Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Rocket Money Review: plussat, miinukset, ominaisuudet ja hinnat (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Rocket Money Review: plussat, miinukset, ominaisuudet ja hinnat (2023)

Oletko koskaan unohtanut peruuttaa tilauksen ja hukannut sen seurauksena rahaa?

Kuntosalijäsenyys, jota et koskaan käytä. Audible-hyvitykset, jotka olet unohtanut. Se meditaatiosovellus, jota kokeilit viikon ja luovuit siitä.

Jos jokin näistä kuulostaa tutulta, et ole yksin. Äskettäisessä tutkimuksessa tarkasteltiin tilauskuluja 21 kategoriassa.[1] Kyselyn mukaan 84 % aliarvioi liittymäkulut ja 197 % nousua alkuperäisestä arvauksesta todellisiin kuluihinsa.

Ja vaikka on helppo aliarvioida tilauksiin kuluttamasi rahasumma, Rocket Moneyn kaltaiset palvelut helpottavat niiden peruuttamista – ilman, että sinun tarvitsee käydä neuvotteluja itse.

Mikä on rakettiraha?

Rakettirahat on sovellus, joka voi tunnistaa ja peruuttaa ei-toivotut tilaukset, alentaa laskujasi, saada hyvityksiä maksuista ja katkoksista sekä löytää parempia tarjouksia jo käyttämistäsi palveluista. Se tarkastelee taloudellisia tottumuksiasi, seuraa laskujasi ja tarjoaa henkilökohtaisia ​​talousraportteja, jotka tekevät säästämisestä helppoa. Yrityksen mukaan sovellus on auttanut ihmisiä säästämään yli 14 miljoonaa dollaria sen perustamisesta vuonna 2015 lähtien.

Rocket Money on ladattavissa ja käytettävissä ilmaiseksi, mutta se veloittaa sinulta 40 % heidän neuvottelemistaan ​​vuosittaisista säästöistä. He myös veloittavat käyttökatkosten hyvityksistä ja Pay Advance -palvelustaan.

Lisäksi tarjolla on maksullinen premium-vaihtoehto, joka tarjoaa käyttäjille premium-chatin, saldon synkronoinnin, peruutuspalvelun ja paljon muuta. Tämä palvelu maksaa 3–12 dollaria kuukaudessa. Vaikka käyttäjät voivat valita maksamansa summan, ei ole selvää, mitä lisäominaisuuksia saat maksamalla enemmän.

Onko Rocket Money turvallista?

Koska sovellus vaatii sinua yhdistämään taloustilisi, turvallisuus on aiheellinen huolenaihe. Rocket Money käyttää pankkitason, 256-bittistä salausta, ja sillä on vain lukutason pääsy tietoihisi, joten sinun ei tarvitse huolehtia rahoitustilien muuttamisesta. Yritys ei myöskään myy tietojasi ilman suostumustasi.

Rocket Moneylla on 4,5 5 tähden arvosana Trustpilotissa (entinen Truebill), ja käyttäjät kertovat, että he ovat pystyneet säästämään oikeaa rahaa, sovellus on helppokäyttöinen ja että Rocket Money tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua. Asiakkaiden suurimmat valitukset liittyvät siihen, että palvelun ja maksujen avulla ei säästetä riittävästi.

Se on saatavilla Apple- ja Android-laitteille.

Kuinka Rocket Money toimii?

Rocket Moneyn käyttäminen on melko yksinkertaista. Lataa sovellus siirtymällä iTunesiin tai GooglePlayhin tai kirjoittamalla puhelinnumerosi Rocket Money’siin verkkosivusto ja he lähettävät sinulle latauslinkin tekstiviestillä. Kun sinulla on sovellus, rekisteröi Rocket Money -tili Facebookin tai sähköpostin kautta.

🔥 Empfohlen:  10 SEO:n etua pienyrityksille

Kun olet luonut tilin, sinun on linkitettävä pankkitilisi ja luottokorttisi, jotta sovellus voi analysoida tietosi. Kun tämä on valmis, he käyvät läpi tilisi ja etsivät tilauksia ja muita paikkoja, joissa voit mahdollisesti säästää rahaa. Voit sitten valtuuttaa heidät neuvottelemaan tai peruuttamaan laskut puolestasi tai voit käyttää tietoja neuvottelemaan itse.

Kuinka Rocket Money auttaa sinua säästämään rahaa

Rocket Money toimii yhdessä sinun ja liittymäsi sekä palveluntarjoajien kanssa säästääkseen rahaa. The yhtiö toteaa että keskimääräinen Rocket Money -käyttäjä säästää 512 dollaria vuodessa.

Tilauksen seuranta

Tilausten seurantaominaisuuden kautta Rocket Money tarkistaa linkitetyt tilit ja etsii maksamasi tilaukset. Tämä voi olla viihdettä, kuten Netflix tai Spotify, kuntosalijäsenyys tai jopa Dropbox tai luottovalvontapalvelu. Se analysoi kaikki niihin liittyvät tiedot, mukaan lukien eräpäivät tai jos hinta on muuttunut.

Jos sinulla on ilmainen versio, Rocket Moneyn palvelu päättyy tähän. Kaikki muut toimet, olipa kyseessä tilauksen peruuttaminen, tilauksen alentaminen tai jopa sen käyttötavan muuttaminen, on sinun aloitettava. Jos sinulla on kuitenkin premium-palvelu, voit halutessasi, että he peruuttavat tilauksesi puolestasi.

Voit aloittaa sen suoraan sovelluksesta “Toistuva”-välilehdeltä, josta löydät kaikki tunnistamasi toistuvat tilauksesi. He voivat myös pyytää hyvitystä tilinylityksestä tai myöhästymismaksuista.

Laskujen pienentäminen

Sen lisäksi, että voit peruuttaa käyttämättömät tai ei-toivotut tilaukset, Rakettirahat voi auttaa sinua alentamaan laskujasi. He keskittyvät ensisijaisesti kaapeli- ja Internet-palveluntarjoajiin sekä matkapuhelinoperaattoreihin, mutta he saattavat myös auttaa muissa laskuissa, kuten SiriusXM tai Audible.

Jotta voit hyödyntää tätä ominaisuutta, sinun on ladattava viimeisimmät laskut palveluntarjoajiltasi tai muodostettava yhteys tileihisi. Kun olet antanut laskusi ja palvelutietosi, Rocket Money alkaa neuvotella alennetun verokannan kanssa. Tämä voi tarkoittaa tarjoushinnan löytämistä, maksujen alentamista tai poistamista tai yksinkertaisesti kuukausimaksun alentamista.

Jos Rocket Money menestyy, yritys leikkaa 40 % vuotuisista säästöistäsi jokaista laskua kohden, jota he voivat alentaa. Joten jos he säästävät 50 dollaria, yritys pitää 20 dollaria. Jos he eivät kuitenkaan pysty säästämään rahaa, et maksa mitään.

🔥 Empfohlen:  2023 Black Friday- ja Cyber ​​Monday -tarjoukset kotona työskenteleville

Aiheeseen liittyvä: Tarvitsetko apua laskujen maksamiseen? Tässä on mitä voit tehdä saadaksesi apua nyt.

Palvelukatkojen seuranta ja hyvityksen saaminen

Yksi Rocket Moneyn ainutlaatuinen ominaisuus on sen valvonta katkospalvelun varalta. Jos alueellasi on kaapeli- tai internetpalvelukatkos, Rocket Money pyytää tilillesi hyvitystä siltä ajalta, kun palvelu ei ollut käytettävissä. Jos asut paikassa, jossa palvelukatkokset ovat alttiita tai sinulla on epäluotettava palveluntarjoaja, tämä voi tuoda merkittäviä säästöjä.

Laskuneuvottelupalveluiden tapaan he pitävät 40% säästöistä, jos he voivat saada sinulle tiliotteen hyvityksen.

Muita tapoja Rocket Money auttaa sinua hallitsemaan rahojasi

Palvelujen neuvottelemisen ja peruuttamisen lisäksi on olemassa muita tapoja, joilla Rocket Money voi auttaa parantamaan talouttasi:

  • Katso koko taloudellinen kuvasi. Rocket Money näyttää tilauksesi, toistuvat laskut ja sekalaiset toistuvat maksut yhdessä kätevässä paikassa. Voit käyttää näitä tietoja ymmärtääksesi, kuinka paljon rahaa käytät verrattuna siihen, kuinka paljon säästät kuukausittain.
  • Luo budjetti. Napauttamalla “Aloita budjetti” -ruutua kojelaudassasi voit tehdä budjetti tulojen ja elämäntapojen tarpeisiin. Budjetointiominaisuuden avulla on helppo pitää menosi kurissa kategorioittain.
  • Aseta säästötavoitteet. Riippumatta siitä, säästätkö käsirahaa varten asunnosta tai seuraavasta lomastasi, Rocket Money voi auttaa sinua saavuttamaan säästötavoitteesi. Smart Savings -ominaisuuden avulla voit määrittää automaattiset siirrot ja pitää rahasi FDIC-vakuutetulla tilillä.
  • Vältä tilinylityksiä. Rocket Money tarjoaa Balance Alerts -ominaisuuden, joka voi ilmoittaa sinulle aina, kun saldosi putoavat tietyn kynnyksen alle. Tämä voi auttaa sinua välttämään tilisi ylityksen ja siihen liittyvien tilinylitysmaksujen maksamisen.

Rocket Money Pay Advance

Tämän ominaisuuden avulla voit pyytää jopa 125 dollaria työnantajaltasi ennen seuraavaa palkkaasi. Jotta voit käyttää Pay Advancea, sinulla on oltava linkitetty pankkitili ja oltava aktiivinen Rocket Money -tili. Sinun on myös oltava osoittanut kuuden kuukauden suoran talletuksen etkä käytä tai tilaa muita ennakkomaksupalveluita.

Rocket Money ehdottaa, että annat heille tippiä tämän palvelun käytöstä, suositeltu määrä 12 % ennakkomaksun määrästä, mutta se on valinnainen. Jos päätät olla antamatta heille tippiä, he väittävät, että se ei vaikuta kykyysi saada palkkaennakko.

🔥 Empfohlen:  Windows 11 saada tekoälypohjaiset Snap Layouts -ominaisuudet

Jos aiot käyttää tätä palvelua, muista lukea ehdot huolellisesti, jotta ymmärrät täysin takaisinmaksutiedot.

Vaihtoehtoja Rocket Moneylle

Vaikka Rocket Money on laillinen, luotettava ja turvallinen palvelu, joka voi peruuttaa tilaukset ja säästää rahaa, on muitakin vaihtoehtoja.

Trimmata

Trim on toinen ilmainen sovellus, joka auttaa käyttäjiä peruuttamaan tilauksia, alentamaan laskuja ja säästämään rahaa. Se veloittaa 33 % säästöistä laskujen alentamiseksi eikä veloita peruutuspalveluista. Suurin ero Trimin ja Rocket Moneyn välillä on, että Trimillä ei ole kykyä peruuttaa yhtä monta laskua kuin Rocket Money.

Billshark

Kuten Rocket Money and Trim, Billshark voi peruuttaa ei-toivotut tai käyttämättömät tilaukset puolestasi. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä palveluun, yhdistää pankkitilisi ja valtuuttaa Billshark työskentelemään tilauspohjaisten palveluntarjoajien kanssa vähentääksesi tai peruuttaaksesi palveluitasi. He tarjoavat myös ilmaisen vakuutusten vertailutyökalun, joka auttaa sinua löytämään parhaat hinnat.

Billshark ei voi neuvotella apurahoista, luottokorteista tai vakuutuksista. Yritys veloittaa 40 %:n maksun summasta, jonka he voivat säästää puolestasi, ja 9 dollaria peruutetusta tilauksesta.

Rocket Money -arvostelun yhteenveto

Rakettirahat on ilmainen, helppokäyttöinen sovellus, joka sisältää useita rahaa säästäviä ominaisuuksia. Tilausten peruuttamisen lisäksi sovellus voi neuvotella laskujasi ja auttaa sinua asettamaan ja seuraamaan säästötavoitteita. Se tarjoaa myös ominaisuuksia, jotka antavat sinulle paremman kokonaiskuvan taloudestasi.

Vaikka voit neuvotella laskusi itse, ei ole takeita siitä, että voit saada samat säästöt kuin Rocket Moneylla. Jos sitä käytetään oikein, laskujen neuvottelusovellukset voi johtaa passiivisiin säästöihin.