Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Säästä nyt Osta myöhemmin – Uusi Fintech-liiketoimintamalli

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Säästä nyt Osta myöhemmin – Uusi Fintech-liiketoimintamalli

Uudenlainen startup-yritys on ottanut käyttöön innovatiivisen maksutavan, joka kannustaa kuluttajia säästämään suuria lippuostoksia varten välttäen samalla velkaansa. Tätä käsitettä kutsutaan SNBL – Säästä nyt Osta myöhemmin.

SNBL:n rahoitusstrategia on konsepti, jossa säästetään rahaa asettamalla syrjään tietty summa säännöllisesti, keräämällä säästöjä ja käyttämällä tätä rahaa suuren ostoksen tekemiseen myöhemmin. Niin uusi ja syntymässä kuin SNBL-konsepti on maailmanlaajuisesti, se herättää paljon huomiota, erityisesti fintech-teollisuus sen mallin ansiosta, joka yhdistää säästämisen, kulutuksen ja sijoittamisen samanaikaisesti.

Maailmanlaajuisesti monet SNBL-konseptia tarjoavat startupit ovat herättäneet suurta kiinnostusta sijoittajissa. New Yorkissa toimiva fintech-startup Accrue Savings keräsi 25 miljoonaa dollaria tammikuussa 2022 varainkeruukierroksella, jota johti menestyksekkäästi Tiger Global Management. Joulukuussa 2021 egyptiläinen startup Simpl keräsi 6 miljoonaa dollaria Beco Capitalin, A15:n ja Global Venturesin johdolla. Myös Intia on nähnyt startup-spurtin SNBL:n rahoitusalueella, kuten Multipl, Omnicard, Hubble Money ja Tortoise.

SNBL:n toiminta
SNBL:n edut
SNBL:n haasteet
SNBL – Arvolupaus brändikumppaneille
Johtopäätös

SNBL:n toiminta

Kuluttajilleen SNBL-vaihtoehtoja tarjoavat fintech-alustat sitoutuvat ensin erilaisiin yrityksiin ja brändeihin, jotka tarjoavat erilaisia ​​tuotteita matkapaketteista kulutustavaroihin tai elektroniikkatavaroihin. Henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan tiettyä tuotetta ja alkavat tallettaa tietyn summan rahaa kauppiaalle joka kuukausi. Kun tavoite on saavutettu, rahat palautetaan lisättyjen kannustimien kanssa, kuten käteispalautuksia, markkinoiden tuotto ja tuotemerkkikohtaiset kannustimet.

Nämä startupit ovat omaksuneet erilaisia ​​toimintamalleja, joista jokainen on omalla tavallaan tehokkaita. Hubble tallettaa rahat escrow-tilille kumppanipankissa ja tarjoaa myös alennuksen alustan ostoista. Tällaisen säästöjärjestelmän avulla henkilö voi saada alennuksia kauppiailta, jotka kiteytyvät ostohetkellä. Multipl, toisaalta on SEBI (Securities & Exchange Board of India) rekisteröity sijoitusneuvoja, jonka avulla ihmiset voivat sijoittaa rahaa ehdotettuihin salkkuihin sijoitusrahastojen kautta. Tämä antaa yksilöille vapauden valita ostaako kolmansilta osapuolilta tai nostaa rahat henkilökohtaiseen käyttöön muualta. Alusta tarjoaa myös mahdollisuuden säästää suoraan kauppiaan kanssa ja hyödyntää myös heiltä saatuja alennuksia. Toinen alusta, Kilpikonnatoimii pitämällä rahaa maksuyhdyskäytävänä ja lähettämällä kauppiaalle suoraan oston yhteydessä.

🔥 Empfohlen:  Osta 100 000 TikTok-seuraajaa halvalla: 5 parasta sivustoa vuonna 2023

SNBL:n edut

Covid-19:n jälkeisenä aikana säästämistietoisuus kasvoi kaikkialla maailmassa, ja SNBL-startup-yritysten kasvu osuu kauniisti yhteen tämän kasvavan tunteen kanssa. Säästäminen vs. luotto -ajatuksena on pohjimmiltaan turvallisuus vs. riski. Tämä resonoi Intian kanssa, koska maassa on vahva säästämiskulttuuri.

SNBL:n syntymässä olevilla markkinoilla on seuraavat edut:

Ei velkaa tai lainaa

Sen avulla kuluttajat voivat ostaa arvokkaita tai luksustavaroita joutumatta velkaantumaan luottokorttiostosten tai pankkilainan kautta.

Varmat tuotemerkkien käteispalautukset ja alennukset

SNPL-myynti kunnioittaa ennalta määrättyä käteispalautusta tai alennusta, joka ei ole riippuvainen mistään tietystä pankin tai luottokortin käyttö. Tämä tietty malli ei myöskään sisällä käynnissä olevia alennuksia tai tarjouksia, koska se on vahvistanut tarjouksen tai alennuksen.

SNBL – Säästönäkökulma

Käänteisen SIP:n periaatteella toimiva SNBL-malli arvioi tiettyyn kohteeseen tarvittavan rahamäärän tulevaisuuden tavoitteellinen osto. Se siis antaa yksilölle summan, joka täytyy säästää joka kuukausi, jotta se lopulta saavuttaa tavoitteensa.

SNBL:n haasteet

Viivästynyt tyydytys

SNBL on aikakohtainen säästösuunnitelma, jonka avulla henkilö voi vähitellen kerätä tavoitteelliseen ostokseen tarvittavan kokonaissumman. Siten, se voi kestää muutaman kuukauden tai vuoden, riippuen oston arvosta ja kuukausittaisesta säästökapasiteetista lopullisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tämä johtaa viivästyneeseen tyydytykseen kuluttajalle, eikä sovellu ihmisille, jotka tarvitsevat tuotteita välittömästi.

Sijoitetun summan turvallisuus

SNBL:n konsepti on uusi, eivätkä kaikki tämän alueen fintech-yritykset tarjoa sijoitusrahastoja säästämisvaihtoehtona. Yrityksissä, joissa rahat ovat sulkupankissa, on suuri riski, että tarjoukset peruutetaan joko kauppiaalta tai itse SNBL-alustalta.

Soveltuu vain aspiratiivisiin ostoihin

SNBL-alustojen nykyiset ominaisuudet tukevat pyrkimyksiä ostaa esimerkiksi segmenteissä matkailu, elektroniikka tai kulta. SNBL:n etuja perus- ja säännöllisen käyttötavaroiden, kuten päivittäistavaroiden, koulutuksen ja yleishyödykkeiden markkinoilla, ei ole vielä täysin tutkittu. Säästöjen rakentaminen näissä luokissa SNBL:n kautta saattaa kuitenkin olla tarkoituksenmukaisempaa tulevaisuudessa.

🔥 Empfohlen:  Uusi tekoälyn (AI) tutkimustapa esittelee nopeaan kontekstiin perustuvan oppimisen algoritmi-oppimisongelmana tilastollisesta näkökulmasta

SNBL – Arvolupaus brändikumppaneille

Niin arvokas kuin SNBL:n konsepti onkin loppukuluttajille, se esittää muutamia keskeisiä arvoehdotuksia myös osallistuville brändikumppaneille. Jotkut tärkeistä eduista kumppaneille ovat:

  • Alennettu ostoskorin hylkäämisprosentti
  • Varma myynti ja parempi näkyvyys tulevaisuuden kassavirtaan
  • Asiakkaan hankintahinta on verrattain alhaisempi
  • Leikkaa kohtuuhintaisen kysymyksen alustan säästöehdotuksen vuoksi
  • Parempi konversio suppilon kärjessä integroidulla tavoitteiden suunnittelulla
  • Pystyy tarjoamaan velattoman ostokokemuksen loppuasiakkaalle

Johtopäätös

Uutena kategoriana kehittyvillä fintech-markkinoilla sen tie menestykseen on vielä uusi, kulkematon ja asettaa ainutlaatuisia haasteita. Liiketoimintamallina se kuitenkin tarjoaa kaikille osallistujille win-win-skenaarion, mikä lisää sen potentiaalia valtavasti. Toinen olemassa oleva etu on, että tämän liiketoiminnan jokaista osa-aluetta säätelee eri hallintoelin. Rakenne on siis jo olemassa. Nähtäväksi jää vain, kuinka SNBL:n markkinat syntyvät ja kasvavat tulevaisuudessa.

UKK

Miten SNBL kannustaa kuluttajia säästämään?

SNBL kannustaa kuluttajia säästämään tarjoamalla palkintoja, alennuksia tai muita etuja säästämistavoitteiden saavuttamiseksi tiettyjen tuotteiden osalta.

Voiko SNBL auttaa kuluttajia välttämään velkaantumista?

Kyllä, SNBL voi auttaa kuluttajia välttämään velkaantumista rohkaisemalla heitä säästämään rahaa suuria ostoksia varten luoton tai lainojen luottamuksen sijaan.

Millaiset ostot ovat ihanteellisia SNBL:lle?

SNBL on ihanteellinen suurille ostoksille, kuten elektroniikka, kodinkoneet, huonekalut tai mikä tahansa muu säästämistä vaativa esine.

Mitkä startup-yritykset tarjoavat tällä hetkellä SNBL:ää?

Jotkut SNBL:ää tarjoavat startup-yritykset ovat Hubble, Multipl ja Tortoise. Eri alueilla tai toimialoilla voi kuitenkin olla muitakin.

Table of Contents