello. Voit tehdä tämän pitämällä ovikellon takana olevaa painiketta painettuna muutaman sekunnin ajan. Tämä nollaa koko asennusprosessin.

Korjaus 4: Osta Router Booster

Huolimatta siitä, kuinka monta temppua yrität korjata ongelman, jotkut reitittimet jatkavat heikon Wi-Fi-signaalin antamista. Sen sijaan, että hylkäät reitittimen, miksi et harkitse reitittimen boosterin ostamista? Se toimii useimpien reitittimien Wi-Fi-alueen laajentamiseksi. Tällä tavalla sinun ei ehkä tarvitse siirtää reititintä fyysisesti lähemmäs Ring-ovikelloasi.

Korjaus 5: Vaihda WiFi-salasanasi

Jos käytit erikoismerkkejä WiFi-salasanasi asennuksen aikana, suosittelemme vaihtamaan sen yksinkertaiseksi salasanaksi ja yrittämään uudelleen.

Korjaus 6: Anna oikea WiFi-salasana

Tarkista, että et syötä väärää salasanaa. saatat haluta kirjautua sisään WiFi-tilille varmistaaksesi oikean salasanan.

Korjaus 7: Korjaa sähköliitäntäongelmat

Viallinen ulkoinen johto voi olla ongelman lähde. Aloita katkaisemalla virta ja testaamalla piiri. Tarkista sitten, onko johdotus oikein, ja jos ei, korjaa se.

Korjaus 8: Käytä oikeaa akkua

Olisi parasta, että sinulla on vähintään 16 V akku Ring-laitteessa; mikä tahansa huonompi tai huonompilaatuinen saattaa vahingoittaa ovikelloasi.

Lue myös: WiFi ei toimi puhelimessa, mutta toimii muissa laitteissa? Toimivia korjauksia

Kuinka yhdistää Ring Doorbell Pro WiFi-verkkoon

Ennen kuin aloitat tämän prosessin, lataa akku ja asenna laite. Sen jälkeen Ring Doorbellin yhdistäminen WiFi-verkkoon on yksinkertainen prosessi.

 • Asenna Ring-sovellus iOS- tai Android-laitteeseesi.
 • Luo Ring-tili (tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo sellainen) ja valitse sitten “Määritä laite.
 • Valitse ovikellon malli, johon haluat liittää.
 • Skannaa MAC ID viivakoodi tai QR-koodi laitteen tai tuotteen pakkauksen takapuolelle.
 • Anna kotiosoitteesi ja anna laitteelle nimi.
 • Siirry asetustilaan painamalla laitteen asetuspainiketta. Jos testi onnistuu, laitteen etupuolelle syttyy pyörivä valkoinen valo.
 • Napauta “Liittyä seuraan” ja valitse sitten Soita ovikelloa.
 • Anna haluamasi WiFi-verkon salasana.
🔥 Empfohlen:  Parhaat älykellot 2023: 15 suosituinta kelloa, joita suosittelemme

Kuinka nollaan Ring Doorbell WiFi -asetukset

Joskus Ring Doorbell pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon, ja sinun on ehkä nollattava se. Noudata alla olevia ohjeita.

 • Irrota ovikello kiinnityskannattimestaan.
 • Kirjaudu Ring-sovellukseen ja valitse valikkovaihtoehto.
 • Valitse ovikellosi ja sitten “Laitteen kunto” ja “Vaihda WiFi-verkko.”
 • Paina sormuksen takana olevaa oranssia painiketta.
 • Yhdistä sitten renkaaseen puhelimellasi.
 • Voit nyt yhdistää renkaasi kotisi WiFi-verkkoon.

Kuinka vaihtaa Ring Doorbell WiFi ilman poistamista

Voit säästää aikaa, kun tiedät, kuinka voit helposti vaihtaa Ring-laitteidesi WiFi-verkon irrottamatta etulevyjä tai irrottamatta telineestä epävarmana.

#1. Käytä tätä viivakoodia tai QR-koodia

Yksi tärkeimmistä syistä vastaanottimen tallentamiseen on, että sen mukana tulee lisäkoodeja, joita voit käyttää asennuksen aikana. Jokaisen Ring-gadgetin mukana tulee QR-koodi tai viivakoodikoodi.

Jos sinulla ei ole näitä QR-koodeja, sinulla on oltava fyysinen pääsy laitteeseesi, jotta voit jatkaa asennusprosessia.

#2. Käytä samaa WiFi-nimeä ja salasanaa

Voit myös käyttää näppärää kiertotapaa huijataksesi Ring-laitteen muodostamaan yhteyden samaan WiFi-verkkoon.

Sinun on nimettävä uusi WiFi-verkkosi sama kuin vanha WiFi-verkkosi ja annettava sille sama salasana. Tämä huijaa Ring-laitteesi ajattelemaan, että se on edelleen yhteydessä samaan WiFi-verkkoon, johon se oli alun perin yhteydessä.

Tämä lähestymistapa on tehokkain, jos vaihdat WiFi-laitteita, kuten ostat uuden reitittimen tai muutat ja joudut kirjautumaan uudelle Internet-palveluntarjoajalle.

#3. Paina soittoäänen nollaus/asetuspainiketta

Ring Doorbell Pro -laitteiden nollauspainike on sivulla, ja useimpien Ring-ulkokameroiden nollaus-/asetuspainike on yläosassa.

Irrota etulevy ja paina oranssia painiketta nollataksesi WiFi-yhteyden Ring Doorbell Pro 1:ssä ja 2:ssa. Pääset nollauspainikkeeseen irrottamalla pohjassa olevan turvaruuvin.

Kuinka poistaa Ring Doorbell nollataksesi WiFi

Joskus Ring Doorbell Pro ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon, koska sinun on poistettava laitteesi tililtäsi. Alla olevat vaiheet osoittavat, kuinka voit ratkaista sen.

 • Avaa puhelimesi Ring-sovellus ja valitse Soita ovikello, jonka yhteyden haluat katkaista.
 • Mene “Laite asetukset.”
 • Napsauta sitten valikosta “Yleiset asetukset”.
 • Napsauta lopuksi “Poista tämä laite”.
🔥 Empfohlen:  10 parasta sähköpostimarkkinointipalvelua aloittelijoille

Miksi ovikelloni ei muodosta yhteyttä asennuksen aikana?

Ring-gadget ei tunnista verkkoyhteyttäsi, koska se toimii 5 GHz:n alueella. Valitettavasti Ring Doorbell on yhteensopiva vain 2,4 GHz verkkojen kanssa.

Useimmissa tapauksissa asiakkaat voivat vaihtaa Internet-yhteytensä 5GHz:stä 2,4GHz:iin manuaalin avulla.

Jos haluat säilyttää 5 GHz yhteyden, sinun on hankittava kehittyneitä Ring-tuotteita, kuten Ring Video Doorbell 3, Ring Video Doorbell Pro ja muut laitteet, joita voit tutkia Ring-sovelluksen kautta.

Johtopäätös

Ring Doorbell on yksinkertainen mutta arvokas teknologiapohjainen ratkaisu, jota käytetään käytännössä missä tahansa kodissa.

Ring Doorbells ei kuitenkaan ole aina miellyttävä kokemus. Saatat kohdata teknisiä ongelmia. Tämän viestin avulla sinun pitäisi pystyä ratkaisemaan Ring Doorbell Pro -ongelma, joka ei muodosta yhteyttä WiFi-verkkoon nopeasti.