Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Roku OS 11 mahdollistaa kuviesi näytönsäästäjinä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Roku OS 11 mahdollistaa kuviesi näytönsäästäjinä

Roku ilmoitti tänään, että Roku OS 11 saapuu laitteisiin tulevina viikkoina, ja puolivuosittainen päivitysjakso tuo uusia ominaisuuksia ja tiloja – ja melkoisen parannuksen näytönsäästäjiin.

Roku Photo Streams -sovelluksen avulla voit käyttää omia valokuviasi (tai jonkun muun kuvia, oletettavasti) korvaamaan Roku-näytönsäästäjillä vuosien varrella olleet jonkin verran sarjakuvamaiset teemat. Ei se tarkoita, että ne olisivat olleet huonoja, mutta niistä puuttui ehdottomasti Applen, Googlen ja Amazonin peliin tuoma hienostuneisuus ja fotorealismi, mikä teki käyttämättömästä televisiostasi digitaalisen taideteoksen.

Roku Photo Streamsin avulla voit ladata kuvia Roku-laitteellesi joko tietokoneen tai puhelimen kautta. Ja voit jakaa streameja muiden Roku-käyttäjien kanssa, mikä tekee näytönsäästäjäalbumien tekemisestä helppoa ystäville ja perheelle. Ja kun jaat streamin, myös toinen henkilö voi lisätä siihen valokuvia.

Lisää Rokusta

Roku

“Me Rokulla keskitymme laserilla räätälöimään suoratoiston ja visuaalisen kokemuksen asiakkaidemme henkilökohtaisten mieltymysten mukaan”, Rokun tuote- ja kokemusjohtaja Gidon Katz sanoi lehdistötiedotteessa. “Ymmärrämme, että kaikki eivät ole vuorovaikutuksessa televisionsa kanssa samalla tavalla, joten olemme ylpeitä voidessamme tarjota alustan, joka on täynnä valinnanvaraa ja samalla tarjoamalla käyttäjillemme helppokäyttöisen kokemuksen. Roku OS 11:n avulla tarjoamme alustan, jossa on uusia henkilökohtaisia ​​päivityksiä haun, äänen ja sisällön löytämisessä sekä uusi ominaisuus, jonka avulla asiakkaamme voivat näyttää ja jopa jakaa valokuva-albumeja Roku-laitteiden kautta.”

Roku Photo Streams on suuri lisäys. Mutta se on kaukana ainoasta.

Asioiden äänipuolella on uusia äänen ja puheen selkeyden tiloja, jotka “tunnistavat ja vahvistavat dialogia dynaamisesti, jotta et menetä sanaakaan”. Roku Streamerille ja Roku Speakersille tulee myös uusia tiloja, mukaan lukien Standard, Dialogue, Movie, Music ja Night. Ja uusi A/V Sync -toiminto auttaa varmistamaan, että näkemäsi vastaa kuulemaasi.

🔥 Empfohlen:  Wartość netto Roberta Kiyosakiego w 2023 roku: jak bogaty ojciec zarobił miliony

Myös sisällön löytäminen on saamassa vauhtia. “What To Watch” saa oman paikan Rokun kotivalikossa, mikä auttaa sinua löytämään katsottavaa vieläkin nopeammin.

Laitteen määrittäminen on nyt entistä helpompaa äänikäyttöisen näppäimistön ansiosta. Voit syöttää sähköpostiosoitteet, salasanat ja PIN-tiedot puhumalla – nyt espanjaksi, saksaksi ja portugaliksi.

Myös Roku-mobiilisovellus saa hieman kohua tämän käyttöjärjestelmän päivityksen myötä, sillä se tarjoaa paremmat tiedot saatavilla olevasta sisällöstä, mikä tekee asioiden katsomisen paikan löytämisestä entistä helpompaa.

Roku OS 11 alkaa julkaista tulevina viikkoina. Se osuu yleensä ensin Roku-pelaajiin, sitten Roku-televisioihin.

Table of Contents