Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Roskakorin puhdistusyritys: Ultimate Side Hustle Guide

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Roskakorin puhdistusyritys: Ultimate Side Hustle Guide

Roskakorien siivousyritys

Jos olet etsinyt tapaa saada jatkuvaa tulovirtaa, roskakorin siivousyritys voi olla vain tilaisuus sinulle. Kuten sanonta kuuluu, ja tämä voisi kirjaimellisesti olla seuraava kultakaivoksen liikeideasi.

Voitko ansaita rahaa roskakorien siivousyrityksellä?

A roskakorin siivousyritys voi olla erittäin kannattavaa. Yleiskustannukset ovat suhteellisen alhaiset, ja asiakaskunnan rakentaminen voi levitä nopeasti edullisen markkinoinnin, suusta suuhun ja viittausten avulla. Markkinoille pääsyn esteet ovat melko alhaiset, eikä muodollista pätevyyttä, koulutusta tai sertifiointia vaadita.

Roskakorien puhdistusteollisuus

Jokaisessa kotitaloudessa on vähintään kaksi, ellei enemmänkin, roskakoria. Näitä voivat olla kierrätysastia, ruokajätesäiliö ja tavalliset roskakorit.

Näitä roska-astioita käytetään päivittäin ja ne likaantuvat ja haisevat nopeasti. Useimmat ihmiset tietävät, että heidän pitäisi puhdistaa ja poistaa haju likaiset roskakorinsa, mutta he eivät halua, koska se on ilkeää työtä. Täällä tulee roskakorisiivouspalvelu hoitamaan heidän likaiset roskakorinsa.

The jätteenkeräyspalveluala Yhdysvaltain markkinoilla kannattaa 60,2 miljardia dollaria vuonna 2021 ja sen odotetaan kasvavan 1,3 prosenttia.

Tämä on uusi tyyppi siivousyritys, mutta se etenee nopeasti, koska kukaan muu ei tee sitä. Toinen etu on kohtuuhintaisuus päästä alkuun ja päästä markkinoille, ja markkinoille pääsyn esteet ovat suhteellisen alhaiset.

Kuinka perustaa oma roskakorisiivousyritys

Jos haluat aloittaa roskakorien siivousyrityksen, sinun on tiedettävä, mistä löytää likainen roskakori. Haluat siivota mahdollisimman monta roskakoria lyhyessä ajassa, ja kannattaa valita pieni palvelualue, jossa se on mahdollista.

Sinun on luotava palvelusuunnitelma, määritettävä kohdemarkkinasi ja mainostettava heille. Muista, että tavoitteesi on puhdistaa tölkit ja poistaa haitalliset bakteerit, poistaa hajuja ja estää toukat.

Tarvitset joitain materiaaleja, mukaan lukien kotitoimiston, pitääksesi sinut ja sinun tapaamiset järjestetään. Jotta voit tarjota erinomaista palvelua, sinun täytyy kommunikoida, saapua paikalle ajoissa ja lunastaa lupauksesi asiakkaillesi.

Painepesusuunnitelma – 0-7 000 dollaria kuukaudessa

Tutustu vaiheittaiseen järjestykseen painepesuyrityksesi käynnistämiseksi kotoa käsin… Pienellä pääomalla

Liiketoimintasuunnitelman laatiminen

Sinun täytyy luoda liiketoimintasuunnitelma jos haluat tehdä uskomatonta työtä tarjoaessasi siivouspalveluasi. Tavoitteena on löytää mahdollisimman monta roskakorien siivousmahdollisuutta, mutta se voi nopeasti karkaa käsistä. Jokaisella asuinalueella on suuri määrä roskasäiliöitä. Yrityksesi voi räjähtää käsistä, jos et suunnittele hyvin.

Palvelualueesi ja kotiasiakasvaihtoehtojen tuntemisen lisäksi sinun tulee päättää, kuinka monta tuntia voit työskennellä ja onko olemassa ihmisiä, joita voit palkata auttamaan. Sinun on ymmärrettävä alueesi lupa- ja kaavoitusstandardit.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Sinun tulisi myös ymmärtää puhdistusprosessi. Haluat oppia tehokkaimmat ja tehokkaimmat tavat puhdistaa roskakorit. Haluat testata näitä desinfiointivaihtoehtoja omissa roskakoreissasi nähdäksesi, mikä toimii parhaiten.

Kohdemarkkinat

Helppo vastaus siivouspalvelusi kohdemarkkinoille on kuka tahansa, jolla on roskakori tai roskakori. Vaikka kuulostaa houkuttelevalta löytää mahdollisimman monta asiakasta tulojesi kasvattamiseksi, älä aloita liian nopeasti. Et pysy perässä ja saatat menettää asiakkaita.

Päätä, kenet haluat kohdemarkkinasi olevan, ja mainosta heille. Voit harkita kiireistä perhettä, jossa on enemmän kuin yksi lapsi, jolla ei ole aikaa siivota roskakoriaan. Roskakorisiivouspalvelu sopii heille ihanteellisesti. Jos haluat tietyn kaupunginosan kohdemarkkinaksesi, varmista, että naapurit näkevät sinut roskakorisiivousjärjestelmäsi kanssa.

🔥 Empfohlen:  Onko Wayfair laillinen? Kaikki mitä sinun tulee tietää kodintarvikejättiläisestä

Kulut / juoksevat kulut

Sinun on tehtävä investointi roskakori- ja roska-astioiden puhdistuspalvelun käynnistämiseksi. Se on pienempi investointi kuin muut jätepalvelut. Näet sijoituksellesi nopeasti korkean tuoton.

Tarvitset kuorma-auton tai pakettiauton, erityisesti siivousalaa varten. Tämä auttaa sinua pysymään liikkeellä, jotta pääset helposti asiakkaidesi luo. Se pitää myös jätteet ja roskat poissa henkilökohtaisesta ajoneuvostasi.

Yritysajoneuvolla pystyt paremmin seuraamaan siivousalan tarvittavia kilometrejä ja huoltoa. Haluat varmistaa, että sinulla on oikeat tarvikkeet bakteerien puhdistamiseen, haitallisten bakteerien poistamiseen ja roskakorien desinfiointiin ilman vahvoja kemikaaleja.

Kaikki nämä kohteet voivat maksaa sinulle aloittamisesta. Se voi olla enemmän riippuen ostamasi pakettiauton tai kuorma-auton tyypistä.

Pakettiauto on kertaluonteinen, ellet aio laajentaa useisiin ajoneuvoihin. Siivoustarvikkeet, kilometrit, kaasu ja huolto ovat kaikki toistuvia kustannuksia, jotka sinun on varmistettava, että sinulla on budjetti.

Veloitus / Hinnoittelumalli

Sinun tulisi harkita porrastetun hinnoittelun tarjoamista tarjoamillesi palveluille eri tasoilla. Monet asiakkaasi haluavat sopia aikataulun kanssasi ja sitten unohtaa sen. He haluavat vain tulla kotiin puhtaaseen roskakoriin.

Sinun tulisi tarjota kertasiivous, kuukausittainen siivous ja kahden kuukauden siivous. Mitä useammin asiakkaasi päättävät siivota roska-astiansa tai roska-astiansa, sitä vähemmän se maksaa heille.

Kertasiivouksen keskihinta on noin 20-30 dollaria per roskakori. Kahden kuukauden siivous maksaa noin 12–15 dollaria roskakoria kohden, ja kuukausittaiset palvelut ovat 8–12 dollaria roskakoria kohden.

Yritystä perustaessasi on tärkeää suojata itsesi ja vähentää henkilökohtaista riskiäsi. Paras tapa tehdä tämä on tee yrityksestäsi osakeyhtiö (LLC).

Koska yrityksesi käsittelee jätettä ja jätevettä, LLC voi vähentää henkilökohtaisia ​​velvoitteitasi. Se yksinkertaistaa myös paperityötä ja verotusta.

On joitakin lomakkeita ja maksuja liittyy LLC:ksi ryhtymiseen.

Rekisteröidy verottajaksi

Kun perustat yrityksen ja ansaitset rahaa, sinun on maksettava veroja rahoista. Sinun on myös rekisteröitävä yrityksesi Internal Revenue Service (IRS) -palveluun, jotta he voivat varmistaa, että maksat veroja oikein.

Sinun on rekisteröidyttävä maksaaksesi osavaltion ja liittovaltion verot. Kun menet verohallinnon verkkosivuillasinun on täytettävä osavaltiotasi koskevat asianmukaiset tiedot.

Tarvitset liittovaltion työnantajan tunnusnumeron (EIN). Onneksi voit tehdä tämän kaiken yhdessä paikassa. Täytä kaikki lomakkeet, niin olet rekisteröitynyt maksamaan yritykseesi liittyvät verot.

Avaa yrityspankkitili

Haluat luoda pankkitilin, joka on tarkoitettu vain yrityksellesi. On monia syitä, miksi tämä on hyvä idea. Sen avulla voit pitää yritykseen tulevat ja sieltä lähtevät rahat erillään henkilökohtaisesta taloudestasi. Tämä helpottaa yrityksesi verojen ilmoittamista ja ilmoittamista, koska sinulla ei ole eri tulovirtoja sekoitettuna.

Axos Basic Business Checking – 100 dollarin bonus

Nolla kuukausittaiset ylläpitomaksut ja kuukausittaiset vähimmäissaldovaatimukset. Ensimmäiset 50 sekkiä ovat ILMAISIA, ja saat rajattomasti kotimaan pankkiautomaattimaksujen korvauksia. Vain 1000 dollaria vähintään avattava talletus!

Yrityksille suunnattuja pankkitilejä on monia. Axos Pankki tarjoaa rekisteröitymisbonuksen, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon yrityksellesi.

🔥 Empfohlen:  20+ Best Summer Side Hustles (2023-lista)

Mitä laitteita ja materiaaleja tarvitset

Koska tarjoat painepesupalvelua, sinulla on oltava veden saatavuus ja tapa käsitellä jätettä.

Tarvitset kuorma-auton puhdistusaineiden, letkujen ja muiden tarvikkeiden, kuten rievujen ja paperipyyhkeiden, säilyttämiseen ja siirtämiseen. Sinun tulee harkita säilytysastiaa tavaroiden säilyttämistä varten, kun olet työssä. Tämä auttaa estämään niiden vuotamisen.

Haluat varmistaa, että siivoat itsesi. Tämä sisältää työskentelypaikan jalkakäytävän ja ajotien pesemisen.

Haluat saada vaatteita, joita käytät erityisesti siivouksen aikana. Haluat ehkä harkita paitojen ostaminen sinun kanssasi yrityksen logo niiden päällä.

Mitä lupia ja lisenssejä tarvitset

Sen lisäksi, että luot LLC:n ja rekisteröidyt maksamaan yrityksesi veroja, on olemassa joitain muita lupia ja lisenssejä, joita saatat tarvita.

Luvat ja lisenssit vaihtelevat asuin- ja työpaikkasi mukaan. On parasta tarkistaa paikkakuntasi tai läänin virkailijatoimistosta.

On olemassa joitakin yleisiä lisenssejä, jotka sinun on harkittava. Tarvitset todennäköisesti yleisen toimiluvan toimiaksesi yrityksesi.

Saatat tarvita kaavoitusluvan, josta käy ilmi alueet, joilla yritys voi tai ei voi toimia. Joissakin maakunnissa tai kaupungeissa on tiukat säännöt yrityksille.

Saatat tarvita ympäristöluvan. Jotkin paikallis- ja osavaltiohallitukset vaativat lupia, jotka perustuvat ilmaan tai veteen mahdollisesti levitettävään saasteen määrään. Tämän liiketoiminnan perusteella saatat tarvita tämäntyyppisen luvan.

Kuinka kasvattaa roskakorisiivousyritystäsi

Paras tapa kasvattaa liiketoimintaasi on suusta suuhun. Tarjoa ylivoimaista palvelua asiakkaillesi, ja he kertovat sinusta naapureilleen. Voit mainostaa mainostaululla ja luoda lentolehtisiä jaettavaksi tai lähetettäväksi.

Voit ottaa yhteyttä yrityksiin ja ravintoloihin ja keskustella heidän kanssaan jäteastioiden siivouksesta. Voit mainostaa yritystäsi kuorma-autollasi ja jakaa käyntikortteja eri paikoissa, kuten kirkoissa ja muissa suurissa kokoontumisissa.

Yrityksen nimi ja logo

Yrityksesi nimi ja logo ovat tärkeimpiä ja vaikeimpia asioita, joita voit tehdä yrityksesi suhteen. Haluat nimen, joka on mieleenpainuva ja erottuu joukosta.

Haluat logon, joka puhuu yrityksellesi ja seisoo yksinään ilman, että sinun tarvitsee sanoa tai tehdä mitään muuta. On olemassa mahtavia (ja edullisia) freelance-sivustoja, kuten Fiverr joiden avulla voit luoda yrityksellesi upean nimen ja logon.

Kun olet määrittänyt nimesi ja logosi, haluat luoda markkinointituotteita, kuten käyntikortteja, lentolehtisiä ja swagija, joita voit jakaa asiakkaille.

Aloita verkkosivusto

Kun olet luonut liiketoimintasuunnitelmasi, yrityksen nimen ja logon, sinun on luotava verkkosivusto. Voit palkata jonkun luomaan sinulle verkkosivuston tai voit luoda oman.

Etsi verkkotunnus alkaen 0,88 dollaria

Elämme sähköisessä maailmassa, jota ohjaa sosiaalinen media. Yrityksesi menestyksen kannalta on tärkeää, että olet siellä läsnä. Sinun tulee myös olla luova ja erottua joukosta.

Mainosta ja luo liidejä Facebookin avulla

Sosiaalinen media on enemmän kuin vain ihmisiä, jotka esittelevät kuvia viikonlopultaan. Se on loistava työkalu liiketoiminnan ajamiseen. Riittää, kun yksi henkilö mainitsee yrityksesi sosiaalisessa mediassa, ja sinulla on paljon uusia liidejä. Sinä pystyt mainostaa yritystäsi Facebookissa ja tuottaa paljon liidejä.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita

Jäteastioiden ja roska-astioiden siivouksesta voi saada hyvän summan rahaa riippuen siitä, kuinka monta roska-astiaa tai roska-astiaa puhdistat. Mitä enemmän puhdistat, sitä enemmän voit ansaita rahaa. Jos todella haluat laajentaa toimintaasi ja lisätä tulojasi, voit lopulta palkata työntekijöitä.

🔥 Empfohlen:  Art Martori Voittaa huijarisyndrooma & julkaise verkkosivustosi Lue artikkeli

Yllä olevien numeroiden avulla, jos teet kertapuhdistuksia, veloitat 20 dollaria per tölkki. Jos pystyt puhdistamaan kymmenen roskakoria päivässä, se on 200 dollaria päivässä ja 1000 dollaria viikossa.

Se on 52 000 dollaria vuodessaja voit hallita sitä itse lisäämättä työntekijöitä.

Tämä numero on ennen kuin olet maksanut kuluja tai veroja. Jos kaksinkertaistat päivässä puhdistamiesi roskakorien määrän 20:een, se nousee 400 dollariin päivässä, 2 000 dollariin viikossa ja 104 000 dollaria vuodessa.

Painepesusuunnitelma – 0-7 000 dollaria kuukaudessa

Tutustu vaiheittaiseen järjestykseen painepesuyrityksesi käynnistämiseksi kotoa käsin… Pienellä pääomalla

Johtopäätös

Roskakorien ja roskakorien siivousyritys voi olla tuottoisaa. Jokaisella asunnonomistajalla on vähintään yksi roskakori, joka likaantuu nopeasti.

Monilla ihmisillä ei ole aikaa tai halua puhdistaa omia roskakoriaan, ja he mielellään maksavat 20 tai 30 dollaria, jotta sinä puhdistat sen heidän puolestaan. Se on likainen työ, eikä ihme, että tämä on palvelu, jonka tekemisestä ihmiset maksavat mielellään.

Työ vaatii sinulta fyysistä työtä, mutta työstäsi ei ole pulaa. Jos ylläpidät ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua, sinulla on toistuvia asiakkaita – ja mahdollisesti tulot korvaavat oman yrityksen.

UKK

Kuinka paljon voit tienata roskakorien puhdistamisesta?

Voit helposti ansaita yli 20 000 dollaria vuodessa. Se voi nopeasti nousta yli 100 000 dollariin vuodessa sen mukaan, kuinka monta tuntia päivässä haluat työskennellä.

Miten aloitan roskakorien siivousyrityksen?

Sinun on luotava liiketoimintasuunnitelma, päätettävä yrityksesi nimestä ja logosta ja ostettava tarvikkeet.

Kuinka usein sinun tulee puhdistaa roskakori?

Roskakorisi tulee puhdistaa vähintään kaksi kertaa, keväällä ja syksyllä, vuodessa tai silloin, kun siinä on ikävä haju.

Kuinka puhdistan ja desinfioin roska-astiat?

Roska-astioiden tulee olla tyhjiä. Huuhtele se pois vedellä.
Käytä desinfiointisuihketta tai puhdistusainetta roskakorin sisä- ja ulkopuolella. Lisää ruokasoodaa tai muita hajunpoistoaineita, jotta roskakorisi tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta. Anna seistä noin 10 minuuttia. Käytä harjasharjaa, sientä tai pyyhettä roskakorin sisäpuolen puhdistamiseen. Huuhtele se kokonaan ja kuivaa.

Roskakorien siivousyritys