Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sähköisen kaupankäynnin trendi 2023: sosiaalisesti vastuullisten yritysten kasvu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sähköisen kaupankäynnin trendi 2023: sosiaalisesti vastuullisten yritysten kasvu

Vuonna 2023 sosiaalinen vastuu ei ole enää kiva asia verkkokauppayrityksille. Se on pakko saada.

Vaikka se on ollut muotisana jo vuosia, tänään se on saavuttanut kuumeisen sähköisen kaupankäynnin maailmassa. Yritykset eivät voi enää vain ylläpitää brändiä. Kuluttajat haluavat heidän edustavan jotain enemmän kuin itseään ja olevan osa pyrkimyksiä tehdä parempi planeetta ja globaali yhteisö.

Tämä voi näyttää erilaiselta jokaisessa yrityksessä. Jotkut saattavat edistää ilmastovastuuta, toiset sitoutumista vähentämään ihmiskauppaa, jotkut voivat puolustaa naisten oikeuksia, kun taas toiset haluavat tukea vähemmistöjen asioita. Joka tapauksessa eettisen yrityksen, joka keskittyy yhteiskuntavastuuseen, johtamista ei pidetä nyt vain hyvän mielen liikkeenä – se on itse asiassa elintärkeää liiketoiminnalle.

Sosiaalinen vastuu voi:

  • Lisää brändin näkyvyyttä
  • Nosta työntekijän moraalia
  • Avaa ovi uusille liiketoimintamahdollisuuksille
  • Lisää tuottavuutta
  • Houkuttele ja pidä asiakkaita

Joten miten sosiaalinen vastuu on roolissa sähköisessä kaupankäynnissä, ja mitkä ovat joitain tosielämän esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat asettaneet sen etusijalle?

Tässä oppaassa tarkastelemme, kuinka yritykset eivät tee vain yksittäisiä sosiaalisesti vastuullisia kampanjoita, vaan yhdistävät valintansa koko yritysidentiteettiinsä.

Valitse jotain, jota puolustaa

Brändin yhteensovittaminen tarkoituksen kanssa on ensimmäinen askel kohti sosiaalisesti vastuullisempaa verkkokauppabrändiä. Mutta miten valita?On vaikea aliarvioida, kuinka tärkeää aitous on kuluttajille. Valtava 86 prosenttia kuluttajista sanoo Stacklan mukaan aitouden olevan tärkeää päätettäessä, mitä brändejä he pitävät ja tukevat. Joten brändi ei voi vain valita syytä jäädäkseen satunnaisesti. Sen on oltava sopusoinnussa heidän arvojensa kanssa. Muuten kuluttajat lukevat sen pelkkänä temppuna.

Onneksi on olemassa monia loistavia esimerkkejä siitä, kuinka verkkokauppabrändit puolustavat tärkeitä asioita.

Otetaan esimerkiksi BackCountry Wok. Elintarvikeliiketoiminta valmistaa kuivattuja aterioita, jotka on pakattu ja myydään yksinomaan kompostoivista materiaaleista. BackCountry Wokin keskittyminen kestävään kehitykseen oli tärkeä sen perustajalle, mutta se on ollut vielä merkityksellisempi sen tuloksen kannalta.

🔥 Empfohlen:  30 ilmaista mainosideaa yrityksesi kasvattamiseen

Yhtiö on nähnyt kasvua COVID-pandemian aikana sen eetoksen ansiosta, joka houkuttelee planeetan pelastamisesta kiinnostuneita.

Liiketoiminnan muuttaminen

Jotkut yritykset ovat tehneet sosiaalisesti vastuullisen maineensa hyväntekeväisyyden avulla, mutta yhä useammat yritykset ovat muuttamassa koko liiketoimintatapaansa toimiakseen eettisemmin.

On helppo ajatella, että hikipajoja ei enää ole, mutta näin ei valitettavasti ole. Orjatyövoima elää edelleen ja voi hyvin ympäri maailmaa, ja pikamuoti on pääsyyllinen. Jopa yritykset, jotka ovat painaneet etiketteihinsä “Made in USA”, ovat venyttäneet totuutta. Ja asiakkaat ovat sen yli.

Yhä useammat ostajat etsivät nykyään brändejä, jotka eivät ainoastaan ​​tuota vaatteita eettisesti vaan maksavat työntekijöilleen toimeentulon.

Brittiläinen vaatelinja Boden, joka myy naisten, miesten ja lasten vaatteita, on yksi tällainen esimerkki. Yritys on tehnyt eettisestä muodista brändinsä perustan.

Kestävyyden lisäksi brändi on sitoutunut auttamaan modernin orjuuden ja huolimattomien työolojen lopettamisessa, joten se toimii vain toimittajien kanssa, jotka tarjoavat terveelliset työolosuhteet työntekijöilleen. Kaikki nämä tiedot sekä tiedot heidän toimittajistaan, verostrategioistaan ​​ja kestävyydestään tarjotaan avoimesti heidän verkkosivuillaan.

Kun tähän lisätään se tosiasia, että se toimittaa kaiken kierrätyslaatikoissa, saat yrityksen, joka tekee sosiaalisesta vastuustaan ​​selkeän missionsa pilarin.

Älä vahingoita

Muille verkkokauppayrityksille sosiaalinen vastuu merkitsee sitä, ettei se lisää maailman ongelmia. Otetaan esimerkiksi Omni Woods. Tämä korulinja on sitoutunut luomaan konfliktittomia koruja. Tämä tarkoittaa reilun kaupan metallien hankintaa myyjiltä, ​​jotka maksavat ihmisille oikeudenmukaisesti heidän ajastaan ​​ja työstään.

Omni Woods on tehnyt tästä tehtävänsä ytimen, ja siitä on tullut johtaja uuden lähestymistavan alalla koruihin brittiläisissä Vogue- ja Essence-lehdissä. Perinteisiin afrikkalaisiin malleihin perustuvia tuotteita myyvät yrityksen tuotteet sopivat kauniisti sen käytäntöihin.

Kustannusten arvoinen

Ollakseni rehellinen, kaikki nämä hyvän olon valinnat eivät ole ilmaisia. Investointi biohajoaviin pakkauksiin voi olla kalliimpaa. Kun maksat työntekijöillesi oikeudenmukaisen palkan, voit tehdä sinusta vähemmän kilpailukykyisen kuin muut yritykset, jotka kieltäytyvät hankkimasta eettisiä hankintoja. Mutta tiedot osoittavat, että nämä investoinnit ovat hintansa arvoisia.

🔥 Empfohlen:  Annoimme äskettäin yli 50 Amazon-myyntihakkeja!

Winsight Grocery Businessin mukaan 93 % kuluttajista lisäsi tai säilytti kestäviä ostotottumuksiaan vuonna 2022. Millenniaalien ostokäyttäytymisen vuoksi tämä on suuri osa. Tämä valtava sukupolvi – joka Khoroksen mukaan vastaa 170 miljardin dollarin ostovoimasta pelkästään naisilta – haluaa sijoittaa rahansa sinne, missä sen sydän on.

Ja voit nähdä tämän muutoksen joka käänteessä aina viljelijöiden markkinoiden noususta, jossa ostajat haluavat paitsi ostaa tuoretuotteita, myös tuntea ruokansa kasvattavat ihmiset, aina kestävien ja budjettiystävällisten vauvatuotemerkkien, kuten Honestin ja Hello Bellon, laajentumiseen.

Jos tarvitset lisää todisteita siitä, että vaivannäkö on sen arvoista, etsi Ben & Jerry’s Ice Cream. Vermont-brändi rakennettiin herkullisen tuotteen luomiseen, joka tunnistaa myös liiketoiminnan roolin yhteiskunnassa. Senkin Unileverille myynnin jälkeen se on edelleen yksi osavaltioiden vaikutusvaltaisimmista brändeistä, koska se keskittyy jatkuvasti tukemaan työntekijöiden jatkuvaa koulutusta, hyväntekeväisyyttä ja yritysvastuualoitteita.

Kuinka jakaa hyvät tekosi

Olisi hienoa, jos kaikki yritykset vain antaisivat hiljaa takaisin ja tekisivät dollarin sekunnissa parantaakseen yhteisöjään, mutta se ei ole se maailma, jossa me elämme. Brändien, jotka tekevät hyvää, heidän on kerrottava maailmalle, ja se vaatii taitavaa yritysviestintää.

Tehtäväsi asettaminen etusijalle verkkokauppasivustollasi on ensimmäinen askel sosiaalisten ponnistelujesi esittelyssä. Mutta se ei voi pysähtyä tähän. Sinun on täsmennettävä, mitä se tarkoittaa, ja tuettava sitä toimilla.

Monille brändeille paras tapa tehdä tämä on esitellä aloitteita sosiaalisessa mediassa, blogien, ansaitun median ja lehdistötiedotteiden kautta. Julkaisemalla strategisesti sosiaalisesti vastuullisia toimia brändit voivat kouluttaa kuluttajia siitä, kuinka heidän uskomuksensa ja arvonsa muokkaavat heidän yritysidentiteettiään.

Näytä työsi

Brand braggadocion ja strategisen PR:n välillä on hieno raja. Miten löydät tasapainon? Katso yrityksiä, jotka tekevät sen hyvin.

Harkitse Blu Kicksiä. Tämä kenkämerkki perustettiin suojelemaan riuttakaloja Havaijilla. Mutta sen sijaan, että lahjoittaisit vain osan myynnistä vuosittain, Blu Kicks lahjoittaa dollarin jokaisesta myydystä kenkäparista tähän hankkeeseen. Tämä tehtävä on kietoutunut yrityksen kaikkiin elementteihin, jotta asiakkaat tietävät, että ostaessaan Blu Kicks -lenkkarit he eivät vain suosittele hienoja tennareita, vaan he ovat osa suurempaa pyrkimystä pelastaa valtameren elinympäristö. Verkkosivuston Tietoja meistä -sivulta sen kassalle on tehty selväksi, että tehtävä on kengät pidemmälle.

🔥 Empfohlen:  Kaikki mitä sinun tulee tietää verkkosivustojen lokalisoinnista

Ja tämä on sosiaalisesti vastuullisten yritysten idea. Tee tehtäväsi selväksi.

Etkö ole varma, miten se tehdään? Voimme auttaa sinua esittelemään sosiaalisesti vastuullisia verkkokauppatoimiasi tavalla, joka ei ainoastaan ​​houkuttele tulevia asiakkaita, vaan myös vakuuttaa heidät kovalla työllä ansaittujen dollarien käyttämisen arvosta kanssasi. Ota yhteyttä Zeniin jo tänään.