Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Samsung Galaxy S22 ei lataudu niin nopeasti kuin pitäisi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Samsung Galaxy S22 ei lataudu niin nopeasti kuin pitäisi

Galaxy S22 -sarjan mukana tulee kahdenlaisia ​​latureita, 25 watin sovittimet S22-perusmallille ja 45 watin S22+:lle ja S22 Ultralle. Molempien sovittimien testit näyttävät kuitenkin osoittavan, että niillä ei oikeastaan ​​ole vaikutusta kokonaislatausaikaan.

Verrattaessa aikaa, joka kuluu täyteen latautumiseen kaikkiin S22-sarjan malleihin, käy ilmi, että ylimääräisen rahan käyttäminen 45 W:n sovittimeen on täyttä hukkaa, sillä kaikki laitteet vievät saman verran aikaa. GSMArena.

Andy Boxall/Digital Trends

Testit osoittavat, että riippumatta siitä, mitä adapteria käytetään, kestää noin tunnin, ennen kuin kaikki S22-mallit saavuttavat täyden latauksen. Tämä on pettymys, koska Samsung törmäsi vastaaviin virtalähdeongelmiin Galaxy Note 10:n kanssa vain muutama vuosi sitten. Kun asiakkaat alkoivat raportoida ongelmista vuonna 2019, yritys arvioi uudelleen markkinointistrategiaansa S20-latauksen suhteen, joten fanit olivat toiveikkaita, että S22-sarjan 45 W laturit olivat merkki edistymisestä. Valitettavasti näin ei ole käynyt.

Pikalataavilla mobiilivirtasovittimilla on ollut suuri kysyntä muutaman viime vuoden aikana, kun yritykset ovat jatkaneet teknologian parantamista ja lyhentäneet latausaikoja rajusti. Samsung on jäänyt muiden suurten teknologiayritysten perässä useiden vuosien ajan, sillä Xiaomin kaltaisilla yrityksillä on jo 120 watin laturi, joten 45 watin sovittimen käyttöönotto Galaxy S22:n markkinointiin vaikutti lupaavalta askeleelta.

Vaikka S22-sarjan latausaika ei ole millään tavalla järjetön, se, että kaikki käyttäjät, riippumatta siitä, minkä mallin he omistavat, eivät voi nopeuttaa latausta tehokkaammilla sovittimilla, on sarjaa vastaan ​​suuri lakko. Se on erityisen pettymys, kun huomaa, että vanhempien Samsung-laitteiden latausajat kilpailevat olennaisesti S22:n kanssa, mikä tarkoittaa, että uusimpien mallien välillä ei ole merkittävää akkupäivitystä. On selvää, että on muitakin alueita, joissa S22-linja loistaa, mutta nopea lataus ei yksinkertaisesti ole yksi niistä.

🔥 Empfohlen:  Motorolan uusimmassa puhelimessa on jotain, mitä emme ole koskaan ennen nähneet