Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Saat palkkaa kysymyksiin vastaamisesta: 15 helppoa tapaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Saat palkkaa kysymyksiin vastaamisesta: 15 helppoa tapaa

Saat palkkaa kysymyksiin vastaamisesta

Monien unelma on löytää ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia tapoja ansaita rahaa verkossa. Mitä jos sanoisin, että voit saa palkkaa kysymyksiin vastaamisesta!

Sinulla saattaa olla asiantuntijatietoa aiheesta, josta voit ansaita rahaa vastaamalla ihmisten kysymyksiin. Vaihtoehtoisesti voit olla hakukoneninja ja pystyt löytämään vastauksia kysymyksiin sekunneissa.

Joka tapauksessa voit ansaita rahaa vastaamalla kysymyksiin verkossa.

Kuinka kysymyksiin vastaamisesta maksetaan

Ihmiset ympäri maailmaa tarvitsevat vastauksia kysymyksiinsä! Tämä on mahtava uutinen sinulle, sillä voit saada ylimääräistä rahaa vastaamalla näihin kysymyksiin.

Kysymyksiin vastaaminen verkossa voi sisältää tekstiviestien, sähköpostin lähettämisen tai keskustelun jonkun kanssa. Muut sivustot ohjaavat puhelut suoraan matkapuhelimeesi vastatakseen kyselyyn.

Asiantuntijasivustot, kuten ne, joiden tarkoituksena on auttaa opiskelijoita, voivat sisältää videoiden luomista, opetusmateriaaleja ja henkilökohtaista opiskelijatukea.

Useimmat sivustot vaativat asiantuntemuksesi ja henkilöllisyytesi vahvistamista. Valmistaudu lataamaan asiakirjoja, jotka liittyvät asiantuntemukseen.

Jos et ole pätevä, älä huoli! Jotkut sivustot käsittelevät yleistietoa eivätkä vaadi pätevyyttä. Jopa yksinkertaiseen kysymykseen vastaaminen voi olla hyvä tienaaja. Varsinkin kun vastaat moneen!

Useimmat sivustot maksavat sähköisesti, mukaan lukien PayPal ja Venmo. Haluttaessa jotkut voivat lähettää shekin tai maksaa suoralla talletuksella.

Kaikki tämä tarkoittaa, että maksun saaminen kysymyksiin vastaamisesta on yksi varmimmista tavoista ansaita lisätuloja verkossa. Pätevyydestäsi riippuen on joissain tapauksissa mahdollista ansaita kokopäivätyö!

Saat palkkaa kysymyksiin vastaamisesta

Jos olet jonkin aiheen asiantuntija tai pystyt löytämään vastauksia nopeasti, voit saada palkkaa kysymyksiin vastaamisesta. Seuraavat sivustot ovat kaikki laillisia tapoja alkaa ansaita rahaa, kun käytät aikaa vastata kysymyksiin verkossa.

Suositus: 19 parasta tapaa ansaita rahaa tekemättä mitään

Kysymys- ja vastaussivustot

Nämä sivustot yhdistävät kaltaiset asiantuntijat ihmisiin, jotka tarvitsevat vastauksen kysymykseen. Jotkut tarvitsevat todisteen asiantuntemuksesta ennen kuin voit aloittaa vastaamisen.

1. Vain vastaus

Vastaa vain asiantuntijoille on ilmainen liittyminen. Jos sinulla on asianmukainen pätevyys alalle, jonka asiantuntija olet, voit alkaa ansaita!

Tarvittavia asiantuntijoita ovat laki, rahoitus, lääketiede ja autoteollisuus.

Päästäksesi alkuun, sinun on täytettävä pikainen hakulomake tietosi kanssa. Sinun on toimitettava SSN, henkilöllisyystodistus ja pätevyyden todistavat todistukset. Tarkat tarkastukset tehdään, mikä tarkoittaa, että hyväksyminen voi kestää noin 2 viikkoa.

Kun olet hyväksynyt, voit alkaa vastata kysymyksiin. Valitse maksutavaksi PayPal, Venmo (vain Yhdysvallat) tai suora talletus.

2. Presto Experts

Presto-asiantuntijat tarjoaa 24/7-palvelun saadakseen vastauksia kysymyksiin ammattilaisilta tai ohjaajilta. Käsiteltäviä aiheita ovat teknologia, liiketoiminta ja terveys.

Asiantuntijaksi rekisteröityminen on ilmaista. Aloita täyttämällä a lyhyt hakulomake ja liitä mukaan ajan tasalla oleva ansioluettelosi. Kun olet hyväksynyt, sinun on luotava profiili, joka sisältää valokuvasi, pätevyydet ja keskustelutavat. Valitse chat, sähköposti, puhelin tai kaikki.

Asiakkaat voivat selata aiheiden profiileja valitakseen asiantuntijan avuksi. Maksut suoritetaan sekillä tai PayPalilla, ja sinä päätät, kuinka paljon veloitat. Maksut veloitetaan minuuttikohtaisesti, kun uudet asiantuntijat päättävät usein aloittaa 1 dollari minuutissa.

Kun määrität hintoja, tarkista aiheesi muilta asiantuntijoilta saadaksesi käsityksen siitä, mikä on hyväksyttävää. Voit aina aloittaa matalalta ja nostaa korkoasi, kun sinusta tulee vakiintunut asiantuntija alustalla.

🔥 Empfohlen:  15 realistista tapaa hankkia halpa (tai ilmainen) kannettava tietokone

3. 6YA

6YA tarjoaa asiakkaille välitöntä asiantuntija-apua puhelimitse. Keskimääräiset puhelut kestävät noin 5 minuuttia ja voit vastata niin moneen puheluun kuin haluat.

6YA:han liittyminen on ilmaista, ja sinun on soitettava lyhyt puhelu keskustellaksesi pätevyydestäsi. Kun olet hyväksynyt, voit valita käytettävissä olevat ajat ja alkaa ansaita. Puhelut yhdistetään suoraan puhelimeesi, ja ne voivat olla chat- tai videopuheluita.

Tekninen tuki, autokorjaus ja yritysneuvonta ovat vain muutamia aiheita, joihin asiantuntija-apua tarvitaan.

Maksut voidaan suorittaa sekillä, suoratalletuksella tai PayPalin kautta. Palkkahinnat ovat 6YA:n asettamia ja ovat tällä hetkellä seuraavat:

  • 0 dollaria alle 1 minuutin puheluista
  • 3 dollaria alle 10 minuuttia kestävistä puheluista
  • 5 dollaria yli 10 minuuttia kestävistä puheluista

4. Auta pöllöä

Apua pöllöä on ilmainen resurssi ihmisille, jotka tarvitsevat asiantuntija-apua liittyen tiettyihin yrityksiin, tuotteisiin, ajoneuvoihin ja muuhun.

Help Owliin liittyminen on ilmaista, ja saat pisteitä kysymyksiin vastaamisesta. Voit ansaita lisäpisteitä kysymyksen esittämisestä, ohjekirjan lähettämisestä ja yrityksen arvion kirjoittamisesta.

Nämä pisteet voidaan muuntaa lahjakorteiksi suurille brändeille, kuten Amazon, Walmart ja iCard.

5. Weegy

Weegy on AI-alusta, joka pyrkii vastaamaan käyttäjien kysymyksiin. Tekoäly on loistava työkalu, mutta joskus elävää ihmistä ei voi korvata millään! Kun tekoäly ei voi vastata kysymykseen, se pyytää ihmistä (sinua) ottamaan vallan.

Jos vastauksesi on oikea, se voidaan lisätä Weegyn tietokantaan tulevaa käyttöä varten.

Jokainen vastaamasi kysymys palkitsee sinut pisteillä. Nämä pisteet voidaan muuttaa PayPal-käteisiksi, kun olet kerännyt vähintään 20 dollaria.

6. Asiantuntijat123

klo Asiantuntijat 123 voit ansaita rahaa vastaamalla monenlaisia ​​aiheita koskeviin kysymyksiin. Kauneus, vanhemmuus, ruoanlaitto ja tekniikka ovat vain muutamia asiantuntijaaiheita, joihin asiantuntijoita tarvitaan. Tulot maksetaan PayPalin kautta ja kysymyksiin vastaamisesta ansaittujen pisteiden perusteella.

Voit luoda ilmaisen tilin sähköpostiosoitteellasi tai kirjautua sisään suoraan Facebook-tunnuksellasi. Nyt voit täydentää profiiliasi valokuvalla, kuvauksella ja yhteenvedolla osaamisestasi.

Tutorointi

Joko korkeakoulun tai lukion opiskelijat tarvitsevat usein lisäapua. He saattavat tarvita apua tehtävässä, kotitehtävissä, kokeisiin valmistautumisessa tai monimutkaisten aiheiden ymmärtämisessä.

Seuraavat tutorointi- ja kotitehtävämarkkinoiden sivustot antavat sinun ansaita asiantuntemuksellasi ja auttaa opiskelijoita menestymään.

7. Opinto-allas

Oppilaat tarvitsevat usein apua kotitehtävissä, tehtävissä tai aiheen ymmärtämisessä. Vahvistettuna tutorina Opinto-allasvoit auttaa näissä kysymyksissä ja ansaita itsellesi ylimääräistä rahaa!

Aineita, joihin ohjaajia tarvitaan, ovat algebra, laki, luonnontieteet ja matematiikka. Study Pooliin liittyminen on ilmaista, ja alustan leikkaus on 15-33%. Maksut suoritetaan PayPalin kautta ja kysymykset maksavat 1 dollarista ylöspäin.

Ilmoittautuminen on helppoa. Käytä vain Google-, Facebook- tai LinkedIn-tiliäsi kirjautuaksesi sisään. Täytä seuraavaksi profiilisi, mukaan lukien kelpoisuusvaatimukset, ja voit alkaa vastata kysymyksiin.

8. Chegg

Chegg tarjoaa opiskelijoille apua erilaisissa aiheissa, kuten liiketaloudessa, tekniikassa ja matematiikassa.

Jos sinulla on tarvittavat taidot, voit auttaa oppilaita kotitehtävissä, vaikeissa aiheissa ja tehtävissä. Tilejä Cheggissä voi luoda ilmaiseksi sähköpostiosoitteella, tai voit kirjautua sisään suoraan Apple-, Google- tai Facebook-tunnuksellasi.

🔥 Empfohlen:  Art Martori Kuinka luoda QR-koodi maksuille vuonna 2023 Lue artikkeli

Kun olet vahvistanut kirjautumistietosi, voit ladata oppimateriaalia opiskelijoille ja alkaa saada palkkaa kysymyksiin vastaamisesta. Maksut suoritetaan viikoittain PayPalin tai Venmon kautta.

9. School Solver

Koulun Ratkaisija yhdistää opiskelijat asiantuntijoihin, jotka voivat vastata heidän kysymyksiinsä. Kysymykseen voi vastata useita asiantuntijoita ja opiskelija voi ostaa vastauksen, johon hänellä on varaa.

Tulot voidaan nostaa pyynnöstä PayPalin tai muun maksutavan kautta.

Kyselysivustot

Monet yritykset maksavat markkinatutkimuksesta. Tämä tarkoittaa, että voit ansaita rahaa vastaamalla kysymyksiin maksullisilla kyselysivustoilla. Kyselysivustoissa on hienoa, että kuka tahansa voi rekisteröityä kokemuksesta riippumatta.

Useimmat kyselysivustot etsivät ihmisiä, jotka vastaavat kysymyksiin rehellisesti. Tätä silmällä pitäen voit ansaita reilun summan joka kuukausi rekisteröitymällä useammalle kuin yhdelle kyselysivustolle. Tässä on muutamia alkuun.

10. Survey Junkie

Ilmoittautuminen päällä Kysely Junkie on ilmainen ja voit alkaa ansaita heti. Isot ja pienet brändit tarvitsevat kuluttajien mielipiteitä strategioiden suunnitteluun. Täällä voit ansaita rahaa vastaamalla rehellisesti maksettuun verkkokyselyyn.

Kun olet luonut ilmaisen tilisi, voit alkaa ansaita palkintopisteitä. Varmista, että vastaat kyselyihin, kun niitä on saatavilla, koska ne menevät nopeasti!

Jokaisesta suoritetusta kyselystä saa pisteitä. 1 piste vastaa 1 senttiä ja voit kotiuttaa, kun olet ansainnut vähintään 500 pistettä (5 dollaria). Tulot voi nostaa PayPal-käteisenä tai lahjakorttina.

Etsi bonustapoja ansaita pisteitä, mukaan lukien suositusbonus, kun ohjaat ystäviä sivustolle.

11. Saapuneet dollarit

Saapuneet dollarit on suosittu maksullinen kyselysivusto. Alusta on maksanut yli 80 miljoonaa dollaria jäsenille kysymyksiin vastaamisesta ja muiden tehtävien suorittamisesta.

Palkan saaminen kyselyihin vastaamisesta on tärkein tapa ansaita Inboxin dollareita. Voit ansaita bonusrahaa katsomalla videoita, pelaamalla pelejä ja jopa ostoksilla!

Suositeltava: InboxDollars Review: Ultimate Guide

12. Opinion Outpost

Mielipide Outpost maksaa jäsenille kysymyksiin vastaamisesta. Voit luoda tilin ilmaiseksi ja alkaa ansaita heti!

Kun olet ansainnut vähintään 5 dollaria, voit nostaa rahasi PayPal-käteisenä. Halutessasi voit lunastaa sen sijaan lahjakortteja.

Opinion Outpost -sivustolla on mahdollisuuksia ansaita tuloja muista toiminnoista. Mainosten katsominen, tuotteiden testaus ja ulkoiluhaasteet ovat muutamia bonustapoja ansaita. Tulojen maksimoimiseksi etsi kaikkia näitä ansaintamahdollisuuksia.

13. Survey Club

Kyselyklubi rekrytoi tavallisia ihmisiä merkkitutkimuksiin. Yritykset ja muut organisaatiot maksavat saadakseen selville, mitä kuluttajat ajattelevat ja tuntevat tuotteistaan.

Sinulta kysytyt kysymykset ovat erilaisia. Kyselymahdollisuuksien lisäksi sinua voidaan pyytää osallistumaan fokusryhmiin, kliinisiin tutkimuksiin ja tutkimuksiin.

Saat korvauksen kaikista toiminnoista, joihin osallistut, ja voit nostaa palkintosi, kun olet saavuttanut kynnyksen. Verkkokyselyn täyttäminen on yleisin tapa ansaita alustalla.

Kuinka muuten voisit ansaita rahaa verkossa vastaamalla kysymyksiin?

Kaikkiin tähän mennessä oleviin alustoihin liittyy rekisteröityminen niille ja muiden käyttäjien esittämiin kysymyksiin vastaaminen. On kuitenkin joitain muita tapoja, joilla voit ansaita rahaa tietosi ja ansaita lisätuloja.

14. Bloggaaminen

Oman blogin perustaminen tarkoittaa, että voit puhua mistä tahansa! Jos olet jonkin aiheen asiantuntija, on järkevää kirjoittaa siitä blogiin.

Aloita oma blogi

Se on loistava tapa ansaita rahaa verkossa ja voittaa takaisin taloudellinen vapautesi. Se ei ole helppoa, mutta sitten taas, elämässä ei ole mitään hyvää! Jos teet työtä, se voi olla erittäin palkitsevaa. Varmista siis, että aloitat blogisi oikein, itse isännöitynä ja Sitegroundissa!

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa käänteisiä linkkejä maksamatta niistä (11 uutta tapaa)

Kun blogisi saa suosiota, sinua pidetään aiheen auktoriteettina. Tämä tarkoittaa, että kun jollakulla on kysyttävää aiheesta, hän vierailee ensin blogissasi!

Voit ansaita rahaa blogilla monilla tavoilla, mukaan lukien:

  • Affiliate linkit
  • Mainokset
  • Sponsoroidut viestit
  • Fyysisten tai digitaalisten tuotteiden myynti

Blogin perustaminen on suhteellisen edullista, mutta onnistuessaan se voi tuottaa erinomaisia ​​palkintoja.

15. Sisällön luoja

Ainutlaatuisen ja viihdyttävän videosisällön luominen voi olla mahtava tapa jakaa tietosi. Lisäksi ansaitset ylimääräistä rahaa!

On olemassa monia alustoja, joiden avulla sisällöntuottajat voivat olla yhteydessä faneihin ympäri maailmaa. YouTube on kiistatta tunnetuin. Voit ansaita suoratoistamalla videoitasi myös Twitchissä, Redditissä ja OnlyFansissa.

Sisällön kaupallistaminen vaihtelee kunkin alustan sääntöjen mukaan. Mainoksista, sponsoroiduista videoista ja oheistuotteiden myymisestä ansaitseminen ovat yleisiä vaihtoehtoja. Joillakin alustoilla voit ansaita lahjoituksilla joko pyydetyn summan tai katsojan päättämän satunnaisen summan.

Tarvitsetko pätevyyttä?

Hyvät tutkimustaidot, aiheen asiantuntemus ja kyky kommunikoida eritasoisten ihmisten kanssa ovat tärkeimpiä pätevyyksiä. Jos täytät nämä kriteerit, voit alkaa ansaita verkossa kysymyksiin vastaamisesta.

Joillakin sivustoilla sinua pyydetään todistamaan valtuustietosi. Tämä on yleistä sivustoilla, jotka maksavat korkeaa ammattitaidosta.

Kuinka paljon rahaa voisit tienata vastaamalla kysymyksiin verkossa?

Kysymyksiin vastaaminen verkossa ei todennäköisesti tee sinusta rikasta. Jos sinulla on asiantuntijatietoa jostakin erikoisalasta, on joitakin sivustoja, jotka mainostavat tuhansia dollareita.

Suurimman osan ajasta tulot riippuvat asiantuntemuksestasi, käytettävissä olevasta ajasta ja työpaikoistasi. Voit helposti ansaita kunnon ylimääräistä rahaa joka kuukausi viettämällä säännöllistä aikaa kysymyksiin vastaamiseen verkossa.

UKK

Voitko saada palkkaa Quoran kysymyksiin vastaamisesta?

Ei, Quora ei maksa sinulle vastaamisesta kysymyksiin.

Mikä on paras sivusto ansaitaksesi?

Sinulle paras sivusto vaihtelee asiantuntemuksesi ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Kyselysivustot ovat hienoja ansaita vapaa-ajalla. Kysymys- ja vastaussivustot ovat upeita, kun sinulla on enemmän aikaa ansaita yksityiskohtaisten vastausten antamisesta.

Voitko saada palkkaa kysymyksiin vastaamisesta Redditissä?

Reddit ei maksa käyttäjille mistään, mikä tarkoittaa, ettei kysymyksiin vastaamisesta makseta. Voit kuitenkin käyttää alustaa oman yrityksesi, kuten YouTube-kanavan, mainostamiseen. Tarkista ensin sivuston säännöt, sillä kaikki itsemarkkinointi ei ole sallittua.

Saat palkkaa kysymyksiin vastaamisesta