Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sai rahoituksen? Tässä on joitain yleisiä virheitä, joita tehdään siemenrahoitteisten startup-yritysten kanssa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sai rahoituksen? Tässä on joitain yleisiä virheitä, joita tehdään siemenrahoitteisten startup-yritysten kanssa

5 yleistä ja vältettävissä olevaa käynnistysvirhettä

Ensimmäinen ajatus, joka yrittäjälle tulee mieleen, on hankkia varoja startupiin. Startupin perustajat elävät elämän suurimmassa myytissä, että kun heillä on rahaa yritykseen, heidän startupnsa lähtee liikkeelle automaattisesti. Yleisten virheiden vuoksi siemenrahoitteiset startup-yritykset ovat kuitenkin johtaneet siihen, että ne ovat pysähtyneet. Siemenrahoitettu startup on hyvä käynnistää onnistunut startup, mutta älä koskaan ota sitä lopullisena määränpäänä, sillä matka on sen jälkeen hyvin pitkä. Uuden startupin käynnistäminen on kuin vauvan synnytys, joka vie ihanteellisesti lyhyen ajan, mutta todellinen vastuu tulee sen jälkeen. Sinun on suunniteltava vauvasi koko elämä ja huolehdittava kaikista tarpeista. Samoin alkusijoituksen siemenrahoituksen kautta hankinnan jälkeen suunnittelu ja sen oikea käyttö startupin vauhdittamiseen on tärkeää.


Lue myös:


Lukuisat startup-perustajat eivät pysty hoitamaan sitä siemenrahoituksen saatuaan, koska he olivat käyttäneet kaiken energiansa rahoituksen saamiseen. Äskettäin julkaistun raportin mukaan se paljasti tosiasian uusien startup-yritysten epäonnistumisesta, jonka jaamme heti arvostettujen lukijoiden kanssa. Yleinen syy startup-yritysten epäonnistumiseen on se, että he eivät lunasta lupauksiaan ja eivät johda tiimiään. Nämä ovat kaksi tärkeintä syytä monien startup-yritysten romahtamiseen. Mutta nämä eivät ole ainoita virheitä, joita startup-omistajat tekevät, paitsi nämä muutamat muut virheet ovat ämpäriin lueteltujen epäonnistumisten välttämiseksi –

Tiukka “ei tehdä” -luettelo

Palkkaaminen vs irtisanominen.

On erittäin tärkeää antaa sijoittajille se, mitä olet heille aiemmin luvannut. Joukkueen valinta on erittäin tärkeä ja se tulisi tehdä täyden selkeyden jälkeen. Koska koko yrityksen suorituskyky riippuu työntekijöistä, jotka työskentelevät siinä. Vuokraa siis erittäin huolellisesti, jotta sinun ei tarvitse ampua helposti. Muista seuraavat asiat ennen kuin palkkaat henkilöstöäsi:

 • Älä palkkaa perheenjäseniäsi tai ystäviäsi startup-yritykseesi. He saattavat työskennellä pienemmillä hinnoilla, mutta heitä ei ole koulutettu suorittamaan työtä. Älä siis sekoita liike- ja henkilökohtaisia ​​suhteita keskenään, sillä tämä reaktio voi olla räjähtävä.
 • Älä palkkaa, koska työnhakija on valmis työskentelemään halvemmalla. Tarvitset kokeneen henkilön startupin johtamiseen, sillä yrityksesi on jo uusi, joten älä lisää siihen uutta yhtälöä. Palkkaa joku, joka tuntee markkinastrategian ja joka on yhtä intohimoinen kuin sinäkin startupin ideasta.
 • Vältä työntekijöiden ulkoistamista. Markkinoilla on useita yrityksiä, jotka ulkoistavat henkilöstönsä ja toimivat erittäin menestyksekkäästi. Uusien startup-yritysten kohdalla se voi kuitenkin ylittää budjetin ja kasata työllisyyskustannuksia.
 • Älä palkkaa vain siksi, että henkilö on työskennellyt Googlelle, Applelle tai jollekin muulle suurelle teknologiayritykselle. Sinun ei pitäisi tuomita heitä heidän aiemman yrityksensä perusteella, vaan sinun tulee arvioida ne käynnistysvaatimustesi mukaisesti. Työntekijän tulee sopia startup-kulttuuriin.
🔥 Empfohlen:  Tässä on 5 kehittynyttä verkkomarkkinointitekniikkaa pienyrityksille

Pidä kirjasi suorassa

Jotta voit käyttää rahat oikein ja pitää ne hukkaan, tee tarvittavat asiakirjat ja kirjanpito täydellisesti. Kaksi tärkeintä kirjaa, jotka jokaisen yrityksen tulisi tehdä, ovat:

 • Kirjanpito on menestyvän yrityksen tärkein osa. Sinun on kirjattava kaikki kulu- ja tulotilit, jotta voit laskea yrityksen kasvun. Sinun on kirjattava kaikki pienet ja suuret käteiskulut päivittäin. Dollarin käyttämisestä kahviin uusien laitteiden hankintaan on kaikki kirjattava kirjanpitoon oikein. Jotta saat oikean kuvan yrityksestäsi, on erittäin tärkeää kirjoittaa päiväkirjaa päivittäin. On hyvä, että se tarkistetaan ajoittain kirjanpitäjän toimesta.
 • Oikeudelliset asiakirjat tarvitaan päivittäisten sopimusten tai sitoumusten tekemiseen. Startup-omistajat käyttävät yleensä tuhansia palkatakseen lakimiehiä tekemään lakityötä, jonka he voivat helposti tehdä itse. Kaikki oikeudelliset sanamuodot ovat saatavilla verkossa ja tiedät myös menettelyn, joten miksi tuhlata rahaa kalliin asianajajan palkkaamiseen, kun voit tehdä sen itse.

Lue myös:


Hanki markkinapalautetta ja kommunikoi säännöllisesti

Palautteen saaminen on erittäin tärkeää, jotta ymmärrät asiakkaidesi luonteen ja tuotteesi kysynnän säännöllisesti. Vaikka piilottelet tosiasiat tai et jaa ideoitasi kenenkään kanssa, koska he pelkäävät, että he saattavat varastaa sen, aliarvioi itsesi. Ideasi voi olla ainutlaatuinen, mutta jonain päivänä kilpailijasi tulee saman suunnitelman kanssa. Ei hätää, jos jaat ideasi, sillä se paranee aina palautteen myötä.

Vähennä ei-toivottuja kuluja

Teet päivittäisellä kurssilla monia ei-toivottuja kuluja, jotka voidaan helposti välttää tai minimoida. Joten tunnista nämä kulut ja vähennä ne minimitasolle. Muutamia vältettävissä olevista kuluista ovat:

 • Älä tuhlaa rahaa toimistosi sijaintiin tai sisustukseen asiakkaiden houkuttelemiseksi, sillä he ovat täällä tuotteen takia eivätkä nähdäkseen hienoa kattokruunuasi.
 • Sijoittajien lahjoittaminen on jälleen huono idea, koska jos he voivat rahoittaa startup-yrityksesi, he voivat jopa ostaa lahjoja itselleen.
 • Älä tuhlaa aikaa ja rahaa turhien kokousten järjestämiseen, koska mikään kokous ei ole tuonut mitään hyötyä startup-omistajille, ja aloita estesessio tiimisi kanssa motivoidaksesi ja päästäksesi ongelman ytimeen.
 • Älä palkkaa ei-toivottuja työntekijöitä, kuten vastaanottovirkailijaa, sillä pystyt erittäin hyvin hoitamaan omat yrityspuhelusi ja keittämään omat kahvisi.
 • Siirry sähköisesti ja hyödynnä tekniikkaa. Jos esimerkiksi haluat palkata avustajan käsittelemään sähköpostisi, lataa ilmainen sähköpostien lajittelusovellus ja säästä työntekijän palkka.
🔥 Empfohlen:  18 helppoa ideaa ilmaista käteistä tänään

Sekalaiset tekijät

 • 90 % startup-omistajista ei painota epäonnistumisensa syytä. He jatkavat päämääränsä jahtaamista unohtaen epäonnistumisen syyt.
 • Startup-perustajat rakensivat oman LA LA -maansa. Kaikki nuo ihmisten kohteliaisuudet voivat olla huumaavia. Tunne niistä hyvä, mutta älä anna niiden joutua päähäsi. Et ole vielä tehnyt siitä suurta.
 • Ei ajattele realistista yksikkötaloutta.
 • Liian monien työntekijäetujen, kuten HRA:n, koulutuslisän jne., antaminen pienentää sijoittajien rahoittamaa käyttöpääomaa. Siihen asti ja ellet omista 100 %:n osuutta startupistasi, vältä tarpeettoman hyvityksen antamista.
 • Jos et suunnittele vuotuista budjettia palkkaamiseen ja muihin asioihin, saatat joutua vaikeuksiin.
 • Kasvatetaan paljon turhamaisuusmittareita / Kehitetään ominaisuuksia, jotka saavat käyttäjiä/sitoutumista, mutta eivät ehkä auta yritystä pitkällä aikavälillä millään tavalla tuottamaan tuloja.

No kyllä, startup-omistajat tekevät niin paljon virheitä saatuaan siemenrahoituksen. He todella hulluvat ja käyttävät sijoittajan rahoja töykeästi, mutta unohtavat kaupan, jonka he tarvitsevat palauttaakseen ne jossain vaiheessa. Toivomme, että yllä oleva artikkeli on antanut sinulle valtavasti tietoa, jonka avulla voit hallita vakavasti investointien summaa ja kasvaa siitä irti.


Lue myös:


Table of Contents