Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sahil Barua: Delhiveryn toimitusjohtajan ja perustajan inspiroiva matka

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sahil Barua: Delhiveryn toimitusjohtajan ja perustajan inspiroiva matka

Sahil Barua on visionääri yrittäjä ja yritysjohtaja, joka on jättänyt pysyvän jäljen Intian logistiikkateollisuuteen. Hän on johtava intialaisen logistiikka- ja toimitusketjuyhtiön Delhiveryn perustaja ja toimitusjohtaja.

Sahil on myös innokas enkelisijoittaja ja sijoittaa aktiivisesti startup-yrityksiin. Hän on sijoittanut startup-yrityksiin, kuten Crest, The Souled Store, Nestasia, Sutradhar, BeepKart ja monet muut.

Tässä artikkelissa tutkitaan Sahil Baruan menestystarinaa, mukaan lukien hänen koulutustaan, työelämäänsä, sijoituksiaan ja paljon muuta.

Sahil Barua – Elämäkerta

Nimi Sahil Barua

Syntynyt 25 päivänä joulukuuta 1984
Kansallisuus intialainen
koulutus National Institute of Technology, Karnataka; Indian Institute of Management, Bangalore
asema Toimitusjohtaja, toimitusjohtaja ja perustaja, Delhivery

Sahil Barua – Varhaiskasvatus ja koulutus
Sahil Barua – Ammattielämä
Sahil Barua – Bain & Company
Sahil Barua – Toimitus
Sahil Barua – Swiggyn riippumaton johtaja
Sahil Barua – Sijoitukset

Sahil Barua – Varhaiskasvatus ja koulutus

Delhiveryn toimitusjohtaja Sahil Barua varttui Ahmedabadin kaupungissa. Sahil on kasvanut akateemisessa ympäristössä. Hänen isänsä oli professori IIM Ahmedabadissa ja hänen äitinsä oli lääkäri.

Sahil suoritti muodollisen koulutuksensa St. Xavier’s High Schoolissa. Hän suoritti konetekniikan kandidaatin tutkinnon (2002–2006) National Institute of Technology, Karnataka.

Sitten hän meni jatkotutkintoon (2006–2008). Indian Institute of Management, Bangalore. Hän oli myös monipuolinen kultamitalisti instituutin johtajan ansioluettelossa.

Sahil Barua – Ammattielämä

Sahil aloitti ammatillisen matkansa lyhytaikaisilla harjoitteluilla. Se oli silloin, kun hän vielä opiskeli koneinsinööriä. Hän meni Marylandin yliopistoon Yhdysvaltoihin vuonna 2005 ja työskenteli elektroniikkapakkausten tutkijana CALCE Labsissa noin neljä kuukautta.

Harjoittelu auttoi häntä saamaan arvokasta tietoa ja lukemattomia kokemuksia yrityselämästä.Sahil Barua – Bain & Company

Sahil Barua työskenteli kesätyöntekijänä Bain & Companyssa noin kolmen kuukauden ajan valmistuessaan. Myöhemmin valmistuttuaan hän aloitti kokopäivätyön yrityksessä konsulttina. Vuoden kuluttua hänet ylennettiin senior associate Consultantiksi. Sitten hän keskittyi tarkastelemaan sellaisia ​​aloja kuin pääomasijoitus, televiestintä ja terveydenhuolto.

Vuoden kuluttua hänet ylennettiin jälleen konsultiksi määritellyn portfolion kanssa valmistautuen lisää vastuita.

Sahil Barua – Toimitus

Sahil perusti logistiikkayrityksensä Delhiveryn kahden Bain & Companyn osakkaan Suraj Saharanin ja Mohit Tandonin kanssa vuonna 2011. Heillä oli samanlainen ajattelutapa, ja heitä rohkaistiin tarpeeksi perustamaan logistiikka-aloitusyrityksensä Intiaan.

Kolme perustajaa keskustelivat ystäviensä kanssa Zomatossa. Koska Zomaton liiketoiminta oli verkkoliiketoimintaa, joka tarvitsi verkkoa syöttävien ruokien toimittamiseen käyttäjilleen, he alkoivat työstää ehdotettua ideaa ja aloittivat Delhiveryn alkuvaiheen.

He perustivat ensimmäisen yritystoimistonsa Gurgaoniin, jossa oli yhteensä 10 henkilöä, joista neljä oli toimitushenkilöstöä. Sen jälkeen he alkoivat olla yhteydessä paikallisiin ravintoloihin ja täyttää tilauksensa puolen tunnin sisällä. Malli toimi erittäin hyvin, ja liiketoiminta elpyi välittömästi. Heti kun he alkoivat saada tarjouksia myös erilaisilta verkkokauppasivustoilta, ja yritys kukoisti sen jälkeen.

Delhivery on suosittu kuriiripalvelu-, logistiikka- ja toimitusketjuratkaisuja tarjoava yritys. Yritys tarjoaa palvelujaan pakettikuljetuksissa, varasto- ja kuormatoimituksissa eri portaaleissa, kuten Delivery Express, Delhivery Fulfillment, Delhivery Freight ja Delhivery Cross-Border.

Toukokuussa 2022 Delhivery käynnisti ensimmäisen julkisen tarjouksensa (IPO), joka oli merkittävä saavutus. Yhtiön mahdollisuudet laajentaa liiketoimintaansa ja päästä uusille rahoitusmarkkinoille mahdollisti listautumisannin.

Taloudellisten raporttien mukaan Delhiveryn toimintatulot ovat kasvaneet tasaisesti, ja ne ovat kasvaneet 5 % 7 225 miljardiin rupiaan 23:n tilikauden 6 882 miljoonasta 22:sta.

Vuosien varrella Delhivery on muuttanut sitä, miten toimitusketju- ja logistiikkaratkaisut nähdään ja toteutetaan Intiassa. Sahil Baruan strateginen visio ja johtajuus auttavat varmasti Delhiveryä vahvistamaan asemaansa alan avaintoimijana.

Sahil Barua – Swiggyn riippumaton johtaja

Merkittävänä kehityksenä on, että Delhiveryn toimitusjohtaja Sahil Barua on nimitetty riippumattomaksi johtajaksi Swiggyn hallitukseen. Sahilin ohella Swiggy on nimittänyt kaksi muuta riippumatonta johtajaa: Mallika Srinivasanin, Padma Shri -palkinnon saaja ja TAFE:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, sekä Shailesh Haribhakti, Shailesh Haribhakti & Associatesin puheenjohtaja.

Sahil Barua, jolla on syvä ymmärrys logistiikasta ja toimitusketjun toiminnoista, auttaa tuomaan arvokkaita oivalluksia ja asiantuntemusta Swiggyn hallitukseen. Tämä strateginen nimitys parantaa varmasti Swiggyn toimitusverkostoa ja toiminnan tehokkuutta, koska se jatkaa Intian ruoanjakeluekosysteemin mullistamista.

Sahil Barua – Sijoitukset

Sahil on tehnyt kahdeksantoista sijoitusta. Viimeisimpien sijoitusten tiedot ovat alla:

Päivämäärä
Organisaation nimi
Pääsijoittaja
Rahoituskierros
Rahat Kerätty
22. helmikuuta 2023 Crest Esisiemen 800 000 dollaria
8. joulukuuta 2022 Vidyut Siemen 4 miljoonaa dollaria
7. maaliskuuta 2022 Souled Store Venture
15. joulukuuta 2021 Nestasia Sarja A 4 miljoonaa dollaria
24. marraskuuta 2021 Sutradhar Siemen 500 000 dollaria
22. syyskuuta 2021 BeepKart Siemenkierros 3 miljoonaa dollaria
16. syyskuuta 2021 Litteät päät Siemenkierros 1 miljoona dollaria
4. elokuuta 2021 Souled Store Sarja B 10 miljoonaa dollaria
14. heinäkuuta 2021 Pratilipi Sarja D 48 miljoonaa dollaria
13. heinäkuuta 2021 Eläin Sarja B 14 miljoonaa dollaria


UKK

Kuka on Delhiveryn nykyinen toimitusjohtaja?

Sahil Barua on Delhiveryn nykyinen toimitusjohtaja.

Mitä sijoituksia Sahil Barua on tehnyt?

Sahil Barua on tehnyt sijoituksia yrityksiin, kuten Crest, The Souled Store, Vidyut, BeepKart ja muihin.

Mikä on Sahil Baruan koulutus?

Sahil Barua on suorittanut konetekniikan kandidaatin tutkinnon National Institute of Technologysta, Karnatakasta, ja hän on valmistunut Intian johtamisinstituutista Bangaloresta.

Ketkä ovat Swiggyn nimittämät riippumattomat johtajat?

Swiggy on nimittänyt kolme riippumatonta johtajaa: Sahil Barua, Delhiveryn toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja; Mallika Srinivasan, TAFE:n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja; ja Shailesh Haribhakti, Shailesh Haribhakti & Associatesin puheenjohtaja.

🔥 Empfohlen:  Toimivia oivalluksia 18 toimitusjohtajan, johtajan ja yrittäjän haastattelusta