Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung esittelee kaksi ensimmäistä 77 tuuman QD-OLED 4K -televisiota CES 2023 -messuilla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung esittelee kaksi ensimmäistä 77 tuuman QD-OLED 4K -televisiota CES 2023 -messuilla

Samsung oli ensimmäinen yritys, joka esitteli QD-OLED-tekniikkaan perustuvan 4K-television CES 2022:ssa, ja nyt, CES 2023:ssa, se on julkistanut kaksi uutta QD-OLED-mallia – S95C Samsung OLED ja S90C Samsung OLED – ja kumpikin on saatavana 77 tuuman malleina. Molempia tarjotaan myös 55- ja 65-tuumaisena. Uutiset tulivat päivä sen jälkeen, kun Samsung Display vahvisti, että se esittelee seuraavan sukupolven “QD-OLED 2023” -paneeliaan näyttelyssä 77 tuuman koossa.

Kun QD-OLED-pohjaiset televisiot esiteltiin vuonna 2022, Samsung ja Sony esittelivät kaksi ensimmäistä 4K-televisiomallia muutaman tunnin sisällä toisistaan: Samsung S95B ja Sony A95K. Molemmat televisiot osoittautuivat aivan upeiksi kuvanlaadun suhteen, joten arvioijallemme ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin antaa niille harvinainen arvosana 10/10. Mutta itse televisiot eivät olleet erityisen suuria; vain 55 ja 65 tuuman koot esiteltiin.

Koska QD-OLED on uusi tekniikka, jolla on uudet valmistusvaatimukset, tämä oli odotettavissa. Mutta se herätti myös paljon spekulaatioita siitä, kuinka kauan Samsung Displaylla (tällä hetkellä ainoa QD-OLED-televisiopaneelien valmistaja) kestäisi luoda suurempia kokoja. Vastaus ei ilmeisesti ole pitkä.

Suurempi saatavilla oleva koko on S95C:n tärkein myyntivaltti, mutta Samsung sanoo, että saat myös muutamia muita etuja, kuten kirkkauden lisäyksen. Uusi paneeli käyttää OLED HyperEfficient EL -materiaalia yhdistettynä optimointiohjelmistoon jopa 2 000 nitin kirkkauden saavuttamiseksi. Siinä on myös parannettu 144 Hz:n natiivi virkistystaajuus (S95B:n 120 Hz:stä), ja sillä on AMD:n FreeSync Premium Pro -sertifikaatti, mikä Samsung väittää olevan ensimmäinen OLED-TV-maailmassa. Molempien pitäisi tehdä pelaamisesta sujuvampaa.

Pelaamisesta puheen ollen, S95C saa myös Samsungin päivitetyn Gaming Hubin Tizen OS:lle, jolla on pääsy pilvipelialustoille, kuten Microsoft Xbox, Utomik ja Amazon Luna. Uutta vuodelle 2023 on 4K-tuki Nvidia GeForce Now -sovellukselle, jota Samsungin mukaan ei ole koskaan aiemmin tarjottu.

🔥 Empfohlen:  15 upeaa kesätyötä teini-ikäisille

Ja vaikka S95C on edelleen yksi markkinoiden ohuimmista televisioista, Samsung on päivittänyt äänijärjestelmää käyttämällä Dolby Atmos -yhteensopivaa, yläasennettua, 4.2.2-kanavaista järjestelmää ja 70 watin tehoa. Tämä tuo mukanaan myös muutamia suunnittelumuutoksia. Nyt superohuen ja paksummalla pohjaosalla varustetun näytön sijaan näyttö on hieman paksumpi, mutta se on tasapaksuinen, aivan kuten Samsungin QLED-televisioissa. Samankaltaisuus ulottuu repputyyliseen One Connect -laatikkoon, jossa on S95C:n liitännät – se on nyt keskitelineen takana.

Tyypillisessä CES-tyylissä Samsung ei ole kertonut milloin 77 tuuman S95C tulee myyntiin tai kuinka paljon se maksaa, mutta saamme nämä tiedot todennäköisesti maaliskuun 2023 loppuun mennessä. Tiedämme, että LG tällä hetkellä 77 tuuman OLED TV -mallien hinta on noin 1 000 dollaria enemmän kuin 65 tuuman mallit.

Samsung

Jos noudatamme tätä QD-OLED-hinnoittelukaavaa, saatamme tarkastella 3 800–4 000 dollaria, koska Samsung esitteli 65 tuuman S95B:n 2 800 dollarilla. On syytä huomata, että sen hinta laski merkittävästi vain 2 000 dollariin vuoden 2022 lopun Boxing Day -myynnin aikana, joten voimme nähdä S95C:n alhaisemman hinnan vuoden 2023 loppuun mennessä.

Jos S95C on liian kallis, Samsung aikoo myydä myös version, josta puuttuu One Connect -laatikko. S90C tulee samoissa 55-, 65- ja 77-tuumaisissa kooissa, mutta se ei ole yhtä kirkas. Samsung sanoo, että S95C on noin 30 % kirkkaampi kuin S90C.