Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

SaaS-markkinointi: Miksi SaaS-yritysten pitäisi rakentaa sähköpostilista ja miten se tehdään?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: SaaS-markkinointi: Miksi SaaS-yritysten pitäisi rakentaa sähköpostilista ja miten se tehdään?

SaaS-yrityksenä toimiminen tuo sinulle erilaisia ​​kanavia tuotteiden ja palveluiden digitaaliseen markkinointiin. Internetissä on lukuisia vinkkejä tai ohjeita yrityksesi maailmanlaajuisen suosion tekemiseen, ja siihen jokaisella on vain yksi vastaus – digitaalinen markkinointi. Nyt digitaalisesta markkinoinnista puhuttaessa eri kanavat auttavat sinua viemään SaaS-yrityksesi uudelle tasolle, kuten sosiaalisen median, hakukoneoptimoinnin, sähköpostimarkkinoinnin ja monien muiden kautta.

Yli 4,03 miljoonan maailmanlaajuisen käyttäjän sähköpostimarkkinointi auttaa SaaS-yrityksiä saavuttamaan maksimitavoitteensa. Näiden tilastojen perusteella sähköpostimarkkinoinnilla tiedetään olevan eniten käyttäjiä kaikista muista digitaalisen markkinoinnin kanavista. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miksi sähköpostilistan luominen on niin tärkeää ja tehokasta SaaS-yrityksille, ja ennen kaikkea kuinka se rakennetaan.

Miksi sähköpostilistan luominen on tärkeää SaaS-yrityksille?
Kuinka luoda sähköpostilista?
FAQ

Miksi sähköpostilistan luominen on tärkeää SaaS-yrityksille?

SaaS-markkinoijana on tärkeää, että sinulla on järjestetty erityinen luettelo kohdeyleisösi ja olemassa olevien asiakkaiden nimistä ja sähköpostiosoitteista.

Tunnemme hyvin sähköpostimarkkinoinnin toiminnallisuuden ja siitä tehdään useita raportteja, jotka selvästi kertovat, että noin Yrityksille sijoitetun pääoman tuotto (ROI) on taattu 43 000 prosenttia.

Sähköpostiluettelon avulla tilaajat voivat helposti liittyä siihen yrityksesi viralliselta verkkosivustolta ja vahvistaa henkilöllisyytensä. Parhailla tarjouksillasi houkuttelee yleisöä yritykseesi ja heistä tulee maksavia asiakkaita. Ja mitä tulee SaaS-yrityksiin, sähköpostilista saa noin 10 kertaa enemmän muutoksia kuin mikään muu sosiaalisen median kampanja.

SaaS-yrityksissä sähköpostilista auttaa lähettämään useita sähköposteja kaikille luettelon jäsenille, jotka koskevat verkkokauppaa, blogipäivityksiä ja monia muita. Voit myös pitää heidät ajan tasalla uusista tarjouksista ja alennuksista tilaamalla uutiskirjeesi.Kuinka luoda sähköpostilista?

Olemme keskustelleet laajasti siitä, mitä sähköpostilista on ja kuinka tärkeä se on SaaS-liiketoiminnalle. Nyt on aika ymmärtää, kuinka luoda vankka sähköpostilista.

🔥 Empfohlen:  Miten tekoäly vaikuttaa autoteollisuuteen?

Menestyäksesi SaaS-yrityksissäsi, tietyt vaiheet voivat auttaa sinua luomaan täydellisen sähköpostilistan. Nämä vaiheet ovat:

Ymmärrä yleisöäsi

Jokaisessa liiketoiminta- tai markkinointistrategiassa on erittäin tärkeää ymmärtää, mitä heidän yleisönsä tarvitsee ja etsii. On tärkeää erottaa kohdeyleisösi, sillä sen ymmärtäminen ennen toimintaa auttaa sinua saamaan parempia vastauksia.

Tätä varten sinun on luotava markkinointihenkilö, joka edustaa ihanteellisia asiakkaitasi. Markkinointipersoona auttaa sinua löytämään kohdeyleisösi ja iskemään heidät juuri sinne, missä se osuu! Paras paikka tähän on sosiaalinen media. Nyt kun löydät yleisösi, pyydä heitä antamaan sähköpostiosoitteensa. Kun hurmaat yleisösi oikealla tavalla, he antavat sinulle automaattisesti sähköpostiosoitteensa. Ja se on voitto!

Luo Web-sivusto

Kun kokoat yleisöäsi, tarvitset paikan, johon voit koota, eli verkkosivuston. Nyt verkkosivuston luominen on melko vaikeaa, ja se on luotava upeilla innovatiivisilla ideoilla yleisösi hurmaamiseksi.

Mutta SaaS-yritysten sähköpostilistan plussa on, että et tarvitse valtavaa verkkosivustoa aloittaaksesi. Voit vain luoda aloitussivun, joka sisältää sähköpostisi osallistumislomakkeen. Yleisö syöttää sähköpostiosoitteensa osallistumislomakkeeseen, joka on saatavilla verkkosivustollasi.

Sähköpostimarkkinointipalvelu

Jotta voit paremmin kommunikoida sähköpostilistasi kanssa, sinulla on oltava sähköpostimarkkinointialusta. Sähköpostimarkkinointialusta auttaa sinua järjestämään sähköpostiluettelosi ja lähettämään sähköposteja kohdeyleisölle.

Laajemmin sanottuna sähköpostilista toimii myös tippakampanjoiden, sekvensoinnin ja monien muiden tarkoituksiin. Päätavoitteesi sähköpostimarkkinointipalvelun kautta on kerätä kaikki sähköpostiosoitteet erittäin turvallisesti ja kelvollisesti.

Viehätä yleisö tarjouksellasi

Nyt tärkein tavoite on hurmata yleisö upeilla tarjouksillasi, jotka eivät estä ketään liittymästä sähköpostilistallesi.

Ajattele asiakkaan näkökulmasta, kuinka voit olla niin vaikuttunut verkkosivustosta ja sen tarjouksista, että annat heti sähköpostiosoitteesi. Asiakas ei anna sähköpostitietojaan, ellei he tarjoa anteliasta vaihtoa.

Varmista, että tarjoat sitä, mitä kohdeyleisösi tarvitsee ja jota et löydä muualta, ja myös ilmaiseksi!

Ehkä voit tarjota asiakkaalle pääsyn raporttiisi, ohjelmistoosi tai mihin tahansa muuhun arvokkaaseen asiaan. Tällä tavalla yleisösi kiinnittyy automaattisesti verkkosivustoosi.

🔥 Empfohlen:  Ota kaikki irti tietosi sisällöstä Walmart Marketplacessa


Johtopäätös

Vahvan ja laillisen sähköpostilistan luominen SaaS-yrityksellesi on usein melko vaikeaa. Mutta kun jatkat sitä, siitä tulee hyvin yksinkertaista ja saat lisää ideoita yrityksesi mainostamiseen yleisön keskuudessa.

Tärkein asia, johon sinun on keskityttävä sähköpostilistan kanssa, on valita yksi ja vahva strategia ja toimia sen sujuvasti. Jos noudatat markkinointistrategiaasi, näet tulokset automaattisesti luetteloosi liitetyn sähköpostiosoitteen parannetun numeron mukaan.

Tämän artikkelin avulla yritimme kuvata sinulle kaikki tärkeimmät vaiheet ja vaatimukset vahvalle sähköpostilistalle. Jos noudatat näitä ohjeita ja ymmärrät sähköpostilistan merkityksen SaaS-yrityksellesi, keräät luetteloasi varten suuren määrän sähköpostiosoitteita.

FAQ

Miksi sähköpostilistan luominen on tärkeää?

Sähköpostilistan rakentaminen on paras tapa rakentaa suhdetta potentiaalisiin asiakkaisiisi.

Kuinka rakentaa sähköpostilista?

Ymmärrä yleisösi, luo verkkosivusto ja automatisoi sähköpostisi.

Miksi SaaS-yrityksellä pitäisi olla postituslista?

SaaS-yrityksissä sähköpostilista auttaa lähettämään useita sähköposteja kaikille luettelon jäsenille koskien verkkokauppaa, blogipäivityksiä ja monia muita.

Table of Contents