Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sähköpostilistan rakentaminen YouTubesta viidessä vaiheessa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sähköpostilistan rakentaminen YouTubesta viidessä vaiheessa

Haluatko hyödyntää 2,3 miljardia käyttäjää, jotka käyttävät YouTubea kuukausittain sähköpostilistaasi kasvattamiseen? Tässä viestissä opit rakentamaan sähköpostilistan YouTubesta, jotta voit kommunikoida suoraan yleisösi kanssa ja lisätä tuloja.

Maailman toiseksi suurin hakukone ja yli miljardi tuntia katseltavaa videosisältöä päivässä alusta on erinomainen lähde liidien luomiseen yrityksellesi.

Sukeltakaamme sisään.

Vaihe 1 sähköpostilistan luomiseen YouTubesta: Luo lyijymagneetti

Tässä on ensimmäinen askel sähköpostilistan luomiseen YouTubesta. Tehokkain tapa kerätä sähköpostiviestejä YouTube-katsojiltasi on tarjota heille jotain arvokasta ilmaiseksi.

Tämä tunnetaan lyijymagneettina, jota voi olla useissa eri muodoissa.

Yleisimmin lyijymagneetti voi olla:

 • PDF-huijauslehti tai tarkistuslista
 • E-kirja
 • Yksityinen video tai videosarja
 • Minikurssi
 • Ilmainen konsultaatio

Todellakin, kaikki, mitä voit tarjota yleisöllesi ilmaiseksi heidän sähköpostiosoitteestaan, voidaan luokitella lyijymagneetiksi.

Kuinka luoda houkutteleva johtomagneetti YouTube-katsojasi eivät voi jättää huomiotta

Jos haluat luoda korkean konversion johtavan magneetin, jota yleisösi rakastaa, voit noudattaa seuraavia ohjeita:

 • Varmista, että se on jotain, jota yleisösi haluaa: Voit kokeilla muutamia asioita saadaksesi selville, mitä yleisösi todella tarvitsee. Esimerkiksi tarkistaa Amazonin kirja-arvostelut nähdäksesi, mistä he pitivät ja mistä he eivät pitäneet, kysymällä yleisöltäsi, tarkistamalla kurssiarvostelut Udemysta tai käyttämällä BuzzSumoa virussisällön löytämiseen.
 • Tee siitä lyhyt ja helposti sulava: Tarjoa jotain, jonka kulutukseen ei kulu viikkoja tai kuukausia, kuten tarkistuslista tai cheatsheet. 200-sivuinen e-kirja vaatii enemmän sitoutumista, vaikka se olisi ilmainen.
 • Keskity yhden ongelman ratkaisemiseen: Jos lyijymagneettisi yrittää korjata liian monia asioita, se vain hukuttaa yleisösi. Keskity yhteen kipukohtaan ja yhteen ratkaisuun, jonka lyijymagneetti ratkaisee.
 • Käytä luovaa kopiota lyijymagneetin nimeämisessä: Kumpi on vakuuttavampi; “SEO:n perusteet” vai “17 olennaista SEO-hakkerointia sijoituksen parantamiseksi 30 päivässä”?
 • Luo houkutteleva lyijymagneettisuojus: Canvan kaltaisen työkalun avulla voit suunnitella korkealaatuisen e-kirjan kannen herättääksesi YouTube-yleisösi kiinnostuksen. Meillä on lisätietoja tästä työkalusta Canva-arvostelussamme.

Vaikka tämä vaihe on tärkeä, yritä olla tekemättä sitä liian monimutkaiseksi. Anna itsellesi määräaika luoda jotain ja siirry sitten seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Luo aloitussivu ja määritä lyijymagneettisi toimitus

Tässä on seuraava vaihe sähköpostilistan luomiseen YouTubesta. Kun sinulla on lyijymagneetti tarjottavana, tarvitset automaattisen tavan kerätä sähköposteja ja lähettää e-kirjan tilaajillesi.

Tehokkain tapa tehdä tämä on luoda aloitussivu osallistumislomakkeella.

Miksi?

Muutamista syistä:

 • Ne muuntuvat hyvin
 • Se on sivu, jolla on yksi tavoite: kerätä heidän sähköpostiosoitteensa
 • Saat mahdollisuuden todella “myydä” ilmaisen tarjouksesi
 • Voit helposti seurata sen suorituskykyä ja optimoida liikennettä

On myös helppoa jakaa sivu yleisösi kanssa, jotta he voivat napata lahjansa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa Killer KDP -kirjan kansi ILMAISEKSI muutamassa helpossa vaiheessa

Lisää linkittämisestä lyijymagneettiisi pian.

Kuinka luoda paljon tuloksia tuottava aloitussivu YouTube-yleisösi ei voi sanoa ei

Tässä esimerkissä näytän sinulle, kuinka voit määrittää aloitussivun ConvertKitin avulla ilmaisen ladattavan PDF-tiedoston tarjoamiseksi. Meillä on myös lisätietoja tästä hyödyllisestä työkalusta ConvertKit-arvostelussamme.

ConvertKitin avulla voit luoda ilmaisen tilin, jonka avulla voit kerätä jopa 1 000 sähköpostiosoitetta. Voit myös luoda rajattomasti aloitussivuja, jotka voivat lähettää automaattisesti lyijymagneettisi.

Näin teet sen.

Siirry ConvertKit-verkkosivustolle ja rekisteröidy ilmaiselle tilille, jos sinulla ei vielä ole sellaista:

Siirry tilissäsi kohtaan Aloitussivut ja lomakkeet:

Napsauta sitten “Luo aloitussivu”:

Näet kokoelman aloitussivumalleja, joista voit valita:

Voit esikatsella niitä tarkastellaksesi niitä tarkemmin. Tässä yksi josta pidän:

Napsauta “Valitse” ja sitten Asetukset-painiketta:

Näin kiinnität lyijymagneettisi opt-in-lomakkeeseen. Valitse vasemmasta välilehdestä “Kannustin” ja napsauta “Valitse tiedosto”. Voit myös halutessasi muokata vahvistussähköpostin sisältöä:

Napsauta seuraavaksi “Domain Name” -välilehteä ja valitse mukautettu verkkotunnus. Anna sivun URL-osoite, kuten “ilmainen lahja”, ja napsauta “Lisää”:

Jos haluat käyttää omaa brändiverkkotunnustasi, sinun on päivitettävä tilisi. Voit määrittää tämän napsauttamalla “tilin asetukset” -linkkiä.

Lopuksi voit lisätä asetuksiin otsikon ja kuvauksen tehostaaksesi sivusi hakukoneoptimointia. Voit myös yhdistää sivun Google Analyticsiin seurataksesi sen tehokkuutta:

Nyt kun julkaiset muutokset, aloitussivusi on käytössä ja voit tarkastella sitä luomasi linkin kautta:

Tältä sivuni näyttää:

Mutta emme ole vielä valmiita. Meidän on muokattava itse sivun kopiota. ConvertKit tekee aloitussivujesi mukauttamisesta erittäin helppoa käyttöliittymäeditorin avulla.

Kun kirjoitat kopiota aloitussivullesi, sinun tulee kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Otsikko: Käytä huomiota herättäviä sanoja, uteliaisuutta, numeroita ja alliteraatiota saadaksesi yleisösi innostumaan oppimaan lisää.
 • Alaotsikko: Rakenna halua ja tarkkuutta lisäämällä kopioosi tuloskeskeistä ja aikaan perustuvaa kieltä.
 • Kuva lyijymagneettistasi: Näytä heille tarkalleen, mitä he saavat, jotta se tuntuu konkreettisemmalta.
 • Toimintakehotus: Käytä selkeää ja täsmällistä toimintakehotusta sekaannusten välttämiseksi.
 • Sosiaalinen todiste: Lisää suositteluita uskottavuuden ja maineen lisäämiseksi.

Tämän keksin:

Kun aloitussivusi on valmis, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen, joka on aloitussivun URL-osoitteen lisääminen joihinkin YouTube-kanavasi avainalueisiin.

Tehdään se nyt.

Vaihe 3: Linkitä aloitussivullesi

On aika ottaa kolmas vaihe sähköpostilistan luomiseen YouTubesta. Tiesitkö, että YouTubessa on useita alueita, joihin voit lisätä aloitussivusi URL-osoitteen?

Se on totta.

Ja tässä osiossa näytän sinulle tarkalleen, mihin jotkut menestyneimmistä YouTube-käyttäjistä lisäävät linkkinsä YouTubeen.

Voit luultavasti arvata ensimmäisen paikan ja se on videon kuvausruutu. Se on tehokas, koska ihmiset luonnollisesti tarkistavat kuvauksen saadakseen lisätietoja videosta.

Se toimii vielä paremmin, jos mainitset videossa “Tarkista kuvauksessa oleva linkki ladataksesi ilmainen lyijymagneetti.”

🔥 Empfohlen:  Aloittelijan opas kannattavaan Airbnb-hostingiin

Tässä on kanava Primal Video upealla esimerkillä:

He linkittävät ilmaiseen oppaaseensa, jonka yllä on tarttuva otsikko. Haluat selittää tarkalleen, mikä lyijymagneettisi on kääntääksesi mahdollisimman monet ihmiset.

Toinen paikka on kommenteissasi. Kyllä, voit lisätä kommentin omiin YouTube-videoihisi aktivoidaksesi katsojiasi ja linkittääksesi johtavan magneettiisi.

Sitten voit kiinnittää kommentin niin, että se pysyy kommenttiosion yläosassa.

Anastasia Blogger tekee juuri näin joissain videoissaan täällä:

Anastasialla on täällä muutamia linkkejä, jotka saattavat vahingoittaa hänen tuloksiaan.

Silti on hyvä idea lisätä kommenttiosioon linkki johtomagneettiisi, koska keskustelu on siellä.

Viimeinen paikka lisätä aloitussivusi linkki on kanavasi bannerissa. Täällä monet YouTube-käyttäjät sijoittavat linkkejä verkkosivustoonsa ja sosiaalisen median kanaviin.

Mutta voit myös linkittää lyijymagneettiisi lisätäksesi yleisösi mahdollisuuksia liittyä sähköpostilistallesi.

Jälleen Primal Video -kaverit käyttävät tätä aluetta mainostaakseen selkeästi johtomagneettiaan “ILMAINEN OPAS: Muokkaa videota nopeammin!”:

Tähän mennessä olet oppinut luomaan houkuttelevan johtomagneetin, luomaan ilmaisen aloitussivun ConvertKitin avulla ja kuinka lisäät linkkejä YouTube-kanavallesi, jotta yleisösi löytää sen.

Seuraavaksi opit yksinkertaisen tempun osuvien sisältöideoiden löytämiseen saadaksesi enemmän katseita videoihisi.

Vaihe 4: Luo osuvia YouTube-videoita

On hienoa, että sinulla on vaikuttava päämagneetti kasvattaaksesi sähköpostilistaasi, mutta jos kukaan ei katso videoitasi, kukaan ei rekisteröidy. Sinun on hankittava ilmaisia ​​YouTube-tilaajia.

Tästä syystä on tärkeää julkaista jatkuvasti sisältöä YouTube-kanavasi kasvattamiseksi. Tämä on neljäs vaihe sähköpostilistan luomisessa YouTubesta. Miten?

Julkaisemalla osuvia videoita omassa markkinarakossasi pidentääksesi katseluaikaa ja saadaksesi enemmän katsojia sähköpostin tilaajiksi.

Ennen kuin jaan tämän yksinkertaisen strategian yleisösi rakastaman sisällön löytämiseksi, katsotaanpa, miksi osuvuus on niin tärkeää.

 • Relevanssi lisää uskottavuutta: Kun autat yleisöäsi tietyn tuloksen saavuttamisessa omassa markkinarakossasi, yleisösi luottaa arvostelukykyysi aiheesta ja näkee sinut tilan pääviranomaisena.
 • Lyijymagneettiisi liittyvät videot tuovat lisää rekisteröitymisiä: Jos lyijymagneetti täydentää YouTube-videoitasi ja auttaa katsojia saavuttamaan tavoitteensa, sinulla on korkeampi tulosprosentti sähköpostin tilaajissa.
 • Osuvien videoiden luominen lähettää positiivisen signaalin YouTubelle: YouTube-algoritmi haluaa ehdottaa alustan osuvinta sisältöä. Mitä enemmän videosi liittyvät toisiinsa, sitä enemmän algoritmi suosii kanavaasi.

Bonusvinkki: optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi, luoda useita lyijymagneettejajoista jokainen liittyy videoidesi eri aiheryhmiin.

Jos esimerkiksi puhut hakukoneoptimoinnista ja nopeuden optimoinnista, luo kanavallesi kaksi erillistä lyijymagneettia ja segmentoi tilaajasi sen mukaan, mihin lyijymagneettiin he rekisteröityvät.

YouTube-kanavan kasvattamiseen on monia tapoja, mutta sisällön jatkuva lisääminen on yksi parhaista markkinointistrategioista.

Tätä varten tarvitset järjestelmän osuvien videoiden etsimiseen, jotta tiedät aina, mitä tallentaa seuraavaksi.

🔥 Empfohlen:  Päivähoidon aloittaminen (9 yksinkertaisessa vaiheessa)

Tässä miten.

Kuinka löytää ideoita YouTube-videoille kanavasi kasvattamiseksi

Siirry YouTubeen ja etsi avainsana, joka liittyy markkinaraon:

Haluat löytää YouTuben käyttäjiä, jotka luovat samanlaista sisältöä kuin sinä haluat luoda, ja tämä koskee päämagneettiasi.

Napsauta kanavaasi läheisesti liittyviä kanavia ja napsauta niiden Videot-sivua:

Lajittele sitten videot “Suosituimpien” mukaan, jolloin näet kanavan katsotuimmat videot:

Jos niche on “virkkaus” ja kanavani auttaa ihmisiä virkkaamaan peittoja ja muita esineitä, nämä videot sopisivat hyvin kanavalleni:

Voit lisätä videon nimen, katselukertojen määrän ja tärkeimmät puheenkohdat laskentataulukkoon myöhempää käyttöä varten.

Yritä löytää 5–10 videoideaa kunkin YouTuben käyttäjän 20 parhaiten menestyneestä videosta. Lisää ne sisältöideoiden laskentataulukkoon pysyäksesi järjestyksessä.

Kun julkaiset uuden YouTube-videon luettelostasi, yritä noudattaa näitä ohjeita:

 • Käytä osuvinta avainsanaa videon nimessä. Näin ihmiset löytävät videosi hakutuloksista.
 • Mainitse videon pääavainsana, jotta YouTube ymmärtää, mistä on kyse.
 • Mainitse myös lyijymagneettisi videossa (sitä lisää seuraavassa osiossa).
 • Mainitse muut videosi, joista katsojasi saattavat haluta pidentää katseluaikaa.

On monia muita tapoja saada katsojat sitoutumaan sisältöösi, mutta useimmat verkkokurssien asiantuntijat opettavat näitä strategioita.

Vaihe 5: Mainosta lyijymagneettiasi

Viimeinen pala palapelissä sähköpostilistan luomisessa YouTubesta on kertoa yleisöllesi lyijymagneetistasi.

Voit tehdä tämän useilla tavoilla.

Helpoin tapa on mainita se videon alussa, kun olet esitellyt videon aiheen. Voit siirtyä suoraan asiaan ja liittää ilmaisen tarjouksesi.

Pitchisi voisi näyttää suunnilleen tältä:

”Ennen kuin pääsen videoon, minulla on sinulle kysymys… Haluatko kaksinkertaistaa tuottavuuden seuraavien 60 päivän aikana? Jos vastaus on kyllä, napsauta kuvauksessa olevaa linkkiä ladataksesi ilmainen tarkistuslistasi, 15 huippusalaista ominaisuutta supermenestyneistä yrittäjistä.”

Se on niin yksinkertaista.

Jotkut YouTube-käyttäjät mainitsevat lyijymagneettinsa videon alussa tai lopussa (tai molemmissa). Voit sekoittaa sitä hieman ja nähdä, mikä toimii parhaiten sinulle ja kohdeyleisölle.

Kun sinulla on sähköpostilistasi, voit tarkastella sähköpostimarkkinointikampanjan aloittamista.

Onnea!

Johtopäätös

Toivon, että sait hyödyllistä tietoa tästä artikkelista sähköpostilistan luomisesta YouTubesta.

YouTube on loistava alusta verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen ja sähköpostitilaajien kasvattamiseen.

Tärkeintä on toimia johdonmukaisesti, seurata suorituskykyäsi ja tehdä muutoksia prosessisi parantamiseksi.