Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sähköpostimarkkinointi 101: Täydellinen aloittelijan opas

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sähköpostimarkkinointi 101: Täydellinen aloittelijan opas

Sähköpostimarkkinointi on yksi parhaista tavoista kasvattaa liiketoimintaasi.

Voit myydä nukkuessasi ja nähdä potentiaalisen sijoitetun pääoman tuottoprosentin alueella 4 200 %.

Kuulostaa hyvältä, eikö?!

Mutta miten aloitat sähköpostimarkkinoinnin?

Tässä aloittelijan oppaassa – sähköpostimarkkinointi 101 – näytän sinulle, kuinka voit määrittää sähköpostimarkkinointijärjestelmän ja toimittaa ensimmäisen sähköpostimarkkinointikampanjasi.

Aloitetaan:

Luku 1 – Sähköpostimarkkinointijärjestelmän käyttöönotto

Mistä bloggaamisen, sisältömarkkinoinnin, sosiaalisen median markkinoinnin ja sähköpostimarkkinoinnin suhteen tiedät, mihin keskittyä?

Jos haluat helpon tavan kasvattaa liiketoimintaasi, sähköpostimarkkinointi on lippusi.

Sähköpostiluettelon avulla voit ohjata yritystäsi koskevan keskustelun henkilökohtaisemmalle tasolle – vierailijan postilaatikkoon.

Ja taitavat markkinoijat tietävät, että kun ihmiset kirjautuvat heidän luetteloonsa, se on paras tapa siirtää heidät tuloskeskustelussa.

Mutta sähköpostimarkkinointiin kannattaa keskittyä muustakin syystä kuin vain siksi, että se on suhteellisen suoraviivaista ja optimoitu konversioille.

Ihmiset nauttivat sähköpostien saamisesta

Vaikka monia ihmisiä ärsyttää täynnä markkinointiviestien postilaatikko, suurin osa ihmisistä – jopa 95 % heistä – pitää tuotemerkkien sähköposteja hyödyllisinä Salesforcen tutkimuksen mukaan.

Yleensä ihmiset kirjautuvat luetteloon, koska he haluavat pysyä ajan tasalla yrityksestäsi. Tilaajat haluavat pysyä ajan tasalla riippumatta siitä, onko sinulla kausittaista alennusta tuotteistasi tai järjestätkö lahjan.

Muut ihmiset kirjautuvat luetteloon saadakseen vinkkejä tai hakkereita yritykseltä. Esimerkiksi Internet-yrittäjä ja omistaja Traffic Generation CaféAnna Hoffman, lähettää säännöllisesti liikenteen rakentamiseen liittyviä vinkkejä tilaajilleen.

Se on paras tapa rakentaa suhteita ostajapersoonaasi

Ihmiset eivät osta tuntemattomilta. Olemme usein skeptisiä ja tarvitsemme todisteita ennen kuin harkitsemme ostamista. Sähköpostin avulla voit lämmittää liidejäsi, ja se voi kasvattaa myyntiä 20 % yrittää myydä kylmille liideille.

Sähköposti antaa sinulle alustan:

 • Hoito johtaa ajan myötä
 • Ota yhteyttä mahdollisiin henkilökohtaisiin tarkoituksiin
 • Esittele asiantuntemustasi ja uskottavuutesi tarjoamalla arvoa uutiskirjeilläsi

Suurempi sitoutuminen tarkoittaa suurempia tuloksia. Joten kun käytät aikaa sähköpostisi personointiin ja vahvan suhteen rakentamiseen tilaajiisi, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada tuloksia, mikä parantaa tulostasi.

Sähköposti täydentää sisältömarkkinointistrategiaasi

Jokaisella verkkoyrityksellä tulee olla vankka sisältömarkkinointisuunnitelma. Tämä on yleensä ensimmäinen askel asiakashankintaprosessissa.

Vierailijat lukevat tai käyttävät sisältöäsi ja haluavat sieltä nähdä, mitä sinulla on tarjota, ennen kuin he päättävät – tai eivät päätä – ostaa sinulta.

Sähköposti integroituu hienosti muihin markkinointistrategioihin. Voit ilmoittaa tilaajillesi sähköpostilla uusimmasta blogikirjoituksestasi, webinaareistasi, arpajaisistasi tai kampanjatarjouksistasi.

Kuten näet, sähköpostimarkkinointistrategialla on monia etuja. Mutta jos sinulla ei vielä ole sellaista, miten aloitat?

Sähköpostipalveluntarjoajan valinta

Yksi ensimmäisistä harkittavimmista asioista on valita sähköpostipalveluntarjoaja. Jokainen palveluntarjoaja tarjoaa samanlaisia ​​ominaisuuksia, mutta kaikkia niitä ei räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan.

Katsotaanpa suosituimpia sähköpostimarkkinointialustoja.

MailerLite

MailerLite on paras sähköpostimarkkinointialusta useimmille käyttäjille. Se on täynnä ominaisuuksia ja sisältää upean ilmaisen suunnitelman.

Kun otetaan huomioon tarjolla olevat ominaisuudet, se on yllättävän helppokäyttöinen.

Luo vain sähköpostilistasi, mukauta asetuksiasi ja pääset alkuun hetkessä.

Saat käyttöösi osallistumislomakkeita, aloitussivuja ja visuaalisen automaation rakennustyökalun. Näin on helppoa luoda sähköpostisarjoja, jotka ovat niin yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​kuin tarvitsevat.

MailerLiten sähköpostin toimitushinnat ovat alan parhaita. Tämä johtuu osittain siitä, että uusien tilien kirjautuminen edellyttää manuaalista hyväksyntää.

Jos käytät kolmannen osapuolen työkaluja, kuten ponnahdustyökaluja tai aloitussivun rakentajia, saatavilla on runsaasti integraatioita.

Lue lisää MailerLite-arvostelustamme.

ConvertKit

ConvertKit on sähköpostipalveluntarjoaja, joka on suunnattu ammattimaisille sisällöntuottajille ja yrittäjille.

Niiden avulla useita johtomagneetteja ja sisältöpäivityksiä on helppo asentaa ja toimittaa – ja niiden avulla on helppo laittaa erilaisia ​​sähköpostin talteenottolomakkeita sivustollesi.

Jokseenkin ainutlaatuinen sähköpostipalveluntarjoajan ominaisuus on, että ConvertKit tarjoaa sinulle valikoiman aloitussivumalleja, joista voit valita, mikä tekee siitä nopean, helpon ja kokonaisvaltaisen ratkaisun liidien kaappaamiseen.

ConvertKitin käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta sähköpostimarkkinoinnin uusille henkilöille ei välttämättä ole yhtä vaikeaa käyttää sitä kuin muiden sähköpostipalvelujen tarjoajien.

Kolmannen osapuolen työkaluille on saatavilla myös runsaasti luojakeskeisiä ominaisuuksia ja integraatioita.

Edistyneet tehokäyttäjät voivat kuitenkin kokea tietyt ConvertKitin osa-alueet rajoittaviksi – verrattuna enemmän esiteltyihin alustoihin, kuten ActiveCampaign.

Katso ConvertKit-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

ActiveCampaign

Jotta voisit todella vaikuttaa sähköpostimarkkinoinnillasi, ActiveCampaign voi auttaa sinua viemään yrityksesi seuraavalle tasolle tilaajamäärän kasvussa edistyneen markkinoinnin automaatiotoiminnon avulla.

Se voi tukea erittäin syvällisiä kanavia älykkäillä automaatioominaisuuksilla. Siellä on helppo vuokaaviomainen näkymä, joka auttaa sinua jäsentämään automaatioitasi, ja markkinointisuppiloiden monimutkaisuutta rajoittaa todella vain mielikuvituksesi. Se on voimakas.

ActiveCampaignin avulla voit merkitä tilaajasi ja segmentoida heidät eri luetteloihin ja ryhmiin. Toisin kuin jotkut työkalut, maksat jokaisesta tilaajasta vain kerran riippumatta siitä, kuinka monta tunnistetta heillä on tai kuinka monta luetteloa he ovat. Muiden ominaisuuksien ohella voit A/B-jakamalla testata sähköpostisi konversioiden optimoimiseksi.

🔥 Empfohlen:  101 ideaa, mitä myydä verkossa ansaitaksesi rahaa nopeasti: Lopullinen opas

Jos olet kuitenkin uusi sähköpostimarkkinoinnin automatisoinnissa, ActiveCampaignissa on niin paljon ominaisuuksia, että se voi olla hieman ylivoimainen, mikä tekee oppimiskäyrästä jyrkemmän kuin jotkut muut sähköpostipalveluntarjoajat.

Se on kuitenkin huomioitava asia, jos suunnittelet suurta listan kasvua ja tarvitset tehokkaita automaatiovalmiuksia.

Etsitkö lisää vaihtoehtoja? Tutustu suosituimpien sähköpostipalveluntarjoajien vertailuun.

Houkuttele ihmisiä liittymään listallesi

Kun tämä on huolehdittu, seuraava asia, johon keskitytään, on saada ihmiset liittymään luetteloosi.

Kun he saapuvat sivustollesi, kuinka saat heidät kirjautumaan sähköpostilistallesi?

Ensimmäinen tapa on käyttää vahvaa lyijymagneettia ja toinen tapa on tietää, missä kirjautumislomakkeesi näytetään.

Luo vahva lyijymagneetti

Monet ihmiset eivät kirjaudu listallesi, jos sinulla on vain tiivistelmä!

Tämä ei puhu ostajapersoonallesi, eikä se houkuttele kävijöitä haluamaan investoida brändiisi, koska et saa mitään arvokasta kirjautumalla listallesi.

Parempi tapa muuntaa vierailijat liideiksi on tarjota kannustin tai tarjous rekisteröitymisen yhteydessä. Tätä kutsutaan lyijymagneetiksi.

Kun tarjoat arvokkaan kannustimen, vierailijat todennäköisemmin rekisteröityvät. Tässä on esimerkki lyijymagneetista Melyssa Griffin:

Vahva lyijymagneetti, joka on erityinen ja arvokkaana yleisöllesi, voi nostaa tilaajamäärääsi dramaattisesti. Melyssa ei tarjoa vain resurssikirjastoa, vaan hän antaa sinulle myös pääsyn yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa voit olla yhteydessä muihin samanhenkisiin henkilöihin.

Joitakin arvokkaita tarjottavia kannustimia ovat:

 • Ilmainen e-kurssi
 • Pääsy yksityiseen yhteisöön
 • Työkalusarja digitaalisia työkaluja, laajennuksia tai teemoja
 • Kirjasto resursseja, oppaita ja sähköisiä kirjoja
 • Video webinaari

Huomautus: Tarvitsetko apua täydellisen lyijymagneetin luomiseen ja asioiden teknisen puolen asettamiseen? Katso Adamin lopullinen opas lyijymagneeteista.

Käytä sisältöpäivitystä

Sisältöpäivitys on samanlainen kuin lyijymagneetti, paitsi että se on erittäin spesifinen tietylle viestille ja löytyy kyseisen viestin sisällöstä.

Kun vierailija lukee viestisi ja näkee sitten lukemaansa liittyvän tarjouksen, hän kirjautuu paljon todennäköisemmin listallesi. Sinulla voi olla jopa 30 %:n osallistumisprosentti, kun käytät sisältöpäivityksiä.

Sisältöpäivitys näyttää tältä:

Nämä toimivat niin hyvin, koska lukija on jo kiinnostunut aiheesta. Jos he lukevat julkaisua ja näkevät sitten sisältöpäivityksen, joka sisältää 20 lisätapaa lisätä tuottavuuttasi – koska he ovat jo kiinnostuneita – henkilö rekisteröityy todennäköisemmin.

Huomautus: Tarvitsetko lisäapua sisällön päivittämiseen? Tutustu viestiini sisältöpäivitysten käyttämisestä luettelosi laajentamiseen tai Colinin viestiin työkaluista ja laajennuksista, joita voit käyttää sisällön päivitysten toimittamiseen.

Minne laitat ilmoittautumislomakkeesi

Sinulla on kannustin. Nyt sinun on asetettava rekisteröitymislomake sivustollesi.

Mutta missä?

Parhaat paljon tulosta tuottavat paikat rekisteröitymislomakkeiden lisäämiseen ovat:

 • Kotisivullasi
 • Sivupalkin yläosa
 • Blogikirjoituksen alareunassa
 • Tietoja-sivusi
 • Popoverina
 • Sisäänluukuna

Ei ole sääntöä sille, kuinka monta rekisteröitymislomaketta sivustossasi voi olla. Joten rekisteröintilomakkeen sijoittaminen näille alueille, sisällön päivitykset viestissäsi sekä ponnahdusikkunoiden ja poistumisaikeiden käyttäminen vaikuttavat positiivisesti tilaajamäärään.

Yksittäinen vai kaksinkertainen osallistuminen?

Viimeinen asia, joka on pidettävä mielessä postituslistaa määritettäessä, on se, onko se yksi- vai kaksinkertainen osallistuminen (kutsutaan myös vahvistetuksi osallistumiseksi).

Haluatko, että tilaajasi vahvistaa vai ei?

Yhdellä osallistumisluettelolla tilaaja täyttää vain rekisteröitymislomakkeesi ja napsauttaa . He saavat heti bonuksensa ja ovat nyt tilaajia.

Kaksoisopt-in-luettelossa tilaaja napsauttaa ja hänen on odotettava sähköpostivahvistusta. Kun he ovat vastaanottaneet tämän sähköpostin, he vahvistavat tilauksen napsauttamalla linkkiä – ja sitten heille yleensä annetaan ohjeet bonuksen vastaanottamisesta.

Kun esimerkiksi kirjaudut ohjattuun Blogging Wizard -ohjelmaan, sinun on vahvistettava:

Kun napsautat vahvistuspainiketta, saat herkkuja.

Joten kumpi on parempi?

On totta, että kaksinkertainen osallistuminen laskee tulosprosenttiasi – jopa a 30 % pienempi tulosprosentti. Mitä enemmän esteitä asetat mahdollisen johdon eteen, sitä epätodennäköisemmin ne selviävät.

Kaksinkertainen osallistumisluettelo on kuitenkin kiinnostavampi. Sillä on tyypillisesti korkeampi napsautussuhde ja avausprosentti, ja sillä voi olla puolet vähemmän tilaajia kuin yhdellä osallistumisluettelolla.

Joten vahvistussähköpostin lähettäminen parantaa laatua, mikä tarkoittaa parempaa myyntiä ajan myötä.

Mielipiteet yksittäisestä ja kaksinkertaisesta osallistumisesta vaihtelevat, mutta monissa tapauksissa yksittäisen osallistumisluettelon etu on vain se, että luetteloon osallistuvien ihmisten tulosprosentti on korkeampi. Tässä on a kaavio Get Responsesta Tämä osoittaa, kuinka kaksinkertainen osallistuminen on heidän mielestään selkeä voittaja.

Huomautus: Vuonna 2018 Euroopassa tuli voimaan uusi GDPR-laki, joka koskee kaikkia EU:n kansalaisille myyviä. GDPR auttaa asiakkaita hallitsemaan tietojaan paremmin. Näyttää siltä, ​​että kaksoisvahvistus on tärkeä askel kohti vaatimustenmukaisuutta. Jos olet epävarma, käänny asianajajan puoleen, koska emme ole lakiammattilaisia, eikä tämän pitäisi olla oikeudellista neuvontaa.

Yhteenveto

Jokaiselle verkkoyritykselle luettelo on olennainen osa niiden yleistä menestystä. Luomalla uskollisen ja sitoutuneen seuraajan voit olla varma, että saat korkeat tulokset ja toistuva liiketoiminta.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kanavaskriptivaihtoehtoa tekstinkirjoittamiseen

Sähköpostilistan perustaminen ei myöskään ole vaikeaa. Löytämällä oikean sähköpostin palveluntarjoajan ja luomalla vahvan liidimagneetin, ainoa asia jäljellä on sivustosi optimointi rekisteröitymistä varten ja päättää, haluatko yhden vai kaksinkertaisen osallistumisen.

Kun sinulla on rekisteröitymislomake sivustollasi, seuraava este on varsinainen sähköposti. Millaisia ​​sähköposteja lähetät? Mitä sanot? Toisessa luvussa keskustelemme tehokkaan sähköpostikampanjan luomisesta.

Luku 2 – Ensimmäisen sähköpostimarkkinointikampanjasi toteuttaminen

Tämän luvussa 1 käsittelimme sähköpostikampanjasi määrittämistä. Parhaan sähköpostin palveluntarjoajan valinnasta vastustamattoman lyijymagneetin luomiseen ja päättämiseen, haluatko osallistua yhden vai kaksinkertaiseen osallistumiseen pienyrityksen omistajana, tämä on vasta alkua.

Nyt vaikein osa tulee peliin. Kuinka kirjoitat tehokkaan sähköpostikampanjan? Pitäisikö sen automatisoida? Ja luultavasti tärkein osa: kuinka luot korkean avautumisprosentin tai napsautussuhteen?

Kyllä, sähköpostimarkkinointi vaatii vakavaa huomiota. varten 89% markkinoijista sähköposti on liidien luomisen ensisijainen lähde. Vielä yllättävämpää on, jopa 61 % kuluttajista nauttivat viikoittaisista mainossähköposteista ja 28 % heistä haluaa enemmän.

Sähköposti ei ole kuollut. Itse asiassa se on erittäin tehokas markkinointikanava, jota sinun pitäisi ottaa käyttöön markkinointistrategiaasi varten.

Tässä osassa käydään läpi, kuinka luodaan ja suunnitellaan sähköpostikampanja, josta tilaajasi nauttivat ja johon toimitaan, ja keskustelemme myös tavoista, joilla voit kasvattaa avoimuuttasi ja napsautussuhdettasi.

Kuinka luoda loistava sähköpostikampanja

Sinulla on tilaajia. Nyt on aika luoda sähköposti, jonka ihmiset haluavat avata, lukea ja napsauttaa verkkosivustollesi.

Ja kaikki alkaa siitä aiherivisi.

Tehokkaiden sähköpostin aiherivien kirjoittaminen

Ensimmäinen asia, jonka sähköpostin tilaaja näkee postilaatikossaan, on sähköpostisi aiherivi. Tämä on kohta, jossa he päättävät, avaavatko sähköpostisi vai lähettävätkö ne roskakoriin ja jatkavatko eteenpäin.

On olemassa useita tapoja luoda avoimen arvoisia sähköpostin aiherivejä. Katsotaanpa kolmea tapaa.

1. Ne ovat erittäin henkilökohtaisia

Helppo tapa lisätä persoonallisuutta sähköpostiisi on aiherivi. Useimmat sähköpostipalveluntarjoajat antavat sinun lisätä tilaajan nimen aiheriville käyttämällä personointitunnisteita.

Esimerkiksi Mailerlitessa käytät yhdistämistunnistetta aiherivillä tai viestin tekstiosassa sen personoimiseksi.

Tämä tekee viestistäsi erittäin mukautetun ja henkilökohtaisen. Sen mukaan hienoa on Aberdeentämä voi parantaa napsautussuhteitasi 14 % ja tuloksia 10 %.

2. Tee se lyhyt ja selkeä

Tilaajat käyttävät mobiililaitteita sähköpostien avaamiseen ja lukemiseen. Yhtä monta kuin 53% tilaajista haluavat käyttää älypuhelimiaan tai tablettejaan sähköpostien lukemiseen pöytätietokoneen tai kannettavan tietokoneen sijaan.

Tämä trendi ei pysähdy, joten mobiilikäyttäjien kasvavan määrän vuoksi varmista, että sähköpostisi aiherivit ovat enintään 50 merkkiä pitkiä. Tämä on tekstimäärä, jonka näet keskimäärin 4 tuuman älypuhelimen näytössä.

Vielä paremmat avaushinnat – jopa 58% parempi – yritä luoda sähköpostin aiherivejä, joissa on enintään 10 merkkiä.

Kun päätät, mitä haluat sanoa sähköpostisi aiherivillä, varmista, että se kuuluu selkeästi ja ettei se ole moniselitteinen. Sanominen: “Se on vihdoin täällä” on epämääräistä ja epäselvää. Yritä sanoa jotain suoraa ja toimivaa, kuten “10 uutta fonttia verkkosivustollesi”.

Muista myös välttää tiettyjä sanoja, jotka voivat matka roskapostisuodattimet ja sähköpostisi ei koskaan näe päivänvaloa. Nämä sisältävät:

 • Vapaa
 • Tehdä rahaa
 • Tyhjennys
 • Kiireellinen
 • Tulo
 • Käteinen raha
 • Väite
 • Lisää omaa

3. Luo kiireellisyyden tunne

Vaikka et voi tehdä tätä jokaisessa lähettämässäsi kampanjassa, aikariippuvaisten tarjousten tai rekisteröitymiskampanjoidesi kanssa, voit lisätä avausprosenttiasi asettamalla sähköpostisi aiheriville kiireellisyyden.

Melyssa Griffin tekee tämän tilaajille, jotka eivät ole osallistuneet hänen webinaarikursseihinsa.

Näiden kolmen yksinkertaisen vihjeen käyttäminen sähköpostisi aiheriveissä voi auttaa sinua saavuttamaan korkeat avausprosentit ja luomaan uskollisia faneja.

Kerro tarina kampanjoissasi

Olemme koskettaneet personointia sähköpostin aiherivejä käytettäessä. Seuraavaksi haluat olla henkilökohtainen kampanjoissasi.

Useimmat luettelosi tilaajat haluavat tietää enemmän sinusta ja brändistäsi. Niiden lähettäminen pitch pitch -puheenvuoron jälkeen ei auta säilyttämiseen ja voi vain ärsyttää tilaajiasi.

Koska ihmiset ovat luonteeltaan uteliaita, henkilökohtaisen tarinan kertominen aloittamisestasi tai yrityksesi kulissien takaa auttaa muodostamaan yhteyden luetteloosi ja rakentamaan tilaajien uskollisuutta.

Henkilökohtaisuus auttaa myös lisäämään napsautussuhdettasi, jos tilaajat odottavat henkilökohtaistamista aina nähdessään sähköpostisi postilaatikossaan. Ja ajan myötä tämä luo luottamusta.

Tilaajasi tietävät, että et vain lähetä markkinointiviestejä, vaan avaat yrityksesi ja jaat henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Esimerkiksi Mariah Coz of Femyrittäjä on usein henkilökohtainen sähköpostissaan. Hän tekee kaikkensa kertoakseen tarinoita ja ollakseen yhteydessä tuhansiin tilaajiinsa.

Hän tekee näin inhimillistääkseen itsensä ja tehdäkseen hänestä suhteettoman paljon tilaajilleen.

Jos uskot edelleen, että tarinankerronta ei ole tehokas strategia, Crazy Egg haastatteli Internet-markkinoijaa ja valmentajaa Terry Deania saatuaan 96 250 dollaria myynnistä yhdestä sähköpostista.

🔥 Empfohlen:  Ansaitse rahaa verkkoliikenteen arbitraasilla matkailualalla

Hänen syynsä onnistuneeseen sähköpostikampanjaan? Tarinankerronta.

“[P]ammattipuhujat tietävät, että heidän yleisönsä saattaa unohtaa jokaisen jakamansa pisteen 10 minuutin kuluessa esityksensä päättymisestä, mutta he muistavat tarinat.”

Jos pystyt yhdistämään tunteen tai tunteen tuotteeseesi tarinalla, sinulla on paremmat mahdollisuudet saada tuloksia kuin millään muulla markkinointistrategialla.

Se on muotoiltu helppoa lukemista varten

Koska tavoitteesi on, että ihmiset napsauttavat sähköpostisi aiheriviä ja todella lukevat sähköpostisi, parasta, mitä voit tehdä, on tehdä heidän lukemisesta helppoa.

Sähköpostit, joissa on suuria tekstilohkoja tai pieni fontti, vaikeuttavat tilaajaa todella perehtyä siihen ja lukea sitä.

Tämän vuoksi tilaajasi on vaikea lukea sähköpostisi ja saada siitä mitään irti.

Mutta jos lisäät paljon tyhjää tilaa tekemällä lyhyempiä lauseita ja suurentamalla fonttia, sinulla on paremmat mahdollisuudet, että ihmiset lukevat sanomasi.

John Lee Dumas Yrittäjät tulessa lähettää sähköposteja, jotka ovat ei-brändättyjä, helppolukuisia ja erittäin kiinnostavia.

Muita tapoja tehdä kampanjoistasi helppolukuisia ovat:

 • Lihavoitu tai kursivoitu sanat tai lauseet
 • Käytä luettelomerkkejä tai numeroituja luetteloita
 • Jotkut tutkimukset osoittavat, että helpoin lukeminenkäytä 16 pisteen kokoa.

Nyt kun olemme käsitelleet sähköpostikampanjan kirjoittamisen perusteet, katsotaanpa, miksi automaattisen sähköpostisarjan luominen on hyvä vaihtoehto yrityksellesi.

Automaattisen sähköpostivastaajan luomisen edut

Olet kiireinen.

Sinulla on kokouksia, joihin voit osallistua, sisältömarkkinointiin keskittyä ja myyntisuppiloita luoda.

Pienyrityksen omistajana et halua juuttua sähköpostien lähettämiseen käsin. Mikset automatisoisi sähköpostimarkkinointiasi?

Se auttaa tilaajiasi oppimaan yrityksestäsi ajan myötä

Tiputusähköpostikampanjan lähettäminen varmistaa, että tilaajasi eivät unohda sinua, ja samalla annat heille mahdollisuuden tutustua sinuun ja siihen, mitä muuta sinulla on tarjottavana.

John Lee Dumas Yrittäjät tulessa tekee hienoa työtä lähettääkseen tervetuliaissarjan ja antaa uusille tilaajilleen vinkkejä ja strategioita, jotka auttavat heitä verkkoliiketoiminnassaan.

Se on loistava tilaisuus mainostaa tuotteitasi

Automatisoidussa sarjassa sisältö on ikivihreää, ja se, mitä kirjoitat tänään, voi koskea tilaajiasi kuukausia myöhemmin.

Jos sinulla on tuote, voit luoda sähköpostin, jossa mainitaan tuotteesi ja mahdolliset tarjoukset. Koska uudet tilaajat eivät välttämättä tiedä vanhemmista tuotteista tai eivät ole niin tuttuja sinusta tai yrityksestäsi, voit luoda kampanjan, jossa korostetaan tarjottavaasi.

Esimerkiksi Melyssa Griffinillä on Pinterest-kurssi ja hän loi sähköpostin, jossa puhutaan Pinterestin algoritmin muutoksesta helmikuussa 2016. Hän pystyi yhdistämään tämän äskettäisen tapahtuman kurssilleen.

Se on ihanteellinen kanavan perustamiseen yrityksellesi

Monet bloggaajat ja yrittäjät käyttävät hyväkseen e-kursseja johtomagneettinaan.

Esimerkiksi verkkosivujen suunnittelija Nesha Woolery hänellä on ilmainen kuuden päivän tuotekehityskurssi, jonka avulla hän houkuttelee laadukkaita liidejä yritykseensä.

Aloitat kurssin kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja kuuden päivän kurssin aikana hän esittelee palvelujaan.

Jos haluat kouluttaa tilaajiasi, saada heidät tuntemaan sinut ja yrityksesi paremmin tai luoda tippakampanjan korkeampien tulosten saamiseksi, sarja ajoitettuja ja automaattisia sähköpostiviestejä auttaa sinua tekemään tämän.

Yhteenveto

Kun yrityksesi on verkossa, on elintärkeää houkutella ja säilyttää liidejä. Sähköpostimarkkinointi on lippusi uusille asiakkaille ja uskollisen seuraajakunnan kasvattamiseen.

Tehokkaiden aiherivien ja sähköpostien kirjoittaminen auttaa sinua kasvattamaan avautumisprosenttiasi ja napsautussuhdettasi, mikä on viime kädessä mitä kaikki yritykset haluavat – sitoutuneiden luettelon.

Johtopäätös

Erinomainen! Olet päässyt tämän sähköpostimarkkinoinnin aloittelijaoppaan loppuun.

Tiedät nyt, kuinka sähköpostimarkkinointijärjestelmäsi määritetään ja miten ensimmäinen sähköpostimarkkinointikampanja toimitetaan.

Nyt on aika soveltaa yllä oppimaasi käytäntöön, jotta voit kasvattaa sähköpostilistaasi ja saada lisää asiakkaita.

Tässä postauksessa keskityimme sähköpostijärjestelmän perustamiseen, joka keskittyy lähetystyylisiin sähköpostiviesteihin, joita kutsutaan myös markkinointisähköposteiksi.

Mutta,

On myös tapahtumasähköpostiviestejä, jotka eivät ole tärkeitä useimmille bloggaajille, mutta jos myyt digitaalisia tuotteita tai käytät verkkokauppasivustoa, niistä kannattaa oppia lisää.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Yli 30 sähköpostimarkkinointitilastoa, jotka sinun on tiedettävä.